Sari la conținut

Noua in domeniu 0737842784 - atentie ! fura din portofel


Postări Recomandate

  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Noua-in-domeniu/780865717d6b6b5e.html

 

Sunat la nr din titlu, imi spun 100 fin / 200 ora - oral/normal ambele protejat. Merg la adresa pe Aleea Lacramioarei in Piata Anton imi spune sa astept jos la scara ca vine sa ma ia.

Apare o brunteta frumusica, corp slim, sani potriviti, fund bunicel. Urcam in camera, nici curat dar nici murdar sau dezordine. Parca cearsaful ala nu a fost schimbat de o saptamana. Foarte cald in camera. Eu fiind dusat de acasa, ii platesc 1 finalizare si o intreb daca finalizarea merge si pe corp sau pe fata. A spus ca ar putea pe corp. Pune prezervativul (f stramt si panarama de Masculan) si se apuca de un oral acceptabil dar fara nici o atentie la.alte zone. Mecanic.

Dupa vreo 5 min ii zic sa se urce pe mine la care imi spune ca nu e umezita / umezit si nu o sa intre. Si asa a fost. Incercam caprita, intr-o parte, misionar, nu voia sa intre. Aici m-a izbit si mirosul de transpiratie. Am incercat da fac abstractie. Tepara cred ca intentionat statea teapana ca sa nu intre. Chiar daca serviciile discutate a fost de 1 nr combinat cu finalizare eventual pe corp. Cred ca de la inceput a fost pornita doar pe oral pentru ca probabil se grabea sa plece undeva.

Lubrifiant pula. Eu asa ceva nu am pomenit sa nu ai lubrifiant ca si curva.

Chinuit si incalzit dar cu pula trei sferturi sculata ne hotaram sa punem alt prezervativ. Alt brand. S-a simtit o schimbare. Se apuca iar de un oral alternat cu laba. O las asa cu gandul ca poate se scoala mai mult ca sa intre mai usor. Dar ce sa vezi ca gogului ii vine si nu am mai oprit-o. Ma termina intr-o laba de toata jena.

Ma duc la baie sa ma spal. Baia infecta. Wc cu apa netrasa. 2 prosoape la dispozitie si alea infecte. Hartie igienica pula. Ma intorc nesters in camera. Bluza era peste blugi asa cum o lasasem. Ea era in camera tragea draperiile. Ma imbrac si ies pe usa.

Intre timp aparuse si o colega care o tot grabea de zor sa se îmbrace.

Pe casa scarii ma uit in portofel si vad lipsa 50 lei stiind sigur ca mai aveam 135 lei. Nu m-am intors ca iesea tiganie si nu ar fi recunoscut.

 

Halat 100 cu voia mea + 50 fara voia mea

Servicii OP / NP, ANAL nu am întrebat dar nu cred. Finalizare cred cel mult COB

Locatie 5

Aspect fata 8 draguta

Aspect corp 8,

Oral 6 decent, fara artificii si fara atentii

Normal - lipsa nu a vrut sa intre din motive lesne de inteles.

 

Concluzie TEPARA. Daca totusi vreti sa incercati, mergeti cu bani doar pentru ceea ce vreti. Lasati portofel si telefon in torpedoul masinii.

 

O zi buna!

  • Like 9
Link spre comentariu

Imi pare rau pentru experienta ta dar nu ma pot abtine sa nu pun acceasi intrebare de fiecare data : Banene ba sunteti asa urati sau necajiti sau cum dracu de ramaneti sa futeti in conditiile astea?cum?chiar nu gasiti una decenta?chiar ni aveti femei acasa?chiar vi s-a urag de laba in asa hal? As fi inteles daca povestea vreunul ca s-a dus la una ca asta si a futut-o cu piciorul de la scaun sau i s-a cacat uneia in gura si aia a scuipat bomboane gumate...dar asa? Va lasati banii la toate oligofrenele nespalate pentru servicii modeste si comune...ajung sa cred ca intr-adevar natia asta,fie ea de curvari sau nu,chiar nu are nicio sansa...degeaba se posteaza pe aici atentionari,se relateaza mizerii...unii tot continua sa mearga orbeste :(

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova

Tipa nu era la testate. Din cele testate si la care as fi vrut sa merg aveau telefonul inchis. La prima impresie era ik de am acceptat sa urc. Faza cu mirosul am simtit-o cand ii dadusem deja banii si eram in pat si m-am apropiat destul de mult de ea. Ce crezi ca imi dadea banii inapoi ca i-as fi zis eu asta ? Ar trebui apreciat faptul ca m-am riscat si am relatat experienta aici.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova

Blocul cu balcoane galbene, prima scara. Restul detaliilor le afli de la ea. Trebuie sa respect totusi regulamentul si nu pot da detalii aici iar privat nu gasesc sau nu ma pricep eu. Asa cum am mai spus fata nu arata rau, camera actiunii nu e rea dar de restul detaliilor mi-am dat seama dupa ce am facut plata. Putea foarte usor sa cheme politia. Eu eram un strain in apartamentul ala. Repet din cele testate care ma atrageau nu a raspuns nici una la telefon. Am zis sa risc si una netestata si de drgul comunității am lasat si o recenzie regulamentara, zic eu. Nu ma plang de teapa ci doar vreau sa se fereasca lumea.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...