Sari la conținut

Noua in oras 0739697140 fost 0729353391


Vizitator

Postări Recomandate

sper sa pot trece pe la tine zilele urmatoare, sa continuam nebunia. data trecuta ai fost perversa rau, si mi-a placut. sper ca de data asta sa fie si mai si. imi trec prin minte niste ganduri ce vreau sa facem. o sa ti le spun cand ne vedem. pupici :hug1 :kiss3

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

 

Ieri avand chef de nebunii am sunat-o pe domnisoara, posesoare al acestui topic. Voce placuta, fiind amabila am stabilit o intalnire peste 40 de min, ajuns in zona revin cu tel pt detaliile locatiei.

Ajuns la locatie imi deschide usa o bunaciune de fata imbracata provocator. Arata foarte bine ce mai. Sani siliconati super frumosi si am zis ca trebuie neaparat sa ii dezmierd. Stam la o tigara, am fost servit cu suc, se produce acel click si imi spune ca accepta si Fk in unele situatii. Auzind acestea am zis sa merg repede la baie pt o reimprospatare ca sa ajung cat mai repede in dormitor.

Din pacate patul scartaie ca dracu dar nu ma interesat, am vrut neaparat sa imi faca un oral care de altfel a fost executat cum imi place mie cu multa saliva si atentie la zonele invecinate, am solicitata sa fac sex intre sani, a zis ca nu a mai facut asa ceva si nu se prea pricepe dar incercam asa ca nu am ratat ocazia si am trecut la actiune. Cand am simtit ca nu mai am mult si ma termin am cerut sa punem prezervativul sa mai aman si eu putin momentul si am luat-o pe la spate unde dupa cateva minute am terminat glorios in prezervativ.

Per total tipa foarte deschisa si orientata spre client, zicea ca daca te compoti frumos cu ea, ea de ce nu ar face acelasi lucru. Nu doresc sa dau note pt mine a fost o experienta placuta. Mai sta in Oradea aprox o saptamana dar zice ca va reveni in orasul nostru, ii plac oradenii.

Pe scurt cam asta a fost.

 

Toate cele bune.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...