Sari la conținut

NOUA ÎN ORAȘUL TĂU - 0749500643


baron58

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

"Descriere buna¦.stiu sigur ca ai nevoie sa te relaxezi, sa petreci timp in compania unei femei care stie sa iti ofere ce iti doresti, fara sa te grabeasca, fara sa iti vorbeasca plictisita! daca e asa, ai gasit femeia potrivita.te astept nu ezita sa ma suni !!"

 

 

https//www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Noua-in-orasul-tau/7b0163717e6a6150.html

 

Bine v-am regăsit stimate și stimați " colegi de suferință"!

Aseară am făcut a doua vizită acestei domnițe. Așa cum promiteam într-o postare anterioară de pe alt topic (apropo stimate coleg PICTORUL n-am uitat de cele două recenzii promise) vin cu recenzia care se impune.

Sun mai devreme ca de obicei(eu fiind " pasăre de noapte "de aici faptul că vizitez mai greu fetele care lucrează numai ziua,inclusiv pe Andreea am vizitat-o de 4-5 ori în ultimile două luni) îmi răspunde cu o voce caldă, alintată,plăcută,care îți mărește dorința de a o vizita. Prefăcandu-mă că nu știu nimic(fata nu-mi salvase nr. de telefon)întreb de locație, servicii și prețuri.Mi le explică cu un ton calm și rar(nu cum fac unele la foc automat și foarte sictirite, vezi fata de pe Nicolae Iorga și multe altele).După 20 min sunt la locație, revin cu telefon,primesc ultimile indicatii. Locația este vizavi de Carrefour Felicia,cu 50 de metri înainte de semaforul de la intrare.Apartament cu trei camere decomandate,discreție totală,nu i-am văzut colega,mers direc în "arenă". Socializam câteva minute,fata foarte bucuroasă de revenirea mea îmi adresează chiar și câteva complimente ,eu fiind primul client de la Iași,după spusele ei și înclin să o cred, și printre primii de când s-a hotărât să practice oficial această meserie(la prima întâlnire m-a rugat chiar să o ajut cu mantarea căciuliței). Achit 100 lei,cadoul pentru o finalizare și începem "piesa de teatru".Domnița preia inițiativa și începe cu sărutări, pupături, mângâiere tandre până ajunge în zona fierbinte. Pune cu ușurință,de data aceasta,caciulita și începe un oral susținut,puțin stângaci,dar placut(de multe ori stângăcia și puțină naivitate poate să producă mai multă plăcere decât un oral executat ca la carte).Continuăm cu normal unde tot domnița are controlul dar nu pentru mult timp.Preiau controlul continuând cu alte trei poziții.Fata se mișcă bine,are un corp frumos(vezi fotografiile) care încântă plăcut ochiul,se implică (am simțit și un mic orgasm),nici nu știu când a trecut cele 25-30 min încununate cu finalizarea mult dorită. (Timpul mă presează)Trecem la note:

 

Locația 9 ,este ok.Cei care se tem de Bularga nu au nici un motiv.(zona mai puțin sigură este departe)

 

Baia că de obicei nu am vizitat-o.

 

Fata 9,5 ;are un corp frumos, vorbăreață,acceptă FK

 

GFE:9

 

Oral:8,5 ;numai protejat,nu insistati (acesta a fost dorința ei)

 

Normal:9(am detailat mai sus)

 

Pe ansamblu a fost o experiență plăcută,cu minusuri și plusuri,dar plăcută,cu mult peste multe fete cu experiență și pretenții (nici o clipă nu a interesat-o timpul,și pe total a fost cam mult pentru o finalizare)

 

Are o colegă cu mai multă experiență, n-am văzut-o,telefon 0736266758.

 

P.S.Fetele mai stau în Iași până pe 13 februarie.

 

Să aveți spor în toate!

  • Like 8

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...