Sari la conținut

Alicia 0726923939


Postări Recomandate

  • Oras:West
  • Oras:West

Găsesc fata asta pe publitim și zic hai sa sun.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Ultimile-doua-zi-orasul-tau/780864717b686153.html

 

Sunat, a răspuns din prima, o voce tare drăguță o întreb dacă lucrează și ce face? Ea ca da și ca face ON, NP la nu mai știu câți bani și total la 200. Hopa! Când am auzit total am întrebat unde sa vin :D

Am ajuns am sunat-o și mi-a spus numărul la care sa sun. Locatia: la urbana pe Iuliu maniu.

Deschide ușa o fatuca de vreo 23 de ani, bruneta creata cu tocuri și îmbrăcată sumar cu rosu și negru... Hmmm... Faina combinația.

Ma poftește înăuntru facem cunoștință și îmi arata camera cu plăceri. Îmi mai spune odată ce prestează și nu m-am răzgândit, am ales un total cu o ora-200.

Fata zâmbăreta se tot uita la mine și parca aștepta ceva :))) pe mine m o fascinat asa zâmbăreta și creata ca mi-am dat seama mai greu ca trebuie sa scot portofelul.

M-a întrebat dacă vreau sa fac un dus,eu repede pe viteza ca ma aștepta o seara faina.

Ajuns în camera îmi spune sa ma întind pe spate ca să-mi facă un oral. N-am comentat nimic și se pune lângă mine și mi-o ia în gura asa încetul. O gura calda. Se simțea bine prietenu și io arătat cum creste. Se ajuta puțin cu mana și are un par bestial care te mângâie plăcut în timp ce ți-o suge. A continuat asa o perioada da eu vroiam mai mult asa ca i-am dat de înțeles ca e timpul sa trecem la următoarea gaurica.

Mi-a pus o caciulita parca incomoda da na, asta e, saffety fist :D și ma întreabă cum îmi place. Eu ma simțeam bine ca ma tot întreba ce-mi place.

II spun ca să ma simtă puțin de sus.

Se ridica și începe să-și dea jos chilotasii ca o fata cuminte și sutienul. Avea ceva ascuns acolodoar ca nu sunt cei mai fermi.

Se craceste peste mine și și-o potrivete fără sa se uite unde întra. Pizduta stramtuta, plăcută la atingere. Se mișcă ea, eu stăteam și ma jucam cu sânii ei da parca nu se infingea destul și o prind de cur și o trag în mine, o făcut un "ooohhhhh" bănuiesc ca io plăcut ce simțea asa ca am început sa o mișc eu și o trageam spre mine fără sa se ridice, adică se freca de mine cu pula în ea. Am simțit cum se umezește și i-am și spus. Ii plăcea sa simtă o pula tare în ea și și mie îmi plăcea ca am simțit ca trebuie sa o opresc ca mai aveam de lucru. Ma întreabă cum vreau și ii spun ca în patru labe. Ea a zis ceva ca sunt mare, eu n-am băgat de seama... Un pat comod, moale, numa bine ii dădeam la buci. Am prins-o bine de buci și ii dădeam cu sunet. Parca și gemea uneori :))) m-am oprit din plăcerea asta ca ma gândeam sa o și gust puțin. Epilata, curata puțin cărnoase. I-am mai băgat o de vreo 2-3 ori în pufosenie și încerc sa i-o bag în cur. Nu vroia sa între și am unso puțin. De data asta părea promițător. Ma înfig încet și simt cum își face loc. În momentul ala ma întreabă ea: unde o bagi? Sunt sigur ca ea știa deja unde io bag da o fost o ultima încercare. I-am mai zis ceva ca țăranu ca 'am zis total'. Și atunci parca s-o lăsat futut în cur. Am simțit cum ii întra încet vreo juma de pula. I-am dat câteva pompe da fata nu se putea obișnui. Am zis ca să nu o chinui tare și i-am băgat o înapoi în pizda. Am mai schimbat 2 poziții și i-am dat în căciulă cu forța de parca vroiam sa o umplu toată.

Am mai stat puțin de vorbe, mi-a zis ca am mai fost la ea da nu o crezut când i-am spus ca pentru mine e prima data:)))

M-a întrebat dacă mai pot a 2 a oara. Eu ii zic ca Da și mi-o ia în gura la fel ca prima data, când mi-o sugera mai bine aud ca striga colega ei ca vrea sa iasă cela ce fute la ea. Un moment mai nasol, ca să nu ne vedem ma ia și ma baga în baie cu hainele pe sus. M-am simțit de parca futeam la o nevasta și vine soțul acasă :))) pe mine nu m-o deranjat asa tare, numa bine ma gândeam ca mi-o suge mai mult acuma :))) pleacă ala și mergem noi în dormitor, parca era turul apartamentului și trebuie sa o fut în fiecare camera. Întra acolo și tot o suge fata, nu o comentat nimic, i-am mai dat o mie din picioare am zis ca poate asa îmi dau drumu. M-a dat drumu în ea prima data prea mult și acuma nu mai aveam ce sa ii dau :))) i-am zis ca nu mai pot și rămân asa

Aspect: 7 mai cu forme

ON:7

NP:8 mi-a plăcut mie

AP:5 ca nu prea am futut o

Nu cred ca face Im, mi-a zis sa o anunt dacă îmi dau drumu.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...