Sari la conținut

Silvia 21 new 0720699980


Postări Recomandate

Nu povesti, dar nici chiar asa de fast fuck. E prea buna gagica ca sa te multumesti cu fast fuck de la ea.

Hai ca deja consumam prea multe cuvinte...am fost iar fata e chiar ok.

Nu cred ca ai avut inspiratie...sa nu inducem in eroare alti confutaciosi.

Fata nu e pe fast fuck. Eu zic ca defintia nu i se potriveste, dar asta a fost opinia ta.

Link spre comentariu

Info:

Silvia s-a mutat pe Bd. Cantemir, asta pentru cei care, ca mine, vor sa o caute pe Bota.

 

Am vizitat fata, o minunatie de fata, cel mai brazilian cur de care am avut parte in viata asta, un cur ca in videoclipurile cu negrese, nu prea mare, dar cu o incredibilă fermitate.

Ce sa zic, pana si un obsedat de tatze ca mine trebuie sa se incline in fata unui asemenea cur.

 

Mi-a placut relaxarea ei, zambetul linistit si aparenta (spera ca si reala) lipsa de stres si griji. Deh, ca la 20 de ani :)

 

Despre actiune nu am ce sa spun, am urcat-o pe pereți, am umplut-o de orgazme, am zapacit-o, au fost cele mai minunate 45 de secunde din viața ei.

 

Sau asa imi place mie sa cred :D

 

Plătit 200 pentru o oră, totul protejat, mi se rupe, si asa ma decisesem de mult sa fac totul protejat, nu am dat limbi, sa vad "daca se uda natural" sarut dfk pentru cine e interesat, eu merg mai mult pe pupici pe bot, pula mea, nici nu fac recenzia asta pentru voi ci mai mult ca sa-i spun ei cat de mult mi-a placut.

 

Eu revin, daca ma mai primeste, ca la urma urmei e treaba ei ce batranei libidinosi primește.

 

Mi-a amintit de cineva drag de demult, care citeste pe aici :)

Haidi pa!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am fost si eu la Silvia. Frumoasa fata. Frumos fund. Este stilul mai sportiv, dar stie sa se plieze si pe dorintele tale. Ochi verzi, 1,70 inaltime, piele fina, par lung si frumos. Oralul protejat, cu presiune hotarat as spune eu. Nu am lasat-o prea mult pentru ca imi statea gandul la funduletul ala sexi si tare. Pasarica super misto, complet epilata, se umezeste natural. Am schimbat vreo trei pozitii si am finalizat in balonas. Oralul si normalul protejat. Locatia pe Cantemir, ingrijita, un apartament pe care-l imparte cu Andra de la top. Mie mi-a placut de fata, mai mult are si bun simt. NU te grabeste su este atenta cu toate detaliile pentru ca tu sa te simti bine.

Note

Locatie 8,5 cam aglomerata zona si greu cu parcarea

Fata aspect 9,5 o fata frumoasa dupa care sigur intorci privirea

Oral 9,00 o nota mare pentru oral protejat, dar mi s-a parut ca, desi tanara, fata are tehnica buna

Normal 9,00

GFE 8,5 fara FK

Igiena 10

Cadou 100/30 min.

Eu recomand 

  • Like 9
Link spre comentariu

Domnilor,după cum am spus,iaca recenzia in urma întâlnirii mele cu Silvia.Am contactat fata acum doua săptămâni.Raspuns promt.Ajung la locația domniței,undeva pe Dimitrie Cantemir.Urc,și îmi deschide pur și simplu superbă această domnișoară in alta frumoasa la fata,craci superbi și un cur incredibil,bombat și parcă singur cere pula,păcat că Silvia nu îl pune la treabă.Actiunea,după dusurile de rigoare,a debutat printr un fk intens și pasional,chiar întreținut de domnișoară.Apoi a început să îmi frece pula care se ridica instant,nici eu nu mai am lăsat mai prejos și am început să ii bag mina la păsărică ne frecam reciproc și ne sărutăm la greu.Pasarica Silviei s a umezit abundent,ea a început să geamă ușor atît am vrut,am pus fata pe spate și am început o ședință de cunilingus de nu mă mai saturam.Silvia nu mă mai lasă să plec de acolo,pur și simplu mă apasă pe cap,mă împingea și mai mult,mă stringea cu picioarele,gemea la greu,eu o lingeam pe clitoris și pe labii,ii mai băgăm ușor și cite un deget in vagin,nu comenteazaa și chiar îi place.Vine momentul sa imiintoarca și ea favorul.Imi pune prezervativul pe pula și începe un oral bunicel cu lins și pe coaie,cu ceva încercai de deep in mare parte plăcut.Eu,intre timp îi tot mingiiam păsărică care era din ce in ce mai udă.Nu mai am răbdare și trec la normal Pun fata in pozitia misionarului și încep să îi dau la început mai ușor și apoi mai tare dar nu prea tare că îmi era teama sa nu finalizez prea repede.Lungesc finalizarea și o pun in dogy,oauuu ce priveliște sa o futi pe Silvia pe la spate.Fata era și mai udă și gemeaa mistoo tare mistoo.Am dat acolo la păsărică Silviei,minute bune și cu cît dădeam mai tare cu atît placerea creștea și Silvia gemea și mai mișto

Asta m a făcut să finalizez abundent in prezervativ.Un futai pe cinste,cu un număr lung și intens,cu o gagica buna RAU de pula dar și foarte frumoasa.Am sa revin la Silvia pt că raportul preț calitatea serviciilor plus frumusețea fetei merita toată investiția.Cadoul fetei pt o ora de futai pe cinste 200 rhon foarte bine investiți.Respect domnii mei.

  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu

Draguta fata , nam avut probleme sa ma intalnesc cu ea , fundul un pic cam mare , dar neam descurcat am pus efort amandoi i-am dat 200 ptr o ora am stat 30-40 min de ora cu duș inainte si la sfarsit. A fost draguța cu mine si tandră . Recomand!

Maestre,părere strict personala,după mine,gagica asta ii una din cele mai șmechere,futăcioase și super pizda,de pe forum.Repet părere strict personala.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hey Guys! Am revenit Vineri la Silvia. Misto gagica, frumoasa, tate marfa si un cur taree si bombat. Daa! Nota 9++. Locatia e ok, centrala, cu de toate 9. Actiunea super nice, chiar daca a fost totul protejat. Dupa dusul meu, ea facuse inainte, am inceput cu fk si dfk in picioare asa. Era cat mine pe tocuri....misto senzatie. :). A inceput sa mi o frece si eu am pus mana la veverita frumoasa si rasa care a fost receptiva. A urmat un oral protejat destul de scurt dar ok. Nu mi a placut prezervativul ieftin....dar asta este. Nota 8. Imi pare rau ca am fost nerabdator si am trecut la normal, deoarece ar fi trebuit sa ma bucur mai mult de ea si preludiu...era loc de asta...., dar asta este....data viitoare. Am inceput in misionar, lady on top, doggy...unde am savurat fiecare moment avand curul ala superb in fata ochilor si la final...am pompat frenetic in misionar. Misto, nota 9. Data viitoare trebuie sa aprofundez deoarece exista potential mult. :) Gfe de 9 cu sanse mari de marire. Cado' 100 ron. Un numar. Pana in 30 de min dar fara graba....doar ea are stitul mai sport...dar cred ca este maleabila :). Vedem data viitoare! De revenit!! De aprofundat! Recomand! Pula...tare sa ca fie, doar asa o vor! Je

  • Like 6
Link spre comentariu

Salutare, azi m-am decis sa-i fac o vizita Silviei, si nu mi-a parut rau.

Am sunat in jur de 14.00 sa ma programez la ora 20.00, a raspuns si am aflat ca are o programare, dar mi-a spus sa revin cu un telefon in jur de 19.00, am zis ok.

Timpul trecu si noroc, un alt camarad a anulat programarea, am pornit spre locatia fetei, am ajuns, am sunat, am urcat si surpriza, o fata chiar draguta, fiind prima intalnire, ne-am cunoscut si ma invita in camera pt acomodare. Ajuns in barlog am descoperit-o mai bine, cum am mai spus o fata draguta si deschisa.

Acum actiunea, a inceput cu sarutari, mangaieri, pus caciulita si a inceput cu oralul, care a fost ok, am gustat si eu din "savarina" dupa care am mai schimbat cateva pozitii si explodez. Mers la dus, revin in camera am mai socializat ceva timp si ne-am incins din nou incepe cu un oral, dupa normal si ma tradat fatioru, nu a mai raspuns la comenzi, desi Silvia a incercat sa iasa bine. Sfarsit! Acum note.

Locatia:- central si destul de ok. -9.

Fata:-ea spune ca ar avea ceva kg in plus, pt mine a fost minunata.-9,5.

O.P.- 8-8,5 pt ca a fost protejat.

N.P.- 9, sa implicat,

General- mie mi-a placut si o sa mai revin. O seara buna si i-ti multumesc Silvia!

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare!

Ieri am prins bilet pentru a doua oară la Silvia și a fost mai bine decât prima.

Fata de prima interacțiune mi s-a părut mai dezinvolta, ceea ce a fost un mare plus...locație mai nou in zona Budapesta...înăuntru am avut tot ce trebuie...din punctul meu de vedere.

Silvia o domnișoara cum se vede din poze, super drăguța, aranjata, sâni de competiție ...pe strada singur întorc capul după ea.

Acțiunea s-a desfășurat pe durata a unui număr, așa-zis 30 min...in realitate am stat vreo 20 min...mi s-a părut ca a fost atât cât trebuie...mai ales ca nu am avut programare din timp(a fost ceva spontan, fiind in preajma - am sunat, a răspuns și am schimbat programul instantaneu....) ca la doctor m-a băgat între programări.

Locație - 9 ...nu mi-a lipsit nimic dar am văzut și locații de fitze de aceea e 9

OP- bun 8(când o văd pe Silvia nu prea îmi mai arde de oral)

NP 9 foarte bun

Igiena 10

Achitat 100 RON

De re-revenit pentru mine.

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

×
×
  • Creează nouă...