Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna la toata lumea,

 

OFERTA DE SARBATORI!!!

 

IN PERIOADA 20 -24 decembrie2012, pentru ca ne gandim la voi, atat eu cat si Ella, va oferim la pretul de 100ron/fin oral si normal, un show lesby 100% real cu participarea ta la pretul de 200ron/fin.

 

Va asteptam cu mic si mare ;)

Link spre comentariu

Salut prieteni.Vrand sa termin frumos anul asta am hotarat sa fac o vizita pe la Adela si Ella.Programasem de multicel acest lucru dar cum stau foarte rau la capitolul timp liber am tot amanat.Dupa o saptamana de stat pe la birou vreo 16 ore pe zi ma hotarasc sa-mi fac o ,,fereastra ,, si pt putina relaxare pentru ca eram la capatul puterilor.Intru pe forum si vad oferte de sarbatori a fetelor.Am sunat si am avut noroc sa fie libere in jur de ora 16.Am facut o alegere excelenta.Era prima data cand mergeam la ele asa ca am avut nevoie de explicatii in legatura cu locatia.Pe blv.Mircea Voda,langa Camera de Comert, usor de ajuns,am gasit usor loc de parcare.Am sunat, mi-a raspuns Ella spunandu-mi ca Adela a avut un client si este gata imediat.Am urcat, am facut cunostinta cu Ella cara m-a intampinat in chilotei si sutien,am intrat in dormitor unde am stat putin de vorba pana a venit si Adela.Slabuta,cam 1.70m,foarte relaxata,volubila,vorbareata.Am stat putin de vorba cu amandoua, mi-au prezentat serviciile apoi m-am deplasat (nu m-am dus, ,,prietenii stiu de ce,,) la baie pentru dusul de rigoare.Am revenit in dormitor si a inceput partea frumoasa.Cu un show din partea lor super, cu sarutari, mangaieri,foarte frumos.Mai intai am privit apoi m-am implicat si eu si a iesit ceva foarte tare.Fk din belsug,oral din toate partile, normal cu Ella in mai multe pozitii in timp ce cu Adela faceam de toate,sarutari,mangaieri,lins peste tot, pana ce am terminat cu un oral facut de mine lui Ella in timp ce Adela imi facea un oral dur si adanc,bestial.Nu am mai rezistat si am terminat in gurita Adelei, dupa care stateam toti intinsi prin pat si gafaiam.O partida excelenta, cu multa implicare din partea fetelor,Ella care prefera ceva mai soft si Adela mai hard, o imbinare excelenta, tocmai buna pentru a mai putea lucra in continuare, pentru ca dupa ce am trecut din nou pe la dus,am plecat cu picioarele tremurand la birou sa continui treaba.

In concluzie, doua fete clar de recomandat si la care cu siguranta am sa revin.Multumesc fetelor si SARBATORI FERICITE!!!

Notele, pentru amandoua:

Atitudine - 10

Locatie - 9

Oral - 9 Ella, 10 Adela(eu prefer mai tare si adanc)

Normal - 9

Anal - nu fac,daca faceau si asta clar erau de 10+,cu toate ca nu stiu daca ar rezista cineva la toate astea+ anal(ar merge,dar pe parcursul a 2-3 ore)

Halatul - 300 lasati de mine - 1 finalizare dar o partida lunga

Va spun LA MULTI ANI!!! si un AN NOU plin de bucurii!!!

 

Postare provenita de pe topicul Adelei

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator futacios man
Reputație: 0

Buna seara,

 

Am profitat si eu de oferta fetelor (Adela si Ella) si am considerat ca a venit momentul pentru a beneficia de un show lesby ca la carte, dupa cum promit ele in anunt.

Sincer sa fiu m-am dus cu oarece indoieli, de prea multe ori cateva saruturi intre fete cu varful buzelor erau marketate drept orgii lesby, asa ca eram circumspect in aceasta privinta.

Dupa ce am sunat si obtinut detaliile prelimiare (mircea voda, dupa camera de comert cum vi dinspre biblioteca nationala spre timpuri noi) si inarmat cu o cutie de bomboane (adela adora tofifee) m-am prezentat la locul faptei.

Am fost intampinat la usa de Ella, in desuuri albe si aratand impecabil, fara pic de celulita, un corp ferm si tare, si un fund delicios de bombat, si de Adela intr-o rochita portocalie care-i sublinia formele de adolescenta.

Dupa prezentari am dat o fuga pana la dus, apoi am intrat furtunos in paine. Surpiza, fetele chiar fac show, se saruta, se mangaie, se ling in partile esentiale, isi cunosc una alteia zonele erogene, ce mai, show adevarat. Am ramas surprins de opturile pe care le face Ella din fund, atat de surprins ca am finalizat mult mai repede decat m-as fi asteptat, si mult mai exploziv. Dar tot raul spre bine, de mult nu am mai reusit o asa finalizare intensa.

Fiindca am fost un client cuminte fetele mi-au promis ca ma mai asteapta odata, tot la oferta, desi maine, 24 dec este ultima zi de oferta cu o finalizare cu amanadoua la 200.

Probabil ca ma mai duc odata anul asta, mie personal mi-au placut.

 ca note, eu zic asa, cu mentiunea c anu am beneficiat de toate serviciile:

 

oral = 9 protejat, la cererea mea, placut si umed, fara dinti, 

normal = 9.5 am degustat-o doar pe Ella, dar am ramas dator

GFE = 9 fetele au fost vesele si relaxate, m-au facut s ama simt bine, fara griji.

locatie = 9 usor de gasit, usor de ajuns, locuri de parcare suficiente, baie foarte curata si prosop impecabil

FK = 10 cu ambele, mai rar asa disponibilitate :)

show lesby = 10 clar, fetele ai impresia ca se iubesc de-a devaratelea, ma gandesc chiar sa merg odata doar sa le privesc cum se iubesc, a fost tare incitant.

 

Concluzie: de revenit clar, fie la dublu fie individual, aud ca Adela face si dominare, mi-a aratat niste ustensile, ma bate gandul sa incerc odata sa vad cum este, ma mai gandesc.

 

P.S.

referitor la ce a zis colegul de mai sus, imi exprim dezacordul cu afirmatiile lui, Adela este o fata extrem de finuta si draguta, proate ca nu e o frumusete de te lasa fara aer, dar asa nu e nici o fata de pe forumul asta, iar micile imperfectiuni ale tenului sunt datorate varstei fragede, nicidecum unei boli. O fi chestiune de gusturi, dar sa nu fim carcotasi :)

 

Va salut si va doresc sarbatori fericite .

 

Postare provenita de pe topicul Adelei

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Salutare,

 

Pentru că experienţele cu Adela şi Ella - show lesby - au fost povestite doar în threadul Adelei de ceilalţi colegi de forum, îi urmez şi eu.

 

Având în vedere oferta făcută de cele două fete la sfârşit de an - show lesby 100% real  la pretul de 200ron/fin :ellao :rolleyes: :ellao - m-am gândit că e timpul să-mi fac un cadou de Crăciun. Am sunat şi m-am programat, mai târziu am fost reprogramat de fete :( şi am acceptat, ce era să fac, n-aş fi avut linişte dacă nu îmi duceam fantezia azi la îndeplinire :)

 

Am primit de la fete prosop curat, papuci. De apreciat că îşi întreabă clienţii dacă vor să fie serviţi cu ceva de băut.

 

Mă aşteptam la ceva deosebit şi chiar a fost un show la nivelul dorit de mine. Au un scenariu bun şi, în plus, sunt cu adevărat escorte profesioniste. Se sărută şi se mângâie. De precizat că au folosit un limbaj vulgar care s-a potrivit cu momentul. Am fost foarte încântat să mângâi două fete care se sărută, dar au existat şi alte chestii interesante, dacă mergeţi le descoperiţi. Oricum cel mai mult mi-a plăcut să-mi lingă "jucăria" simultan cele două fete, chiar se străduiau să-mi placă mie cât mai mult. Însă şi efectual vizual este de nota zece. Pentru mine a fost cel mai excitant moment.

 

Apoi fetele mi-au făcut separat sex oral în câteva reprize şi am făcut sex normal cu ambele.

 

Note:
>Locaţie =9,5 (curată, inclusiv baia). :excl: Trebuie să-i dau dreptate colegului TraceKira, este cam beznă în camera de lucru, senzaţiile vizuale sunt limitate. Mie mi se pare cam aiurea că de-abia se disting păsăricile prin întunericul ăla, e nevoie de imaginaţie multă. Sau poate fetele au grijă de clienţi să nu se excite prea tare şi să termine repede :)

>fetele sunt foarte curate, îngrijite, drăguţe, skinny - cum prefer eu, Adela îmi pare că are carnea mai tare, iar Ella are o poponeaţă superbă - nu aş putea să mă satur privind-o

>implicarea fetelor =9,5

>show lesby =9 (10 doar dacă s-ar linge cu mai mult talent în păsărică dar, mai bine, dacă şi-ar da limbi reciproc în păsărici în poziţia 69  :P)

>Sex oral NP =7 Ella  7,5 Adela (destul de banal, singurul lucru de apreciat este că nu mi-au făcut oral combinat cu labă; dintre preferinţele mele nu mi-au oferit aproape nimic)

>Sex normal =9,5 Ella 8,5 Adela (am avut parte de super mişcările din buci ale Ellei :) ; nu am îndrăznit să pun în practică decât o poziţie preferată :maninlove, cu Ella, ei nu i-a plăcut  :no2 ). Apreciez că nu m-au deranjat cu gemete false. Păcat că, din cauza întunericului, senzaţiile sunt atenuate, trebuie să te chinui să distingi ceva, nu poţi vedea o bucă sau o păsărică în toate splendoarea ei! :eek

 

Pentru mine vizita asta a fost o experienţă foarte plăcută (chiar dacă eu nu prea am fost în formă :() , fetele merită pe deplin cei 200 lei pentru acest show lesby. Totuşi trebuie dă specific: la banii ăştia nu e inclusă finalizare orală, facială sau corporală.

 

Concluzie: Le recomand pe Ella şi Adela pentru show-ul lesby excelent. Dacă aş mai merge la ele pentru show, aş prefera să se limiteze doar la partea lesby toată vizita, pentru că la capitolul acesta sunt talentate şi li se potriveşte, consider eu :) .

 

:wavey

 

 

Postare provenita de pe topicul Adelei

  • Like 7
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

 

Eu sunt dintre cei care a citit forumul mai multe luni fara sa posteze. Am tot dat vina pe timpul limitat, insa cred ca am fost si puturos! Va cer scuze si promit ca de azi inainte voi fi activ, chiar daca nu merg foarte des la fete.

 

Le-am vizitat pe Ella si pe Adela saptamana trecuta. Initial, am vorbit la telefon cu Adela (prietenoasa, amabila, voce placuta), insa am ales sa postez la profilul Ellei, caci de ea “am avut parte mai mult”.

M-am programat pentru ora 16, Adela mi-a spus clar de la inceput ca la ora 17 vine alt client, totusi am dorit sa participe amandoua.

 

Locatia cunoscuta – Mircea Voda, in capatul dinspre camera de comert, intrarea din straduta perpendiculara, se poate parca usor la max 100 metri.

 

Ella e supla, aprox. 170 cm, de data asta inchisa la par, nu mai seamana cu pozele mai vechi, chip placut, bine epilata, frumos mirositoare, piele moale, dar are niste pete albicioase – spune ca de la soare. 

Adela – si ea supla, parca un pic prea slaba pentru gustul meu, insa poate mai draguta la fatza – tot o apreciere subiectiva – par saten, pana deasupra umerilor, un fel de coafura paj (nu prea ma pricep), aceeasi inaltime, piele placuta si ea foarte curata si bine epilata.

 

Apartament curat (nu am retinut daca 2 sau 3 camere), actiunea se desfasoara intr-un living maricel, cu gresie pe jos si cu o canapea extensibila, care insa e destul de mare si nu scartzaie. E mai buna decat un pat, caci poti sta si intins dar si rezemat ca sa le poti privi in actiune.

Am primit un pahar cu apa; am avut de ales intre apa minerala, cola etc.

Baia curata, ceva apa pe jos, insa am primit papuci, prosop curat, proaspat, geluri de dus – cred ca vreo 6-7, apa de gura, totul functional.

 

M-am intors in camera si am inceput cu Ella care apucase sa faca dus, iar dupa cateva minute a revenit si Adela de la baie. French kiss cu amandoua, mangaieri, oral neprotejat tot cu amandoua, chiar si simultan – una se ocupa de zonele adiacente in timp ce cealalta o sugea, apoi faceau schimb.

Important – fetele fac show real, se saruta cu limba, se ling peste tot, 69 adevarat – asta am vazut destul de rar si apreciez!! Fac exact ce le ceri, iar daca nu le ceri ceva anume au initiativa.

Am pus si eu gura un pic, cred ca la Adela :-) , ca la amestecatura aia nici nu mai stiu exact si totul parea foarte curat, pasarica frumos mirositoare si foarte bine epilata. 

Normal cu Ella – ea deasupra cu fata si cu spatele si apoi capra (aici trebuie apreciate miscarile cu totul speciale!) in timp ce Adela ma saruta si ma lingea.

Terminat in prezervativ, dush, apoi stat de vorba cu fetele. Sunt prietenoase, deschise, chiar copilaroase (desi am inteles ca au 26 si 27 ani) – mi s-au parut foarte simpatice.

 

Apoi am inceput al doilea numar, actiunea a decurs asemanator, pana cand Adela a trebuit sa plece, caci venea clientul de ora 17 si trebuia sa faca dush inainte. Si-a cerut scuze, insa ma avertizase de la inceput. Am ramas cu Ella si am continuat cu normal, ea deasupra si apoi misionar. Nu a comentat la nici o pozitie, finalizare in prezervativ, inca un pic de discutie si apoi dush. Au avut grija sa nu ma intersectez cu clientul urmator.

 

Note:

Locatia 9 (central, parcare). Apartament 9 (foarte curat, dotat cu de toate, insa cu un aer rece – poate gresia)

Fetele – ambele media 9. Nu am dat 10, caci Adela e un pic prea slaba, iar Ella are cateva pete albe pe corp.

Oral 9,5 – nu le pot nota separat, caci s-au amestecat foarte placut.

Normal 9,5 -doar Adela – de doua ori. De mentionat unduirile de la pozitia “capra”.

French kiss – 10 pentru ambele,

GFE – 10 pentru ambele (cu un plus pentru Ella, caci cu ea am stat mai mult). Atitudine excelenta, fetele finutze, simpatice si “customer oriented”.

Show lesby – 9,5 – cred ca eu sunt de vina, ca nu le-am lasat mai mult, parca e pacat sa intervii intre ele.

OWO da, insa am uitat sa intre de CIM, COF.

 

O experienta foarte placuta, le recomand pe amandoua, mai ales impreuna. De revenit oricand!

Pret platit 400 lei. Durata – cam o ora si 15 de minute. Adela a trebuit sa plece (motivat si anuntat inainte), insa Ella nu m-a grabit absolut deloc, desi am depasit ora.   

 

Multa bafta!

 

 

Postare provenita de pe topicul Ellei

  • Like 11
Link spre comentariu

Salutare , am si eu o mica povestire pentru voi , saptamana trecuta am vorbit cu adela pe mess , am stabilit detaliile ( aceasta fiind a doua vizita la ea ) si pe data de 24.01.m-am prezentat la ora stabilita pentru un show adela cu ella. Numarul de telefon este acelasi scris pe forum . 

Locatie : B-dul Mircea Voda , vis a vis de o biserica , apartamentul este foarte frumos , curat, baia are o cada de jacuzzi foarte interesanta , doar ca este pentru o singura persoana , cele 2 camere de lucru sunt decorate frumos , iti pui frumos hainele pe umersa ( te ajuta fetele  :snap , ceea ce pentru mine este o bila alba pentru fete ) primesti prosop curat , chiar miroase a curat, papuci pentru mers la baie , te servesc cu suc apa, ceea ce doresti.

           Am stat putin de vorba , apoi ammers la dus , au mers si fetele la dus , ella s-a intors prima de la dus, a inceput cu niste sarutari foarte incitante si s-a asezat deasupra mea ca sa ma " incalzeasca ", fiind frig afara ..........., , aveam mainile reci , a venit si adela la un moment dat , era " suparata " ca am inceput fara ea , am primit-o cu bratele deschise in pat , a inceput si ea cu niste sarutari pasionale, apoi a inceput sa o sarute pe ella , acesta fiind un preludiu foarte intens , apoi a inceput sa coboare  , s-a jucat cu sfarcurile ellei ( ella are niste sani wow , numai buni de mangaiat si de sarutat ) , apoi apoi auu inceput un show in doua ce merita vazut si la care merita sa participi , la un moment dat au inceput amandoua un oral foarte bine executat , umed , cu tente de DT la ambele , cu atentie catre zonele adiacente care la un moment dat m-a si terminat . A

           Am facut o pauza , am stat in pat cu ele la mine in brate pe durata pauzei , a fost super relaxant, am mai stat de vorba , apoi am trecut la dus , am revenit in camera si au reinceput un oral bine executat de catre ambele fete , am trecut la un normal cu ella , care merita testat , acum inteleg de ce era laudata domnisoara ella.............., am trecut la o caprita cu ella in care se misca foarte bine, din fundulet , este bine cateodata sa o lasi pe ea sa ghideze ..........., chiar merita , dupa cateva pozitii am trecut la un normal ( adela on top ) care la fel este foarte vioaie si spontana , dupa un timp am finalizat ( dupa multa " munca " din partea mea si a fetelor ) . Am mai stat in pat un pic de vorba, am baut niste apa, apoi dusul de rigoare . Este foarte important sa vorbesti cu fetele, sa le spui ce iti place si ce nu, sunt foarte receptive open minded . 

            Acum sa dam si note :

 

Locatie : 9.5 ( foarte curat in camere,, in baie chiar si in bucatarie ) , stradal, locuri de parcare aproape

GFE : adela + ella primesc 10 cu felicitari la acest capitol , fk la greu intretinut cu mine si intre ele , merita incercat.

Atitudine : se cunosc faorte bine, stiu sa te faca sa te simti bine langa ele , atitudinea este de actrite porno, te fac sa te simti ca si cum ai fi Rocco Sifredi ( pentru cunoscatori :rax2  , iar ele sunt colegele lui de platou .............................

Oral NP :  adela face un oral demential , umed , cu incercari reusite de DT, cu atentie la zonele adiacente , este un pic pe genul de dominatoare, un pic mai dur, ceea ce nu este deloc rau ; ella face si ea un oral foarte bun, este pe genul un pic mai soft, ceea ce mie-mi place foarte mult , la fel cu Dt, atentie la zonele importante . 

Normal : adela primeste un 9+ din partea mea la normal , cred ca trebuie sa mai lucram la acest capitol ca sa fim pe aceea si lungime de unda ; ella in schimb primeste un 10 cu felicitari , cred ca am facut acel click cu ea , are niste miscari de te inebuneste , nu am cum sa explic cum isi misca posteriorul..................

Nota de plata : 200 + 200 pentru show adela cu ella , fetele chiar merita sa fie in top pe forum. 

 

PS : Dupa parerea mea, sunt putine escorte care ofera servicii de o calitare superioara ca a lor , aceasta recenzie este purul adevar, nu le fac reclama pentru ca nu au nevoie, cine a fost la ele imi va da dreptate , atitudinea lor este orientata sa te faca pe tine sa te simti bine , ca si plus pot spune ca inainte de plecarea mea ella schimba deja asternutul , prosoapele sunt curate, fetele miros foarte bine si sunt foarte curate, deci nu am ce sa le reprosez , ella a fumat o tigara si apoi s-a spalat pe dinti ( eu fiind nefumator........... ) , nu am simtit miros de tigara deloc ceea ce mi-a placut. Cu acesta ocazie le salut pe fete , le multumesc pentru timpul acordat si le voi vizita din nou in curand. 

            Faptul ca am postat recenzia la cateva zile dupa " eveniment " se datoreaza faptului ca eu sunt plecat cu serviciul mult , acum am reusit sa am un pic de timp liber pentru a face aceasta postare.

 

Cu stima, al vostru " coleg "  :snap

 

 

Postare provenita de pe topicul Adelei

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare

 

avand in vedere ca pe topicul Adelei sunt mai multe recenzii despre intalnirile in trei am hotarat sa postez aici recenzia mea despre intalnirea cu cele doua fapturi Ella & Adella si sper sa imi fie inteleasa alegerea.

Am fost in vizita zilele trecute dupa o programare telefonica facuta cu Ella...locatia este deja cunoscuta...numai aveti grija din ce directie veniti pentru ca in capatul dinspre Timpuri Noi mai exista o biserica si vis a vis de biserica o farmacie asa ca eu am oprit gresit prima oara cel mai probabil din neatentia mea.

Am primit indicatii si am urcat in locatie unde am fost asteptat de fete...foarte vesele, foarte active in conversatie iar dupa cateva povesti am constatat ca o cunoasteam pe Ella de prin 2008 pe vremea cand nu stiam de acest forum dar si atunci ca si acum am ramas super impresionat de fund si miscarile de la normal.

Poate pentru voi chipul ei nu este foarte atragator...gusturile nu se discuta...dar pentru mine are acel ceva ce ma face sa spun ca voi reedita intanirea dar de data asta numai cu Ella ca sa ma bucur pe deplin de ea.

Actiunea a inceput mai intai cu Ella pana a venit si Adela de la dus dupa care au inceput cu sarutari intre ele, lins,supt scuipat si toate cele necesare unui adevarat show...se pricep si chiar se cunosc reciproc. Dupa ce m-am bucurat ceva timp de imagine am intrat in actiune si sincer de acolo si pana la final a trecut foarte putin timp avand in vedere ca m-am incins foarte tare de cum au inceput actiunea intre ele.

Nu ma pricep foarte tare la povestiri dar va pot spune ca nu aveti nimic de pierdut daca mergeti pe varianta in trei.

 

Locatia 9

Fetele – ambele media 9 Ella10...Adela 9

Oral 9,5 –greu de separat pentru ca nu imi mai aduc aminte ce si cum...m-am pierdut in actiune.

Normal 8,5 Adela...10 Ella

French kiss – 10 Ella..9.5 Adela


GFE – 10 pentru ambele

Show lesby – 9,5 ...10 pastrez pentru data viitoare
 

Halatul 400lei

 

 

Postare provenita de pe topicul Ellei

  • Like 9
Link spre comentariu

Salutare,

 

Dupa o buna bucata de timp in care m-am rezumat doar la a testa fara a da nimic in schimb, iata ca a sosit timpul sa mai completez si eu (daca mai era cazul) impresia generala pozitiva a comunitatii asupra acestei fete. Fata, am zis? Nope, Adela este o visare, un abur pe care dupa ce l-ai inspirat inca iti ramane in nari si, mai ales, in creieri.

Sa va explicitez de ce: am sunat saptamana trecuta pe numarul din acest thread cu gandul de "a-mi da refresh" (F5) la o zi abolut groaznica la birou. Mi-a raspuns o voce tanara, volubila, complet diferita de genul plictisiv si blazat cu care cred ca ne-am intalnit majoritatea dintre noi. Imi spune ca Adela e ocupata si sa o caut peste jumatate de ora. "Da' tu cine esti?" "Ella", imi raspunse ea. Au, deja in mintea mea intortocheata a rasarit o farama de speranta si, din vorba in vorba, am stabilit o intalnire in 3 pentru o ora mai tarzie, cand amandoua fetele erau disponibile.

Ajuns in apropierea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (btw, ce cladiri office avem si noi in Buc!), cer noi indicatii si de data asta le primesc insasi de la Adela, fetele erau gata. Culcusul este situat aproape stradal, mie mi-a placut ca nu are vreun mos libidinos la parter care (eventual) a fost "uns" de catre personajele drage noua... 

M-a intampinat Ella, o prezenta "clasica", bine inzestrata de la Mama Natura (conceptul, nu cea de la TV!), amabila, deschisa, zambareata, bruneta, buna. Asa, daca tot am terminat epitetele la adresa Ellei, sa v-o descriu pe Adela: blonda, inaltuta (170 poate), sagalnica, glumeata, slim (cei care vor sani mari nu-i vor gasi aici), mi s-a parut mie ori am rezonat imediat. Am fost intrebat daca sunt fumator si in urma raspunsului afirmativ am fost invitat in bucatarie la o tigara de socializare si un ceai cald. Apartamentul are doua camere, una pentru fiecare, noi am intrat in dormitor dupa ce am facut fiecare (separat) cate un dus. Si aici a inceput nebunia: inca din bucatarie aflasem ca fetele sunt oarecum bisex, asa ca sarutarile dintre ele, 69-le si celelalte picanterii specifice nu au facut decat sa-mi confirme aceasta. Cred ca as fi putut ramane acolo doar sa le privesc zile intregi! :clap2

Asa ca prima finalizare a venit rapid, oral, chiar nu mai stiu de la cine! Cert este ca inca din prima repriza m-am concentrat pe Adela, care era oricum cea mai activa dintre noi! Are o tehnica de oral incredibila, tentative de DT reusite, dar totodata soft, dupa cum am cerut din prima. Am intrat din nou in bucatarie sa ne "linistim" si noroc cu telefoanele fetelor care le anuntau ca mai exista si alti doritori, care aveau, de altfel, si programare! Repriza a doua a inclus si sex normal cu amandoua, fetele schimba "folia" de fiecare data (de apreciat), finalizarea venind intr-un final glorios cu toti 3 intr-un splendid FK! Cum Ella avea programare imediat dupa, am intrat cu Adela in bucatarie si am stat de vorba cred ca 20 de minute si cred ca am mai fi stat mult si bine, dar, din pacate, eu nu mai puteam ramane. Cum aveam deja o atractie catre ea, in urma discutiei aceasta s-a "intarit", daca pot spune asa ceva!  :giggle:   Poate ca si din aceasta cauza acest review il fac pe pagina ei, i-am promis deja ca o sa ne vedem curand pentru o sedinta privata aprofundata. Apropo de "aprofundata", stiati ca micuta noastra face si dominare? :o Mi-a deschis dulapul din sufragerie - camera ei - si nu mi-a venit sa cred ce arsenal are acolo!

Asadar, pe scurt:

Notele o sa le dau ambelor fete, oricum Adela m-a castigat de abonat!
 

Fata: 9 
Locatie: 9

GFE: 9,5
Oral: 9
Normal: 9


 

Cadoul: 400 Lei pt un show de aprox 1h, desi "door-to-door" au fost aproape 1.5 ore. Lasati de mine de la inceput pe o noptiera, unde si au ramas pana la plecarea mea :clap2


Multumesc amandorura pentru o dupa amiaza perfecta! :kiss3

 

 

Postare provenita de pe topicul Adelei

  • Like 10
Link spre comentariu

Buna seara , dragi colegi . Aceasta este a doua recenzie pe care o fac acestor 2 domnisoare care fac un show demential Adela - 0724996433 Fost 0733458749 (Bld Mircea Voda) + Ella - 0733179507 (bd Mircea Voda)  . Cei care le cunosc stiu despre ce vorbesc , cei care nu au apucat inca sa le cunoasca , le recomand sa-si faca timp pentru a le face o vizita , ce pot sa va spun eu este ca atunci cand sunt cu ele nu simt ca sunt in compania unei escorte, ci in compania a doua colege de liceu care sunt iubitele mele bisexuale , este mult mai tare decat in orice fantezie as putea eu sa am ( si am o minte destul de deschisa si creativa ) . Este cea mai tare experienta pe care un om si-o poate dori , sunt inca sub influenta domnisoarelor, intalnirea a avut loc astazi pe la pranz si inca nu mi-am revenit complet .

Locatia  bulevardul Mircea Voda,  Apartament foarte curat, baia impecabila, ca de obicei , nu am ce sa le reprosez , nota 10. 

Modalitatea de contact (telefon, mess): Telefon: 0724996433 Adela , .  Mess: adela.minulescu.

Aspectul fizic: Adela : aprox.  1.70 m, 50 kg, , zambeste tot timpul , este genul de fata care te cucereste prin atitudine si prin charisma sa , dantura perfecta, sanii micuti dar foarte placuti la privit, mangaiat si sarutat, fiind si genul mai skinny are funduletul mai micut ,dar bun de mangaiat si de jucat cu el ; Ella : 1.70 , 50 kg , frumoasa si dulcica , blonduta ( am eu o afinitate pentru blonde ) , este fata care ma inebuneste prin privirea ei si prin modul in care se uita la mine cu ochisorii ei frumosi ,  dantura perfecta , sanii ei sunt ca doua piersicute , dupa parerea mea marimea lor este cea potrivita, nici mici, nici prea mari , este genul skinny cu un abdomen lat frumos , are un fundulet tare frumos pe care stie foarte bines a-l miste pentru vestitele opturi.

Servicii oferite: Show lesbi, bdsm activa, masaj de relaxare, masaj erotic, OWO, CIM, accepta FK si oral neprotejat in functie de igiena clientului.  Nu (mai) accepta anal ( Adela ) , Show lesbi,, masaj de relaxare, masaj erotic, OWO, accepta FK si oral neprotejat in functie de igiena clientului ( Ella ).

Programul de lucru: :De luni pana sambata intre orele 10:00 si 20:00., in weekend trebuie sa verificati postarile sic el mai bines a vorbiti pe mess cu adela pentru a afla orele in weekend.

Tarifare:

- 1 ora, doua finalizari 200lei cu una din cele doua domnisoare

-;1 ora, doua finalizari show 200 lei + 200 lei = 400 RON

 

Detalii despre actiune

 

        Din momentul in care am ajuns la ele pot sa spun ca am devenit alt om, am uitat de toate problemele care imi stateau pe creier legat de job  …., pentru ca ne stim de ceva vreme si pot sa spun ca exista o chimie foarte speciala intre noi trei , am mers in camera Ellei , am primit o cola de la barmanita Adela :) am sta putind e vorba , apoi am mers la dustimp in care Adela mi-a pregatit o surpriza foarte nice , apreciez gestul , chiar a fost tare ideaa , am revenit de la dus si am inceput cu niste sarutari foarte senzuale cu Ella pana a revenit si adela , apoi  ne-am jucat amandoi cu adela , am sarutat-o de sus pana jos si de jos pana sus , apoi am pus un prezervativ si am explorat-o pe adela , just the way she like’s it , apoi a urmat o pauza bine meritata in care am mai stat de vorba, am servit un pahar de cola.

        Pentru al doilea numar i-am acordat mai multa atentie ellei , impreuna cu adela am avut grija de toate zonele “ adiacente “ ale ei , apoi am pus un prezervativ si ella a venit peste mine , pentru a pune in aplicare acele opturi deosebite, timp in care adela se juca cu pussy a ei , am schimbat cateva pozitii ( ea deasupra, doggy style, eu deasupra , pe o parte ) , nu a comentat de loc la schimabrile de pozitii , chiar a fost foarte receptive, sties a se miste , sties a-si miste funduletul  , pot spune ca am facut dragoste cu ele , nu sex ( mai ales cu ella, cu adela este vorba de stilul un pic mai dur , se misca foarte bine – pot sa exprim sus si tare ca te fute de te rupe ) , ella este mai delicate , miscarile sunt mai suave , este ca si cum  faci dragoste cu iubita ta.

Note:

10  Atitudine , se cunosc foarte bine, se vede ca le place sa faca show impreuna

10  Locatie , discret, curat , camerele super ok, cu toate dotarile necesare

10  Igiena lor este impecabila, miros foarte bine ambele , dupa ce au fumat ( eu fiind nefumator ) au trecut pe la baita pentru improspatare

10 +++ FK la greu initiat, intretinut

10+++ GFE

10 cu felicitari la oral , fiecare cu o tehnica aparte

10 +++ normal pentru opturile ellei si pentru adela peste mine

10 cu felicitari media generala

Raport pret/calitate: Nu exista cuvant pentru ceea ce vreau sa spun, este superlativul superlativului ,  merita vizitate oricand , , dar va rog frumos sa nu faceti coada, ca mai vreau si eu sa ajung la ele.

 

P.S. Am ramas dator ellei cu ceva, stie ea ………, in viitorul apropiat o sa-mi achit datoria fata de ea ( nu este vorba de bani, sa nu ma intelegeti gresit ), este vorba de o promisiune……….

 

P.S.1 Din cauza faptului ca eram inca sub influenta fetelor, nu am reusit sa le fac o poza imbracte  cu acele rochite care le vin foarte bine , ellei i se vede un pic funduletul , imaginea este mult mai tare decat orice comentariu

 

Va salut , ma retrag ca sa nu ajung sa va plictisesc

 

Cu stima, al vostru coleg :snap

  • Like 12
Link spre comentariu

Jocul iepelor :slap2,  pardon Ielelor sau Visul lui Liviu.

 

De ce “jocul ielelor”, usor de intuit, insa visul lui Liviu…. nu este asa usor de ghicit, nu-i asa?. In primul rand pe mine nu ma cheama Liviu, insa fetele m-au identificat cu Liviu, care Liviu ramane intre mine si ele...

 

Protagonisti:

- Liviu

Adela, the "shy" one

Ella, the "naughty" one

 

Marturisesc sincer ca am urmarit intrigat topicul Adelei si al colegei Ella celebra prin ale sale 8-uri.

Datorita programului cu greu am reusit sa ne intersectam, fetele au mai lasat de la ele, au depasit ora la care trag jaluzele si prin ingaduinta lor ajung in locatie dupa ce am avut parte de numeroase aventuri, care mai de care mai neplacute. Cu chef zero, dar cu bun simt maxim nu anulez intalnirea si bine am facut. Usor stanjenit de prezenta exuberata a celor doua, treptat, treptat incep sa-mi dau si eu drumul, doar la gura. Fetele fac atmosfera si dupa 5-10 minute am lasat totul in urma si am intrat si eu in hora. Si ce hora… “Adela adu biciu si strap-on-ul”. “Nu… nu este nevoie. Chiar te rog nu il aduce...” Reusesc sa le conving pe fete ca mis’ cuminte si ma indrept catre dus. Cred ca este inutil daca va spun ca totul straluceste de curatenie … etc. (restul se deduce).

Imi trag prosopul pe mine, gen kilt scotian fara boxeri. Ma indrept catre camera si vad cu coada ochiului o nimfa intr-o rochita roz, cu sanii dezgoliti cum alerga catre baie. :eek  Repede sa o urmez, numai ca baia se ocupase intre timp, Ella incerca sa inchida usa si eu nimic, nu aveam cum sa permit asa ceva. Atunci iese din baie, fara rochita neagra care nu stiu prin ce magie disparuse. Vad ca trece pe langa mine si mai mult ca sigur nimfa are ceva magnetism caci pluteam in urma ei catre camera obscura. Pe pat incepem sa ne mozolim si cand o sarut pe sani, aud:

- Adela, ia sa vezi ce am gasit aici ... o banana.

- Fata sa mi-o lasi si mie sa nu o mananci pe toata.

- O vrei decojita?

- O vreau oricum....

Ufff dar repede mai trece timpul, caci apare Adela goala. Raman cu limba atarnata de un cot, insa nu pentru mult timp deoarece a avut grija sa o acopere cu buzele ei senzuale. Ella se duce la baie pt. o scurta improspatarea, moment in care eu incep sa-mi fac de cap cu Adela.

Momentul adevarului are loc cand ielele se dezlantuie si incep sa isi bage limbile care mai de care pe unde apuca. Se ling la propriu, nu am observat scarba sau dezgust din partea Ellei, caci numai ea a gustat-o pe Adela. Eu am fost nerabdator si am intervenit, caci nu puteam sa stau cu pula in sus si sa privesc cum o linge pe lindic. Asa ca am bagat si eu botul in savarina Adelei, suculenta si zemoasa. Am inceput amandoi sa o lingem care mai de care, si cat de senzual si obsen poate sa fie cand ne molfaiam amandoi limbile in pasarica Adelei. Vreau sa o gust si pe Ella si ii spun sa se aseze peste Adela, iar pisda ei sa fie apropiata de cea a primei nimfei. Incep sa ma joc cand la una cand la alta, insist mai mult la Ella sa se bucure si ea, si pot spune cu mana pe inima ca am baut apa vie din 2 izvoare, doua izvoare nesecate, zemoase si suculente.

Apoi, ielele vor sa il ia in primire pe Liviu, micutul Liviu. Am parte de un oral fantastic cu doua zane care sug pula in acelasi timp.... Nu mai stiu care cum o suge, cert este ca 2 fete care iti sug stoiul deodata este un vis devenit realitate, este visul lui Liviu  ;) . Ella este mai pasionala, o suge lent, incepe cu oo-le si ajuge in varf. Adela este mai sportiva si o suge cu patos.

Si trecem si la sex-ul in trei. Prima data sunt incalecat de Ella care incepe sa se miste gen Shakira, numai ca mult , mult mai bine deoarece sta bine infipta. Adela este deasupra mea iar limba mea se joaca cu labiile ei pentru a nu stiu cata oara.

Schimbam pozitia, caprita unde Shakira face niste 8-uri de toata frumusetea, se unduieste, se inconvoiae si tu nu faci nimic decat o privesti.... bine, pe alocuri, caci eram ocupat sa ma sarut frantuzeste cu Adela.

Nu termin asa usor deoarece vreu sa fac sex si cu iela Adela. Trec din nou pe spate si sunt incalecat de nimfa, care incepe cu un rodeo de toata frumusetea.... cred ca trebuia sa aduca biciul, era necesar in situatia de fata. Intr-un sfarsit imi dau drumul in Adela, timp in care eram mozolit de cele doua "iepe".

 

MODALITATE DE CONTACT :

 

Adela:  0724996433 (0724.996.433).  msg : [email protected]

Ella:      0733179507 (0733.179.507)

 

PROGRAMUL DE LUCRU : Fetele lucreaza de dimineata, in jur de ora 10.00 pana seara, dar nu mai tarziu de 20.00. Presteaza si in weekend, iar pentru o mai buna informare urmariti topicul cu programul aferent. Pentru a le avea pe amandoua trebuie vorbit in prealabil.

 

LOCATIA : Bld. Mircea Voda, vizavi de biserica Dobroteasa. Zona centrala, usor de ajuns. Apartament spatios, modern, foarte curat. In camera patul poate gazdui cu usurinta trei persoane. Sifonier mare cu oglinzi unde se poate viziona spectacolul. La baie de asemene foarte curat si modern. Nu sunt probleme, gel(uri) de dus de calitate, prosop curat.  NOTA : 9,5

 

ASPECT FIZIC :

Adela: Subtirica foc, nu mai mult de 1.65 inaltime, sanii si poponeata in deplina armonie cu restul corpului, carismatica, tunsa frantuzeste cu breton, culoarea parului blond deschis.

Ella: Mai implinita, cu forme, dar tot slim, aprox. 1.70, funduletul este foarte frumos si bombat, draguta la fata, inclinata oareceum spre PSE, parul lung, saten deschis, gura proeminenta si carnoasa, ochii mari si iscoditori.

 

IGIENA PERSONALA Ella si Adela : NOTA 10.

 

ATITUDINE/GFE - NOTA 9.

Adela: Joviala, tot timpul pusa pe sotii, nu are cum sa nu te binedispuna atitudinea ei.

Ella: De asemena foarte prietenoasa si glumeata, insa ceva mai "serioasa".


SEX ORAL: Ce poate fi mai frumos decat doua zane care iti sug pula concomitent..... NIMIC. Experienta este nepretuita.

 

SEX NORMAL - NOTA 8.5.

Adela: Am incercat doar o pozitie, ea on top, se misca bine, mai sportiv.

Ella: On top si capra unde am beneficiat de faimoasele 8-uri.

 

SEX ANAL:

Adela cred ca nu mai face.

Ella nu presteaza acest serviciu.

 

HALAT NEMTESC - 400 ron / h


CONCLUZII:

“Realitatea se scufunda, Imaginatia pluteste
Asta nu e filmul meu, Imaginea ma raneste
Zambeste daca poti cand adevarul te-a`meteste.”

 

Cu stima,

pentru fete Liviu, iar pentru voi,

acelasi V;)

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Servus frati futaciosi,

 

Am vizitat fetele acum cateva zile (foarte recent), dar nu am avut timp sa scriu.

Sunat cu o zi mai devreme, dar nu s-au potrivit sa fe amandoua libere in acelasi timp.

Am facut programare pentru urmatoarea zi.

 

Am ajuns la locatie, usor de gasit, usor de parcat, sunat, urcat.

M-a intampinat Ella, cu are am si stabilit intalnirea, imbracata cu o rochie mulata neagra si tocuri.

M-a condus in camera cu oglinzi in fata si in dreapta patului, in asteptarea Adelei care trebuia sa conduca un cliet.(am ajuns devreme)

Am fost intrebat daca vreau ceva de baut, am refuzat, au insistat, lucru pe care eu il vad ca pe un +...

Ambele fete sunt foarte sociabile, vesele, orientate catre placerea si confortul clientului.

Adela a terminat cu pregatirile, si a venit sa-mi tina companie cat timp Ella a plecat la dus.

 

Si acum incepe actiunea, cat Ella era la dus, am conversat putin cu Adela, care se incapatana sa tina pe ea un prosop :)

Am inlaturat obstacolul si am inceput sa ne sarutam, de parca ne-am vazut pe strada si am decis sa urcam pt un quickie, foarte pasionala.

Nu am apucat sa ma bucur foarte mult de saruturile cu Adela, pt ca Ella si-a facut aparitia, suparata ca am inceput fara ea.

A venit intre noi, nu mai tin minte care dintre mine si Adela a fost beneficiarul primului sarut al Ellei, dar cert este ca a inceput o inlantuire de saruturi.

Ella fiind intinsa pe spate, Adela a profitat si a coborat intre picioarele ei, sub privirile mele foarte atente...

A inceput sa o linga peste tot, nu numai pe partea cu clit-ul, surprins placut pt ca am parte de un show adevarat, am coborat si eu sa o ajut(si sa vad mai de aproape :D)

A urmat Adela la stat pe spate si eu cu Ella am trecut la ""treaba"", ambele sunt foarte atente la partea asta din ""program"", pentru a puncta la impresie.

M-au dat la o parte si au facut un 69 intre ele, si eu le-am ajutat cand pe una cand pe celalta, alergand in jurul lor...

 

Next: double-team la oral(neprotejat, fara CIM), Adela este cea care mi-a lasat impresia cea mai bina dintre ele, la partea de oral.

Cu toate ca vor avea, la sfarsit, ambele, note foarte mari, din cauza oralului facut in echipa cu atentie ""distributiva"" si schimbari de locuri intre ele.

Am terminat cu oralul, am fost intrebat daca vreau sa muncesc sau sa fiu muncit, am ales varianta 2, si bine am facut.

Am fost intins pe spate, Ella s-a urcat pe mine, timp in care Adela, printre saruturi, imi zicea: ""Acum sa te tii bine!!""

Si mare dreptate a avut, 8..8..8888....8888, aici cine a fost la Ella stie, cine nu sa mearga sa afle ;)

Timp in care Adela s-a urcat si ea pe mine sa-mi ofere un close up la a ei pasarica, uda si curata, am terminat in cateva minute in formatia asta.

Am fost igienizat de ele, cu servetele umede si uscate, am fumat, am fost iar intrebat de suc, apa, cafea, etc., nu am mai refuzat.

 

Am fost la dus, pe rand, am inceput din nou cu mine gustand-o pe Ella, cu Adela venind de la dus, "geloasa" pt ca am inceput fara ea.

Actiunea a fost intrerupta de mine, dupa alte 20 minute, ca sa nu mai chinui fetele, pt ca nu pot finaliza de doua ori intr-o ora.

 

Si acum, note:

LOCATIE: 9, cu tot ce trebuie, cu baie curata, ordine, dulap plin de prosoape curate, papuci

ASPECT: 9 Adela. Subtire, draguta, stilata, perversa (cu limita si gust)

                9,5 Ella. Mai implinita decat Adela, cu sani micuti si fermi, cu cur bombat, dar atentie, este pe stilul slim.

Nu notez aspectul fetei, pt ca este o tampenie, dar ca sa va faceti o parere, pe Adela o vad cu rigla in mana si pe Ella cu o fustita de scolarita, cu mana intinsa. Nu este vb de varsta, ci doar de stilul diferit al fetelor...

ORAL: Adela 9.5, nu am intrebat de CIM, pentru ca vroiam sa am parte si de normal, probabil daca era si CIM, dadeam 10(dar revin si v spun dupa)

           Ella 9, mai putine incercari de deep decat Adela, si un ritm mai scazut

           10 LA LUCRUL IN ECHIPA!!!!

NORMAL: Adela si Ella 10 cu felicitari! Petru ca 2 >1, pentru ca fac tot ce zici tu, dar iau si initiativa, cand trebuie.

ANAL: Nu sunt fan, asa ca n am intrebat.

GFE: 11, sunt destupate, vorbarete, glumesc, se simt bine impreuna si te fac sa te simti ca un "actor" in propria scena de film X-rated.

Accepta FK, de experimentat FK in 3 ;)(aici adela a fost mai aproape de ce-mi place mie, dar nici Ella nu s-a lasat mai prejos)

IGIENA: 10, Ce poti cere mai mult, decat dus inainte si intre?

 

HALATUL 400 RON, nu m-am uitat la ceas, nu s-au uitat la ceas, nu m-au grabit, al doilea numar m-am oprit eu, stiind ca Adela trebuia sa plece.

Probabil, o ora o ora si 15 minute.

 

Eu revin, si voua va recomand!
  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:europa
  • Oras:europa

Salutare,

 

Am fost si eu la cele 2 fete si pot sa spun cu mana pe inima ca a fost primul show adevarat pentru mine...Toate epitetele si hiperbolele din recenziile de pana acum nu exprima nici macar un sfert din ceea ce fac fetele astea...

 

M-au primit imbracate amandoua in niste rochite mulate care de abia le acopereau cururile superbe si pe tocuri de vreo 15 cm...Am facut cel mai scurt dus din viata mea (baia curata, dar nu-mi amintesc mare lucru pentru ca numai la dus nu-mi mai statea gandul) si am intrat in camera placerii unde Adela ma astepta goala intinsa pe pat...Nu am pierdut vremea si am inceput sa ne mangaiem si sa ne sarutam patimas, cat Ella era la dus...

 

Din momentul in care a venit si Ella pentru mine s-a rupt filmul, n-am mai stiut care e una, care e cealalta, daca visez sau daca e realitate, am uitat de timp si de spatiu...Fetele au inceput sa se sarute si sa-si dea limbi, si fie sunt actrite foarte bune, fie sunt chiar bisexuale pentru ca totul parea foarte realist. Nu am rezistat prea mult si am intrat si eu in joc si de aici a inceput nebunia: FK cu amandoua deodata, eu dand limbi uneia din ele in timp ce ea ii dadea limbi celeilalte, cate 2 limbe intr-o pizdulice, 69 in toate variantele posibile :69  etc. etc...totul culminand cu un oral la dublu, unde alternanta intre oralul mai soft al Ellei si cel mai rapid al Adelei (sau invers??) aproape ca m-a terminat...Dar am vrut sa le testez si la normal, iar aici am facut greseala de a incepe cu Ella si cu ale ei celebre opturi. Miscarea e dementiala dar a trebuit s-o opresc rapid pentru ca imi dadeam drumul prea repede...(voi reveni curand cu forte proaspete pentru o ora numai cu ea :doggystyle ) Au schimbat prezervativul cu mare maiestrie (de obicei asta e o miscare la care cam dispare cheful, dar ele o fac fara sa simti) si am trecut si la Adela...am finalizat in prezervativ, nu stiu daca fac si CIM dar acum chiar nu simteam nevoia desi sunt fan...

 

 

Note? Nu are sens sa mai intru in detalii, este 10 pe linie, desi pentru FK in 3 si pentru imaginea cu cele 2 zane sugand pula simultan nu s-a inventat inca o scala :crazylove

 

Daca recomand? Evident ca nu, vreau sa ramana doar pentru mine :) Voi reveni pentru a le aprofunda pe fiecare in parte si bineinteles pentru a repeta aceasta experienta magnifica...

 

 

 

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:europa
  • Oras:europa

Ca sa nu fiu tras de urechi de moderatori, revin cu 2 chestii pe care le-am uitat:

- modalitate de contact: telefonul Adelei 0724996433, a raspuns imediat si m-am programat peste 30 de minute

- pret: 200 lei 1 finalizare

  • Like 2
Link spre comentariu

 200 impreuna, o singura finalizare

Buna,

Pentru a nu se crea confuzie, tin sa specific ca pretul este de 300ron/fin cu amandoua sau 400ron/h (sau 2 finalizari) tot cu amandoua (d-asta este show lesbi). :kiss3

 

 

Imi cer scuze dar, ca sa nu apara interpretari, mentionez ca Dl. tata_leone ne-a vizitat in perioada promotiei in care finalizarea era 200 lei cu amandoua.

 

Ca sa nu fie UP, rog moderatorii sa uneasca aceste doua postari

 

Done!

 

A.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti

Salutare

 

Dupa ceva incercari esuate(din cauza programului meu), azi am reusit sa ma intalnesc cu cele 2 feline. Inainte de toate, vreau sa multumesc initiatorului acestei sectiuni, mi se potriveste manusa.

Contact: la inceput pe mess, apoi sms si intr-un final telefonul Ellei.

Am ajuns mai devreme cu jumatate de ora decat stabilisem, asa ca am sunat si ella mi-a zis sa urc, dar ca Adela e inca ocupata. Am preferat sa astept in masina pana se elibereaza. Cand m-a sunat iar, mi-a zis si detaliile (interfon, etaj, etc.)

Am urcat, am intrat: locatia de 10(zece) - igiena, amenajare, intimitate, atmosfera, oglinzi. Fara urme piscicole. Baia f curata, uscat pe jos, prosop curat, uscat, geluri, sapun, chiar si o periuta de dinti in ambalaj. 2 camere, eu am vazut doar dormitorul, holul si baia.

Fetele: ca de obicei, nu dau note, dar fetele sunt frumoase. Corp misto, slim, sani nu f mari dar cu o forma clara, ingrijite. Deja multdiscutatele pete de pe corpul Ellei nu m-au deranjat. Adela mai inalta, Ella cu un fund top class.

Gfe: 10(zece) cu coronita, premiul intai la olimpiada faza pe sector. Eu sunt mai mormoloc, nu ma simt chiar in largul meu cand merg la astfel de asezaminte caritabile, dar cele doua feline se straduiesc, si mai si reusesc, sa destinda atmosfera, sa ma dezghete. Nedormit de doua zile, munca din greu, eram si mai bustean. Totusi au gasit fix butoanele pe care sa apese ca sa iasa treabla oabla. Apreciez.

Prestatie: dupa o tigara+apa plata+socializare cu tot cu dezmortire, am plecat lipa lipa la dus. Zic lipa lipa pt ca mi-au dat papucii. La propriu. O igienizare nu foarte rapida dar binevenita dupa atata ....bleah...munca. Ma intorc in dormitor, se duc si fetele la dus, pe rand. Eu le explic cam ce vreau. Adica pe mine mai mult sa ma ignore, intre ele insa...foc de voie. Si cam asta a urmat. Ascultatoare dar si cu initiativa, chestie pe care o apreciez maxim. 69, vibrator, fk, tacam complet, ca la nunta. Eu, mai visator, pe deplin multumit, ma gandesc sa ma retrag pana nu imi explodeaza ficatul de atatea cafele, energizante si nervi, toate consumate in exces pe desfasurarea proiectului ce mi-a mancat timpul in ultimele zile. Fetele nu si nu, ca nu scap asa usor. Asa ca a urmat un oral protejat (la cererea mea, intrebat fiind cum prefer.+++, bravo fetelor). Ella mai soft si mai grijulie, Adela mai hard, cu DT. De apreciat, chiar daca la mine nu e chiar asa de greu de executat un dt. Apoi, daca tot ma dedasem la carnita in plin post, am zis sa merg si mai departe. Eeee, nu foarte departe, tot in pat, dar la un normal cu Ella deasupra, intaratat si de recenziile voastre despre celebrele opturi. Isi merita celebritatea, sunt top class si ele. Fata vede ca nu termin si se aseaza caprita, eu dau sa ma infig in carne. Ea, perversa, imi ordona sa stau cuminte, sa o las pe ea. Ma conformez. Incepe iar cu opturi, cu toate ca in pozitia aia seamana mai mult cu "infinit" decat cu opt. Adela se juca cu un vibrator in timpul asta (+++). Termin, spre surprindere Adelei (n-am inteles de ce) si ma scurg pe perna. Ella ma igienizeaza. As dormi dar...tic tac tic tac. Cu toate ca fetele ma imbie sa dorm juma de ora(!!!), mai fumez o tigara si ma duc la dus. Adela se ofera sa imi faca o cafea. Accept, ies de la dus, cafea+tigara, fetele imi cer feed back. Uau, chiar sunt impresionat. Concluzia despre prestatie:

Interactiune intre fete - 9,90. Un pic de scenariu se simte, dar il uiti repede, ele chiar se simt bine si e misto.

Oral - 9 se poate si mai bine, dar cred ca dupa ce ne cunoastem mai indeaproape. Oricum, bine. Mai ales cand executau amandoua odata, mmmm, f bine.

Normal - 8. doar Ella. Am vrut sa incerc si la Adela dar trebuia sa schimb caciulita si mi-era frica sa nu adorm in timpul acestui proces. 8 si pentru ca eu eram prea varza. Oricum, normalul a fos un bonus, eu nu il aveam in program.

Halatul : 400 ron, decartati inainte de zbenguiala, la initiativa mea, ele nu au zis nimic despre asta. In total vreo ora si 10-15 minute.

Plec, pierd 10 minute sa gasesc masina. Uitasem unde am lasat-o, la un moment dat ma gandeam ca e furata. Pana m-am prins ca am luat-o in alta parte decat trebuia cand am iesit din bloc, a trecut ceva.

Acum gata, incetez sa va mai plictisesc cu interminabila recenzie si ma bag la somn. Promit sa dorm macar 15 ore.

Bafta!

  • Like 13
Link spre comentariu

Salutare tuturor !

 

Saptamana trecuta, fiind in trecere prin Bucuresti, spre seara ma hotarasc sa vizitez un cuplu de caprioare. Imi facusem inca de pe drum o lista in telefon, dar speranta mare era sa dau peste Ela si Adela... bafta mea, au acceptat sa stea peste "program" !

Inarmat cu o cutie de bomboane si cu speranta ca Adela este aceeasi pe care o vizitasem si in urma cu un an si ceva, si pe care o recomandasem pentru TOP (se pare ca nu m-m inselat, are vocatie), dupa indicatii telefonice, pe cat de clare pe atat de greu intelese de mine :) , sun la usa si ce sa vezi: deschide Adela usa, dupa care casca niste ochi mari si striga : "Nu se poooaaatteeee ! "

Fratilor, m-a recunoscut dupa un an jumate ! Joviala, cu acelasi zambet care te face s-o iei in brate sa nu-i mai dai drumul, cu rochita mulata care nu vrea deloc sa stea si pe picioare...

Intru in casa (locatia - nota 10, baie curata dotata cu de toate, papuci la indemana, poate putina lumina in plus nu ar strica...)

In camera de lucru vine dupa putin timp si Ela : frumoasa, o frumusete exotica as putea spune, cu de toate pe ea si unde trebuie...

In fine, merg la dus, ma intorc doar in prosop, pleaca si Ela, raman cu Adela la socializare, se intoarce Ela si pleaca Adela... Ela de colo: Hai sa ne ascundem s-o speriem! Ne-am bagat in sifonier :)) , unde ne-a gasit ca tot dadeam cu capul de niste umerase :laugh2 , dar tot s-a speriat... Foarte dezinvolte, vesele, puse pe glume si sotii, desi erau dupa o zi de munca... GFE nota 10 !

La actiune : interactiune adintre ele - nota 10 din nou ! Zici ca se iubesc de-o viata! cum se saruta si cum se ling fetele... mai rar !

Igiena: pot fi putin rau sa spun 9,9 - una din savarine putin aspra (probabil epilata de 2 zile, sa spunem) in rest gust si miros perfect, apetisant (n-as putea spune care)

Oralul -  de 10 la amandoua, desi total diferit - Adela adanc, kinky, pervers, cu finalizare indelung - Ela lent, pasional, schimbari de ritm si directii.

    Normalul - Adela 9,5 (dar numai ca sa-i pot da Elei 10 - miscarile alea din fund in timp ce-i facea oral pasional Adelei sunt de milioane).

In concluzie, o experienta de nota 10 ! Am stat o ora acolo si nici nu stiu cand a trecut... Chiar daca a fost doar o finalizare, totul a fost sexual, si discutiile, si joaca...

Sper sa nu acuze confratii de partinire cu atatea note mari... asta e ceea ce am simtit si multumiri fetelor !

Plata 400 RON

 

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Buna ziua tuturor!

     Saptamana trecuta le-am cunoscut pe Adela si Ella si iata cum si ce s-a intamplat:

- Locatia - Mircea Voda, in apropierea Camerei de comert - nota 10 - apartament spatios, curat, sucuri, cafea, ceai, apa plata, bomboane, tigari, papuci, prosop, geluri de dus.

Ar trebui sa scad un punct din cauza ca la baie, apa era rece si in loc de cada, era un lighean mic, dar fetele stiu de ce, mi-au promis ca o sa ia unul mai mare si cand vin data viitoare o sa-mi incalzeasca si apa :laugh2  (asta este o gluma facuta de fete).
- Modalitatea de contact - telefonic, pe numerele de telefon 0724996433 (Adela) si 0733179507 (Ella)
- Detalii despre intalnirea efectiva - am ajuns in zona Camerei de comert si indrumat telefonic de Ella, am gasit blocul, am sunat, am urcat si am fost intampinat de Adela, intr-o rochita neagra mulata, tunsa frantuzeste (satena/roscata cred), foarte placuta, volubila si zambareata. M-a pupat si m-a invitat in bucatarie, unde am cunoscut-o si pe Ella, intr-o rochita bej, satena/blonda (nu prea ma pricep la culori si nu conteaza culoarea ci omul), m-a pupat si ea si ne-am asezat toti trei la un pahar de vorba. Adica am baut ceai, suc, am fumat, am vorbit, le-am spus ca e prima data cand fac chestia asta cu doua fete odata si sunt mai timorat, dar mi-au spus ca nu e problema, se ocupa ele. Am uitat, le-am daruit cate o floare mica, micuta care rezista foarte mult timp fara a fi udata, cadoul, o cutie cu bomboane toffifee (nu mai sunt de actualitate) si una cu bomboane cu lichior si visine intregi (indicat ar fi sa mergeti cu asa ceva la fete, le plac foarte mult, mai ales Adelei). Am primit papuci, prosop si am fost la dus, cand am iesit m-a luat Ella, care facuse si ea dus, in camera ei (data viitoare vreau sa verific si camera Adelei, pe care acum doar mi-a aratat-o), atmosfera placuta, calda, ne-am intins in pat si Ella a inceput cu sarutari pe corp, a coborat spre zona de sud si a inceput un oral neprotejat, soft, umed, DT, priviri ademenitoare. Dupa cateva minute a venit si Adela, a certat-o pe Ella ca a inceput fara ea :laugh2  a venit si ea in pat si am asistat la un show minunat oferit de fete: FK, sarutari pe corp, supt sfarcuri, cunni, vibrator, 69, priviri perverse, gemete incitante, priviri in oglinda. Dupa care fetele au trecut din nou la mine (ramasesem ca la fotograf), sarutari pe corp, mangaieri, oral neprotejat amandoua, una la junior, alta la oo, cu schimb de locuri, atentie la toate zonele, intr-un final Ella mi-a pus preze si a executat un super reverse cow-girl si apoi am trecut la doggy style, unde la indicatia ei am lasat-o sa se ocupe de mine, eu nu am muncit deloc, doar am stat, am privit la fundul ei superb si in oglinda si am fost terminat de renumitele ei opturi, in preze. A urmat repriza a doua de dusuri pentru fiecare, dupa care am revenit din nou in camera, unde fetele au inceput din nou cu oral neprotejat, Ella mai soft, umed, DT, o scotea din gura si o oferea Adelei, cand aceasta voia sa o ia, Ella o baga la loc si mai o lucra, pana la urma Adela a reusit sa i-o fure si a inceput un oral hard, umed, DT, au continuat amandoua in acelasi timp, fiecare pe partea ei, de sus pana jos, lins, pupaturi (o imagine superba sa iti faca oral doua fete superbe in acelasi timp). Dupa un timp, Adela a trecut deasupra mea si a executat un cow-girl super, am trecut la misionar eu deasupra si apoi la un doggy style in urma caruia, avand o priveliste superba a Adelei, am terminat in preze. Am fost apoi toti trei la bucatarie, pentru a ne reveni (cel putin eu eram transpirat tot), suc, bomboane (le-au placut mult cele cu lichior si visina intreaga), tigari, am mai stat de vorba si apoi am fost la dus. Dupa dus am mai stat la o tigara (multumesc pe aceasta cale maestrului @picon :laugh2 ) si la un pahar de vorba, pana clientul venit la Adela a fost dusat si introdus la camera, am pupat-o pe Adela care trebuia sa plece in camera (m-a pus sa-i promit ca mai revin si i-am promis ca voi reveni cu cea mai mare placere cand o sa mai pot) si apoi si pe Ella, care m-a condus pana la usa si am plecat foarte fericit.

- Aspectul fizic - Adela - 10, o prezenta foarte placuta, tonifianta, supla, forme frumoase, delicate, sani micuti dar foarte placuti, buze senzuale, Ella - 10, o prezenta placuta deasemenea, mai exotica, supla, forme frumoase, un pic mai carnoasa decat Adela, sani un pic mai mari si de asemenea placuti, buze senzuale si carnoase (am vazut ca are niste pete pe piele, stiam de ele, nu m-au deranjat deloc, pentru cei curiosi) - “gusturile nu se discuta”

- Igiena - Adela - 10, Ella - 10 - piele fina, epilate, parfumate
- Detalii despre servicii:

GFE - Adela - 10+, Ella - 10

FK - doar ne-am pupat, intre ele - 10++

Oral - Adela - 10 (hard, DT), Ella - 10 (soft, DT)

Normal - Adela - 10, Ella - 10

Atitudine - Adela - 10++, Ella - 10+

Show lesby - 10+++
- Programul de lucru - din cate stiu eu, L-V - 10.00-20.00, cateodata si S/D (cand anunta)
- Tarifare - 400 lei, 1 ora (si un pic), 2 finalizari, sex oral neprotejat, DT, sex normal protejat, show lesby
- Concluzia finala – Adela si Ella sunt doua femei superbe, am fost eu un pic cam timorat, fiind prima experienta de acest gen, dar m-am simtit minunat impreuna cu ele. Le recomand cu toata increderea.

     Multumesc pentru tot fetelor, va pup!  :kiss3  :hug1

     O zi frumoasa va doresc tuturor!

post-42703-0-23409400-1364727110_thumb.jpg

post-42703-0-15259400-1364727121_thumb.jpg

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua

 

dupa cateva incercari nereusite(din partea mea) am reusit sa ajung la cele doua d-re

o sa fac recenzia respectand punct cu punct regulamentul pentru ca sunt un baiat disciplinat

1.Locatia-Mircea Voda ,zona Camera de Comert-se poate parca intre o biserica si o farmacie-m-am intrebat unde este mai bine sa ajung cand plec?

aparatment-da,dar eu am vazut holul/baia si dormitorul-toate OK,curate si chiar am vazut o demonstratie in forta a fetelor de a curata locul faptei dupa consumarea scopului deplasarii

 

2.Telefon-in titlu

3.Detalii-cu creierul golit de ganduri ajung la locul faptei ,sun pentru detalii privind amplasarea exacta.Astept in masina fata in fata cu biserica pret de 2 tigari,ragaz in care ma hotarasc sa ma intorc cu spatele pentru a nu ma privi in ochi stapanul bisericii si vad  farmacia.Ma gandesc ca parca era mai bine cu fata la biserica

In fine intru -avem o discutie scurta protocolara-fetele dragute,vioaie incearca sa afle ce imi place,daca sunt prima data cu doua,etc.In mintea mea ce sa zic,daca tot am ajuns e bine orice,numai sa incepem.Fac dusul de rigoare si revin in dormitor.

Incepem-Cu Ela(sau Adela ) nu sunt lamurit,dar era cea mai bruneta

Oral pana ce aia mica creste mare.Apare si Adela(sau Ela?),Fetele incep sa se mangaie si sa se sarute.Eu spectator.Apoi trec pe 69(ele doua).Dupa vreao trei minute,nu sunt sigur imi fac curaj si intervin si eu realizand un fel de triunghi.Ne oprim si purcedem la montarea prezervativului,Pornesc un doggy cu una dintre ele.Nu finalizez si ma las usurel pe spate,Dupa 40 e mai simplu.Una calare pe mine ,cealalta primeste un oral.Apoi,schimb prezervativul si fata.Misionar-nu este ceea ce-mi doresc asa ca ma dau obosit si stau iar pe spate.Continuam-una in ea ,alta la oral.Reusesc sa finalizez.

 

4.Aspect-dragute spre treapta superioara-sani tari/poponete rotunde,slabe dar nu sa te doara oasele bazinului

5.Servicii-oral,69,sex-oralul fara prezervativ,finalizare orala 50 ron extra,doamne de parca as mai avea un buzunar la mine!

6.Program-cred ca dupa 11.00-nu stiu pana cand ,dar nu pot lipsi prea mult de acasa asa ca pana la 19.00 e OK

7.Tarif 400 ron inainte+50 ron finalizare orala

8.Note

aspect  9

GFE     8-chiar daca m-am simtit bine se vede o unda de artificialitate

ele doua intre ele-9

oral-9.5-se vede ca pun suflet

normal-8-chiar daca am beneficiat de celebrele opturi

locatie-8-cam stramt dormitorul pentru threesome

 

 

Concluzie:

astazi nu stiu altceva mai bun in threesome asa ca recomand cu maxima caldura si din ceea ce cunosc eu-inca trei perechi -sunt primele

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fratilor,

 

Am fost si eu la Ella si Adela marti. Am avut o experienta foate placuta, incerc sa o sumarizez in cateva cuvinte si o recenzie la sfarsit.

 

Sunat pe la ora 2, facut programare pentru 4:30 deoarece aveau programare la ora 3, primit mesaj la 3:30 ca au terminat cu confratele dinaintea mea, pus piciorul pe acceleratie, ajuns la fata scarii la 3:45.

 

Aspect: Intampinat de cele doua dameze. Adela blonda, slim, fata placuta, sani mici dar frumosi. Ella ceva mai cu forme, dar tot aproape de slim, fata pe placul meu, niste ochi mari si foarte expresivi, buzele facute pentru BJ si FK, picioare foarte ferme, plus cel mai frumos fund care l-am vazut (si pipait si strans si lins si pupat si f****, printre altele :FIREdevil ) la o escorta. Ambele fete imbracte cu niste tinute negre destul de provocatoare

 

Preludiu: Dusul meu urmat de dusul fetelor, pupaturi, FK cu ambele (destul de bun) lins unele puncte erojene din corp (si eu pe ele si ele pe mine) si trecut la actiune. Totul executat foarte onorabil.

 

Primul nr.: Un show lesby adevarat intre cele doua, urmat de un 69. In timp ce Adela ii lingea pasa Ellei, eu i-am dat un annilingus. Apoi, oral OWO (m-au intrebat daca prefer protejat sau NP, raspuns NP bineinteles) - foarte bine executat de amandoua deodata, lins pe toata lungime (ambele fete deodata), supt ooo, supt Vilung jr atat soft (Ella) cat si "power suck" (Adela), priviri porno, mangaieri (pe corpul meu si intre ele), gemete usor. Dupa oral Ella a stat pe fata mea iar Adela mi-a pus caciulita si a trecut la reverse cow girl. Miscari excelente, un popou fantastic, opturi, etc. M-a terminat intr-o singura pozitie si am finalizat in caciula. In tot acest timp lingeam pasa Adelei (dulce, frumos mirositoare, epilata, s-a umezit frumos, etc.).

 

Intermezzo :biggrinking : Fetele mi-au oferit bomboane (data viitoare ma duc la ele si eu cu un pachet de bomboane, doar sunt baiat cizelat). Adela mi-a laudat tehnica de sex oral si i-a spus Ellei ("fata, stii ce limbi da? l-am simtit pana la sfarcuri"  :laugh2) ca trebuie sa simta si ea neaparat. Raspunsul: "Daca da atat de bine, il angajam la show" :crazylove . Mi-a placut aceste discutii, mare + pentru GFE. Am discutat si un pic despre voi si forumul in general, dar n-am sa scriu aici ;)

 

Al doilea nr.: Oral OWO direct, in acelasi spirit, Ella statea pe fata mea in timp ce Adela a trecut la reverse cow girl. Pasa Ellei frumoasa, carnoasa, de asemenea epilata si mirosea foarte bine. Apoi doggy cu Ella su fata ei spre oglinzile de pe sifonierul din dormitor. Ce priveliste !!! Ce fund frumos si pufos (un vorbitor de engleza la un moment dat a folosit cuvantul "fluffy" despre o alta dama, cred ca asta ar fi cuvantul cel mai potrivit pentru funduletul Ellei) Se misca extraordinar, am tinut-o asa si am pompat din greu pret de cateva minute. Mi-am dat seama ca mai vreau alte pozitii si daca o tin asa o-sa ejaculez destul de repede si mi-am dat jos, m-am intins pe pat si am luat-o pe Ella intr-un 69 in timp Adela mi-a oferit o finalizarea orala in faimosul ei "power suck". Am stat in aceasta pozitie vreo 10 minute, timp in care Ella s-a umezit destul de bine, mai sugea si ea din cand in cand si Adela se ocupa de ooo. Imi tremura tot corpul si efectiv haraiam ca un animal salbatic in timp ce imi sugeau juniorul si trageau de ele cu manitele lor pricepute si eu imi bagam limba cat mai adanc in pasa Ellei si o strangeam de fund cat mai tare. In sfarsit am finalizat, nu mai stiu cum, dar stiu ca Adela imi lingea ooo in timp ce eu imi dadeam drumul. :bravo

 

Postludiu: N-am primit oferta de angajare pentru show, cred ca o-sa merg pe cont propriu (aviz amatoarelor de gras, paros, cu BFE-boyfriend experience indoielnic, dar cu limba tare :foame). In schimb am facut un dus, cotizat halatul de 400 RON / 2 fin (desi ne intelesesem pentru finalizarea orala, se pare ca n-am apucat, si nu mi-au cerut banii cuveniti pentru asta, mare + pentru onestitate). 

 

Acum recenzie:

 

Locatie: 9. scara civilzata, apartament cochet, curatenie impecabila, prosop si cearceafurile proaspat spalate, igiena fetelor impecabila, dusurile de rigoare (al meu si ale lor) inainte, intre cele doua numere si la final.

GFE: 10. m-au hranit, m-au sters cu mana lor, m-au incurajat, chiar m-am simtit ca sunt cu doua prietene

Oral: 9. Adela si Ella au stiluri diferite la oral. Adela - tare (power suck), multa atentie la ooo si altele din jur, posibilitatea CIM (incerc data viitoare). Ella - soft, primiri porno, tehnica foarte buna, fara posibilitatea CIM. Fara annilingus din partea lor.

Normal: 10. Ambele fete s-au miscat foarte foarte bine. Un plus mare pentru opturile si funduletul Ellei

Anal: N-am intrebat, n-am incercat

 

si in ultimul rand............

 

Oralul si annilingus prestat de mine: Nu mi-au dat un rating (desi eu am cerut ca ultimul nesimtit ce sunt :biggrinking), dar din feedbackul calitativ primit, as zice ca iese un 8.5 

 

Per total: Recomand cu caldura. Eu am sa fac abonament in speranta primirii ofertei de angajare pentru show :aplaud

  • Like 15
Link spre comentariu

Buna ziua drag forum,

 

Venim cu o alta super oferta in mare prag de sarbatoare (doar pentru cei care nu tin post) :rax2

 

1fin (jumatate de ora) - 250 ron show lesby;

 

Ora de show va ramane tot la pretul de 400ron.

 

Va multumim pentru recenzii celor care au fost la noi si va asteptam cu mare drag. :kiss3

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare,

 

Azi zapam pe forum in cautarea unui challange si am dat de sectiunea de threesome :D. Am vazut topicul Adelei si al Ellei si am zis "Challage Accepted" :D, mai ales ca era super oferta de sarbatoare. Desi sunt ateu imi place sa fiu o curva mica si sa ma bucur de sarbatorile sau ofertele de sarbatori ale crestinilor.

 

Am sunat si m-am programat intr-o jumatate de ora. Am sarit in masina si am facut slalom prin traficul Bucurestean si am ajuns la locatia de pe Mircea Voda.

Am fost primit de catre fete, iar Adela se bucura sa il revada pe cel cu care a facut singurul threesome interracial :D (cu Vanessa). Da, da, multumesc fanilor mei!!!1

 

Am intrat la dus, nu inainte sa ma sarut cu pasiune cu Adela, in felul asta ne-am readus aminte mai bine unul de celalalt.

Baie ok, prosop curat, apa calda, totul f ok. Am iesit si suprise motherfucker! fetele erau goale in pat sarutandu-se. 

 

A fost de departe cel mai misto threesome de care am avut parte. Fetele au inceput un 69 intre ele, iar eu le ajutam cand pe una cand pe cealalta. Am continuat cu o serie orala, fiecare facea cui apuca, cred ca am facut un oral si la calorifer, a fost bahaos!!

 

A urmat sa punem caciulita, iar Ella a vrut sa fie prima, ceea ce s-a si intamplat. Foarte misto normalul, soft, lent si apasat, timp in care Adela era in pozitia facesitting, lasandu-ma cateva momente fara aer. Am cotinuat cu un doggy style cu Ella si un FK prelungit cu Adela. Ulterior Adela a propus sa schimbam echipamentul (prezervativul) si sa se bucure si ea de actiune. Ella a avut si ea parte de un facesitting care pentru mine a fost de vis.

 

Finalizarea, caci a fost una singura, a fost la oral insa fara CIM, nefiind inclus in pret. Totul a fost foarte, foarte intens.

 

Si acum notele, desi mi se pare aiurea sa le dau ...

 

Adela:  Corp: 8 (raman la parerea ca este prea skiny pentru mine), insa are un vino-incoa teribil

Ella: Corp 9 (foarte simpatica, o privire f misto, fund foarte misto)

 

Oral: le voi nota pe ambele la fel pentru ca au facut o super echipa impreuna : 10 pentru ca a fost double BJ

 

Normal: ambele nota 9: Adela este mai agresiva, pe cand Ella este mai soft si mai pasionala.

 

Show Lesby: 10 cu felicitari, se implica una cu alta fara retineri, pare sa le placa sau ma rog te face pe tine sa te simti bine, ceea ce conteaza.

 

Cadou: 250 ron

 

Timp door-to-door : 45 min

  • Like 9
Link spre comentariu

Salut prieteni,

V-am spus in recenziile anterioare ca imi este dor de Adela si Ella.Azi am reusit sa ajung din nou la ele.Am sunat aseara insa din pacate Adela plecase mai devreme din locatie si nu am reusit sa vb cu ea.Am zis ca am ratat si sambata asta, insa azi de dimineata am deschis mes-ul si am avut norocul sa o vad online pe Adela.Asa ca am vb, am pus la cale intalnirea, m-am suit in masina si am plecat la fete.Am ajuns chiar la fix, m-a intampinat Adela, ca de fiecare data cu o imbratisare, un sarut si cu zambetul pe fata.Ma invita in dormitor, a venit si Ella care abia sosise si cat timp ea se aranja si si-a facut un dus eu am mai discutat cu Adela.Am fugit si eu la dus, a urmat Adela, timp in care Ella a inceput cu sarutari pe gat, pe piept, pe corp, pana a ajuns la junior, mangaiat, lins, supt, imediat ni s-a adaugat si Adela care a inceput sa se ,,ocupe,, de Ella.De aici a inceput ,,nebunia,,,oral Adela, oral Ella, oral eu, oral amandoua mie in acelasi timp,priveliste minunata, priviri porno din partea amandurora.Pus prezervativul si trecut la normal mai intai cu Ella,in timp ce Adela era cu pasarica pe gura mea, apoi cu Ella caprita cu minunatele optulete si Adela masturbandu-se, schimbat apoi prezervativul si partenere, era randul Adelei sa treaca in pozitia capritei si al Ellei sa se mangaie, a folosit la un moment dat si un vibrator, super excitant.Am schimbat asa mai multe pozitii pana am finalizat in cele din urma in gurita Adelei dupa un oral minunat.

Ca si concluzie: totul a fost superb.Sunt doua fete care se completeaza minunat, cu o atitudine excelenta, te simti de fiecare data excelent in prezenta lor, doua stiluri complet diferite,dar care se completeaza perfect pentru ca ai o senzatie minunata cand treci fara sa-ti dai seama de la soft, pasional(ella) la hard si putin mai dur(Adela).Am sa revin de cate ori am ocazia pentru ca este de departe cea mai buna ,,echipa,, de doua.

Notele :

Atitudine:10+

Locatie :10

Oral : 9+

Normal :9+(doar pt ca 10 este doar pt perfectiune).

Cadoul:450 de lei/ora(inclusiv CIM)

A, era sa uit,pt cei care mai mergeti cu cate o cutie de bomboane sa stiti ca asa cum ne-a spus colegul leonidas prefera bomboanele cu lichior, coniac sau ceva asemanator.

Salut prieteni,

V-am spus in recenziile anterioare ca imi este dor de Adela si Ella.Azi am reusit sa ajung din nou la ele.Am sunat aseara insa din pacate Adela plecase mai devreme din locatie si nu am reusit sa vb cu ea.Am zis ca am ratat si sambata asta, insa azi de dimineata am deschis mes-ul si am avut norocul sa o vad online pe Adela.Asa ca am vb, am pus la cale intalnirea, m-am suit in masina si am plecat la fete.Am ajuns chiar la fix, m-a intampinat Adela, ca de fiecare data cu o imbratisare, un sarut si cu zambetul pe fata.Ma invita in dormitor, a venit si Ella care abia sosise si cat timp ea se aranja si si-a facut un dus eu am mai discutat cu Adela.Am fugit si eu la dus, a urmat Adela, timp in care Ella a inceput cu sarutari pe gat, pe piept, pe corp, pana a ajuns la junior, mangaiat, lins, supt, imediat ni s-a adaugat si Adela care a inceput sa se ,,ocupe,, de Ella.De aici a inceput ,,nebunia,,,oral Adela, oral Ella, oral eu, oral amandoua mie in acelasi timp,priveliste minunata, priviri porno din partea amandurora.Pus prezervativul si trecut la normal mai intai cu Ella,in timp ce Adela era cu pasarica pe gura mea, apoi cu Ella caprita cu minunatele optulete si Adela masturbandu-se, schimbat apoi prezervativul si partenere, era randul Adelei sa treaca in pozitia capritei si al Ellei sa se mangaie, a folosit la un moment dat si un vibrator, super excitant.Am schimbat asa mai multe pozitii pana am finalizat in cele din urma in gurita Adelei dupa un oral minunat.

Ca si concluzie: totul a fost superb.Sunt doua fete care se completeaza minunat, cu o atitudine excelenta, te simti de fiecare data excelent in prezenta lor, doua stiluri complet diferite,dar care se completeaza perfect pentru ca ai o senzatie minunata cand treci fara sa-ti dai seama de la soft, pasional(ella) la hard si putin mai dur(Adela).Am sa revin de cate ori am ocazia pentru ca este de departe cea mai buna ,,echipa,, de doua.

Notele :

Atitudine:10+

Locatie :10

Oral : 9+

Normal :9+(doar pt ca 10 este doar pt perfectiune).

Cadoul:450 de lei/ora(inclusiv CIM)

A, era sa uit,pt cei care mai mergeti cu cate o cutie de bomboane sa stiti ca prefera-am salutat domnilor, sa aveti un weehend placut!

  • Like 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...