Sari la conținut

Bruneta 21 de ani 0723854750 poze false


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-21-de-ani/7b016d717b6d6a5f.html

 

Pornesc hotarat sa accesez ceva ... si imi vine mie o idee... proasta! Sa incerc ceva noutate de pe publi24, Nu stiu de ce am ales exact anunutul asta, dar sun si imi raspunde din prima. Intreb de preturi(100 finalizarea si 200 ora), si ma hotarasc sa merg la ea. Trebuia sa ma gandesc ca, din pacate, la 100 lei finalizarea nu prea ai experiente reusite. 

Locatia este in Marasti pe Ciocarliei intr-un bloc nou. Urc si imi deschide usa o domnita care cred ca s-a ingrasat cu vreo 30 kg de cand a facut pozele, In acel moment trebuia sa plec, dar lenea si gandul ca iar trebuie sa dau telefoane m-au facut sa raman. O intreb de servicii- OP  sau ON, NP si A pentru extra 50 lei. O mai intreb asa de arta conversatiei ce inseamna dominare si imi spune ca daca vreau este simplu- ea detine controlul si eu fac ce vrea ea. O rog sa detalieze, dar nu prea stie ce sa imi mai zica. Ma intreaba cat raman si imi cere banii(100 lei o finalizare), iese putin din camera si se reintoarce goala in toata splendoarea ei vreo 170m si vreo 90 kg. Ii spun ca vin de acasa, dar daca vrea pot sa merg sa ma mai spal . Imi spune ca e OK si ma intinde pe pat. Ia un prezervativ il pune in gura si se repede la ala micu. il trage cumva peste fara sa aiba rabdare sa creasca si el putin, nici macar nu imi era belita. Nu stiu ce prezervative foloseste, dar cred ca le-a cumparat de pe la ceva magazin chinezesc pentru ca erau ceva marime XXS, si eu chiar ca nu sunt de speriat la marime. Incepe sa suga de parca vroia sa mi-o scoata din radacina, in timpul asta uitandu-se pierduta undeva la perete. Juniorul meu arata si se simtea cam ca un castravete din ala de sera tras in naylon. Ii spun ca m-a torturat destul si ma intreaba ce pozitie vreau. Ii spun sa urce peste mine, dar dupa vreun minut imi dau seama ca nu era o idee buna ca ma sufocam, asa ca am pus-o capra pe marginea patului si am inceput sa dau pompe dupa ce in prealabil incercasem sa mai fac ceva si cu prerzervativul ala, macar sa reusesc sa belesc junioru. Dau la pompe vreo 5-10 minute si o vad ca incepe sa transpire de parca ea muncea si nu eu. Ii spun ca nu are niciun rost sa mai continuam asa ca nu am sa termin niciodata cu corsetul ala si se ofera sa-mi faca o laba. O intreb de finalizare orala... dar pas, macar corporala... dar nici asta. Asa ca se apuca sa-mi faca o laba seaca, pana ma termin.

Cer un prosop sa merg la baie si imi da unul cred ca spalat din dulap si ma conduce la baie. Acolo surpriza.. sta cu mine si ma pazeste pana ma spal, cred ca de frica sa nu iau vreun gel sau vreo pasta de dinti. 

Termin dusul rapid, ma sterg, ma imbrac si o sterg.

Pentru mine cert nu este o experienta pozitiva si vreau sa o uit rapid.

Notele sunt de trecere numai pentru apartament si dus... in rest corigenta.

 

Spor la treaba si sper sa aveti mai mult succes decat mine. 

Pozele false sunt urmatoarele

post-162216-0-01031600-1519165556_thumb.jpg

post-162216-0-36385200-1519165563_thumb.jpg

post-162216-0-77310400-1519165612_thumb.png

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...