Sari la conținut

Postări Recomandate

In timp ce aeronava Boeing 777 a companiei British Airways se apropia de pista de aterizare, acum mai bine de 10 ani, am aruncat o privire, de pe scaunul de la fereastra, asupra unui oras, unde totul era acoperit de o nuanta de gri, Bangkok.Cladiri rezidentiale, alaturi de imobile industriale si o multime de blocuri gri, de cateva etaje, mi-au amintit putin de imaginile atat de des intalnite in Europa de Est post-comunism.Erau o multime de fluxuri de trafic, insa acestea pareau sa nu se miste nicaieri.Primul impact cu aceasta tara a fost marele Krung Thep si Thailanda nu-mi lasase impresia unei tari tropicale.Un contrast izbitor, intre lux si bogatie.Un amestec, pe care nu-l puteam deslusi, de mirosuri si arome.Un zgomot, pe strazi, care era atat de diferit de linistea scandinava, incat am crezut, pentru o clipa, ca am fost prizonierul din Matrix, iar acum am inviat.

 

Nu am sa uit niciodata acel sentiment, acel freamat si acel extaz, cand, plimbandu-ma prin multitudinea de soi-uri din Sathorn, unde m-a cazat firma si nu au trecut decat cateva ore, pana sa ajung la concluzia, ca acest oras este si va marea mea iubire.Il urasc, pe cat il iubesc.

 

Desi, odata cu venirea juntei la putere, unele din elementele, care au constituit, de atatia ani, farmecul acestui oras, incep sa fie inlaturate, de acest regim zelos, Bangkok inca isi pastreaza acel mister si magnetism, care nu poate fi inteles, decat daca vei poposi in aceasta fabuloasa metropola.

 

The greatest city in the world, Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit.

 

 

post-260395-0-43223400-1522425263_thumb.jpg

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

In timp ce caruta cu coviltir propietate personala,se apropia de oras, acum mai bine de 10 ani, am aruncat o privire, asupra unui oras, unde totul era acoperit de o nuanta de gri, Vaslui.Cladiri rezidentiale, alaturi de imobile industriale si o multime de blocuri gri, de cateva etaje, mi-au amintit putin de imaginile atat de des intalnite in satul meu natal.Erau o multime de fluxuri de trafic, insa acestea pareau sa nu se miste nicaieri.Primul impact cu aceast oras a fost marele bloc turn de 4 etaje cu garsoniere cf 3 Un contrast izbitor, intre lux si bogatie.Un amestec, pe care nu-l puteam deslusi, de mirosuri si arome.Un zgomot, pe strazi, care era atat de diferit de linistea moldava, incat am crezut, pentru o clipa, ca am fost prizonierul din Matrix, iar acum am inviat.

 

Nu am sa uit niciodata acel sentiment, acel freamat si acel extaz, cand, plimbandu-ma prin multitudinea de baraci muncitoresti unde m-a cazat ciobanul sef si nu au trecut decat cateva ore, pana sa ajung la concluzia, ca acest oras este si va marea mea iubire.Il urasc, pe cat il iubesc.

 

 

:clapp

  • Like 3
Link spre comentariu

Despre Eden Club.

 

Unul din celebrele baruri din industria sexului din Bangkok, de mentionat, insa, pentru farangi, a fost Eden Club.Nu stiu, daca mai este deschis, pentru ca nu mai "gust", de ceva ani, din aceasta zona a p4p.

Situat foarte convenabil pe soi 7/1, pe bulevardul Sukhumvit, exact la iesirea din statia BTS Nana, acest bar avea drept particularitate faptul ca oferea 2 fete, ambele bisexuale, pe bune, nu abureala.

 

Ce era si mai interesant.In bar era trasata o linie galbena.Daca nu ma inseala memoria, cele aflate in stanga erau fete mai dezinhibate, adica ofereau A-level.

Cum functiona : alegeai o fata din stanga liniei galbene, iar trucul era sa o lasi pe ea sa o aleaga pe cea de-a doua fata, pentru ca, de cele mai multe ori, alegea o fata cu care avea "chimie".

 

Pretul, acum, cred 8 ani, cand am fost pentru prima si ultima data acolo, vreo 4000 THB pentru 90 minute.

 

Miskin in the Big Mango.

 

:)

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...