Sari la conținut

Roberta De La Cuib Mehedinti 0754819502


bazdkiii

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

Salutare!

 

De cateva zile am fost foarte cuminte si nu am vizitat nici o dameza ,vroiam sa fac economii ptc plec la amsterdam si am mulumit cu ce aveam acasa, pana azi, cand am vazut ca a aparut o fetita noua la cuib mehedinti...tentatia a fost prea mare si eu ,fiind un om pacatos ,nu am rezistat...

 

 Anuntul suna in felul urmator:"Carlei si Cristinei, li s-a alaturat o fata noua, numele meu este Roberta, am 24 de ani, 1,75, 60 de kg...daca esti in cautare de ceva nou, nemaiintalnit la saloanele din Cluj, vino la mine!" 0754819502

Am sunat, mi-a raspuns Carla ,am  intrebat daca azi lucreaza domnisoara Roberta, raspunsul era afirmativ ,deci am facut o programare .

Locatie:Cartierul manastur, strada Mehedinti. apartament vechi, aranjat pt acest gen de activitate.

Am ajuns , am parcat si am mers spre blocul fetitelor, Imi deschide usa Carla si imi prezinta pe domnisoara Roberta.

Aspectul fizic: par scurt,roscata si putin creata. inaltime 173-175 cm. circa 60 de kg, foarte draguta la fata,are niste dinti f frumosi. Sani nu foarte mari ,dar cu  sfarcuri f frumoase. M-a asteptat in tocuri (asa era mai inalta decat mine,eu am 180cm) si intr-o haina neagra care sa lipit de corpul ei..si scotea la evidenta fundul ei bestial...Are putina burtica ,dar nu e deloc deranjant,iar carnea sta tare pe ea. Varsta  intre 24-26 de ani.

Am intrat in camera si am inceput sa vb partea financiara....aici primeste un minus ,planul meu initial a fost ca stau numai 30-40 de minute si platesc numai 100 de lei(economii...si prostii de astea) dar era asa de draguta domnisoara  ca  neaparat trebuia sa raman o ora...deci am cotizat 150 de lei.

Actiunea:m-am dezbracat si m-am intins in pat,dar cand domnisoara a inceput sa se dezbrace n-am rezistat sa stau cuminte  in pat si am sarit  s-o dezbrac eu..in timp ce o dezbracam   ea ma  saruta pe gat pe corp ...peste tot... si de aici totul  era ca si cum as fi cu o amanta sau iubita pe care o cunosc de ani buni... Am oferit cunilingus ,are o pasarica foarte frumoasa  si dulce, era corect epilata,  dupa cateva minute de cunilingus a montat prezervativul si mi-a facut un oral bunicel..din pacate protejat,deci am trecut repede de atapa .Sex normal am facut in 3-4 pozitii...se implica,ai place ceea ce face..  se misca f bine,gemete(adevarate)..se umezea abundent..... Este o prezenta f placuta,intradevar, nu am reusit sa vorbesc foarte mult cu ea  ca eram preocupat cu altceva ,,,dar in pauzele intre reprize era  counicativa. Din pacate eu n-am reusit sa ma termin(e numai vina mea) dar am reusit sa o termin pe ea(cu limba:P). GFE foarte ridicat.

Detalii despre serviciile: oral protejat, normal protejat,FK,cunilingus,..altceva nu m-a interesat..

Tarifare: 100 de lei 30-40 de minute(o finalizare), 150 de ron o ora

Note:

 locatie:6(ingust,o problema f mare e patul...e in ce in ce mai naspa)

fata:9 

igiena:10

GFE:9 spre 10

oral:7-8(era  mult mai bun daca nu era protejat)

normal:9 spre 10

 

A fost o experienta foarte buna, pret / calitate peste media Clujului... Eu sigur o sa mai revin. De recomandat nu recomand ptc vreau sa pastrez numai pentru mine:P

 

 

P.S.1 Am deschis un nou thread pt domnisoara asta pentru ca  serviciile ei, dupa parerea mea, sunt peste media salonului. daca am gresit cu asta ,atunci rog un moderator sa muta postarea mea in threadul dedicat cuibului (http://nimfomane.com/forum/topic/3970-cuib-mehedinti-fost-floresti-0754819502-0751409987-0753149833/)

 2 imi cer scuze pentru eventuale greseli de exprimare/ortografie  ce am facut!

3  acum o ora am ajuns acasa de la domnisoara ,deci recenzia asta e una foarte subiectiva...

 

 

Un weekend frumos sa aveti!

 

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Vă mărturisesc că, înainte de a merge la această domnişoară, îl aveam în minte pe... fratele Borcea, gândindu-mă ce dezamăgit va fi că nu aduc ceva complet nou în atenţia publicului, ci mă las şi eu pe mâna unui prieten, jupânul Bazdkiii...

Stimulat de recenzia lui, chiar aseară sunai la telefonul cuibului, şovăitor de eventualitatea unui răspuns, fiind sâmbătă. Dar acel răspuns se produse, spre bucuria mea. O voce plăcută şi fermă, care mai târziu aveam să constat că aparţine Cristinei, îmi confirmă faptul că lucrau şi, mai ales, că în cuib se găsea şi Roberta. Fără alte subterfugii cerui o programare la aceasta şi o obţinui cam peste o oră.

Am fost îndrumat pe strada Mehedinţi şi rugat să revin cu telefonul când sunt în faţa blocului. Îmi găsii o ocupaţie între timp, după care pornii cu maşina într-acolo.

Seara fiind imposibil să găseşti un loc de parcare în zonă, mi-am lăsat maşina la vreo 200-300 metri distanţă, fix pe o trecere de pietoni. Setea de păsărica Robertei învinse însă frica ce mi se strecură în sân, că maşina îmi va fi probabil ridicată.

Această stradă, ce descrie un imens arc de cerc, este probabil cea mai lungă din zona aceea a Mănăşturului şi compensează, într-o anumită măsură, lipsa gravă a locurilor de parcare cu faptul că aproape toate blocurile au afişate plăcuţe relativ mari cu numerele respective. În aceste condiţii afli destul de uşor blocul cu pricina. Pentru găsirea scării, te îndrumă cu acurateţe Cristina. M-a uimit vocea ei sigură la telefon, abundând de detalii, amabilă dar totodată sonoră, ca de profesoară ce-şi ghidează, fără greş, elevii în excursie...

Apartamentul este lipsit de spaţiu suficient, însă amenajat cu destul de mult gust pentru activitatea desfăşurată într-însul. Mi-a plăcut foarte mult că, imediat cum am intrat, un miros îmbietor mi-a gâdilat nările. Bineînţeles, nu doar ele îmi fură gâdilate, ci şi ochii de priveliştea plăcută ce li se dezvălui.

După uşă şedea Cristina care, la o primă şi scurtă ocheadă, mi se păru foarte drăguţă. Avui neta senzaţie că seamănă cu soţia personajului masculin principal din comedia Hoaţa de identitate, mai tânără desigur.

Pe când Cristina mi se arătă drăguţă, Roberta îmi păru chiar frumoasă. Primul gând ce mă încercă când o văzui, fu de a-i mulţumi lui Bazdkiii...

Gusturile pot fi împărţite, e drept, însă eu o cataloghez pe Roberta, cum am spus, ca fiind frumoasă. Este o fată înaltă, cu tot cu tocuri aproape cât mine (care am cu 9 cm mai mult decât Bazdkiii), poate chiar puţin complexată de înălţimea ei, căci am sesizat o vagă tendinţă de a sta aplecată. Păr roşcat şi cârlionţat, ochi frumoşi, faţă la fel, buze corect şi plăcut sculptate, voluptuos colorate cu un ruj de calitate. Corpul este armonios construit şi, da, are un anumit surplus de cărniţă pe burtică, prelungit uşor înspre coapse, însă ansamblul este atât de proporţionat, de echilibrat, încât acel surplus nu deranjează absolut deloc.

Fata pare timidă, dar timiditatea este doar provizorie, până îşi dă seama cu cine are de-a face. După un schimb redus de amabilităţi, am scurtat eu însumi introducerea, grăbit de dorinţă. Am plătit 150 lei pentru o oră „cu ea” (mi s-a părut foarte dulce când a spus blajin că o oră „cu mine” costă atât, fără a-mi relata ce se va întâmpla în acea oră; bineînţeles, am bănuit eu ceva, având în vedere că nu eram la o mănăstire ori la psiholog...) şi am purces la duş, chiar dacă făcusem acasă... Baia este în regulă, dotată corespunzător – baie de apartament comunist, dar amenajată de fete simpatice. În locul unui gel de duş, mereu prefer un săpun sănătos, iar dintre acestea erau cel puţin vreo trei. M-a încântat bateria căzii: nouă, aproape strălucitoare. Prosopul primit respecta regulile de igienă.

Am fost găzduit într-o cameră situată în capătul holului de la intrare. Prea mică pentru gustul meu, cu un pat care ocupă circa jumătate din spaţiu, el nefiind un pat „imperial”, ci unul ca oricare altul.

Am solicitat la început un masaj, solicitare care a bucurat-o, spre mica mea uimire. Dar nu a bucurat-o pentru că ar fi vreo expertă în domeniu, ci pentru că urăşte absenţa preludiului. La drept vorbind, nici eu nu-i înţeleg pe acei inşi care, la o escortă, sar direct la păsărica ei fără nici un preambul; cu ce se diferenţiază ei de o... maimuţă? De fapt, cu nimic.

Nu m-am aşteptat la un masaj profesionist, însă atingerile ei sunt destul de ferme, se vede că nu e o fată plăpândă. În cursul masajului am întreţinut o convorbire destinsă şi deschisă, care m-a convins de împrejurarea că nu aveam lângă mine o proastă, nici pe departe. Am fost chiar plăcut surprins să constat că fătuca are şi o oarecare cultură generală. Totodată, am remarcat mirat că este vorbitoare de maghiară, mirarea mea decurgând din faptul că nu deţine accentul specific al vajnicilor urmaşi ai lui Arpad.

După finalizarea masajului s-a aşezat galeş lângă mine. Încet, încet, vorbele au lăsat loc săruturilor. În cursul lor m-a cutremurat dulceaţa limbii şi a buzelor ei, drept care am întreţinut constant, poate chiar insistent, acele atingeri.

În timp ce mâna ei îmi mângâia falusul deja impunător, iar unghiile sale se plimbau rezervat pe testicule, începui să cobor discret cu limba către sâni. Nu-şi dăduse bluza jos şi nici nu am încurajat-o să o facă, dorind astfel a păstra o umbră de mister. I-am căutat şi i-am lins sfârcurile de sub sutien, apoi trăgând de el. Sânii au o dimensiune medie, iar sfârcurile sunt foarte dulci, relativ micuţe, extrem de sensibile. Nu mă grăbeam, băteam des cu limba la porţile fiecărui sân în parte. Curând, mâna-mi coborî spre chiloţeii ei. Mă jucai puţin peste ţesătura moale, desenai pe ea câteva cerculeţe în jurul şi peste punctul sensibil, după care, calm, tacticos, îndrăznii să-mi vâr palma sub chiloţi, să cotrobăi cu un deget direct pe emotivul ghem de carne. Ceva a funcţionat foarte bine între noi de la bun început, chimia aceea reciprocă, bat-o vina: cum o atinsei pe clitorisul fremătător, cum simţii umezeala abudentă, delicioasă. Abandonai deci linsul sfârcurilor şi mă orientai cu limba înspre sud. În timp ce coboram domol cu ea către păsărică, observai un micuţ tatuaj pe partea de jos, stânga a burticii; fiind înfierbântat, îmi pierdusem însă capacitatea de a identifica imaginile, deci nu pot spune ce reprezintă.

Totuşi, când să atentez la margareta ei, mă opri inexplicabil şi nici nu mai avui răbdare să cer vreo explicaţie. Mă ridicai, îi solicitai protecţia, iar fata se conformă docil. Tremura de excitare, că se chinui puţin până ce scoase prezervativul din cutie, dar extrem de excitat eram şi eu, odată ce falusul stătu în poziţie de drepţi în tot acest interval. Atunci când în sfârşit fu învelit în plastic, abordai cu capul lui, clitorisul ei. Mă jucai cu un du-te, vino pe suprafaţa mugurelui, după care nu mai rezistai şi, paşnic, dar totodată imperturbabil, îmi înfipsei suliţa în carnea ei. Cu toate că era udă leoarcă, fui surprins de adorabila ei îngustime iniţială: nu-mi fu prea uşor să intru. Când intrai însă complet, parcă intră şi în mine extazul. Păsărica ei îmi înghiţi flămândă organul şi se lipi iubitoare de el.

În misionar cum eram, stăteam aproape îmbrăţişaţi. La fiecare mişcare a mea, gemea în mod sincer, sporindu-mi şi mai mult excitarea. Nicicum n-aş fi reuşit a înteţi ritmul, dar chiar şi acela potolit în care ne complăceam era insuportabil de plăcut.

Am tot încercat să lungesc perioada, am izbutit însă foarte puţin. De fiecare dată când luam ceva avânt, trebuia imediat să încetinesc, încât se prea poate să fi fost un chin pentru fată. Din păcate m-am simţit atât de bine, iar ea a fost atât de participativă, ştiind cum să amplifice dezmăţul prin propriile-i mişcări lascive, că foarte curând a trebuit să mă dau bătut şi să inund prezervativul cu substanţa vâscoasă.

N-am variat deloc poziţia, am început în misionar şi am sfârşit tot astfel.

Ce să spun ca şi concluzie: cu fata asta am făcut dragoste şi am făcut-o atât de bine, încât parcă m-am întors în timp, la epoca în care abia ieşisem din virginitate şi mă luptam cu ejacularea precoce. Precum atunci, învins am fost şi acum în această luptă...

 

Voi încheia abrupt cu notele: locaţie 7,5; atitudine 10 (dacă nu intri în comuniune cu ea, s-ar putea să-i dai o notă mai mică la acest capitol); igienă 10 (în mod cert nu igiena a fost cauza interdicţiei de a-i linge bâzdâcul, iar acum realizez că uitai să o întreb apoi motivul); acţiune 10 (pentru mine; cred că acţiunea mea faţă de ea abia dacă primeşte notă de trecere, cu finalizarea aceea rapidă...).

Cum spunea Maturul undeva, nu o recomand nimănui, căci vreau să o ţin doar pentru mine...

 

PS Informaţii suplimentare: declară 24 ani şi nu există indiciu că minte; face această meserie de... 5-6 zile; are, din nefericire, prieten.

  • Like 20
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salut ! Am decis sa o vizitez si eu in acest inceput de weekend pe Roberta, noua fata de la Cuibul Mehedinti. Am sunat la nr de telefon din topic si am vorbit cu Carla ( ii recunosc vocea din alte convorbiri). Mi-a spus ca doar 2 fete lucreaza, ea si Roberta. Am facut programare pentru o ora, 150 lei cu Roberta. Peste 45 de minute, aproximativ, am ajuns la locatie, am sunat la telefon cand eram in fata blocului si am fost poftit inauntru. M-a intampinat Carla, cu care am vorbit un minut, am solicitat sa merg un pic la toaleta, si apoi am fost poftit in camera unde era Roberta. Prima impresie a fost foarte buna. O fata frumusica, inalta, dar nu cred ca avea peste 1.80 cu tocuri. Corp foarte frumos, si un zambet sexy. Mi-a comunicat oferta si apoi ne-am asezat in pat. Am inceput cu sarutari ( un mare plus). Nu s-a dezbracat ci m-a lasat pe mine sa fac acest lucru ( un alt plus). Ii place sa o saruti pe corp si sa cobori in jos. Sanii ei sunt mici dar cu sfarcuri erectile si jucause. Orarul a fost protejat ( pentru ca asa am cerut eu). A fost foarte bun, ea statea jos, iar eu pe marginea patului. S-a folosit un pic de maini, dar cand am rugat o sa nu o mai faca s-a conformat. A urmat apoi un lady on top foarte bine executat. Printre cele mai bune. Nu s-a grabit a fost lent dar intest. Ii place sa se infiga adanc si scoate gemete foarte seducatoare. Am simtit ca ma apropii de final, asa ca am solicitat schimbarea pozitiei sa aman un pic finalul. Am trecut eu deasupra unde in timp ce o penetram ma jucam cu sanii ei. Am terminat in aceasta pozitie, a fost o senzatie foarte intensa. Domnisoara este destul de stramta si ofera placeri foarte mari. Din cauza ca a fost asa de intens, nu am mai putut sa mai continui cu nr2. Oricum a fost suficient. Un minus este ca nu are servetele umede, si cele normale ma cam irita un pic. Dar acest lucru nu tine de ea, ci de "managementul" daca pot sa ii zic asa, al cuibului.

Notele: Locatie 8 ( cam inghesuit )

Igiena 8 ( un minus pentru servetele umede, si baia poate fi imbunatatita)

GFE 10

Oral 8.5

Normal 9.5

Aspect fata 9

 

Per total: de recomandat, mai ales din perspectiva raportului calitate pret. 150 lei pentru o fata ca ea este foarte foarte bine.

 

Va salut

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salut!

 

Sunt inregistrat de ceva vreme dar aceasta este prima mea recenzie aici. Motivul este simplu. Mi-a luat extrem de mult sa ma hotarasc sa merg la o escorta si a trebuit si sa astept ca pozitia astrelor sa fie favorabila ;)

 

E prima mea experienta de acest gen de aceea va rog sa ma iertati de eventualele gafe.

 

 

Am sunat la numarul binecunoscut si m-am programat peste aprox 45 de minute. Nu stiu care dintre ele mi-a raspuns dar m-a intrebat inca de atunci cu care vreau sa intru. Am raspuns hotarat ca vreau cu Roberta. Zis si facut. Am mers la ora stabilita in zona si am sunat din nou. M-au ghidat spre apartamentul in cauza unde am fost asteptat dupa usa direct de Roberta.

 

Roberta este o fata frumoasa dupa standardele mele. Zice ca are 24 de ani si nu am de ce sa nu o cred, roscata, cu parul cret si cu forme frumoase. Sanii ei mi se par bestiali. Nici prea mari, nici prea mici. Are un tatuaj pe burta cu un fluture. Aprox 60-65 de kg cred ca are. Ai ce prinde.

 

M-a invitat in camera si m-a intrebat daca vreau sa fac un dus. Am raspuns afirmativ deorece am umblat prin ploaie astazi dupa masa si nu am apucat sa ajung acasa si sa fac dus. Baia e ok. Modesta dar relativ curata. Am facut dus repede utilizand un sapun. Nu imi plac gelurile de dus in general.

 

Dupa dus am mers in camera si am platit suma convenita (150 RON pt o ora). Roberta mi-a propus un masaj de relaxare pe care l-am acceptat cu placere. Nu este cine stie ce experta in masaj dar a fost ok si am mai destins un pic atmosfera (eu fiind un pic timid).

 

Am povestit un pic despre tot felul de chestii dupa care a inceput sa ma sarute pe gat si pe piept eu raspunzand cu aceasi moneda. Incet incet m-am pornit bine de tot dupa care a montat prezervativul si a trecut la un oral executat bine, fara maini si destul de adanc. Pacat ca nu prea simt mare lucru cu prezervativ.

 

Dupa aceasta etapa am trecut la un lady on top care mi-a placut la nebunie, era sa ajung foarte repede de aceea am schimbat pozitia pe misionar unde eu controlam treburile. Din pacate si in aceasta pozitie am ajuns la orgasm mai repede decat ma asteptam. Am facut o scurta pauza de povesti ,timp in care am mangaiat o pe corp (sani, burta, picioare, pasarica). Acest lucru i-a placut. Am si observat ca avea pielea de gaina. Dupa vreo 5-10 minute am trecut la etapa a doua. Am incercat mai multe pozitii (doggy, lady on top, etc) insa din pacate a doua oara nu m-am mai putut termina. Am zis ca macar ramane un motiv sa revin.

 

Notele:

Locatia: 8-9 (daca ar fi patul dintr-o bucata si mai mare ar fi poate mai mare nota)

Igiena: 10 (nu am nimic de reprosat)

GFE: 9,5 (aproape ca si cu o prietena)

Oral: 8 (e vina mea nota pt ca nu simt mare lucru la oral cu prezervativ)

Normal: 10 (se misca bine si are initiativa, tind sa cred ca ii place dar nu sunt convins)

Aspect fata: 10 (nu e topmodel anorexic dar e fix tipul meu de fata)

 

Per total: recomand si ma voi mai intoarce!

 

Salutari

  • Like 10
Link spre comentariu

Dupa doua vizite facute Carlei m-am decis sa incerc si alte bunatati din acest cuib. O vazusem pe Cristina la ultima vizita si-mi ramasese gandul la ea, dar cand am sunat am fost informat ca pot fi primit doar de Carla sau Roberta. In aceste conditii am zis ca e cazul sa o cunosc si eu pe Roberta si ne-am inteles sa ne vedem in 25 min.

Ajuns in fata blocului am sunat, am asigurat-o ca sunt la scara care trebuie, am primit si restul detaliilor, exact ca la fiecare vizita si am sunat la interfon. In apartament, ascunsa dupa usa era chiar Roberta. Imi era teama ca-mi fac asteptari prea mari in legatura cu frumusetea ei, dar m-am linistit cand am vazut-o. Am facut cunostinta, moment in care si-a infrumusetat chipul cu un zambet usor timid. E intr-adevar draguta. Purta o rochie mini, mulata, care arata niste forme foarte sexy si un minim exces ponderal, insa foarte bine repartizat, accentuand acele forme apetisante. Avea si niste tocuri inalte, foarte potrivite cu tinuta, nu stiu cat de potrivite pentru o femeie inalta. Per total, a fost o aparitie superba.

Am fost condus in camera din capatul holului, cea micuta si cu patul acela nu prea aspectuos dar fara probleme seminificative in ce priveste confortul sau utilitatea. Am discutat un pic despre vreme, alte nimicuri si despre tarife si am ramas la varianta cu 100 lei/juma de ora. In timpul acestor discutii zambetele au devenit mult mai largi, frumoase, sugerand o reala buna dispozitie si transformand-o intr-o prezenta foarte agreabila. Nu am realizat ca era un pic cam frig decat atunci cand a dat drumul la o aeroterma cu care picioarele mele s-au imprietenit foarte repede. Roberta a iesit din camera pentru cateva momente, timp in care m-am dezbracat. Dusul era proaspat facut acasa.

Pentru inceput m-am intins pe burta iar ea s-a urcat cu pasarica pe fundul meu si a inceput un masaj pe spate. Masajul nu a fost prea profsionist dar suficient de relaxant, atentia mea fiind mai mult directionata catre caldura dintre picoarele ei. N-a fost o idee rea masajul. Am trecut apoi la chestii mai serioase. Ea e genul care lasa foarte mult loc pentru initiativa, adica ceea ce eu daca as avea nu as mai fi nevoit sa dau bani pentru femei… Astfel, in loc sa desfac eu cadoul, i-am sugerat ei sa scape de vesminte. Si desi cred ca era loc si de niste saruturi, pe care eu mi le-as fi dorit, am sarit direct la a-i mangaia sanii, timp in care ea a trecut la mangaierea personajului principal. Are niste sani exact cum imi plac, nu exagerati, dar cat sa ai ce lua in mana. Cand a considerat ea ca e momentul sa puna protectia a trecut la un oral nu prea stralucit. A fost placut, dar s-a folosit un pic cam mult de maini, fara tendinte de DT si fara sa simt mare branza in general. Nu e punctul ei forte. Am trecut apoi la lady on top, unde se misca frumos, lent si cu gemete bine executate. Am trecut apoi la un doggy cu implicare ok din partea ei si cu prea multa din partea mea, in sensul ca nu am rezistat tare mult si mi-am dat drumul.

A urmat apoi partea care mie nu mi-a placut deloc. Nu s-a sinchisit deloc sa-mi indeparteze prezervativul. Nu as fi vrut deloc sa pun mana pe el, tocmai scos de la caldurica. Daca am vazut ca nici nu-si da seama care-i treaba nu i-am mai zis nimic, mi l-am dat eu jos. Sper ca nu am avut nicio zgarietura pe maini sau ceva… E un risc pe care nu as vrea sa mi-l asum oricat ar fi el de mic. Mi-a inmanat si un prosop de hartie cu care sa ma sterg.

Am mai schimbat vreo doua vorbe foarte cordial in timp ce m-am pregatit de plecare si ne-am despartit.

 

Locatie: 8

Igiena: 5 (as fi dat 10 daca nu era problema cu igienizarea de la sfarsit si i-as fi dat 2 daca i-as fi zis ce sa faca si n-ar fi facut-o)

GFE: 9

Oral: 7

Normal: 9/10

Aspect: 9/10

 

Recomand. Un raport pret/calitate excelent.

Sper ca in timp sa adauge mai mult profesionalism, fara sa-si piarda din naturaletea de acum.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Quyckie, esti chiar hilar. Aici ma refer la ultima parte a recenziei. Nu stiu ce job ai tu, dar zgarieturi pe maini, common, daca ai fi avut asa ceva, cum s-ar fi simtit Roberta sa fi observat? Cine merge sangerand la escorte si le mangaie cu zgatieturu pe maini. Oricum puteai sa indepartezi prezervativul utilizand prosopul de hartie. Vei avea oricum un plus de la mine, dar nu acum ca is de pe telefon.

Link spre comentariu

Nu ti s-a intamplat niciodata sa iti dai seama ca ai o mica lovitaura, taietura si nici sa nu-ti aduci aminte cum s-a intamplat? La un astfel de "accident" ma refeream. E posibil sa se intample si la ce se risca nu cred ca mai conteaza cat e de mica probabilitatea sa se intample.

Nu am vrut sa fac din tantar armasar, dar asta este parerea mea. Nu se merita nici cel mai mic risc daca nu este absolut necesar. E posibil sa exagerez...

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Salutare

Contact:

Sun la numarul afisat in titlul threadului, imi raspunde secretara, si stabilesc o intalnire cu Roberta. Mi se confirma posibilitatea acestei intalniri si mi se da si adresa unde am de ajuns.

Ajung la adresa, sun din nou mi se zice nr de apartament, si ajung in cele din urma in apartamentul cu pricina.

 

Fac cunostiinta cu Roberta, ma retrag cu ea intr-o camera  unde achit suma de 150 de lei, mi se cere sa astept 2 minute, ceea ce si fac. In timpul asteparii studiez camera: o camera micuta, un pat mare in centrul ei, un televizor mic undeva pe ceva dulap....overall curata camera, dar nu e o camera, sa zicem , foarte atragatoare. Dar important este ca totul a fost curat inauntru, asa ca mai putin important aspectul

Desfasurarea actiunii:

Roberta, odata revenita , incepem putin sa povestim, sa destindem atmosfera. Am fost intrebat de unde am auzit de ea, si i-am spus de acest site. Din ce mi-a spus ea, nu citeste acest forum (nici nu stie de el din spusele ei). Dupa mica conversatie, o trag la mine in brate si incep sa o sarut pe gat, piept, umeri... Accepta FK, ceea ce am si facut cu ea cateva minute bune, ea stand deasupra mea (inca amandoi imbracati) si fiind intrerupt ocazional de sarutari pe piept si abdomen, din partea ei, si coborand din ce in ce mai jos spre penis  - dar neajungand inca decisiv la el :). Se misca foarte senzual, asa ca nu a trebuit mult pana sa devin pregatit de actiune. Incet imi da jos tricoul, eu la randul meu fustitza ei sexy, isi desface sutienul, apoi scapam si de pantalonii si lenjeria mea. Soldatul hopa si el, nerabdator... Moment in care Roberta scoate un prezervativ, il ruleaza incet si incepem cu un lady on top. Se misca bine in opinia mea, daca reusesti sa te sincronizezi cu miscarile ei, e chiar foarte ok :). Dupa cateva minute schimbam pozitia si  trecem la un doggy style, pozitie in care e foarte greu sa nu te termini rapid deoarece are un fund sexy. Evident ca nu am reusit sa mentin foarte mult pozitia asta si m-am terminat asa. Am primit un servetel, in care am pus prezervativul,  si ne-am asezat pe spate, ea in bratele mele si am inceput sa povestim. Am ramas in acea pozitie cateva minute si am inceput sa am o discutie f interesanta cu ea....discutia m-a captivat intr-atat incat nici nu am observat cum a trecut timpul. Totusi, inainte de a incepe sa ma imbrac, am fost intrebat daca numai doresc o finalizare (bila alba pt asta), dar am refuzat de data aceasta deoarece nu ma simteam in stare de inca una intr-un timp relativ decent, plus aveam si altceva de facut acasa.

La despartire, ma conduce pana la usa, imi mai acorda un ultim sarut, ne salutam cordial si parasesc apartamentul.

Aspect escorta:

Roberta este o fata intr-adevar, dragutza la fata (eu personal nu as categoriza-o neaparat frumoasa - gusturile nu se discuta oricum ), sani micuti spre mediu, un pic de burtica dar nesemnificativa, fund frumos, vagin curat, epilat  (desi nu i-am dat limbi, pot zice ca nu am simtit nici un fel de miros suspect nici la lady on top, nici la dogy style) deci overall arata bine si e curata. GFE foarte ridicat (nota 10 dau si eu la acest aspect), am aflat ca tipa stie programare (sa vedeti ochii mei cum s-au bulbucat cand a inceput sa imi povesteasca despre jQuery, frameworkul Zend si platforma Magento, si ca ce ii place si ce ii displace in programare - ma asteptam sa discut despre orice cu ea, mai putin soft :)))) - nu are experienta in domeniu dar are potential fata ). @  domnul Stalingrad - mie mi-a spus ca nu are prieten (nu stiu cat de mult conteaza la urma urmei acest aspect, dar totusi il precizez :) )

Tarifare :

Dupa cum am mentionat, 150 de lei si am stat spre o ora, plecand din motive personale, care nu au nici o legatura cu calitatea servicilor oferite

Note:

Locatie - 6

Igiena - 10 (eu personal chiar nu am ce reprosa)

GFE  - 10* (zece cu steluta - am ras bine, am glumit, nu am simtit ca sunt cu o escorta)

Oral - nu mi s-a facut, dar nu m-a deranjat....daca ceream, 100% mi se facea (ok, 90% - doar moartea si taxele sunt certe :) )

Aspect - 8 (fatza draguta, corp ok - poate o sa va par superficial, dar 10 as da doar pentru o asa zisa "bomba sexy" adica sani, fund , buze, si fatza draguta - sa speram ca nu voi fi criticat pentru asta de catre domnii mai experimentati care posteaza pe acest forum si i-au acordat nota mai mare la acest aspect)

Overall:

Eu m-am simtit ok, tipa arata bine , actul in sine a fost placut, conversatia dinainte si dupa act, iarasi placuta, voi mai reveni, si da, o recomand si altora.

  • Like 11
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Apuci, mi se pare mie sau avem o nouă candidată la escorte de top? Chiar dacă nu sunt contabil, mie mi-a ieşit socoteala recenziilor pozitive...

Da, ai dreptate, si iti multumesc pentru ajutor! Mutat la sectiunea de top escorte.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Salutare, dupa o mai lunga cautare de dudui si dupa recomandarile confratilor nostri, aleg sa merg la duduia roberta de la cuib mehedinti.

Sun, imi raspunde carla, cer o programare la roberta, ma intreaba la ce ora doresc, stabilim ora si pornesc spre locatie.

Sun la telefon, primesc numarul apartamentului, poftesc inauntru , carla ma invita in camera unde roberta ma astepta intr-o rochita scurta pe o pereche de tocuri mari, care o avantajaza si ii scot in evidenta cracii.

Imi cer sa-mi comunice preturile,deoarece colega carla a omis aces aspect, mi se spune asa: 150 lei/ora cu cate finalizari pot eu in acest timp oral si normal protejate ambele sau 100 lei/30-40 de min cu o finalizare sau 2 daca ne miscam bine. 

Incepem treaba cu un scurt masaj, trecem la oral executat ok, se implica, trecem la un lady on top urmat de un doggy care pune punct actului.

Foarte pe scurt descriere si note: Locatie: apartament amenajat pentru acest fel de activitate, camera cu o oglinda mare ft ok dar cu un pat cm aiurea, mic si cu o forma nasoala. 6

Atitudine: ft ok, 10, aspect 8, sani cam mici 

Prestatie: oral 9, normal 8 (dar vina cred ca e mai mult a mea) fiind pe graba

Concluzie: raport calitate pret bun! o recomand

  • Like 5
Link spre comentariu

Am ajuns si eu la Roberta...prima mea experienta la acest salon.

Locatia...pe Mehedinti, m'am invartit putin pe acolo pana am gasit scara, ajutat cu indicatii precise de Carla, care mi'a si deschis usa. Carla pare dragutica, dar n'am putut sa o analizez f bine pentru ca am fost invitat in camera mica din spate, unde ma astepta Roberta.Lumina era difuza, patul,coltarul cam ciudat, dar ne'am descurcat f bine:)

Roberta este o fata destul de inalta cu forme frumoase, la fata draguta, dantura f ok, tunsa scurt...am refuzat dusul pentru ca tocmai venisem de acasa dusat.

Am inceput FK si DFK in picioare....am inceput sa o dezbrac si sa o mangai.....si aici as da singurul mic minus....nu era proaspat epilata..am inceput sa ne dezbracam unul pe celalalt si ne'am intins pe "pat"....intretine sarutul si ii face placere...am sarutat'o peste tot in'afara de pizda....are niste sani frumosi, sfarcuri erectile numai bune de supt...am inceput sa o ating cu degetul sa'i testez pizda..era uda bine...i'am introdus degetele in pizda si dupa i le'am dat sa le suga...am cerut prezervativul, si am inceput in misionar si asa am si terminat primul numar destul de repede deoarece senzatia era f placuta si pizda ei destul de stramta.

m'am igienizat...si am reinceput sa ne sarutam....a inceput sa ma sarute pe corp sa ma mangaie, asa ca asta micu vroia din nou....i'am cerut sa'mi faca putin oral....mi'a montat prezu din pacate....si mi'a facut un oral destul de adanc si umed, dar mie nu prea imi provoaca placere.....asa ca am trecut la normal...unde am facut misionar, doggy si umeri craci....pot sa spun ca a fost trait la maxim momentul de amandoi...gemete, transpiratie....era f placut. Dar se apropia finalul orei...cred ca fost si o bataie in usa....si am intrebat'o daca vrea sa se masturbeze si sa ma termine si pe mine manual....a acceptat bucuroasa....si a inceput sa'si frece pizda cu o mana ,iar cu cealalta se ocupa de mine....a terminat ea si la scurt timp am finalizat si eu..

Am platit 150..o ora

Note: fata:8/9

oral: 7...pt ca a fost protejat

gfe: 10

normal: 10

concluzie: recomand cu incredere

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Buna seara,

Satul sa o tot pe Gina (cel putin 300 telefoane) am rasfoit si tot rasfoit forumul pana cand am dat de Roberta.
Am sunat la ora 18 si cel mai devreme puteam fi programat la ora 20:45.
Ajuns in/la locatie sunt primit de Carla, care arata foarte bine, aproape ca as fi ramas cu ea. Sunt poftit de ea intr-o camera, povestim putin de originile noastre comune si o astept cuminte pe Roberta.
Dupa cca 10 minute aud usa de la iesire, cativa pupici si apoi vine Roberta.
Genul de femeie care daca ai lua-o separat pe bucati probabil i-ai da nota 6, insa luata pe de-a intregul ii dai nota 8,5 chiar 9.
Nu mai insist prea mult cu descrierea caci Bazdigi si Staningrad au spus adevarul.
Actiunea a fost placuta, saruturi pasionale, tras de par, de buci, supt de tate si de pula imbracata in prezervativ, lindic inecat in gura(mea) si tot asa etc.
Primul act s-a desfasurat in misionar, cambrati unul pe celalat si intrecandu-ne in contre placute. Finalizarea in prezervativ.
Daca pana aici a fost totul mai mult ca perfect, pe masura ce timpul a trecut a aparut senzatia ca mai mult ca perfect nu exista decat in gramatica. Ne-am tinut in brate , ne-am sarutat, ne-am mangaiat etc.

Insa din pacate a tot tinut sa se uite la ceas si sa mentioneze chiar lucrul asta. Wtf, trecusera cca 25 minute, chiar sa crezi ca a trecut o ora .....
Am pus-o pe burtica si i-am facut un masaj fain, ardelenesc, de s-a umezit toata, mai ceva ca o varza murata, dar recunosc ca mi-a placut lucrul asta.
Am inceput cu al 2 lea nr printr-un oral oferit de ea mie si eu ca cainele scuzati-mi exprimarea continuand masarea verzei. Am trecut intr-un fel de umeri craci, apoi misionar, apoi mi s-a culcat. Poate ca mi-a placut prea mult de ea, intr-adevar gagica-i faina, poate ca a fost senzatia de fust fuck pt ca se tot uita la ceas. Am rugat-o sa imi faca un handjob si intr-adevar colegu cu tancu are dreptate are o tehnica aparte. Vazand ca nu ma termina, m-a rugat daca vreau sa ma termin singur si ea se va termina singura. Ceea ce s-a si intamplat, eu am facut o laba, ea o mimare. Si uite asa amandoi am fost fericiti de laba mea:)). Mai ales ca, citez: Am terminat fix in timp, trecusera fix 54 de minute de cat eram la ea. Pula mea. O rog daca se poate face un dus si da, se putea, insa repede caci nu vrea sa intarzie si la celalat client. Da-o plm de treaba.
Notele sunt cat se poate de obiective si probabil ca pe viitor altcineva imi va confirma notele.
Fata-aspect fizic nota 8,5-9 are un zambet si niste ochi super faini care te cam zapacesc de cap.
Locatia- 7 Nici prea prea, dar nici prea prea.
Atitudine- Aici depinde, ceva imi spune ca daca te duci in prima parte a zilei ii dai un 9, daca te duci seara ca mine ii dai 7.
Ce daca primul numar este demential, ce daca te simti ca la 16 ani si aproape ca simti fluturi in stomac,ce daca ne-am sarutat de 999x, senzatia oferita pe alocuri de fast fuck, distruge tot.
Oferind un exemplu: E ca si cand pt fiecare dintre noi ar veni in pat actrita porno la care visam, ne incingem, ne iubim, simti ca e partida viselor tale si cand iti e lumea mai draga in timpul actiuni ea se bese, nu odata ci de mai multe ori. Impute toata treaba.

Eu o recomand doar in anumite conditii. Cine a avut rabdare sa-mi miroase, pardon citeasca toata recinzia stie ce trebuie sa faca.

 

Inchei cu deja invechita urare: Dragoste si Voie buna!!!!

  • Like 16
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Acum cateva saptamani, in cautare de ceva nou, m-am hotarat sa sun si pe la salonul de pe Mehedinti, pe care nu il mai vizitasem de aproape 1 an. Mi se comunica politicos ca sunt disponibile 2 domniosoare: Cristina si Roberta, iar ca preturile sunt cele cunoscute, adica:

- 100 RON - 30 minute / 1 finalizare O+N

- 150 RON - 1 ora O+N

Cu mentiunea ca toate serviciile sunt protejate si ca durata trebui aleasa premergator actiunii pentru a se putea respecta programarile. Accept conditiile si ma indrept spre locatie la ora stabilita.

lterior primei vizite, am mai trecut pe la domnisoara Roberta de mai multe ori, pentru a verifica consecventa serviciilor :rax2 .

 

Locatia - in medie, nota 7:

- pe Mehedinti, deci luati-va gandul de la gasitul unui loc de parcare in conditii civilizate.

- se resuna telefonic secretara cand se ajunge la fata locului, inainte de a suna la interfon, pentru a evita eventualele intalniri surpriza cu alti mebrii ai "comunitatii"

- apartament in bloc vechi, dar ingriit si curat

- baia - bine dotata din punct de vedere al celor necesare; recomand cu incredere gelul de dus energizant (tubul portocaliu)

- dormitoarele - cel din dreapta cum se intra e lozul norocos, fiind mobilat cu un pat matrimonial care permite o desfasurare optima a evenimentelor. Cel de la capatul culoarului e dotat cu un fel de canapea care se extinde, dar care e si cam moale si am si patit sa se desfaca in doua bucati, in timpul actiunii  :slap2

 

Aspect - nota 8:

- varsta declarata de 24 ani, cel mai probabil si reali

- inaltime: ~1,75m fara tocuri, mult prea mult cu (pentru gusturile mele)

- greutate/proportionare: ~65kg bine proportionate; e vizibila un pic de burtica, iar fundul e un pic cam generos pentru gusturile mele (prefer skinny)

- simpatica la fata, aranjata

 

Prestatie si Atitudine - nota 9,75:

- spre marea mea surprindere, desi nu e in categoria de preturi high, NU e vorba de un fast-fut

- prestatiile au inceput de fiecare data cu mici discutii pe diverse teme, avand chiar mici surprize care indica o anumita educatie net superioara majoritatii colegelor din bransa

- preludiul a fost divers, nu pe graba si m-a facut sa ma simt ca si cum ar urma sa mi-o trag cu o prietena 

- initiaza si intretine FK, DFK; permite sarutari oriunde, inclusiv cunilingus

- oralul e protejat, executat regulamentar, dar nu e ceva deosebit - probabil singurul punct in care nu mi se pare ca ar excela 

- normalul, intotdeauna de nota 10 - incercat mai multe pozitii, face ce ii ceri si/sau vine cu idei, dupa cum ai chef. Ca si menitune, pot sa o recomand ca facand un "lady on top" pur si simplu fenomenal.

- parerea mea e ca, nu neaparat ii place "meseria" asta, dar macar daca are ocazia prefera sa se simta si ea bine, asa ca, cei care stiu cum sa se comporte cu o femeie, au foarte mult de castigat la prestatie

 

Overall: Isi merita clar locul in zona de top a Clujului. GFE foarte ridicat, te faci sa crezi ca ti-o tragi cu o prietena.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Dau recompensa 1 lada de bere celui care imi face rost de facebook-ul Robertei!

Am fost si eu de la domnisoara de 2 ori....si va pot spune linistit ca este ce-a mai buna experienta care am avut-o pana acuma tinand cont de motivul pt care am solicitat serviciile ei.Este net superioara colegelor ei ,si arata foarte ok,plus de asta..mie mi-a zis ca seaman f mult cu un ex prieten de al ei :P :D.O recomand tuturor cu placere,dar grabiti-va pt ca ......dupa cum se pare,nu cred ca o sa stea mult in meseria aceasta,are cunostinte bogate in IT,are o facultate terminata,arata bine.....deci,fuga fuga pana ii momentu.Sa nu uitam de motivul postarii mele,DAU RECOMPENSA PT FACEBOOK-ul ROBERTEI!

  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Daca tot ai fost pe la ea, o recenzie se poate?

Dau recompensa 1 lada de bere celui care imi face rost de facebook-ul Robertei!

Am fost si eu de la domnisoara de 2 ori....si va pot spune linistit ca este ce-a mai buna experienta care am avut-o pana acuma tinand cont de motivul pt care am solicitat serviciile ei.Este net superioara colegelor ei ,si arata foarte ok,plus de asta..mie mi-a zis ca seaman f mult cu un ex prieten de al ei :P :D.O recomand tuturor cu placere,dar grabiti-va pt ca ......dupa cum se pare,nu cred ca o sa stea mult in meseria aceasta,are cunostinte bogate in IT,are o facultate terminata,arata bine.....deci,fuga fuga pana ii momentu.Sa nu uitam de motivul postarii mele,DAU RECOMPENSA PT FACEBOOK-ul ROBERTEI!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoaca
  • Oras:Cluj-Napoaca

Dau recompensa 1 lada de bere celui care imi face rost de facebook-ul Robertei!

Am fost si eu de la domnisoara de 2 ori....si va pot spune linistit ca este ce-a mai buna experienta care am avut-o pana acuma tinand cont de motivul pt care am solicitat serviciile ei.Este net superioara colegelor ei ,si arata foarte ok,plus de asta..mie mi-a zis ca seaman f mult cu un ex prieten de al ei :P :D.O recomand tuturor cu placere,dar grabiti-va pt ca ......dupa cum se pare,nu cred ca o sa stea mult in meseria aceasta,are cunostinte bogate in IT,are o facultate terminata,arata bine.....deci,fuga fuga pana ii momentu.Sa nu uitam de motivul postarii mele,DAU RECOMPENSA PT FACEBOOK-ul ROBERTEI!

Te lauzi ca ai fost de doua ori la ea dar nu ai venit cu o recenzie, citeste un pic regulamentul forumului si scopul topicului. Facebook-ul domnisoarei nu-l vei primi niciodata de la noi, este o informatie confidentiala si face parte din viata privata a domnisoarei Roberta, de ce nu ai cerut personal de la ea?

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Incercarea moarte nu are.s-a facut un pariu cu ea, de aceea am cerut. Am mai fost la domnisoara carla pe timpu cand era la floresti, si apoi am mai fost de 2 ori la roberta. In ansamblu apartamentul este ok, unpic cam frigut inauntru, cel putin bruneta era inghetata la picioare e amebele dati. Chestia cea mai nasoala ii dupa ce ajungi la adresa de pe mehedinti, locul de parcare, de fiecare data cand reveneam la masina imi erau ridicate stergatoaree, sfatul meu, daca vreti sa mergeti la salon facetio cu un taxi. Am sunat seara pe la 8 , la 9 am fost prezent, dupa parerea mea la ora aia era cam obosita. Am sunat la interfon, am intrat in apartament, ma astepta ea singura, data trecuta erau ambele pe hol.am predat 150 lei apoi am mers in camera. Era imbracata intro fusta neagra, tocuri inalte, cu tocuri era mai inalta ca mine, eu am 1,74, am intrat in camera din capatul holului, si de fiecare data eu ma dezbracam singur si ea astepta ca un mielusel sa o dezbrac. Imi place aspectul aceasta, chestia asta o faci de obicei la o fata pe care o sti de mult timp si care nu iti cere bani, adik la o iubita. Ok, apoi am trecut la o poveste mica, iam propus sa imi faca un masaj sa ma incalzesc si ea a inceput sa ma faca cu unghiile fin si usor pe ciucurel, in 2 min a fost drept, inca un plus pt roberta, mia gasit punctul slab. Am trecut apoi la un milion de sarutari,ii prima tipa din acest domeniu pe care o las sa ma sarute fara nici un fel de remuscare, dupa aceea a trecut la un oral, cred ca nu prea ii place oralul, pt ca sta cu spatee spre mine, isi gaseste o pozitie ca si un sarpe, oral facut..... binisor zic eu. Apoi a venit deasupra si acolo parca ai iesit dracii din ea, a tinuto asa vreo 10-15 min fara sa oboseasca macar unpic, la un moment dat am cerut sa schimbam rolurile pt ca banuiam ca se forteaza sa reziste, in orice pozitie ea gemea, real parerea mea, si se umezeste ffff ok, nici o clipa nu a fost uscata. La prima vizita iam cerut sa facem 2 numere, iar la doua numi unul singur, am preferat sa stau de povesti cu ea si sa ma faca pe par, pe spate, un masaj pe care lam adorat. Am inceput sa vb despre ce isi doreste pe viitor, etc. La plecare ma condus pana la usa si neam luat ramas bun cu o glumita. La aspect 8,5 (eu unu o consider ffff frumoasa, genu cu care poti iesi in oras linistit, fara nici o problema), la oral un 7 chinuit, la normal 9 ,per ansamblu tipa este mult peste restu cazanelor din alte bordeluri si stie vb ff frumos cu clientul, nu ii grabita ca restu. Nu o recomand nimanui, pt ca vreau sa ma mai duc la ea :) am glumit, o recomand cu caldura. App, doar un simplu masaj erotic a cerut cineva de la ele vreodata? Si daca da cat a costat si cum sa petrcut timpul

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am fost astazi dupa masa la Roberta avand chef de zbenguiala.

Am sunat la nr. De tel de aici de pe site si am reusit sa-mi fac o programare cu doar 30 min. Inainte. Locatia este cunoscuta cred de tot i( Mehedinti D-uri). Apart. Acelasi fara nici o imbunatatire. La tel. mi-a prezentat of. 150 OP+NP ora cate finalizari poti. Roberta a fost f. Draguta de la primirea mea pana la sfarsit, cum am intrat dezbracarea (eu) intrat in slapi, am luat prosopul si la dus. La intoarcere am fost asteptat intr-un halat de matase si am inceput sa povestesc ca si cu o prietena pe care nu am mai vazut-o de mult. De la o vreme au inceput saruturile si mangaierile, am m-am jucat cu pussy-ul ei si a inceput sa se incinga, am fost rugat sa-mi pun un prezervativ si am sarit peste oral spre nefericirea mea. Partida a continuat cu saruturi exact cum spunea cineva parca e o amanta si am finalizat in pozitia misionarului, deci nu pot sa spun exact ce face si ce nu face in pat. Am mers la baia curatat, la intoarcere am inceput cu povestile din nou si aici a inceput si surpriza: "poti sa te grabesti putin cu imbracatul?".

Am inghitit putin in sec, eu care ma gandeam la urmatorul nr. Am mai facut un dus scurt si m-am imbracat si am plecat. La plecare ne-am pupat ca si amicii!

Iata si notele mele:

Locatia: 7 parca totusi e prea modest ap. (Desi nu asta conteaza)

Fata: 8 este draguta, inalta dar parca totusi prea masiva, la fata ei imi plac ochii mari si buzele

Servicii: de oral nu am beneficiat, cred ca nici nu-I place altfel ar fi incercat, la normal 8 , fiindca ea nu a facut nimic, eu fiind la comenzi, este pasionala si nu cred ca a jucat teatru, ne-am inteles bine in pat desi eu prefer servicii mai de actrita porno!

Pretul este zic eu cel mai corect de pe piata.

De revenit o sa mai revin, insa nu stiu cand!

O recomand pe d-soara mai ales pt. Cei mai timizi sau cei care doresc o amanta platita!

  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator brunetel
Reputație: 0

Salutare

Am trecut de vreo 3 saptamani prin cluj si ma gandeam sa ma relaxez era in jur de ora 12 si am inceput sa sun, cred ca fiind prea devreme nu am dat de nici o domnita de calitate dupa vreo 30 de minute am zis ca mai sun pt ultima data la nr de mai sus si am avut noroc,am programat intalnirea in 20 min. Cunosteam locatia deoarece am fost la Carla dar acum am fost impresionat de faptul ca Roberta a ajuns asa rapid la Top si de nr recenziilor pozitive. Am ajuns la destinatie, am fost primit de Roberta in tocuri si ceva fusta scurta. Am trecut la un dus rapid am primit un prosop curat dupa care am revenit in camera si m-am intins pe pat iar roberta a scapat de hainute si a ramas in niste chilotei foarte sexy. A inceput cu un masaj banal de care nu am fost multumit deloc, am si schimbat pozitia am trecut eu peste ea si am inceput cu niste sarutar pe gat sani accepta si FK, am dat chiloteii de pe ea si am inceput so frec si incet am introdus un deget pe urma doua degete intre timp ne sarutam si ea se juca cu scula, am observat ca i-a placut deoarece sa umezit, pe urma i-am soptit sa puna caciula si sa treaca la oral. La aceast capitol ramane corigent cred ca nici nu ii place sa faca oral nici nu am lasato sa continue am zis sa trecem la normal am inceput cu misionar si asa am si terminat a luat niste servetele si m-a curatat. Am povestit putin dupa care am trecut la runda 2 cu ea la comanda se misca foarte bine aici e experta cand am observat ca a obosit am zis sa trecem pe la spata si aici pot spune ca e experta se implica si ea la un moment dat a zis ca se pune pe burta cred ca era obosita, i-am ridicat putin fundu si am inceput sa pompez incet la inceput iar pe urma am pompat rapid si adanc iar fatuca a scos niste sunete la volum destul de mare, la un moment dat si-a ridicat fundul mai sus si sa implicat si ea, am simtit ca. se desparte patul dar am continuat deja eram cu genunchi pe jos dar nu ne-a interesat deloc asa am terminat.

Note

Locatie 7 nu mi-a placut patul si camera e destul de mica

Aspect 7 arat bine tipa e masiva nu e grasa deloc dar am gasit niste defecte era epilata pe picior si pasaricade vreo saptamana deja se simtea parul si ara par tare la pasarica cred ca din cauza ca se epileaza cu gilette sau ceva big, iar la partea de manichiura sa slabut la pedichiura e slab de tot pt mine astea sunt aspecte importante.

Oral 4 am zis ca e corigenta

Normal 9 se implica si ii place sa munceasca.

Atitudine 9 e desteapta fata ai ce vb cu ea.

Nu cred ca o sa mai revin

  • Like 10
Link spre comentariu
Reputație: 607

Salutare confrati,

Zilele trecute avand chef de o harjoneala am inceput sa sun la numerele din topicurile ce mi s-au parut interesante. Si am tot sunat vreo 2 ore fara nici un rezultat. Cand imi pierdusem orice speranta si ma pregateam sa renunt am zis sa mai incerc o data la numarul Robertei. EI bine, nu mare mi-a fost mirarea cand mi-a raspuns. Deoarece eram in zona in 10 minute am ajuns la ea, imi da indicatiile si ajung in apartament. Mi-a deschis Roberta si mi-a placut ce am vazut.

Este pe gustul meu, inalta, dragutica, clar daca as intalni-o intr-un bar m-as da la ea. Destul de comunicativa, dar am vazut-o un pic oboosita si avea sa-mi confirme mai tarziu, si prin fapte si prin vorbe, ca intr-adevar e obosita.

Platesc, ma duc la dush, o astept in camera destul de mult, cum era cald aproape ca atipisem, si se intoarce doar in sutien si chilotei. Incepem cu mangaieri si sarutari dar, asa cum am zis mai devreme, nu avea foarte multa initiativa din cauza oboselii. Punem un prezervativ, oral, incercam un normal in picioare, renuntam, trecem la diferite pozitii in normal culcat si termin in prezervativ.

Dupa pauza de rigoare reluam cu oral, normal cu ea deasupra, pe la spate, etc., obosim amandoi si vazand ca ora se apropie de final ii propun sa ma termine oral protejat. Vrea sa schimbe prezervativul dar intre timp mi-a venit o alta idee asa ca am pus-o sa se masturbeze si sa ma masturbeze si am terminat asa pe sanii ei. 

Se implica, ai ce povesti cu ea, se prinde la glume, ii place sa faca sex, se excita, dar eu nu am prins-o in cea mai buna zi a ei (dar e normal, toti avem si zile mai proaste).

Locatie: 7, baia e ok, camera mica, patul extrem de mic si fragil, cum si ea e bine legata si nici eu nu-s cel mai subtirel mi-a fost teama ca-l aud trosnind sub noi si chemam ITM-ul pentru un accident de munca cu distrugerea echipamentului din inventar (de parca ar fi fost primul pat pe care sa-l rup :) )

Fata: 8, e pe gustul meu, desi bine legata nu e grasa sau prea masiva, e corect proportionata dar nu e slim, skinny sau cu talie de viespe. Mi-au placut ochii, zambetul, buzele si sanii. Asa cum am zis mai sus, se excita, se umezeste, participa, geme, poate are si orgasm (n-am reusit sa-mi dau seama daca doar s-a apropiat sau a si trecut peste), accepta FK, nu ma lasat sa-i fac oral nu stiu daca asa e tot timpul sau doar din cauza ca era inainte de ciclu

Oral: 7 doar protejat, desi la normal n-am o problema cu prezervativul la oral cam am, si oricat ar fi de dibace miscarile cu limba sau suptul un oral cu caciulitza ramane un oral cu caciulitza. In cazul de fata a fost un oral normal spre mediocru.

Normal: 8 stramta si umeda, se misca daca o pui deasupra, accepta pozitiile alese de tine, se excita, as zice punctul ei forte.

Atitudine: 8,5 poate daca n-ar fi fost asa de obosita ar fi fost 9 (si nu ma refer "obosita" in ghilimele, adica uzata, ci obosita fizic)

Halatul: 150 RON pentru o ora, oral si normal totul protejat.

Overall: 8, a fost o experienta corecta, raportul pret calitate e foarte bun, din pacate deoarece aceasta recenzie se afla in top ma asteptam la ceva mai mult.

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...