Sari la conținut

Claudia ! Poze reale 100%


Postări Recomandate

  • Oras:Mures
  • Oras:Mures

Am facut azi o programare la ora 11:13 pentru ora 12:00. Plec de la munca, ajung la str. Primariei, gasesc greu loc de parcare, cobor din masina si sun la 11:57. Raspunde greu dupa vreo 15 secunde ca a venit intre timp un client si sa astept 10 minute. Astept in frig, ma plimb. Dupa 15 minute am sunat inapoi. Nu imi mai raspunde. Plec de acolo. Teapa. Imi scrie mesaj peste cateva minute bune ca acum coboara domnul si pot urca. Deja eram dus de acolo. E foarte jenant sa faci o programare si sa nu respecti. Altii au program si trebuie sa se adapteze. Ma suna pe urma si isi cere scuze ca nu poate face altfel programarile...... Intreb daca revin imi face un discount? Normal ca nu.... Impresie proasta.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ei bine nu-s de aceeasi parere si eu mi am pierdut clientii pentru programarile nerespectate ale altora asa ca imi pare rau , daca domnul de la 11 jum a luat o ora nu il puteam da afara dupa 5 minute.Toti fac programare si vin 2 3 asa ca degeaba te stresezi.Cand te am sunat sa mi cer scuze ai zis ca daca iti fac un discount , daca iti las la 80 de lei , dar unde te crezi ? la piata?

esti singurul ce a stat pe afara pentru ca asa a fost sa fie .Programarea se face cu cel putin o ora inainte nu cu 20 de minute.Cum am spus si la telefon "te astept la 12 dar daca inaintea ta am client trebuie sa astepti si ai spus ok" asa ca nu inteleg vina mea !

Seara faina , celor ce inca insista cu 50 70 80 de lei am sa le blockez nr.Ma respect si nu sunt muritoare de foame.

Link spre comentariu

Atunci sa inteleg ca nu are rost sa-mi fac programare ca nu se va respecta decat daca nu ai alt client. In acest caz eu zic va e uficient si 10 minute sa nu apara altul intre timp. Unii dintre noi nu au toata ziua la dispozitie sa pandeasca cand esti disponibila.

Link spre comentariu

Asta imi e si regula , ma suni cu 10 min pana sa ajungi , asta am spus mereu.Nici nu lucrez cu programari de fel, doar noaptea atat !

 Doar ca acest mod de a lucra nu denota o escorta de calitate, ci pusa pa fast-fuck cantitate nu calitate.

  • Like 1
Link spre comentariu

II tania în oraș, eu zic sa mergeți la ea, restul pula, sunt tari numai în papagal cand ii vorba de fapte...la grăsuna asta orice II zici ea zice în asa fel ea sa iasa bine, zicea cineva ca cine da 300 de lei, țin sa II dau dreptate cum pua sa dai 150 de lei pt o grasă, grasă frate găsești pe toate drumurile si asteapta sa fie futute gratis, mulți fraieri sunt pe lumea asta...

  • Like 1
Link spre comentariu

Eu am sunat-o într-o seară după ora 22.00 am întrebat dacă anunțul pe publi e valabil și să îmi dea detalii dar fără nici un motiv mi-a închis. Așa că rămâne la decizia fiecăruia dacă respectiva e serioasă sau ia pe cine vrea și când are chef.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Eu zic sa si cauti inainte sa scrii.

Sunt 3 recenzii, ceea ce pentru Mures e chiar mult, avand in vedere numarul mare de lipitori.

 

A plecat pentru ca si ea ne-a confirmat faptul ca orasul musteste de taranoi prost crescuti si dobitoci.

Graba strica treaba și postările.

Am căutat și am găsit - din păcate la cât era ea de deschisă ma așteptăm la mai mult.

Poate am eu o impresie prea buna despre unele și unii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...