Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:home
  • Oras:home

Daca ai mancat pizza azi, nu prea mai ai chef sa mananci pizza si maine. Doar daca pizza respectiva a fost foarte buna.

Si daca ai mancat pizza astazi si nu e "foarte buna", atunci nu mai mananci pizza in viata ta?

Link spre comentariu

Buna ziua, dragilor...

 

Pentru bunul "mers" al intalnirilor, vreau sa fac si eu cateva precizari:

 

1. nu raspund / nu dau detalii la numar privat

 

2. va rog mult, atunci cand ma vizitati nu insistati sa imi cunoasteti colega (ea nu doreste acest lucru, si nici eu nu vreau sa fiu vazuta de persoanele care o viziteaza pe ea - tinem mult la capitolul "discretie").

     Lucram individual, avem tarife si servicii diferite, avem numere de telefon diferite. De multe ori, acest subiect devine obositor si uitam de fapt scopul intalnirii, si mai ales unde va fi GFE?

 

3. nu primim 2 prieteni odata.

 

4. nu se organizeaza nici o intalnire intre noi doua si un alt barbat.

 

5. incercati, pe cat posibil, sa nu poluati acest topic - este in interesul domniilor voastre.

 

                Va sarut cu drag,

 

                            Cristina

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Va salut domnilor!

dupa ceva timp revin cu o recenzie,aceasta fiind dupa meleagurile capitalei,eu fiind din provincie...

in urma recenziilor voastre am decis sa incerc sa ajung si eu la papusica cu ochi verzi...si astazi dupamiaza am si ajuns...este o tipa pe care in primul rand o poti considera prietena chiar daca pentru mine a fost prima intalnire,ai ce discuta cu ea,stiind sa intretina foarte bine o discutie.

fata este destul de ok...ma intampinat in acel costum negru care apare si in poze...putin plinuta...sani frumosi...tari,carne in general tare.

foarte incantat am fost de oral...este unul dintre cele mai bune care mi s.au facut vreodata...(swoalow)...al doilea numar inceput tot cu oral...la normal s.au petrecut foarte putine...dar asta din cauza mea...cred ca din cauza oboselii. per total o experienta ok.

fata:8

GFE:9

oral:10 cu cim...cu inghitire...cu tot ce trebuie

normal:trebuie sa mai revin

halatul 150 lei ora...lasat 200 lei din propria initiativa

de revenit dupa opinia mea care este numai a mea.

va salut incaodata domnilor si spor la treaba!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Up in the air
  • Oras:Up in the air

Salutari, 

 

Am fost la Cristina la sfarsitul saptamanii trecute. De mult timp cautam o escorta care sa faca swallow si nu puteam rata ocazia de a o cunoaste. Recunosc ca am fost putin reticent in a o vizita pentru ca de obicei caut fete slim si ea nu se incadreaza in aceasta categorie. Acum, dupa vizita, ma felicit ca nu am zis pas. Cred ca am avut putin noroc cu programarea pentru ca am sunat-o si am prins-o libera. M-a primit in vreo 20 de minute in apartamentul de pe Decebal, la Mossano. Foarte usor de gasit scara si de parcat acolo. Am urcat si m-a asteptat initial dupa usa asa ca am ezitat o fractiune de secunda si a scos repede capsorul ala dragut ca sa ma invite. Este o fata frumusica foc, cu forme, sani nr. 3 sau 4 - nu ma pricep, tot ce e peste 2 iese din scala la mine  :slap2  - dar ce mi-a placut cel mai mult este pielea foarte fina si carnita tare pe ea. Am urmarit-o pana in camera privindu-i luuuung si pofticios fundul  :blushing2

 

Am fost servit cu un suc si ne-am asezat la vorba despre una si alta. Incearca sa te faca sa te simti cat mai bine, ba chiar uneori eram jenat de cat de serviabila se purta. Super atitudine! Am primit umeras pentru camasa, am primit papuci si un prosop mare si curat. La baie totul impecabil, curat, cu doua geluri de dus, prosop pus pe jos ca sa nu-ti fie rece la picioare cand iesi. Imi venea sa-mi pun manusi ca sa nu murdaresc ceva pe acolo.  :clapp Cred ca e cel mai bine organizat si cel mai curat apartament in care am fost. Ah, am zis ca are AC in camera? Yup, exista. 

 

Legat de actiune, am ales varianta mai scurta. S-a urcat frumos pe mine si am inceput sa ne mangaiem si sa ne sarutam corpurile. Ala micu deja era in al noualea cer asa ca l-a luat la smotocit. L-a lins, l-a scuipat, l-a supt, i-a facut ce a vrut ea si tot nu ma saturam. Am luat-o deasupra intr-un 69 ca sa-i intorc placerea. Totul dulce si gustos la pasarica, din pacate cred ca a fost putin deranjata de barba mea care crescuse putin. Dupa un timp am trecut si la normal, mai intai eu deasupra, pe urma a trecut ea la calarie. Gemete, contre, mangaiat, pupici pe gat - am avut parte de tot tacamul. La sfarsit, am rugat-o sa termin oral si am explodat spectaculos la ea in gura. Fratilor, m-a terminat si am ramas epuizat, imprastiat pe pat. Dupa ce mi-am revenit, m-am igienizat si am plecat spre casa. In total am stat vreo 40 de minute si am platit o finalizare. M-am oferit sa platesc o ora intreaga dar nu a vrut. 

 

Notele

 

Locatie: 10 - ai tot ce-ti trebuie, excelent!

Aspect fata: 8,5 - mi-a placut desi nu e genul meu, mai ales datorita trasaturilor frumoase si ai ochilor superbi  :crazylove

Igiena: 9 - curata, epilata, totul a fost excelent dar a fost mult prea parfumata - chiar si dupa al doilea dus de acasa, tot mai miroseam a parfum. Poate pentru viitor e putin mai atenta la chestia asta, unii pot avea probleme acasa din acest motiv. 

Oral: 10 - Lins, supt, CIM, swallow - tacam complet pentru o experienta memorabila

Normal: 8 - a fost ok, se implica, am avut insa experiente mai misto

Anal: nu stiu

GFE: 9,5 - am scazut doar pentru lipsa FK, altfel m-am simtit excelent alaturi de ea. 

 

Concluzie: Da, da, da! Merita locul la top mai ales pentru atitudinea de nota 10. Te face sa te relaxezi si sa pleci extrem de incantat. Face tot posibilul sa te simti bine, este o companie placuta si mai si inghite. Well, fetele rele scuipa, fetele bune inghit.  :clap2

 

Have fun!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Salutare!!

Fiind incantat de ceea ce se discuta despre donsoara Cristina pe aici,m-am hotarat sa ii fac si eu o vizita acum cateva zile.

Pun mana pe tel ,sun fac o programare pe la 17:20 cu rugamintea ei sa sun pt conf cu o jum de ora inainte.

Dusat si echipat corespunzator o tai spre locatia ei de pe b-dul Decebal in diagonala de RubyTuesday,intre timp am sunat pt confirm si i-am spus sa ma apeleze cand este libera ca eu sunt aproape de locatie.

Mi-a dat apel (foarte punctuala)am sunat si mi-a dat detalii,am urcat si cand mi-a deschis usa am ramas asa...putin surprins si tot odata placut impresionat de ceea ce mi se arata in fata ochilor.

Cristina este o fata frumusica foc si parca un pic cam inocenta comparativ cu ceea ce face si de ce este instare(ceva gen mata banda zgarie rau).

Invitat in camera de lucru(eu i-am zis abator)pt ca urma sa fiu transat,am fost servit mai intai cu o doza de cola rece ca gheata(pt fragezire)si invitat la o discutie fara orizont pt o acomodare cat mai placuta(este o foarte buna gazda)si o companie foarte placuta.

Echipat cu prosop si papuci m-am  dus la baie unde totul era exact cum treb sa fie :covoras de baie pe joc ;gel de dus (2)apa de gura la ghiuveta si curatenie luna .

Revenit de la baie ma tolanesc pe masa de lucru si astept sa fiu transat ,intra si Cris in camera dupa ce a vizitat si ea baie si ne punem serios pe treaba ca timpul zbura ca nebunul si materia prima incepea sa clocoteasca din cauza formelor apetisante ale Cristinei.

Dupa cateva saruturi pe corp care coborau incet catre Dodel care era pitit in prosop,Cris a bagat capul sub prosop unde a facut cunostiinta (nr 10)care la morfolit de saliva si pe el si zonele limitrofe pana la anus inclusiv de credeam ca nu mai scapa intreg si a continuat cu un oral de milioane executat cu un adevarat profesionalism exact asa cum trebuie(nici mai mult nici mai putin).

Vazand eu ca fata incepe sa ma dovedeasca ii propun sa il echipeze si sa imi arate si restul meniului.

S-a conformat imediat inghitindul pe cel mic dintr-o singura miscare WOW si a inceput sa il maltrateze (placut),am schimbat cateva pozitii si cand am simtit ca vine trupa m-am urcat peste sanii ei si am finalizat si in gurita ei si pe gat ,a inghiti tot si pe urma a facut curat la lucul de munca cu zambetul pe buze.

Eeee si acum urmeaza faza amuzanta:

In timp ce eram pe meserie cu ea ,se aude din hol o voce de barbat cu decibeli cam multi la care Cris spune sa stau linistit ca este un client la colega ei.Dupa ce am depus icrele am mers la baie si acolo surpriza :fratilor baia arata ca bucurestiul dupa o ploaie torentiala consistenta covorasul ud fleasca apa pe jos peste tot in baie (zici ca confratele nostru a facut dus pe langa cada)si cireasa de pe tort SI-A UITAT SI CIORAPI IN BAIE.

Vreu sa va spun ca, Cris cand a vazut nu stia ce sa faca mai intai sa remedieze problema sa nu ma deranjeze pe mine care eram foarte amuzat de situatie si i-am spus sa stea linistita ca nu este vina ei si nu ma deranjeaza .

A remediat problema cu apa din baie .mi-a adus un prosop mare si la pus pe jos si i-a luat ciorapi din baie si i-a pus langa usa unde se afla cu colega ei.

Am facut un dus repede m-am echipat am cotizat taxa de participare (100ron)si am plecat placut impresionat de atitudinea si de serviciile Cristinei.

Notele:

Locatie :9-modesta dar curata si accesibila.

aspect  :8-frumusica foc gen puffy dar apetisanta si cu forme

igiena   :10 -nimic de reprosat(personala si locatie)

oral       :10-absolut perfect si aici am spus totul

normal  :9-se implica nu comenteaza si accepta pozitii

gfk        :10-stie sa te faca sa te simti bine

fk          :nu m-a interesat

accepta CIM,COB,COF si inghite

taxa     :100 ron/fin

raport calitate-pret :EXCELENT.

De recomandat celor care le plac femeile cu forme .

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am trecut acum vreo saptamana pe la "domnisoara".

 

Imi deschide usa, raman placut surprins: mai dragutza la fatza decat mi-am imaginat.

 

Entuziasmul este insa astamparat destul de rapid: mai draguta la fata da si mult mai "plinutza" decat in poze.

 

 

Apartament curat, f ok.

 

Trecem peste, bag dushu de riguare, stam la o tigara, small-talk si:

 

Eu venisem ptr oral deep cu swallow. Deci ne-am pus pe treaba!

 

 

Ca tehnica asa siasa. F ok, dar mai are multe de adaugat: priviri, ruperi de ritm, etc etc.

 

 

Oralul a fost intradevar adanc. Ceea ce nu mi:a placut insa: asa cum se infigea ea destul de adanc cu guritza in .. -se si ineca- lucru de altfel perfect normal si frumos. Dar cand simti o usoara adiere de miros de voma, iti cam trece cheful..

 

Intr-un final am terminat, cu swallowul promis!

 

 

Note:

Aspect fizic – 6-7 (daca ar slabi vreo 8-10 kile ar ajunge la un 9)

 

Sani frumosi, nelasati

 

Oral – 7 (ceea ce e bine avand in vedere ca pe rahela as fi punctat.o cu un 9)

 

Locatia – 10

 

GFE - 9 (deschisa, comunicativa, te intreaba cum vrei, etc)

 

Tarif - 100 lei pentru 1 finalizare - am stat vreo 40 de min cu totul, fara graba.

 

F serioasa cu programarile!

 

Raport calitate pret f bun

  • Like 9
Link spre comentariu

Domnule Avecenna,

 

 

       Daca doreai sa te intalnesti cu o "domnisoara" slim trebuia sa ma intrebi la telefon sau macar sa fi citit recenziile unor membri seriosi care spun "nu amatorilor de slim".

 

       Nu sunt mai plinuta decat in poze, dar in fine e parerea ta... Vis-à-vis de recomandarea de a slabi 8-10 kg, tin sa iti spun ca eu ma simt ffff bine in pielea mea si nu putini sunt oamenii care ma iubesc pentru ceea ce si cum sunt.

 

       Vii pe forum si spui ca tehnica mea e asa si asa. Apoi, transmiti ca raportul calitate pret e foarte bun... Se pare ca te contrazici singur...

 

       Nu am nimic de comentat la cele spuse de tine, iti respect parerea, dar as vrea sa iti atrag atentia ca acesta este un topic despre mine si nu este corect sa faci reclama altor fete aici (se face o expunere asupra actiunii, nu comparatie), deoarece nu este fair-play! Stiu ca au mai fost si alte cazuri si s-au luat unele masuri...

 

        Multumesc,

 

                              Cris!

 

PS 1: domnilor, daca nu va atrage ceea ce vedeti la prima vedere (primele 2-3 minute) atunci cand veniti sa ma vizitati, exista si optiunea de a nu ramane, nu ma voi supara.

 

PS 2: Membrul Aveccena, nu te obosi sa imi raspunzi - nu ai la ce - nu te-am intrebat nimic, mai bine citeste thread-urile si/sau ocupa-te de topicul "oral deepthroat / slim".

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna cristina, cred ca ai inteles putin pe dus mesajul meu:)

 

"  Vii pe forum si spui ca tehnica mea e asa si asa. Apoi, transmiti ca raportul calitate pret e foarte bun... Se pare ca te contrazici singur..."

- pey da. la pretul pe care il ceri, tehnica asa si asa impartit la pret foarte mic => raport calitate pret foarte bun!

 

 

 

"Vis-à-vis de recomandarea de a slabi 8-10 kg, tin sa iti spun ca eu ma simt ffff bine in pielea mea si nu putini sunt oamenii care ma iubesc pentru ceea ce si cum sunt."

 

- nu era o recomandare. era doar parerea mea, spunand cum mi.ar placea mai mult MIE sa arati.

 

PS> nu imi plac tipele slim/skinny

 

 

 

"acesta este un topic despre mine si nu este corect sa faci reclama altor fete aici "

 

- am mentionat de Rahela, fata care nu mai este de mult in breasla, deci nu cred ca se poate considera reclama:)

  • Like 3
Link spre comentariu

ajuns si eu, dupa cateva nepotriviri de program...pe fuga, cam des in ultimul timp...

programare exemplara, ajuns la fix in locatie, aflata langa piata alba iulia, am recunoscut locatia unde mai presteaza o zana ieftina si destul de buna...

locatia, curata, prosop uscat, papuci, servire - nota 9, nimic de criticat. apropos, buna oglinda de pe dulap, dar putea fi mai mare...

ea - o fata draguta la fata, cu ochi superbi, cu o fata rotunda si mai puffi, asa cum arata si in poze. picioare frumoase pt o miniona, fund dragut, tate frumoase, putin lasate pt cei aprox 30 de ani (cred, se tine f bine...) per total o fata pe care nu ai refuza-o, fara sa iti sara in ochi pe strada - nota 8 pt aratare. in schimb atitudinea, excelenta, deschisa, dornica sa faca pe plac o notez cu 10+++

ii explic ca ma fute seful sa ma intorc la treaba, asa ca ramanem pt 1 numar - pret 100 ron, spunandu-i (dupa dus, normal) ca vreau intai normal (caci gigel s-a trezit instantaneu cand a vazut-o) si apoi oral. ea a zis ca nu se poate si a inceput un oral neprotejat excelent, mai mai sa explodez...am pus caciula, am prestat normal pe la spate intr-o pasa stramta, umezita natural, cu contre excelente cateva minute pt care daca trebuie sa dau note, dau 10, apoi am revenit la oralul ne, pt ca aflasem ca face oralul excelent.

si da, il face!

pupat, atentie la oo, lins, viteze diferite, deep adevarat!!! (bine, nu sunt eu mare scula, dar sa simti "amigdalele" gadiland varful secunde bune...e prea tare!) pana la urma finalizez in CIM. ea continua cu drag si spor, curata cu gurita, preseaza capatana, ce mai , cel mai tare oral de la rahela incoace (na ca nu m-am putut abtine...) nota 10 +++ ca nu se dau mai mari!

fug la birou inapoi pt o zi penibila, ca nu pot decat sa ma gandesc la pula mea in gura ei, de parca a primit cel mai minunat dar!

m-a mai smotocit la sula inca 3 -4 minute dupa ce am terminat, de gigi ramasese tare ca piatra, ca la 20 de ani...cred ca mergea si numarul 2 lipit!!! (ceea ce la varsta mea nu prea mai tine...)

recomand cu muulta caldura!

fata draga, trebuie sa ne revedem la o ora intreaga fara sef in capul meu...

merci.

ps - cui nu-i place sa nu mearga, asa gasesc si eu mai usor programare convenabila!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Salutare! Inca o relatare din fuga, de pe telefon, nu prea am timp momentan! :)

Locatia-zona Piata Alba Iulia, apartament curat, AC in camera, baie curata, geluri de dus, prosop pe masura mea, papuci, totul ok-nota 10

Contact- telefonul din titlu

Descrierea intalnirii-Stabilit ultimele detalii la telefon, m-am prezentat, Cristina m-a primit foarte zambitoare si joviala, frumusica, imbracata in negru, par saten, ochi verzi, sani frumosi, piele fina, $un pic plinuta. I-am oferit un cadou, "cadoul" si am fost invitat in dormitor-racoare super de la AC, pepsi la cutie, bomboane, am fumat si am vorbit ceva timp, mai mult ea, se stie ca eu vorbesc mai putin. :) Fata foarte simpatica, volubila, zambareata! Au urmat dusurile si actiunea in doua acte aproape identice, ambele oral: primul in pat (eu pe spate, ea pe mine), al doilea in fata oglinzii (eu in picioare, ea in genunchi-super imaginea), incepute cu pupaturi pe corp, mangaieri si continuate cu oral umed, hard, DT, CIM si swallow (bineinteles si cu mare atentie la anexe) - nimic de reprosat, super executate! Intre ele si la final-dusurile de rigoare, pepsi, bomboane, fumat si multe discutii, pe diverse teme! :) La final ne-am pupat, ne-am urat diferite chestii :) si am plecat multumit!

Aspect-8,5

Igiena-10

Sex oral neprotejat-9,5

GFE-10

Atitudine-10

Tarifare-1 ora/150 lei

Raport calitate/pret-foarte bun

Multumesc Cristina, te pup!

Cam telegrafic, scuze, dar scriu pe telefon!

O seara frumoasa tuturor!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare !

Dupa multele experiente (neplacute si placute) , am ajuns la Cristina :)

A raspuns la telefon imediat ce am sunat-o , locatia binecunoscuta Decebal , m-a primit asa cum e in poze , foarte sociabila si zambitoare

Dupa ce am facut cunostinta a urmat dusul de rigoare , am conversat pe diferite subiecte ( intretine foarte bine o discutie) si am trecut la actiune

Nu va detaliez din lipsa de timp ce au spus ceilalti de mai sus (de bine) este adevarat , cert este ca am revenit de mai multe ori si o sa o fac oridecateori o sa am timp

Va recomand cu placere !

 

Aspect - 10( imi plac fetele sanatoase ;) )

Igiena -10

Oral neprotejat - 10

GFE -10

Atitudine-10+++

Tarif - 150 lei

Te pup Cristina

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Se spune că “de ce te fereşti nu scapi”.Fiind cam statut de ceva timp, deci cu “saculeţii” din dotare umpluţi bine dar şi împins de curiozitate am decis sa-mi deschid un cont pe site pentru a studia oferta doamnelor de companie.Mă decid asupra secţiunii de Top Escorte Bucuresti şi-mi notez două numere de telefon.A doua zi dupa muncă aleg unul din ele la întamplare, sun şi-mi răspunde o voce răcită menţionându-mi ca nu se poate în acea zi fiindcă nu se simte bine şi că pot reveni c-un telefon a doua zi.Curat ghinion imi spun şi aleg să sun ca ultimă variantă la cel de-al doilea număr.Imi rămăseseră în minte pozele de pe site şi chiar imi doream să văd asemanarea aparatul foto-realitate.O voce puţin fermă îmi specifică locaţia şi nerăbdator o pornesc la drum.Ajung, sun şi sunt invitat să urc.Uşa se deschide şi-mi apare o fată frumoasă, corespondenţa cu pozele fiind instantanee, zâmbitoare, cu ochii verzi superbi şi strălucitori.Menţionez că în ultimele luni am trecut prin zonă destul de frecvent aşadar din punctul meu de vedere prezentarea nu poate fi pusă sub semnul subiectivismului.Cristina este o persoană educată, elevată, cu mult bun simţ şi foarte atentă la detalii, având un corp ce are cu ce sa-ţi umple palmele, aşadar doritorilor de femei trase prin inel le recomand să caute în alte locuri.Despre locaţie nimic de reproşat, totul lună, poţi alege să fi servit dintr-o paletă de răcoritoare, aerul condiţionat binevenit în aceste timpuri iar baia cu geluri de duş la alegere.Nu voi detalia modul desfăşurării întâlnirilor, nu din lipsă de timp ci fiindcă nu este elegant faţă de persoanele implicate, din punctul meu de vedere ceva intim trebuie să rămână tot aşa.Pot afirma însă că este mereu loc de îmbunătăţiri într-o întâlnire de acest gen şi cu siguranţă nu doar de o anumită parte şi…peste noapte, dar eventualele sfaturi pe care le pot oferi Cristinei prefer să fie spuse într-un cadru intim.

În final voi acorda şi note:

Locaţie: 9 (notă maximă acordam dacă locuia singură)

Aspect: Chip – 10, Bust – 8 , Talie – 8 , Fund – 9, Picioare – 10, Medie: 9

GFE/Atitudine: 9 (o persoană sociabilă, inteligentă, veselă, glumeaţă)

Oral: 9 (pentru Neprotejat+CIM+Swallow, altfel spus All Inclusive sau All in One)

Normal: 9 (se implică cât poate de mult şi nu este falsă)

Igienă: 10 (absolut nimic de comentat)

Cadou: 100/fin sau 150/ora.

  • Like 12
Link spre comentariu

Buna ziua,

 

 

Programul meu pentru zilele 29, 30, 31 iulie este 10.00 - 18.30.

 

Incepand cu joi, 1 august nu voi fi disponibila o scurta perioada de timp, insa atunci cand voi reveni voi anunta.

 

Kiss. 

 

                     Cristina.

 

PS: pentru ca primesc n telefoane cu aceasta cerere, tin sa mentionez ca nu lucrez outcall (nu ma deplasez), ne putem vedea doar la mine.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Hmmmm. Acum am plecat de la domnisoara.

 

In primul rand va salut cu cel mai al dracu respect.

 

 

Astazi cu chef de aspiratii am hotarat sa ajung la domnisoara....(spun aspiratii pentru ca am citit despre oralul prestat de ea). Nr de telefon din titlu, locația este aceeași pe decebal.

 

Am sunat am primit ok pt 20 min am ajuns si de aici povestea este urmatoarea....

 

Fentat portarul care ere la usa din spatele scarii urcat la "Hogeac", locati care merita un 8, dar nu pentru locatie eram acolo. De dupa usa apare o faptura simpatica foc cu zambetul pe buze. Aspectul este de vecina cea futacioasa nimic iesit din comun. O fata dupa care intorci capul pe strada. Constituție gen Roxana Nemes( ca tot a fost aseara la TV).

Am chat'uit nitel in timp ce ma dezbracam am primit prosop si am purcess la improspatarea instalatiei care urma sa fie "curatata prin aspiratie".

Ajuns in camera mi s-a sugerat sa ii spun ce îmi place dar am preferat sa o las pe ea sa vedem ce iese(mi-au iesit ochii fraților). A început un oral porno style de mai mare frumusețea cu Gag reflex cu tot ce trebuie. Usor usor am ajun in 69 unde pasarica ei gen Sandra Romain (cu labiile subtiri si inchise la culoare dar cu un roz in interior de imi ploua in gura). Foarte bun oralul parcă aveam un aspirator fratilor mufat la instalație. Dupa scurt timp am trecut eu in picioare deoarece vroiam o finalizare demna de aceeiasi Sandra:). Si ca sa vedeti s-a si produs. Un cof combinat cu cim de mai mare frumusețea. Declar cu mana pe inima ca oral nu mai caut in alta parte. Normal nu am incercat inca, sper sa fie tot asa porno. Dupa finalizarea glorioasa nu a fugit imediat la baie(cred ca s-a produs si swallow'ul) lucru care pe mine m-a bucurat. Am mai stat de vorba, chiar ai cu cine vorbi.

Notele pentru ea ar fi următoarele:

 

Aspect pentru mine 9 sani frumosi, fata comuna, zambet frumos, corp sanatos(a se intelege ca nu este grasa)

Locația am mai spus 8

Oral 10 cu felicitări. Ce nu cred ca pot face acasa:)) vorba Paraziti'lor "Ce n-avem acasa"

Normal nu am încercat dar pasarica era f curata si apetisanta nota 10

La Gfe pot spune ca m-am simtit foarte bine nu am facut fk nu stiu de ce poate data viitoare deci nota 9

halatul 100 lei finalizarea orala cof+cim + multa succtiune dupa.

 

Recomand amatorilor de porno style.(Nu am incercat varianta soft pt ca nu ma intereseaza asta.)

 

Va doresc Bani in Buzunare si Maciuca Tare

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Hai salutare la toata lumea!

Am fost , mi-a placut, mai revin ! :)

Am sunat si am obtinut o programare in 10 minute pentru ca eram in zona, ceea ce a fost excelent, avand timpul limitat.

Am primit indicatii, am ajuns, trecut de portar cu succes, sunat la usa, primire corespunzatoare  in tinuta de lucru , foarte senzuala,mi-a explicat  oferta si preturile dupa ce am ajuns in dormitor si mi-a spus ca daca nu imi place  nu e obligatoriu sa raman  :)),mi s-a parut foarte fairplay si clar nu era cazul sa ratez asa  papusica.

Dupa  dus , m-a intrebat ce imi place, si din pacate nu face tot ce imi place mie ,dar ce face, face bine .

Sarutari dulci peste tot, fara FK dar nici nu sunt  amator,  supt oooo f atent si ce mai era prin zona , fara anilingus :( , oral  diversificat si de calitate , fara manute sa iti dea impresia ca iti face laba in gura, trecut in 69, si desi nu prea pun botul , nu am rezistat pasaricii ei  bine epilate si frumos mirositoare, foarte stramta  dupa parerea mea, asa ca am gustat si eu un pic fapt care parca a facut-o si pe ea sa mi- o inghita mai adanc .

Normal bun dar nu cu artificii, am incercat 2 pozitii si am  preferat sa revin la oral ,cum am si terminat dupa cateva deep-uri cred ca a si inghitit ceva desi nu ma fascineaza  asta, dar a curs ceva si pe mine dupa care mi-a dat servetele.

il invidiez pe cei dinaintea mea care spun ca  au avut parte si de tratament post ejaculare , poate data viitoare.

deci clar mi-a placut , chiar daca e un pic mai plinuta are o carne f  tare si pielea catifelata, iar igiena de nota 10,poze reale.

Locatie -10  curatenie, gel de dus de calitate, papuci, prosop curat, apa de gura ,mi s-au oferit racoritoare la alegere

Aspect-9 -pt ca sunt fan slim
Igiena-10
Sex oral neprotejat,CIM,DT-9,5

Normal -8

Anal  -nu :((((
GFE-9
Atitudine-9

am servit un numar -100 lei, o ora era 150

Raport calitate/pret-foarte bun

Sigur am sa revin, si  vreau sa o incerc si pe colega ei.

  • Like 16
Link spre comentariu

Salutari rurale!

 

Voi fi scurt pentru ca e perioada de munci agricole si nu pot sa ma rup prea mult din treaba. Am reusit totusi un ragaz urban mai ieri pentru ceva intalniri in oras; programarile m-au tradat si am ramas cu o "fereastra" de vreo ora si ceva in mijlocul capitalei. Sincer nu aveam nimic in plan pentru ca stiam ca Cristina e in vacanta; am mai intrat o data pe forum si.. ce sa vezi? S-a intors si ma asteapta cu dor aprins in piept. Pai... daca-i musai, cu placere, cum zic moldovenii.

 

Cris nu m-a vazut de pe la Paste, dar m-a recunoscut si pare ca i-a facut placere sa ma vada. Si mie. Multa (placere!).

 

Este foarte putin de povestit ca "aport suplimentar" asa ca o sa trec direct la concluzii.

 

Locatia impecabila; desi mai este o domnisoara, ceea ce la mine este motiv de depunctare, fetele au o politica de confidentialitate totala. Cuatenie stralucitoare, baie impecabila, AC, zona de fumatori... nimic de comentat, nota maxima.

 

Cristina este mai bronzata dupa vacanta, ceea ce ii pune si mai mult in valoare ochisorii frumosi si zambetul placut. Aceeasi "vecinutza" careia ii cam porti sambetele. Un fund exceptional, o piele pe care sa o mangai intrigat cum de nu crapa, carnatie beton; creierul mobilat bine. O persoana placuta din toate punctele de vedere.

 

Actiunea, fara sa ne propunem sau sa facem calcule, s-a rezumat la examinari orale, prima in picioare la oglinda (priceless, man!) iar a doua in 69. Nu am mers mai departe pentru ca m-am simtit excelent asa, pentru ca sunase telefonul si trebuia sa rezolv problema mai repede si... pentru ca era atat de misto incat era pacat sa nu o lasam sa mearga! Un oral de top; de fapt trei "orale" de top, pentru ca nici io nu mai sunt chiar incepator...

 

Note "cum laudae" pentru GFE si oral, alta data pentru normal. Halatul 150 pentru aproximativ o ora si un pic - nu ca ar fi verificat cineva ceasul. Raport calitate/pret absolut imbatabil. Sarumana vecinutza!

 

Cele (fete) bune!

  • Like 15
Link spre comentariu

Eram prin zona Alba Iulia si aveam chef de actiune, dar nu prea mult timp la dispozitie. Ceva cam pentru un numar. Incerc mai multe telefoane, unele nu raspun, altele sun ocupate, dar reusesc sa dau de Cristina, care este libera, ma asteapta peste 20 minute.

Ma invart putin, incepe sa si picure, pana la urma intru in scara, unde este si un portar, dar care a fost pasnic.

Cristina ma primeste intr-o rochita scurta, fata este dragura, dar fara a fi o mare frumusete. Nu exceleaza nici prin fata, nici sani nici fund. Este un pic grasuta, dar nu detanjant, soldurile un pic mai late decat ideal, ideea este ca nu e fotomodel.

Pe de alta parte compenseaza prin curatenie, atitudine si servicii.

Dupa ce am discutat detaliile am mers la dus si am revenit in camera cu ostilitati.

Am inceput cu un oral neprotejat bine executat, la care si-a arata clasa. Fara FK.

Am continuat cu normal in mai multe pozitii, dar pentru ca ma grabeam oarecum, am propus sa finalizez oral, in fata oglinzii.

A fost o finalizare ca la carte, cu tot cu inghitit, ca in filme. Eu unul nu pot sa imi doresc mai mult.

 

Este una dintre putinele escorte care practica swallow, si macar si pentru asta, eu am sa revin.

 

Note:

Locatia exterior: 9 (langa Ruby Tuesday)

Locatia interior: 9.

Aspect fata: 6

Oral: 9.5

Normal: 8

Anal: n/a

 

Am cotizat 150 lei, desi am stat o singura finalizare, dar nu imi place sa fiu contra-cronometru.

 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale

Cristina e  genul de fata pe care n-ai banui-o niciodata ce e escorta.

are o figura de fata cumintica, cu ochi verzi, frumosi, pe care mai degraba o banuiesti ca e calugarita, undeva, prin provincie

doar  privirea usor sugubeata ar putea sugera ca e o partenera de sex interesanta.

 

fizicul ei e departe de ceea ce ar putea fi unanim acceptat ca fiind atractiv.

e genul de conformatie tip "para", cu coapse si fund proeminent, cu carnita din plin.

sani plini, naturali, cam numarul 3-4, consistenta potrivita pentru marimea lor, fiindca e tanara.

 

lucrurile se schimba total in pat, care pare a fi mediul ei natural.

fizicul care parea atipic, si nu chiar asa atractiv la prima vedere, devine perfect pentru sex.

in Turcia sau oriunde in Orientul mijlociu, unde sunt preferinte clare pentru tipul asta de corp, ar fi un superstar.

plusurile din partea inferioara devin extrem de excitante, odata ce s-a pus la orizontala, sau in patru labe, sau in orice alta pozitie pretabila la sex.

 

cand am intrat, am ezitat un moment, nu se potrivea deloc cu ce imaginea pe care mi-o formasem dupa ce am vazut pozele, care sunt reale si recente- de cateva luni.

dar mi-a placut atitudinea ei franca: daca nu-ti place ce vezi, te rog sa nu ramai.

am decis sa raman si n-am regretat nicio secunda.

 

nu eram prea hotarat daca sa raman o finalziare- 100 de lei, sau o ora- 150.

am hotarat, de comun acord, sa ma hotarasc pe parcurs.

eram tentat de oralul laudat de multi, OWO cu CIM si swalow.

 

pot sa va spun, cu mana pe inima, ca a fost unul dintre cele mai memorabile de care am avut parte, si cred ca sunt cateva sute la activ, cu care sa compar

singura care rezista comparatiei, din cele recente si active.

diferenta principala e ca e mult mai tanara si are energia sexuala corespunzatoare varstei.

 

prestatie soft, hard, magaieri, prelingeri cu limba de-a lungul, de a latul, imprejurul, pe testicule, mai jos, mai sus, DT pana la refuz, de am ajuns sa regret ca nu dispun de un  monstru care sa se duca in jos pe esofag.

inghititul de sabii ar putea reprezenta o reconversie profesionala perfect plauzibila.

se joaca cu ea, se plezneste, alterneaza, linge, coboara, se invarte, schimba ritmul.

nu ma mai saturam.

 

as fi vrut si normal, fiindca totul conducea catre un climax uluitor.

dar am decis sa merg pana la capat.

dupa vreo 20 de minute de acrobatii oralo-genitale a urmat o descatusare fiunalizata cu disparitia semintelor undeva in adancurile Cristinei, de-a lungul tractului digestiv.

foarte naturala si prietenoasa, m-a invitat sa zabovim la vorba, la o tigara.

mi-a facut si o mica teorie despre executia deep-throatului (!)

 

este o fata cu o mare nevoie de socializare,  vorbareata, vrea sa se imprieteneasca cu tine, te trateaza ca pe o bucurie si ca pe un prilej vesel de a-si trai viata.

ii place ce face, cu o naturalete si cu o placere greu de intalnit.

 

o sa revin, ca sa investighez si piersicuta foarte apetisanta, de caprioara tanara.

 

fatza- 8,5

corp- 8 la verticala, 10 la orizontala

oral: 10

GFE-9

FK -nu

locatie- 9

 

era singura, cand am fost eu.

100 de lei un numar, cam 40 de minute, cu tot cu chat si cu instructia oralului de performanta.

  • Like 20
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare !! O noua experienta foarte placuta .

 

Locatie : Apartament  cu doua , aranjat ok , baia fara probleme , Decebal Vis-avis de Ruby

 

Aspect : Din punctul de vedere al fizicului nu este femeia perfecta si referitor la figura este normala nimic iesit din comun , Inaltimea undeva 1.55m , 55 kg , putine forme ( burtica si aripioare) fara sa bata la ochi

 

Desfasurarea actiunii: Am sunat cu o jumatate de ora inainte , pe la 11 :00 / 20.08.2013 , mi-a raspuns am discutat toate cele cu ea , am stabilit ca ajung in aprox 30-35 minute , la 11:32 am fost in fata blocului , am urcat la etaj , ma primit exact ca in poze , probabil este echipamentul permanent de serviciu (uniforma) :laugh2  , ne-am salutat , ne-am prezentat , mi-a oferit ceva de baut , un lucru frumos chiar a insistat , am primit un pepsi la cutie , am fost la un dus rapid , dupa mine a intrat si gagica , am asteptat-o frumos in pat sorbind din :pepsi  , a venit si a inceput actiunea fulgerul :laugh2 . Exact cum spuneam in descriere , nu este femeia fatala , dar din punc de vedere al serviciilor , merita fiecare banut si cand spun asta ma refer la tot parcursul actiunii , atenta , comunicativa , raspunde intocmai la cererile partenerului , nu comenteaza la nici o pozitie pe care o pui ,  in mai putine cuvinte femeia se pricepe .....

Si acum notele:
 

Oral: 10 Executat foarte bine, cu mare atentie si la zonele adiacent , etc....

Normal: 9  Se misca bine in toate pozitiile

Anal: Nu stiu , nu am intrebat .

GFE: 9.

Halatul :   100 ron / 1 finalizare platiti la inceput , fara sa mi ceara (un + pentru ea)

Concluzie : Recomand cu cea mai mare incredere , merita fiecare banut . Ea spune ca se ocupa de acest serviciu din Noiembrie , aici ma pune putin pe ganduri datorita faptului ce femeia se pricepe nu gluma , binenteles exista posibilitatea sa fii invatat din file porno :laugh2 . Raportul calitate servicii/pret execelent !!!

  • Like 12
Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Papusica cu ochii verzi, ce-ti suge pula de nu te vezi… (scuzati, alta rima n-am gasit).

Voi incepe cu finalul: UN RAPORT CALITATE/PRET EXCELENT!

Convorbirea telefonica: Asadar, o prind la tel 0760974481, amabila si rabdatoare, fac programarea inainte cu 30 min, respectata intocmai. Fara probleme. 30 min- 100 lei.

Locatia: apartament pe bd. Decebal, langa cafeneaua Mossano (il imparte cu Roxi - fata indecisa asupra tarifului, dar fiecare cu clientii ei, fara interactiuni), curat, liniste, discretie, pat matrimonial cu saltea confortabila, nu scartaie nimic, baie curata + prosop mare+ papuci+ apa de gura+ gel dus. Locatie – nota 9. Portar inofensiv.

Fetita: m-a asteptat pe tocuri de 12 cm, in body-ul negru din poze, cam 165 cm fara tocuri/ 65 kg, impanata, dar fara fi grasa, carnea intinsa, o mica burtica, pielea fina, fund bombat si tare, sani nr.3, bronzata cu urme de bikinei, Corp – nota 8.

La fata e normala, putina gusa, dragutica, zambeste des, ochii verzi iti capteaza atentia, parul blond-saten putin dezordonat (un vopsit si un coafat ar face minuni). Fata – nota 8.

Ca si atitudine (GFE), e lipicioasa, doritoare sa satisfaca, nu grabeste de niciun fel, amabila, serviabila, grijulie, atenta sa te serveasca cu ceva rece, as aprecia un GFE – 8. Pacat ca nu accepta FK, nici macar sarutul inofensiv pe buze, altfel, GFE-ul ar fi fost la cote mai inalte, in opinia mea. Trateaza clientul dupa cum e tratata.

Prestatia: auzisem prin targ (adica am citit pe forum) ca fata o suge foarte bine si am vrut sa ma conving: incepe cu sarutari pe gat, sfarcuri, imbratisari, trece la un lins de oua foarte senzual, cu pofta de jucat cu bilele, lins pana aproape de anus, umed, stie sa se joace cu scula, iar cand observa ca i-a captat atentia, trece la supt: deepthroat ”de-adevaratelea”, limbi pe capul pulii, saliva din belsug, o suge cu patos, accepta s-o indesi cu mana pe ceafa. Un oral foarte bun (comparativ cu al Rahelei si al Luizei - Mosilor (pt. cunoscatori), ambele retrase, deci nu se considera reclama).
A supt-o in diverse pozitii excitante pt subsemnatul, dar am vrut si normal, pus prezervativ – lady on top, unde se misca de asemenea foarte bine, miscari de negresa, plus strans din pizda (adica in limbaj academic – muschi vaginali), Normal nota 8,5 pt cat am probat.
Dorinta mea a fost indeplinita fara nicio problema: dupa normal (la care m-am abtinut cu greu sa nu termin) am rugat-o sa ma termine oral cu swallow: dupa ce a supt-o in DT, mi-am dat drumul si a inghitit tot, fara sa lase pula din gura, a continuat cu dezmierdarea si a lins-o cateva minute. Repet: un oral foarte bun, cu inghitire, nota 9,7. (ma abtin sa dau 10).

Concluzii: best buy la aceasta ora, daca apreciati o tipa putin plinuta/impanata, dar cu un GFE ridicat, si un oral foarte bun asezonat cu swallow.
Am platit pt 40 min – 100 lei. Pt. 1 ora/ 2 finalizari doreste 150 lei.
Accepta CIM, COF, COB, 69, tits-fuck, si cireasa de pe tort – SWALLOW. Nu face anal si FK.

Recomand din toata pula. Eu o voi revizita sigur.

 

Sintetizez notele:

Locatie – nota 9

Corp – nota 8

Fața – nota 8

GFE – 8

Oral neprotejat + swallow - 9,7

Normal nota 8,5

RAPORT CALITATE/PRET EXCELENT!
 

  • Like 39
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...