Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! Cristina


Postări Recomandate


  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost și eu la duduia recent și pot spune că lucrurile stau ok, dar se puteau și mai bine.

 

Să o luăm cu începutul. Fixat programare in avans cu o oră și puțin, respectat, ajuns la clădirile de pe lângă UCECOM de pe lângă piața Alba Iulia. Intrat, fumat o țigară, băut un pahar cu apă, dus la duș și început acțiunea.

 

Știu că nu se menționează, dar am fost curios și de FK si aici am avut prima surpriză, mi s-a specificat că este contra cost 50 de RON. Nu am citit tot forumul, dar din cate îmi amintesc eu nu exista pe nicaieri chestia asta. Mă rog, bine de știut.

 

Incepem cu un preludiu scurt și cu un oral și mai scurt, a insistat rapid să trecem la normal. Plm, nu am zis prea multe, trecut la normal și aici a fost ok, geme, pare să ii placa, deși mă rog, nu mi-am dat seama daca joaca teatru, dar e plăcut, nici cât sa te incite, dar nici sa fie evident și mai mult sa te agaseze.

 

La anal a venit surpriza nr 2. S-a lubrifiat de patina și Moș Crăciun și renii pe acolo, dar tot a scâncit de parcă o penetram cu sabia lui Zoro. Să ne înțelegem, nu o am mare, departe de a fi Hercule. Mai mult duduia nu a vrut să continue la anal. Am intrebat-o după ce s-a întâmplat și mi-a spus evident că o am prea mare, dar daca face anal in mod obișnuit mărimea mea nu ar fi trebuit să o deranjeze. Cert este că am pompat de 3 ori și mi-a zis sa trecem la normal. Plm...

 

Vestea buna este că s-a revanșat la finalizarea orala unde a fost bine.

 

Note:

Oral: 8.5 nu e rea, încearcă și se simte bine

Normal: 9, se poate si mai bine

Anal: nu prea as avea ce sa notez, deși a fost trecut în revistă, alea 3 pompări sunt egale cu 0

Atitudine: 8

GFE: N/A, futi și cam atât

 

Halat: 150 RON / h

 

Atitudinea per ansamblu e bussiness only, nu e chiar fast fuck, dar nici prea mult peste nu este. Daca vrei doar o descărcare să spunem că merge, deși nu știu cum le nimeresc eu, că nu am avut parte de anal de data asta, mai mult cred pentru că a vrut ea sa scape mai repede și nu pentru că aș fi eu Hercule, dar mă rog, de reținut că dacă o întrebi pe ea, analul este în funcție de mărime (chinez cu pașaport) și aș adăuga eu și de chef, nu e general valabil.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...