Buna, da am.
In cazul asta ne vedem diseara.
Postat 19 April 2018 - 09:50 AM
Buna, da am.
In cazul asta ne vedem diseara.
Postat 19 April 2018 - 10:12 AM
Postat 19 April 2018 - 05:31 PM
poze noi!
Postat 19 April 2018 - 05:32 PM
Pentru carcotasii care zic ca sunt grasa
Postat 19 April 2018 - 05:32 PM
Pentru carcotasii care zic ca sunt grasa
Postat 19 April 2018 - 05:33 PM
nu sunt grasa! Sunt bine proportionata!
Postat 19 April 2018 - 05:34 PM
Va pup
Postat 19 April 2018 - 05:35 PM
poze noi!
Mie mi se pare ca arati ft bine.
Postat 19 April 2018 - 05:35 PM
Postat 19 April 2018 - 05:36 PM
va astept!
Postat 19 April 2018 - 05:38 PM
Si o piersicuta zemoasa si proaspata!!!!
Postat 19 April 2018 - 10:18 PM
Postat Ieri, 12:41
Postat Ieri, 15:39
Postat Ieri, 18:38
Postat Ieri, 18:58
Nu rezista mai mult de 30 de zile la prețul nejustificat de mare , dar prostimea se duce o singura data și pe urma pas... pt ca e inocenta și o joaca cum vor bătrâni!!! Dar mare frumusețe nu eee, fata de fetele de top au început de jos... in sus și cu meserie in domeniu, dar unele încep de sus in jos!!! Mulțumim pt recenzia ta edificatoare ma face sa o ocolesc astfel de fete , prefer chiar cadou mai mare dar la cele care merita!!! Și sa învețe sa presteze și apoi sa ceara cadou mai mare🙊🤓👍🏻E o "frumusete" Rubensiana .
Nu e "grasa" dar este masiva si bine impanata . Au spus niste baieti : carnea tare ..evident e departe de realitate
insa e tanara si nu este dizgratioasa - este placuta la atingere ..
Mie nu mi s-a parut o frumusete deci la chip : 7.5 - 8 - un pic malaioasa fara sex-appeal
Sani frumosi ..dar nu prea te lasa sa te joci cu ei.
Oral - fara artificii fara pasiune ..isi da silinta ..deci maxim nota 6
normal ...si aici uneori ( atunci cand nu sta pur si simplu ca vaca ) - incearca ceva - dar se vede ca nu are tragere de inima si nici aplecare pt aceasta meserie
nota 6
GFE minim
In experienta mea cele mai aprige fete la futut au fost invers proportionale cu greutatea ! adica alea mai slabe ..erau rachete
regula se confirma - in cazul de fata ----domnisoara nu are energie avand de miscat un trup generos si masiv !
Evident nu mai revin .
A fost o experienta care imi confirma sa caut fete cam cu 20 kg mai putin ca mine ..sa pot sa le iau pe sus si sa le fut din picioare
Pretul e mare nu se justifica.
daca esti bine dotat si ai peste 90 kg - ar putea iesi o partida ..desi fata nu cred ca duce ..
..mie imi zicea ca are o jena cand am pus-o cu picioarele pe umeri ca sa o patrund mai serios - desi nu sunt dotat peste medie.
pozele sunt reale dar ..evident o ajuta !
pe mine m-au indus in eroare cateva recenzii mai generoase - baietii cred ca au vrajitoare sau muma paduri acasa - de au vazut aici o zana !!
Aceasta postare a fost editata de legionarul 08: Ieri, 19:06