Sari la conținut

Blonda 19 ani


venom5

Postări Recomandate


https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Poze-reale-100-La-100/78086472786e6052.html Am trecut sâmbătă pe la voi si am zis sa alimentez organul cu ceva carnita noua. După ce am luat o țeapă la un hotel dinspre cluj (Nu a mai raspuns) am zis sa incerc o ceva fraged. Titulara 19 ani blondă. Suna ok. Strada undeva vis a vis de UM. Ajung sus, erau 2. Am mers cu blonda doar pt varsta, deși colega arata mai bine. Imi parea cam plictisită si nu aveam chef de fast-Fuck. 200ron nr. Fuck. Pe tel intelesesem mai putin, dar noroc ca am avut la mine destul. Fata undeva la 1,65, un cur rotund si țeapăn, picioare cam butucanoase, tatze micute, adolescentine. Pozele nu cred sunt ale ei, cat ca aduce o idee cu ea. Totul protejat, chiar si finalizarea doar in balon. Lipsa acută de prosoape in locație. Am primit unul ... vai si amar ... ca eu ma cerusem la dus dupa drum. Altfel nu cred ca ma întreba.

I-am zis ca sunt fan oral si a inceput sa imi spuna ca se pricepe. Cand a venit momentul lui s-a executat dar nimic deosebit. Frecand-o pe fese in timp ce sugea si-a întors spre mine funduletul, crezând poate ca o iau la limbi. Nu e cazul meu sa ling unde baga toti pwla. Dacă nu am reacționat, a terminat oralul si a vrut să trecem la normal. I.am tras cateva poziții intr.un pat ultra zgomotos. Geme frumos. A încercat să pună mâna sa nu intru prea adânc, dar I-am cerut s-o ia si s-a executat. Am penetrato destul de brutal (pt dimensiunile ei și ale mele) și adânc, dar nu a comentat, chiar parea sa ii placa. Statea intr.o poziție ca efectiv simțeam capătul vaginului in ea. Am terminat in ea, deși mi-ar fi placut sa ii acopăr fata cu lichidul meu cald. M-am spălat din nou, problema cu prosopul a revenit, apoi am plecat. M-a condus la usa goala.

200 ron nr e cam mult pt ce oferă. Prețul e la fel si la colega. Se poate si cu amândouă pt 400 ron. Din punctul meu de vedere prețul e nesimțit, pt ca mai mult de 100 nu merita, însă dacă aveți chef să chinuiți o curva pustoaica, s-ar putea sa se merite.

Respect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...