Sari la conținut

Scato sau cum s-or numi


Postări Recomandate

  • Oras:F
  • Oras:F

Esti muullttt prea pesimist... :( Si nu este in regula.

 

Gandeste-te ca banii sunt niste hartii. Poti sa-i pierzi la fel de usor cand cumperi un Card SD care nu merge (Kingmax, de exmplu), cand treci pe rosu din comoditate (ca pieton) si apare un echipaj din senin si-ti da amenda sau cand dai bani pe o excursie si da faliment agentia turistica. Tine cont ca datul banilor la o escorta este nu este o necesitate este un moft.

 

Trebuie sa te impaci cu ideea ca uneori s-ar putea sa nu fie ceea ce trebuie. Mai trebuie sa te gandesti ca o fata s-ar putea sa faca anumite lucruri cu un client pe care l-a vazut deja de 2-3 ori pe care nu le-ar face cu un client care-i calca pragul pentru prima data. Nici eu nu as incepe sa fut aparatul foto cu fotografie cu timp lung de expunere pus la 2 ore expunere continua imediat ce mi l-a lasat curierul la usa. Mai inti incep cu lucruri simple, sa vad ce poate, cat duce si apoi cu chestii hard-core ! Asa si in sex. (Parerea mea !)

Sunt realist. 

 

Am platit prea scump distorsiunea de optimism, sindromul Pollyanna  nu m-a caracterizat niciodata. 

 

Spune tu asta cu "banii sunt doar niste hartii" cand te duci la benzinarie sau la hypermarket  :laugh2  vezi ce iese. Daca banii sunt lipsiti de valoare, ele de ce-i cer?! Da, sa faci sex cu alta persoana este un moft. Partea proasta este ca moftul asta atrage pe langa amenzi, dispretul unor... femei mai putin norocoase in viata, sa spunem.  :blushing2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...