Sari la conținut

0737760633


Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/New-New/7808657e78606452.html

 

Descriere: senzualitatea si feminitatea sunt calitatile care ma caracterizeaza daca esti un barbat care se respecta atunci nu ramane decat sa imi dai un telefon.iti garantez ca nu vei regreta timpul petrecut in compania mea.pupicii Ma deplaseze si la hotel si in locatia ta

post-172236-0-05752100-1522334932_thumb.jpeg

post-172236-0-09592300-1522334941_thumb.jpeg

post-172236-0-61383100-1522334949_thumb.jpeg

post-172236-0-72191200-1522334961_thumb.jpeg

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

DEZASTRU

Am scris asta in tag dar am zis sa-i mai dau o șansa :)

Sunat la numărul din titlu si îmi raspunde o voce copilăroasă (ceea ce mi-a dat speranțe) si stabilit ca in 15 min sa ne auzim la Cina... Booon, ajung la biserica , o sun, îmi zice ca e cineva si sa o aștept 5 minute... Ma suna in 2 minute si îmi zice sa vin. Ajung in fata scării (fosta locație a Emmei) sun si îmi raspunde colega si îmi spune dacă vreau sa aștept 5 minute ca e ocupată ... Cum PLM!? Deja era tzeapa soto dar zic ok... sa vedem. Intru si dau cu ochii de colega... am vrut sa fug dar zic ca nu e caterinca așa ca am rămas. Iese din dormitor colega si zice doua minute. Atunci le-am zis ca nu mai rămân. Amintindu-mi ca sunt totuși in Ploiesti iar opțiuni (cu tot respectul) nu prea sunt, îmi zic ca 100 de lei pentru un bilet la circ nu e chiar atât de scump.

Ok... fumez o tigara cu fromosetea broneta care fuma cu gura închisă , nu de altceva dar ii lipsea un dinte din fata... neavând ce sa discut cu ea după tigara zic “hai” către bruneta (descrierea e mai jos pentru fiecare fromoasa)... intru in celalt dormitor si încep a ma dezbraca. Ma arunc in canapea si aștept sa vina Cumătra... Direct cu cauciucul in mâna, mai mult pentru impresia artistica o întreb dacă nu face si fără... slava Domnului, nu. Si începe a molfăi la cauciuc in stil de Cugir (pentru cunoscători :)) intra colega si spune ca vrea confratele cu ea bătându-mi in același timp obrazul ca nu am așteptat-o... Zic “Du-te” insistând sa se termine calvarul. Bineînțeles ca era cioaca... confratele sigur 100% neavând chef de amandoua panaramele. O fi fost mai sănătos la minte decât mine ma gândesc :)))

Si uite așa schimbam cauciucul si panarama ca la formula 1 curios fiind si eu de acum dacă o sa văd vreodată finishul... Stil total îmbunătățit de la stilul Cugir al suratei la stilul smuls (la propriu) al panaramei blonde... Măcar a avut efect pula umplând inflația din Pirelli putând fi folosită ca atare. Mai bine stăteam liniștit ... Zic capra (termin repede si pot sa închid ochii) ... “nu pot”... aoleo... O întorc pe o parte... ii mai trebuia o floare in gura si era stilul Joiana... Ii zic sa vina deasupra si ma placheaza fata de îmi venea sa dau tap out instant. Ceea ce eu am numit stilul broasca. O gadilare a pulii... unde dreaq au învățat astea sa se futa nu stiu... pana la urma am apucat-o de cur (cu ambele mâini) si mi-am imaginat ca fac o laba. Senzație.

Note: 4 pe linie ce plm ca sunt darnic :)

 

Aspect:

Broneta: 1.65, 65 kg, tzatze lăsate, parul lung, cu aerisire gravă in dantura

Blonda: 1.60, 65 kg, tzatze mai “tinere” dar tot nashpa, femeia dop. TOTUȘI mai simpatica la fatza decât colega (nu stiu cine n-ar fi).

In caz ca nu v-ați dat seama, NU, pozele nu sunt reale. :)))

Prețuri: 100 finalizarea in ambele cazuri.

 

PLM “bani de semințe” cum scria un coforumist. Niciodată nu mi-a părut rău de bani, indiferent de situație, important este sa știi sa te distrezi si in situații “d-astea” astfel încât caterinca făcută sa facă toți banii. :) Oricare dintre voi ar fi fost in locul meu probabil le-ar fi uniformizat dinții :)))

Adevarul e ca nu mai luasem o tzeapa cam de mult timp si probabil îmi era dor. :))

Hai spor la futut dar nu așa! :)

  • Like 8
Link spre comentariu

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Motane ai stat cu laba pe tasta crezand ca am postat aiurea la testate... Ai avut dreptate... trebuia sa postez la de evitat. :)

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...