Sari la conținut

Ioana 0738542078 / 0737978263 / 0721142723


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Ioana/7b016376796b665e.html este adresa unde poate fi citit anuntul care suna asa:

"Buna... Sunt Ioana si abia astept sa facem cunostiinta... te astept sa petrecem momente incendiare..Suna.ma si nu ai sa regreti" Atras de fotografiile din anunt(apare si cu fata) dar presat si de promisiunea facuta am sunat pe domnisoara astazi pe la 11 si ceva. Am auzit  o voce placuta care mi-a raspuns la toate intrebarile: oral p/n functie de igiena, normal protejat, mici fantezii, mangaieri, etc. 100 fin sau 150 ora. M-a asigurat ca sunt pozele ei si mi-a indicat locati, in zona Pavcom. Am sunat-o la intrarea in bloc si cand m-am apropiat de usa mi-a deschis. O pustoaica de 22 de ani dupa spusele ei, destul de simpatica.Tipa arata bine, are cam 1,60 m si pana in 50 de kg. Are si o usoara burtica, ce poate fi trecuta usor cu vederea. Este cu certitudine cea din fotografii. A confirmat oferta si am optat pentru o ora. Eu am venit pregatit cu igiena, de acasa, a mai folosit niste servetele si am trecut la un oral np. Bine executat, cu atentie la zonele adiacente, o privire incitanta. De teama sa nu ma rapuna am solicitat prezervativul si am trecut la normal cu ea deasupra. Se misca foarte bine iar imaginea ei, cu sani marimea trei destul de fermi si jucausi este de asemenea placuta. Am schimbat pe la spate si am finalizat asa. Am trecut pe la baie(mica, cum am spus si in alte postari cu locatii asemanatoare)unde are de toate mai putin apa calda. Nu a fost o problema pentru mine. Ea nu a folosit-o. doar servetele. Nu a fost o problema caci nu am sesizat mirosuri suspecte. Am trecut la actul doi, oral np, si dupa ce ala micu s-a protapit bine am continuat cu normal protejat si am schimbat toate pozitiile. Am muncit mult, ala micu a ramas  ferm pe pozitie, dar nu am mai reusit a doua ejaculare, chiar daca ea a insistat mult, nevoind sa ma lase neterminat. Dupa cca 50-55 min am renuntat. Atitudinea a fost foarte buna. Nu se grabeste, nu se uita la ceas.

La oral zic eu ca a fost de 9

normal 9-10, geme frumos, chiar daca protocolar

locatia 7 (prosoape curate, sapun, gel, fara apa calda)

anal nu face

100lei fin, 150lei ora

Are porential, este de revenit. A doua oara poate va fi si mai bine. O recomand.

  • Like 2
Link spre comentariu

Inainte de a posta am vrut sa vorbesc si cu Ioana, titulara topicului. Si am  vorbit. Sunt foarte dezamagit. Iata cum stau lucrurile: Multumit de prima intalnire asa cum am precizat in postarea de deschidere, am sunat-o ieri dupa amiaza pentru a programa o intrevedere astazi la ora zece. Ioana a confirmat. Odata facuta programarea imi fac planificarile treburilor curente in asa fel incat sa fiu punctual. Ma indrept spre Targoviste, si pe la 9 si jumatate o sun deoarece de o jumatate de ora are si ea nevoie pentru a fi in forma. O sun si raspunde robotul. La fel pana pe la ora 11 si jumatate cand am renuntat, dezamagit, evident. Am vorbit in cele din urma, mult mai tarziu, si mi-a spus ca a dormit pentru ca "a muncit" pana la 4 dimineata. Asa o fi fost. Dar ma intreb acum ce fata serioasa este Ioana, care declara in postarile anterioare un program intre 10 dim si 19 seara(au fost clienti carora nu le-a raspuns dupa 19), mai ales in conditiile in care in ziua anterioara spune ca este dispunibila de la ora 10? In viata de zi cu zi, toti cei ce muncim, respectam programul prevazut. Daca intarzii o data, patronul iti da un avertisment. Daca intarzii a doua oara, iti da lichidarea. Daca ai muncit ore suplimentare, recuperarea este tot cu acordul patronului(cel ce te plateste) Si e in regula, cred eu. Avand in vedere aceste lucruri imi cer scuze tuturor celor ce au patit la fel ca mine, dar nu posteaza aici. Eu personal, aproape ca nu mai am incredere sa o vizitez. Sunt foarte, foarte dezamagi!

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești

Buna... imi pare rau inca o data pebtru aceasta intamplare... dar am si eu probleme si muncind pana la.ora 4 de dimineata evident nu am putut fi aici la ora 10.. eu consider ca era mult mai rau sa ma fi trezit sa iti raspund si sa iti fi spus sa vi aici si sa nu fiu... atunci ti as fi dat perfecta dreptate... dar in acest caz nu ma consider a fi o teapa... o zi buna si inca odata imi cer scuze pentru cele intamplate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...