Sari la conținut

Irina 0724402781


Postări Recomandate


  • Oras:galati
  • Oras:galati

Salutare, la o prima cautare pe aici nu am gasit vreun topic al fetei:  https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-sunt-pentru-prima-data-in-oras/780865777f606051.html

 Zilele trecute am hotrat sa ajung la aceasta domnisoara, pozele aratau prea bine si am zis sa incerc, am sunat-o cu o zi innainte la nr din titlu sa vorbesc cu ea, cand i-am cerut detalii despre servicii si tarife urmand sa fac programare pentru a doua zi. Am stabilit ora pentru ziua urmatoare si a ramas sa o sun cu jumatate de ora innainte. A doua zi am sunat-o i-am zis despre ce este vorba( mi-a raspuns de prima data) caci desigur ca nu-si mai aducea aminte ca vorbisem, am plecat spre domnisoara si am sunat-o cand am ajuns jos la scara. Mi-a zis etajul si apartamentul si am urcat. M-a primit intradevar o fata roscata-asa cum scrie in anunt, foarte slim, draguta, in chilotei si sutien. Acum pozele daca sunt ale ei sunt facute in alta locatie si sunt mai vechi cred, caci domnisoara nu are acel posterior fain din poze, sanii micuti dar simpatici, ce pot sa zic este de la brau in sus seamana bine domnisoara cu pozele dar cam atat. 

Am luat loc un pic pe pat(locatia la g-uri in mazepa ok pentru asa ceva doar ca patul scartaia cam tare) si am stabilit ce si cum adica o ora. Am ramas surprins cand mi-a zis, caci nu-mi aduc aminte ca fata sa-mi fi zis, ca nu face finalizare decat in prezervativ, deci fara orala-fara corporala, dar am ramas si am zis ok. Fiind igienizat de acasa m-am facut confortabil si a inceput cu ceva mangaieri si saruturi pe corp si cand juniorul a dat semne de viata a pus repede un balon cu araoma de capsuni si a continuat cu un oral ok dar fara mari aritificii si fara atentie si imprejur. Finalizat in balonas, luat o mica pauza si inceput la fel cu al doailea nr, de precizat e ca fata are un fix cu prosoapele de hartie si servete umede sa nu cumva sa dea de un strop de "samanta". In fine dupa un pic de oral pus iar balon si continuat cu cateva pozitii apoi iar cu oral si in final terminat cu ea deasupra. La final am cerut sa merg la baie sa fac un scurt refresh. Baia e cat de cat ok, dar cam neingrijita, avea 2 prosoape curate-asta probabil pentru ca am fost primul client in ziua aceea, un sampon si un gel dus, dar ce m-a deranjat mai tare era ca fata nu-si curatase wc-ul caci arata ca dupa o mica bomba de cacao si mirosea si deranjant. Am terminat repede cu refreshul si am iesit repede din baie. M-am imbracat si asta fost.

Un alt mic aspect e ca fetei-i cam mirosea un pic urat repiratia, macar sa fi mestecat si ea o guma ceva innainte sa vin caci avea timp si cum am mai zis am fost primul client. In rest fata e ok incearca sa te faca sa te simti bine dar parca nu prea reuseste, la normal e ok, e stramta, la igiena ok -nu am simtit nimic suspect.

 

Note: 

Oral: 8- nimic deosebit fara atentie la altele si prea stresata sa nu guste vreun strop de sperma

Normal: 9 stramta si se misca destul de ok, pare sa-i placa

Locatie: 9 pt dormitor-frumos baruletul de acolo, si 7 maxim pt baie

Igiena: 8

Aspect: 8 e draguta la fata, sunt fan slim dar ea este cam subtirica

Prezenta si Gfe: slabut dar are nota de trecere 7,5

Halat: 80 nr oral si normal/160 ora Oral neprotejat dar fara niciun fel de finalizare decat in balon si normal protejat!

post-65282-0-07398400-1521649240_thumb.jpg

post-65282-0-54434200-1521649251_thumb.jpg

post-65282-0-77096100-1521649260_thumb.jpg

post-65282-0-50046800-1521649269_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...