Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut

Ela si Adela sau cum sa ai parte de unul din momentele , amintirile …pe care sa le tii minte toata viata … dar sa incepem .

Daca tot au facut fetele promotie nu este pacat sa nu o folosim ? Exista riscul daca feedback-ul din piata este negativ , fetele sa nu mai faca promotii si ar fi mare pacat intrucat sunt singurele care au aceasta strategie ( noi toti tinem sa va multumim si va pupam pentru aceasta ) .

 

Gata . Sa incepem . Sunat pe Adela ieri la telefonul 0724996433 stabilit intalnirea pentru astazi , mers la locatie langa Camera de Comert . Intrat in apartament unde am fost asteptat de Ella ( Adela era la dus ) imbracata intr-o rochita neagra fooarte scurta  care ii scotea in evidenta fundul frumos , pantofi cu toc , o aparitie pe care daca o vezi la o petrecere o scanezi repede de sus in jos si invers si te gandesti ce ai putea sa-i faci .

Ne pupam , mergem in dormitor , socializam putin , apare si Adela de la dus ,  imbracata intr-o rochita portocalie , cu spatele gol ( intotdeauna mi-au placut femeile care poarta rochii cu spatele gol ) cu tocuri in picioare , sexi sexi ce sa mai zic ( in gandul meu …asa mi-ar place sa traiesc toata viata ) .

 

Prima surpriza : Fetele nu m-au lasat sa ma dezbrac si m-au dezbracat ele … este un sentiment minunat sa vezi cum doua femei frumoase iti scot hainele una cate una …

Imi dau prosop din dulap , ma duc la dus ( in papuci igienizati parca asa mi-au spus ca ma bufnea rasul cand le-am auzit ) intors de la baie si raman singur in camera cu Adela , Ella pleaca si ea la dus .

 

A doua surpriza : Binenteles suna telefonul ( pe urma l-am dat pe silent ) , raspund intrucat era ceva important …Adella zambeste numai cum ea stie imi trage jos prosopul si incepe sa-mi faca sex oral eu stand in picioare incercand sa vorbesc  fluent la telefon .

Scapam de telefon , ne aruncam pe pat , incepem sa  ne sarutam , se suie pe mine …la un moment dat ne luase valul atat de tare ca uitasem de Ella care era la dus  . Vine Ella de la dus sare in pat langa noi incepem sa ne sarutam toti trei si incep fetele oral Ella lui Adella ,oral Adella lui Ella , 69 intre ele , jucat cu vibratorul una la alta , oral amandoua mie alternand cand Ella cand Adella cand amandoua in acelasi timp …

Imi pune Adella prezervativul cu gura , se suie pe mine si incepe balamucul ( din pacate tensiunea atinsese la mine cote maxime ) adica finalizare cu Adella suita pe mine ( te rog sa ma ierti Ella ) .

 

Acum concluzii ( suna mai bine decat… halatul ) :

GFE – 10 fara indoiala , eram cu doua iubite , fara sa fie geloasa niciuna , sa te iubeasca amandoua la fel de mult … stiu suna ciudat …

Sex oral – cel putin 10 , aici as avea multe lucruri frumoase sa va spun dar va las sa mai descoperiti si voi …

Show lesby – fetele se plac , ceea ce este cel mai important , ( este a patra experienta threesome dar a iesit cel mai bine cu ele ) 9- 10

Normal -9 dar am fost decat cu Adela si cam putin timp …

PS . Acum , cam asa stau lucrurile la reduceri , iti place ceva dar nu mai au numarul tau …Doamne ce mi-as fi dorit sa mai stau inca un numar …poate altadata

Va pup fetelor si va multumesc din nou !

De recomandat …eu zic sa nu scapati promotia .

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu puteam sa le vizitez pe aceste doua frumoase fete fara a le face si o recenzie. Sa incepem cu inceputul. Am sunat joi pentru o programare, nereusind sa o prind pe Adela la telefon(probabil nu venise in locatie la ora la care sunam eu) am sunat-o pe Ella. Mi-a raspuns foarte frumos si m-a convins, daca mai era cazul, ca trebuie sa fac aceasta vizita. Am stabilit ora si a ramas sa o anunte ea si pe Adela ca sa fie totul pregatit. Am ajuns la locatia din Mircea Voda a fetelor la ora stabilita, locatie foarte ok, apartament cochet langa Camera de Comert, am gasit foarte usor loc de parcare.

Am urcat si le-am cunoscut pe fete. Amandoua blondute, slabute, exact pe gustul meu. Dupa cateva discutii de rigoare am intrat sa fac un dus. La intoarcere fetele m-au servit cu un suc. Am decis sa le las banii din proprie initativa pe masa, 400 ron pt o ora, mentionez ca ele nu s-au uitat la ei cat am stat eu acolo.

 

Dupa dus am revenit in camera de lucru si in timp ce Ella era la dus am decis sa incep o misiune de ”recunoastere” cu Adela. Ella s-a intors intre timp si ne-a prins in fapt in timp ce eu o satisfaceam pe Adela corespunzator dupa ce aceasta incepuse cu un sex oral. Am invitat-o sa mi se alature si a inceput nebunia. Sarutat cu Ella in timp ce o lingeam in pussylica amandoi pe Adela, acelasi lucru cu Adela, apoi saruturi in 3, fetele s-au ocupat si impreuna si separat de junior. A fost de vis sa le vezi cum se inghesuie sa il linga amandoua in acelasi timp. Dupa aplicarea unui prezervativ am decis sa incerc cu Ella un doggystyle in care numai ea a vrut sa se ocupe de treaba, benficiind astfel de celelbrele opturi. Senzatie foarte placuta, dar eu nu ma multumeam cu atat. I-am cerut sa vina deasupra mea ca sa o mai pot savura un pic pe Adela. Zis si facut, dupa aproximativ 30 de minute de actiune propriu zisa am reusit sa finalizez in timp ce o sarutam pe Ella iar Adela isi facea de cap deasupra mea. Cate un dusulet de improspatare toti 3 apoi am revenit pentru inca o repriza de nebunii. Desi m-am bucurat la maxim de fete cu saruturi, limbute in pasarica, si sarutat de junior din partea lor, nu am mai reusit sa finalizez si a doua oara exclusiv din vina mea. Data viitoare imi va fi invatatura de minte si voi prelungi mai mult placerea primului numar. Dar nici asa nu a fost rau pentru ca oricum am putut sa ma bucur la maxim de fete. Adela este intradevar the naughty one, o neastamparata mica foarte frumusica si placuta. Ella, la fel de frumusica si placuta i se potriveste mai mult apelativul the nice one, un pic mai cuminte insa la modul pervers daca intelegeti ce vreau sa spun :laugh2 .

 

A fost o experienta extraordinara pe care as vrea cu siguranta sa o repet in viitor. Desi a fost al treilea meu threesome, acesta a fost de departe cel mai bun de pana acum. Va multumesc inca o data fetelor  :hug1

 

Note:

Locatie: 9,5

Oral: 9,5 Adela 8,5 Ella

Normal: 9,5 Adela 9,5 Ella

Anal: N/A

Igiena: 10 ambele fete

GFE: 10 de asemenea ambele

Show lesby: 10 cel mai bun pe care l-am vazut pana acum, adevarate saruturi si limbi in pasarica

 

Per total 9,75 - cea mai buna experienta a mea de pana acum in ceea ce priveste vizitele la escorte. In ultimul timp it just keep getting better and better  :laugh2  :hooray

Daca recomand ? Nu e evident ca nu ? Le vreau doar pentru mine !  :laugh2

  • Like 16
Link spre comentariu

Salut camarazi de pe frontul pizdii.
Am venit sa dau raportul pentru batalia cu Ella si Adela.
Se face ca intr-o zi cum stateam linistit in transee, vine
domn Capitan Ego si ma alege pentru o misiune critica pentru
cariera mea de soldat cica.
Fac briefing-ul cu Ella la telefon (a raspuns repede) si stabilim
asaltul sa se intample in cam 2 ore. Trimit semnal cu jumate de ora inainte
ca vin.
Prezent la locatie, fac primul contact cu Ella, ma invita inautru, tatonam
putin terenul, pana isi face prezenta si Adela.
Facem cu totii cunostinta intre noi toti...(eram doar 3 :slap2 )..astfel,
incoltit de cele doua (in)amice fac o retragere scurta la dush.
Incep apoi cu Ella (ON), cat timp Adela isi lustruieste armele.


Odata intrata si Adela in lupta, fetele is unesc fortele si incep un 69
intre ele.

La o astfel de strategie defensiva, am ramas un pic pe afara si ma gandeam pe unde sa atac.
Decis sa o atac pe Ella, inceput cu ea on top, apoi doggy, priviri aruncate in oglinda.
Adela intre timp se juca cu ceva racheta uitandu-se la noi. Bineinteles a venit si momentul ei.
Ne futem  in vreo 2-3 pozitii, incercuiti si de Ella. Mai schimb odata prez si incep iar cu Ella.
Adela iar se cocotase pe dulap calare pe racheta si se uita la noi.

 

Trecut apoi la oral cu cele doua nimfe sugand concomitent simtind ca nu mai am mult.
Am incercat o finalizare orala pentru amandoua insa au zis ca nu se poate, asadar le-am
adus pe amandoua cu fundul sus langa mine si am finalizat de funduletele lor.(a fost
probabil una din cele mai spectaculoase privelisti pe care le-am avut).

Note (simultan ca sa nu se certe):

Locatie: 10
Aspect fete: 9.5
Prestatie: 10 (se completeaza bine una pe alta)
GFE: 9

400Ron/1finalizare/~1ora

Concluzie:

Mission acomplished.
De revenit.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine

Doamne cu nebunu` tau mama :snap 

 

Ba baiatule...ce treaba are sula cu prefectura???

 

Te-ai uitat si tu la numarul de telefon,te-ai uitat la vreo poza....de unde pana unde sau ce  treaba au link-urile atasate de tine cu thread-ul acestor fete???

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Va salut dragi colegi,

Ieri am avut parte de o zi frumoasa din toate punctele de vedere,principalul motiv fiind reintalnirea cu Adela si Ella.

Intalnirea a fost stabilita cu Adela pe mess,nu mai reusisem sa o vad cam de o luna de zile din cauza programului nostru diferit.Discutand una alta o intreb ce mai face Ella,nu o mai vizitasem de ceva timp,si din una in alta primesc propunerea de a ne vedea toti 3.Intalnirea am stabilit-o pentru ora 16:30 respectata evident,revin cu telefonul in momentul in care am ajuns,sun la interfon,atentie ca fetele au probleme cu interfonul,dar daca le spui cand suni iti poate deschide.

Primit de Adela imbracata in rochita neagra,scurta,ne imbratisam,ne pupam si intre timp apare si Ella care nu stia cine trebuie sa ajunga,raman placut surprins cand o vad,acelasi corp frumos,bronzat si imbracata in chilotei si sutien alb.Le ofer cate o cutie de bomboane,si mergem in camera Ellei.Ma fac comod,primesc un pahar de suc,fumam cate o tigara,apoi Ella merge la dus,revine in camera,fug si eu la dus,revin in camera si raman socat de privelistea din camera,fetele erau complet dezbracate,ma asez si eu in pat,incep sa se sarute,eu intre timp incep sa savurez pasarica Adelei,apoi schimba fetele in 69,o imagine pe care o am bine intiparita in minte si care va ramane tot acolo,apoi ma intind fetele in pat si incep sa se ocupe de mine si junior,cand Adela la junior si ma sarutam cu Ella,cand cu Adela la un momentdat nu mai stiam ce se intampla cu mine,era ceva incredibil,si in cele din urma montam caciulita si trece Ella deasupra,uitasem cat de bine este inauntru,fk la greu cu Ella,dfk cu Adela,si fiind prins la mijloc capitulez destul de repede in aceeasi pozitie tocmai cand vroiam sa ma bucur si de pasarica Adelei.Imi scoate Ella prezervativul,face curat la junior si raman pentru ceva timp in pat pentru a-mi trage sufletul.In pauza facem fiecare cate un dus,fumam cate o tigara,si in timp ce Ella era la dus eu ma bucuram de reintalnirea cu Adela pe care am vizitat-o de mai multe ori,am trecut de bariera aceea de relatie client escorta,deja stim fiecare ce ne place si ce nu,me sarutam destul de intens,trecem in pat si incepem cu un oral,pe Adela o trag deasupra mea pentru a putea savura mai bine pasarica ei,Ella se ocupa de junior,cer montarea caciulitei si incep cu Adela in misionar.Ella se ocupa de bilute,ma mangaia pe spate,ne mai sarutam,apoi schimb cu Adela in caprita,Ella se aseaza pe spate si incepe sa se joaca cu pusika ei,deja savurez iar la pasarica ei,schimbam prezervativul,si trec la Ella,acelasi fk bun,se cunoaste ca nu ne stim la fel de bine aici mai avem de lucrat,incep sa dau semne de oboseala,si trecem la oral insa nu mai pot finaliza.

Notele pentru Adela si toate la fel:10

Ella:

Aspect :9,5

Oral:9

Normal:9,5

Gfe:10.

Halatul:400 ron

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

...de fapt mai corect e Adela si Ella, ca sa fie in ordine cronologica. :girly  :bow  :discodance

 

se facea acum vreo saptamina sa am mare galagie in coaie. Pus mana pe telefon, sunat la Adela, nu imi raspunde imediat; ma suna inapoi in vreo 30 de minute. Agreem din scurt sa ne vedem in vreo 40 de minute. Am agreat sa mancam si o pizza impreuna, la pauza (nu se dau popcorni), si a ramas ca planificam meniul cand ajung (ca sa fie pizza calda, precum puzza).

 

Ajuns la locatia binecunoscuta, interfon, urcat in cuib. Adela ma asteapta ca de obicei, joviala, cred ca in rochita alba (si parca fara chiloti :no2 ). Sau poate cu chiloti, si i-am dat jos repede...pana mea, am uitat (Adela, ce zici?)..

 

Am inceput cu pupaturi si imbratisari, eram cam pe fuga asa ca am sarit rapid din haine, Adela suna la pizza . In timp ce se conversa cu pizza-boy  :callyousi explica adresa, am inceput o harjoneala, ba eu o limba in ceasca, ba ea o limba la oo. Era tare daca cei de la pizza avea videotelefon, sa vada ce se intampla la celalalt capat al firului :wave ..

 

In fine, rezolvam problema, fug la dus, fuge si ea. Revine in camera (am luat camera Ellei, cea cu oglinzi si pat mai comod, ca nu era Ella pe acolo) si incepem cu pupaturi si mangaieri.O pun cu curul pe birou, si o execut frumushel cu limba in pasa si curuletz :yummy , ma mai ghida si ea din cand in cand si se mai mangaia pe clit. Personal imi place tare mult pizdulica ei, are labii perfecte si cand bagi limba parca ti-ai pus un coif pe limba..

Punem preze, incep sa pompez usor, cu ea in continuare cu curu' pe birou. Am tinut-o tot asa, incetisor si mai repejor, singurele variatiuni fiind pozitia genunchilor (in jos/pe pieptul meu/sau incolacindu-ma cu picioarele). Ca de obicei Adela e cam perversa, daca te prinde ca vrei ceva, chiar daca nu s-ar baga, te face din vorbe (pe mine ma tot atitza cu "ti-ar place sa mi-o bagi adanc in cur" sau " vrei sa te termini pe fata mea"...). Ma rog, all in all fututul cu ea e tare fain. Finalizez glorios in preze in momentul in care i-am ridicat genunchii la pieptul meu si treaba a devenit foarte strampta la pussy... :ezpi_blush

 

Scos prezervativul, sters pe Benis, si am luat-o spre buctarie la o apa rece (ambii doar cu prosopul in jurul braului) si surpriza, Ella de-abia intrase in casa. Pupaturi, impratisari, imi arata cat e de frig afara si eu o mangai un pic pe cur. Era in cizmulitze, blugi si o bluzita alba (cateodata mi-e dor sa vad fetele imbracate mai normal, imi aminteste de tinerete cand ajungeam de la scoala impreuna cu gagica si ne calaream in voie  :love )...

 

Stateam toti la masa in bucatarie, eu o apa, fetele isi verificau mailurile. Povesteam vrute si nevrute  :discuss_gathering:  Adela fuge pana la baie si cand se intoarce se leaga de un coi de-al meu, care iesise batrineste din prosop. :bad "ia uite ce avem noi aici, uite cum sta domnul in bucataria noastra...Nici una nici alta, se apleaca si incepe sa ma mingaie pe coaie, pula si incepe sa o ia in gura. Ella (in continuare imbracata) se uita cu un ochi la calculator si cu unul la noi, si zambea din cand in cand)...Hai Ellutza, zice Adelutza, hai si tu pe aici. Ella zambea, se uita la mine, si parca astepta un semnal. Ii zic, hai Elluta, ca e loc.. Chiar vrei? Normal...Adela: Pai da si tu scaunul mai in spate, ca nu incapem amindoua. Privelistea faina, sugand amindoua, se mai pupau intre ele, si iar sugeau...Se aude soneria: Pizza  =)) ..,.Adela fuge sa deschida, Ella ma da mai intr-o parte (ca au geam de sticla la bucatarie, sa nu scape omul pizza cand o vedea ce se intampla).. Adela vine tacticoasa cu pizza, se apleaca si o mai suge un pic, eu incep sa o dezbrac pe Ellutza.. Ma incurc la sutien, nici Ella nu se descurca si pana la urma si-l scoate peste cap. Trag de blugi in jos, ochesc un preze pe masa si il montez. Nu sunt sigur daca Ella a apucat sa isi dea blugii jos de tot, sau a ramas cu ei si cu chilotii pe glezne (call me speedy!!). O intorc cu curu la mine si se tine cu miinile de frigider(senzational curu ala rotund ca un pepene, de ala verde, nu vargat  :D ) ...Dau la buci :doggystyle si o mangai pe tzatze, o mai imping de umeri sa intre toata rusinea in ea....Cum bine stiti (si cum ma asteptam), apare si Adela in bucatarie joviala nevoie mare  :rockettes-1  si cu un prezervativ in mana.. vrea si ea....Prea tarziu, calul plecase, eu trageam tare de umeri si imi dadeam obstescul sfarsit... :blush2: ..

 

Sters rusinea si ne punem la masa sa degustam pizza, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. :discuss_gathering: . Fetele incep sa imi  citeasca recenta recenzie (despre ele) de pe binecunoscutul blog cu animalu'si bataia, si imi confirma ca sunt povestiri adevarate!

All in all a fost senzational, pt ca a fost total spontan. Fetele sunt nebune si simpatice foc, le shade bine impreuna (si cand isi dau limbi in pizda se potrivesc de minune)

 

Notele:

Locatia: 10

Fetele : 10

Oralul: 10. E fain sa le vezi in genunchi, una de-abia venita de pe strada, dar ambele cu foame de pula!

Normalul: 10. Unul soft, cu Adela, Si unul Rapid, cu Ella. Frumos sa o vezi cum se tine de frigider si da contre..

Pizza: 5. Ne-am incurcat la comanda si am luat pizza cu peste. Nu va temeti, am agreat cu Adela ca stergem soiul ala de pizza de pe lista, deci confratii sunt in siguranta. 

GFE: 10. La fetele astea mergi si sa povestesti, vorbim de toate. Ne pupam si ne iubim  :inlovee  (si normal, ne mai si futem).

Igiena: 10. La fetele astea gura iti miroase a peste doar de mananci pizza!

 

. Atat am avut de raportat. :bunny .

 

 

 

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

:offtopic iar :offtopic

Nu ai terminat de raportat.

 

Macar ai platit si tu pizza, daca futaiul se apre ca a fost gratis?

 

Sau invers ai platit fuatiul (si daca l-ai platit cat ai dat) iar pizza a fost din partea casei! :laugh2

Scuze, am uiitat, uimit fiind ce frumos scriu.

Halatul 400 RON, Pizza 20+2 bacsis.

multumesc confutaciosului pt vigilenta.

Oricum, stiti cum se zice, sunt lucruri care trebuie sa le faci macar odata in viata, indiferent cat costa (nu ma refer la pizza cu peste :kotzen )

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna baieti,

 

Incepand cu data de astazi am luat hotararea sa punem punct show-ului lesby.

Va multumesc pentru recenzii !

 

Bine ca am apucat eu sa scriu ultima recenzie  :kiss3

...oricum, poate mai faceti ce am facut noi; ca nu a fost show, a fost "pasiune in 3"!

:discodance  :wave  :madamy

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...