Sari la conținut

Satena Draguta 0735392301


izdn

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

"finuta draguta satena noua in domeniu ofer companie domnilor generosi cer si ofer seriozitate si discretie tel 0735392301" - asa suna textul unui anunt  din 9.02.2013. Atasate 2 poze : post-60606-0-13791800-1360597159_thumb.jpgpost-60606-0-45234400-1360597160_thumb.jpg .

 

Am sunat ieri la domnisoara si am si fost. Are urmatoarele preturi : 1 finalizare normal : 60 lei , 1 finalizare oral : 70 lei, 1 ora : 140 lei , totul protejat. La oral nu stiu unde se poate face finalizarea, ma refer daca poate sa iti scoata cauciucul inainte si sa te termini la ea pe piept sau mai stiu unde.

 

Nu a trebuit sa astept prin fata blocului, mi-a dat indicatii precise si m-a primit imbracat in haine de casa, nu te serveste cu suc sau alte cele, a mers pana la baie, a stat putin, apoi a venit goala in camera.

Actiunea a decurs ok, putin preludiu, se freaca de tine, saruta pe corp, se uda, se pare ca-i place si nu te grabeste. Dupa cele cateva min. de preludiu, am inceput actiunea, finalizat rapid la pozitia mama iedului.

 

Locatie : undeva pe langa Euro Hotel, bloc de garsoniere, putin rece in camera, dusul pe jos, prosop curat primit din dulap

Poze : o avantajeaza putin, funduletul nefiind 100% ca cel din poze (crapatura nu e asa de lunga si nici el nu e asa de bombat), dar fiind intre zi si noapte cand am mers eu, nu as zice ca e dieferenta mare intre poze si realitate.

Aspectul fetei : 1.60 inaltime, 50+ kg, piele ok , epilata, curata ( n am simtit mirosuri ciudate dar nici nu era parfumata ), craci misto chiar daca e micuta, carnea moale pe ea, sani medii spre mari dar putin lasati, sfarcuri maricele si erecte, putina burta, cur relativ bombat ( pentru fanii de cururi misto nu stiu daca ar fi alegerea perfecta ), iar la fata pot sa zic ca e simpaticuta.

 

Prestatia : preludiu, s-a implicat putin, a incercat sa ma sarute, dar am preferat sa mentin distanta, are o carie intre dintii din fata mai mare si 1 dinte lipsa din cate am vazut, nu a fost graba, am trecut la normal cand am crezut ca e ok, se straduie si nu a fost indiferenta sau mecanica.

Note : Locatie : 6

           Aspect : 8

           Oral : - (nu a fost)

           Normal : 8 - a stat capra si eu am dat, dar sta cum o pui fara sa iti zica ceva ( am modificat ceva intre timp la pozitie ).

           GFE : 8 - fara CIM COF, totul protejat, dar daca ii place de tine sunt sanse mari sa ofere si sarut ( ori doar pe buze ori si FK ), cel mai ok e sa se intrebe la telefon din start.

           Igiena fetei : 8 - fara mirosuri, nu stiu daca a facut dus inainte, cand a fost la baie, dar dupa sigur nu a facut, i-am dat 8 ca nu a mirosit ciudat nici jos nici pe corp.

Pret : 60 ron pt un normal protejat + putin preludiu care nu a fost de filme porno sau gen masaj erotic, dar decat deloc... si ca raport pret/calitate -> de la satisfacator in sus.

 

Ca o concluzie, as recomanda o vizita pentru cei care nu sunt super pretentiosi la muieri/locatii (la 60-70 lei numarul...) si daca va place, e de revizitat.

 

Numai bine si spor la ars.

  • Like 5
Link spre comentariu

Am sa postez si eu o parere despre fata, atat cat mi-am putut face dintr-o privire, ca de ramas nu am ramas. Incep cu locatia, care e foarte discreta ca abia o gasesti, dar atat. In rest camera este foarte mica, inchesuita si nici nu o aeriseste, iar fata fumeaza, asa ca va inchipuiti cam ce e acolo. Eu am stat 1 minut inauntru si la iesire miroseam ca dupa o noapte in club. In fine, trecem la dsra: este cea din poze si te asteapta ca in poze, dar dezamagirea mea a fost destul de mare ca o avantajeaza foarte mult pozele postate. Ea este mai micuta ca statura, undeva la 160, putin mai plinuta decat se vede in poze si nici nu are vreo fata care sa atraga. Per ansamblu mie nu mi-a placut si impreuna cu locatia, m-au facut sa ma razgandesc. A si inca o chestie, cand am intrat in camera ea statea cu calculatorul aprins si pe desktop era poza unuia care arata ca iesit de la puscarie si se uita fix spre obiectiv cand i s-a facut poza, dar aveam impresia ca se uita direct la mine. Deci, per ansamblu, nu am ramas, desi eram "incins" ca as fi "tras" orice. Asa ca asteptam si alte recenzii...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...