Sari la conținut

0751611724 Alexandra Blonda


Postări Recomandate

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Tăt am văzut cuvîntu ista squit, poate sămi zîcă careva cei acela ? La fel și cu uro, de la urolojie ?

Ba de groaza esti  , in sensul bun. Acu cateva luni ne povesteai cum futeai prin boscheti la 30 de lei , si amu vrei squirt si uro? Asa un progres  la un curvar mai rar....

  • Like 1
Link spre comentariu

Ala, manelistu, e pestele Dianei, cred ca incearca s-o alunge si pe fata asta, de aia se baga in seama pe aici, testeaza terenu 

Ca de obicei de bagi in seama .....daca aveam ceva cu omul nu -mi scria ce mi -a scris pe topic ,dac csf omul prost e prost si in zi de sarbatoare.......si inca ceva EU NU IMI STERG RECENZIILE PROASTE CUM FAC ALTELE....NU AM NIMIC DE ASCUNS.....SI DACA MA PROVOCI IAR VEZI CA DE DATA ASTA IMI DAU DRUMUL LA GURA,PESTE ARE PROTEJATA TA NU EU.

Link spre comentariu

Dacă nu știem nu întrebam de sqit. Io am prins cîteodată fete la stradă mai bune decît pă cameră. Ista i adevăru. Azaretu Angelis io la domnuca diană am fo. Da întătdeauna să întîmplă un lucru adevărat la ce vă spui io amu. Hoțu strîgă hoțî și peștele strîgă peștii. O zîs bine diană de ceva protejată. Dacă știe și numele fetei o rog să zîcă acii public. Îs sigur sută la sută că azaret i pește. Asta cu protejatu cam nu i adevărat păntru că ce poate el proteja ? Cînd suje pula nu să sterje la gură. Asta înseamnă că nici el nu să protejează. I clar amu.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare

Azareth e un om "batran" pe aici,nu are nici curva care sa-i produca lovele,dar nici nu umbla aiurea(ca mine dealtfel)doar sa arunce banii deapulea!Nu va legati de oameni care incearca sa aduca ceva bun acestui forum si asa sarac si amarat...nu am cu nimeni nimic,ii dau dreptate lui Aza,intradevar multi incearca sa o descurajeze pe Diana,viata e grea,stiu,dar macar fiti corecti si nu vb.aiurea daca nu va stiti comporta frumos cu doamnele;s-or fute ele pe bani,dar respectul tb.sa fie la el acasa!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...