Sari la conținut

Monica (di peste Prut) - 0736.129.161


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Titulara Topicului: 

Monica
 
Valabil din 22.02.2018 17:05:00 
Repostat automat
 1 / 7

 
Descriere

Chef de joacun strop de curiozitate si nici un pic de inhibitie Acestea sunt citeva cuvinte care ma descriu.Sunt o moldoveanca simpatica de peste prutnoua in bucurestiofer companie domnilor generosi .Ce ziciindraznesti sama cunostipwp

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Locatie: Stirbei Voda, langa Palatul (vizavi de Ateneul Roman)

Servicii: Oral, Normal, Accepta Cuni, Finalizare Corporala

Fata: Simpla, Miniona (155-160 cm), Par Saten prin in codita, Varsta aproximativ 20 de anisori. Sani 2.5 fini la atingere.

Piele alba fina.

Contact: Telefonic cu 30 minute inainte de actiune. 

Titulata Topicului: mai are un topic in Constanta unde presta pana in Decembrie 2017.

Tarif: 200 RON ora

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Desfasurare: 

Marturisesc ca a fost a 3-a vizita la domnisoara. M-a intampinat imbracata in fustita din poza. 

Locatia Actuala este una foarte simpla,  bloc comunist (anii '50-'60), mobilat cam tot atunci cu o mobila de slaba calitate.

Domnisoara nu este o fana a curateniei, dar nu mergem la hotel ci la futai.

Baia: foarte veche cu spatiu mic, cada mica. Apa curge la inceput rece (dupa 5 minute incepe sa curga apa calda). Domnisoara mi-a spus a avut zilele trecute o defectiune la instalatia (de apa).

Camera de lucru: simpla, pat ok, un scaun care balansa cand te asezai pe el. Domnisoara a spus ca intentioneaza sa se mute undeva in Pipera tinand cont ca aici nu prea are clienti, apartament foarte vechi nerenovat, chiri foarte mare (150 RON pe zi).

Actiunea: Am inceput cu mangaieri pe tot corpul, pielea Monicai este foarte fina placuta la atingere, sanii foarte potriviti si placuti la atingere. Domnisoara s-a umezit natural dupa ce am inceput sa o sarut pe tot corpul de la pana la picioare. De mentionat faptul ca eschiva la tentativa de FK. Astfel m-am multumi cu gatul, sanii, burta si savarina.

Am trecut la in cunilingus indelungat de vreo 15 minute. Ii place sa primeasca limbi la nebunie. S-a excitat la maxim cand am penetrat-o cu limba pe lindic si punctul G.

Dupa ce m-am saturat de pasarica zemoasa am montat prezervativul rosu si am trebut la misionar. La inceput doar capul pulii usor pentru ca Monica este foarte stramta. Chiar daca eu sunt dotat peste medie (20 cm lungime si 4 cm grosime) pana la urma am gasit pozitia prin care i-am bagat-o pe toata in pasarica.

A urmat un episod ca caprita - e aici chiar ii place. S-ia ridicat fundul in sus si s-a pus cu capul pe perna (foarte excitanta poza) . Aici am schimbat vreo 3 pozitii: m-am ridicat din genunchi si am penetrat-o din sus, am pus un picior lateral sa-i vad pasarica cum ii ies aburi din ea. Era foarte exitata. Eu deabia ma mai stapaneam sa nu-mi dau drumul foarte repede. Fata rosie de fata de placere, eu cu ultimele resurse (eram fleasca de transpiratie si excitare) i-am aplicat ultime penetrari si simteam ca nu se mai poate - am strigat de placere ca toti vecinii m-au auzit - si am ejacutat puternic in prezervativ.

A urmat inca o serie de cuni - pasarica era foarte de calda - dupa atata efort. Baie, echipare, pupat si mars afara in zapada.

Punctajul:

Fata: 8

Locatia: 6

Oral: 8 din partea mea

Normal: 10

Eu zic ca merita sa-i faceti o vizita. Nu exceleazea la multe procedee (e incepatoare) dar se straduieste sa satisfca clientul.

Ciocane Tari si Spor la Futut!  

 

 

post-2-0-54167600-1519323736_thumb.jpg

post-2-0-27920100-1519323737_thumb.jpg

post-2-0-89885200-1519323737_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

toate tarancile 200 de lei. 

 

chiloti de 1 leu. poze de nokia. unghii varza. neingrijita. pozitii de tarancuta. hop 200 de lei. pai ce pm :) peste prut costa "o palma" sa o futi, ca nu stie nici romana cat sa se vanda pe net. nu intelegi dracu ce vrea de la viata

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

e doar schimbare de nume la monica de peste prut, care vrea sa faca pierdut precedentul topic. nu uitati ca scopul forumului e sa ne informam noi, curvarii, intre noi... pestii sa stea mai in spate.repet ce am scris pe precedentul topic: jale. eu am iesit in 20 de secunde de la intrarea in hruba (apartament). pozele o avantajeaza rau de tot. "mirec", e dreptul tau sa iti placa, dar chiar 10???

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...