Sari la conținut

Salon masaj erotic Sibiu Body Touch Center


wqwq82

Postări Recomandate

  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Buna seara fraților!!! E primadata când m-am gândit sa scriu și eu o recenzie despre un salon de masaj!!! Sunt începător așa ca aveți puțina mila!Nu am fost decât la vreo 2 saloane de masaj pana acum,nu sunt expert,dar am tot citit pe aici cam ce pretenții sa am! Așa ca am avut drum la Sibiu! Am zis hai sa încerc sa văd dacă am noroc de vreo fata liberă fiind ziua..eram in trecere..am sunat la hot women și doar după ora 17 era ceva liber,zic hai sa sun și la body hot!Zis și făcut!Cu noroc,cred din partea mea,am găsit o fata liberă!Nicole,se recomanda,mionioana,sun la poarta,deschide,ma întâmpina in usa cu un prosop pe ea!! Mergem?Zice ea! Zic da! Țin sa precizez ca era cam întuneric pe la ei..in fine..ma invita in camera..sa ma dezbrac...sa plătesc..sa fac dush...se întâmpla toate astea după care se apuca de mine...pe burta eu!Ea lângă mine...putea sa se pună peste mine zic eu sa ma unga mai usor...in fine..zic lasă ca o fi altfel când ma pun pe spate...Nu prea!!Aceeasi treaba..ma ungea cu ulei de pe partea mea dreapta,in timp ce lângă noi mergea casetofonul pe kiss fm!!!Jur fraților!incercam sa nu îl bag in seama...într-un final se apuca de junior!!Bineinteles ca după ce m-am încins am încercat sa o conving sa ma lase sa intru in ea..se putea asta dar contracost 100 lei! M-am gândit ca nu merita!nu sunt chiar așa încins..și am lăsat-o balta!! A continuat laba,ca altceva nu era..pana am terminat!Am uitat sa precizez ca mi-au înghețat picioarele la ce răcoare era dezbracat,îmbrăcat era Ok!Am spus de la început ca nu sunt expert,am doar 2 saloane vizitate la activ,tm și sb..Pe viitor încerc sa descriu mai scurt!!!

 

Masaj 5

 

Locație 5

 

Halat 150 lei

 

De vizitat vara! Și la alta fata!Poate seara e altceva!

  • Like 1
Link spre comentariu

Seara gandeste-te ca sunt si mai obosite si fara chef... daca ziua a fost najpa, seara sau noaptea slab sanse de mai bine. Decat daca au alte fete in tura de noapte...

Bafta si la mai multe experiente bune!

Fa-ti curaj si scrie recenzii de fiecare data ca sa stim unde e bine si unde e najpa!

Link spre comentariu

  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Din câte am inteles de la ea ziua sunt doar 2 fete..Am uitat sa Menționez ca atunci când am plecat am văzut-o și pe cealaltă fata...înaltă blonda..părea frumoasa..doar ce am văzut din mers spre ieșire...Personal am sa mai încerc odată și seara când am drum..deși am rămas cu un gust amar din cauza frigului,casetofonului pus pe radio...s-ar putea ca doar in camera de lângă baia cu duș,unde am intrat noi sa fie frig...nu era nici un calorifer..in fine..multe minusuri..am sa fac o recenzie și despre salonul din Timișoara..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...