Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070


Vizitator

Postări Recomandate

Este o vorba "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" cine a spus chestia asta a avut dreptate partial, sa nu te duci cu sacul ci cu basculanta.

Ieri avand o pauza intre 12:30 si 14:30 stateam in dubii si ma gandeam la cine sa merg, la bruneta inalta sau la bruneta miniona si am ales sa merg la Milena. Sunat, raspuns cu prmptitudine si stabilit pentru ora 13:00. Sun din fata blocului si ajuns in apartament imi deschide zana imbracata doar cu chilotei si sutien urcata pe niste tocuri de 15 cm. Bhai de data asta mi s-a parut mai inalta si mai frumusica decat prima data. De la usa s-a incolacit cu bratele in jurul gatului meu si mi-a bagat un fk cu limba pana in amigdale in timp ce ma tragea spre dormitor unde am continuat inca 5 minute, aproape ca ramasesem fara aer, imi dadea drumul ca apoi sa ma traga iar langa ea si sa ma sarute, fratilor are fata asta un gfe de mare clasa, poola statea sa explodeze in pantaloni asa ca am plecat la dus urmat de ea deci curatenie 10. Ne-am tolanit in pat goi amandoi unde am continuat sa ne sarutam si sa ne mangaiem apoi am inceput sa-i sarut pielea fina incepand de la urechiuse pe gat, sani abdomen, pe picioarele drepte ca niste ace pana in spatele genuncilor si apoi iar pe gat pana cand intr-un final m-am oprit la pisda ei care cred ca ardea de nerabdare sa fie sarutata (linsa), eiii in fata mea era o pisda cu niste labii desfacute care semanau cu un fluture, i-am tras niste limbi cu un deget infipt in pisda timp de 10-15 minute pana cand cred ca a avut un orgasm acompaniat de gafaieli si gemetele ei si daca n-a avut si-a jucat rolul foarte bine, dupa consumarea oralului meu am venit langa ea si ne-am saruta patimas bhai nene saruta fata asta ca nimeni alta, apoi a inceput ea oralul oh ce desfatare, fara maini si foarte adanc si in timp ce o avea in gat fara sa respire si o tinea captiva nu stiu cum facea dar reusea sa dea si cu limba imprejurul ei, cel mai bun oral din oras. O opresc si zic hai sa te explorez mai in amanunt asa ca o pun LOT unde se misca grozav cu contractii ale vaginului simteam ca o suge practic si sarutari umede grav si cat cuprinde, ne oprim si o pun caprita la marginea patului unde pompez iar la inceput mai usor apoi mai repede, privelistea m-a spart mijlocul ei subtire ca de viespe si curul frumos conturat, la un moment dat se lipeste cu pieptul de pat wow demential si simt ca se apropie momentul sa finalizez asa ca ies si o pun intr-o pozitie de semi-misionar cu picioarele ei incolacite in jurul meu, acelesi sarut deep cu limba, simt ca nu mai pot si o rog sa-mi faca oral cu CIM. Incepe iar oralul bestial si finalizez, bhai nene nu se opreste si continua cel putin 1-2 minute avand incarcatura in gura asa ca o opresc. Restul e cancan, mers la baie, golit incarcatura apa de gura si se intoarce in camera apoi plec si eu la baie pt igienizare. Halatul 200 fix 1 ora, care intre noi fie vorba nu stiu cand a trecut.

Notele: De data asta dau 10 pe linie, strict parerea mea.

 

Cu stima domnilor!

  • Like 13
Link spre comentariu
Reputație: -2329
  • Oras://
  • Oras://

Am fost și eu azi a doua oară. Fantastic. Buna rău. Cel mai bun fk. 10 plus. N.am cuvinte. Nu mai știu să dau recenzii:)))

 

ai creierul imbuibat de hormonii placerii, asteapta sa revii cu picioarele pe pamant

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Am fost si eu azi la senzuala Milena. Asa ca GFE ca la ea nu am gasit la nimeni. Nu exagerez.

 

Am stabilit telefonic intalnirea, in 30 minute eram la ea. Locatia o stiu, dat fiind faptul ca am fost la frumoasa Antonia de mai multe ori.

Fata, nu e o frumusete deosebita. Un 8,5 per total ca aspect. Sani micuti, fundul e si el micut, dar ferm, picioare frumoase. La fata e draguta, dar nu e ceva care sa zic wow. 

Am fost primit cu caldura, sarutari, mangaieri de parca eram niste iubiti care nu ne-am vazut de mult. Am mers la baie. Cand am revenit am continuat sarutarile. Si aici tre sa ma opresc. Bai, saruta fata asta. Zici ca te vrea acum si aici. Eu fiind mai uratel de la natura, nu cred ca s-a simtit asa super-atrasa de mine incat sa ma sarute de parca astepta asta de cand am intrat pe usa. Am coborat eu la pizda ei frumoasa si curata. Am lins-o, intre timp i-am explorat ambele gauri. Igiena nota 11. Apoi mi-a facut ea un oral cu CIM. A asteptat si ultima picatura. Dupa dusul de reimprospatare, s-a oferit sa-mi faca un masaj. Destul de finut. Intre timp am stat de vorba, si am remarcat ca e o prezenta interesanta la discutii. Dupa masaj, am reluat activitatea. Acelasi oral super bun, cu deep, cu scuipat si priviri. Normal ea deasupra, cu gemete, sarutari, pasiune. Finalizat in balonas. Dupa asta, eu gata sa plec. Pai asa fac majoritatea curvelor. Dupa finalizare, mars afara. Dar ea nu e curva, e o dama. Am mai stat imbratisati, ne-am mai sarutat. Si la iesire ne tot pupa, zici ca eram doi indragostiti care nu vroiau sa se desparta.

 

Note: inafara de 8,5 pentru aspect, 11 pe linie. Cel mai ridicat GFE din toate la care am fost. Si repet, nu sunt eu un super-tip aratos ca sa zici ca i-am placut. A jucat teatru, desigur, dar unul foarte si foarte bun.

 

Halat 200/ora. Data viitoare merg si la 300/ora cu anal. Ca cred ca ma incadrez ca dimensiuni, din pacate :)

Man, ai relatat bine, dar pana la un punct, niciodata, absolut niciodata, sa nu mai spui asta despre tine, nu te mai subestimeza indiferent cum consideri tu ca te-a inzestrat natura sau cum te percep altii. Nu te raporta la un top model masculin, pentru ca-ti vei crea complexe. La un barbat e importanta atitudinea increzatoare, igiena, charisma si desigur puterea financiara (in zilele noastre). Restul e cancan.

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dragii mei dacă azi am fost la mina ieri am vizitat o pe milenaa.Si milenaa e buna rău de pula.Nu prin cum arată.Dupa mine corp 9 fata 8.Darr cum se fute și o suge și comunică bai oameni buni nota 10.A fost un futut magnific limbi in pizda,supt pula belea îmi vida pur și simplu capul pulii,și apoi sex normal in mai multe poziții,dogy stile ii de mare efect plus că,ii băgasem și un deget in fundulet.Finalizarea,la ambele numere a fost în guriță milenii,de super senzație.Fata asta chiar mi a adus aminte de perla coroanei de acolo de acum câțiva ani,Alicia.La final cadoul 200 rhon.Domnilor mergeți la Milenaa ceei care nu a ți fost.E senzationala

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, bifat si eu o vizita de 1h la Milena:

 

- programare facuta telefonic dupa mai multe incercari(nepotriviri la program) - de fiecare data ne-am conversat intr-un mod cat se poate de placut si politicos.

Chiar eram curios daca este diferenta de comportament  intre conversatia telefonica si cand ne vom vedea.

 

Cand am intrat in cuibusorul de nebunii al Mlenei am ramas placut surprins de aspectul ei fizic si modul de primire - parca am venit la amanta acasa.

 

Discutie de socializare foarte ok si poti vorbi destul de multe cu Milena, trecut la dusul de igienizare,

am fost intrebat daca vreau ceva special sau ce si cum prefer,

primul act s-a incheiat rapid deoarece eram incarcat si am finalizat cu Milena on top.

Al 2lea act - oral executat destul de incitant intr-un mare fel....pana cand am oprit-o ca sa punem caciulita.

Pasa curata, labii putin proeminente (cum imi place mie) si fara mirosuri neadecvate.

Am preferat pozitia caprita ptr al 2-lea nr, doream sa pompez putin in funduletul ei obraznic.....se misca bine, mai da si ea contre si intreaba daca imi place sau vreau altceva.

 

Dupa fiecare finalizare Milena a avut grija sa stearga delicat soldatul cu servetel umed.

 

 

Note: GFE la nivel inalt, doar la Anca_dreams am mai intalnit un GFE asa ridicat....stie sa te faca sa te simti bine, eu unul am avut parte de ceea ce am cautat- o mica evadare, escapada.

 

ON: bine executat cu atentie si la bilute si are un stil aparte....de care chiar vreau sa mai beneficiez  :bow 

 

Am depasit putin si timpul regulamentar si eu am specificat sa grabim un pic lucrurile, Milena nu m-a grabit in nici un moment.

 

Halat 200/ora. 

 

Nota generala: 9 - atitudine de la inceputul intalnirii pana la sfarsit de escorta care vrea sa pleci multumit de la ea.

 

De recomadat: DA - daca esti manierat si stii cum sa te comporti - mai ales la inceputul intalnirii.

 

Data viitoare vreau sa incerc un CIM, daca ma mai primeste Milena in cuibusorul ei :)

 

Multumesc Milena ptr momentul oferit si sper sa ne revedem in curand,

 

Milena - jos palaria  :hihat

 

Toate cele bune, 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Am vizitat locatia Vogue. Stabilit programare la Milena, cu 2 zile inainte, exclusiv prin schimburi de sms. Civilizata, prietenoasa. A intarziat 10 minute, se decalase o programare, in rest, seriozitate maxima.

Actiunea foarte placuta, geme frumos, te mangaie, se misca mult si delicat, ii place sa se simta si ea bine si asta se reflecta si in prestatie. Se uda natural.

Eram dusat, mi-a cerut sa ma fac comod si da-i cu FK (DFK, mi-a placut mult), cuni, 69, e voie si cu degetele, OP (cu ceva deep, destul de soft initial, s-a conformat cand i-am spus ca il vreau mai rapid), reverse cowgirl, din nou OP (la cererea mea) si la final, balonul jos si CIM. O singura finalizare intr-o ora, mi-a atras atentia discret ca mai avem 10 minute. 

 

Locatia 8 (eu nu o stiam, am asteptat un minut la dus, fetele au avut grija sa nu ne intalnim)

Igiena 10, respiratie proaspata, fresh, dintii nu aliniati, dar albi, sanatosi. Pentru mine e un criteriu pt FK. Nu e o frumusete, nu e genul antipatica, se face placuta.

Aspect 7.5 fatza, 9 corp. Bruneta slim, pielea alba, fara celulita, ar mai merge ceva tonifiere, sanii mici, putin lasati.

GFE 9 Pupacioasa, zambitoare dar totusi, in categoria "profi". Nu am avut timp de discutii dar nici nu te inspira la filozofie, ci la treaba.

OP 9

NP 9

Comportament 9

 

Tarif 200 RON, meritati din plin. Foarte probabil sa revin.

Am cerut sa o vad si pe Antonia la final, e intr-adevar frumoasa, genul latino, foarte inalta.
  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut

Am vizitat-o ieri pe Milena pentru prima data,dar cu siguranta nu va fi pentru ultima oara!

Programare telefonic,voce calda,explica serviciile fara sa se grabeasca,stabilim programarea si ma indrept catre licatie,zina P-ta Alba Iulia.

Am sunat-i cand am ajuns in fata blocului,m-a indrumat pana la interfon si mi-a deschis sa intru in bloc.

Aspectul Milenei este ca al unei tipe care abia a terminat liceul.

M-a primit intr-o tinuta neagra,ce ii cadea perfect pe trup,parul negru,buzele carnoase si privirea expresiva te face sa te pierzi pt moment.

Am ales varianta de o ora,fara sa se uite la ceas,nici nu am simtit cand a trecut timpul.

M-am simtit in prezenta ei ca si cum ne-am mai intalnit,foarte prietenoasa.

De data aceasta nu voi nota intalnirea avuta cu Milena,dar clar este printe cele mai lipicioase escorte la care am mers,iar acest aspect pt mine este foarte important.

Cadoul pentru Milena a fost 200 ron!

Sper sa ramana asa si sa nu se schimbe!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Fost, bifat!

 

Milena e o tipa simpla, draguta si naturala. Declara 28 de ani, este manierata si placuta ca si companie. Mi a oferit optiunea de a face o finalizare - 150ron, doua finalizari - 200ron si +100 pentru anal.

 

Etaj superior, m a primit dupa usa, am facut cunostinta si am mers in camera ei (o colega cel putin, prezenta in  casa). Vorbit generalitati 5 minute, fata e foarte relaxata, cerut prosop si mers la dus.

 

A inceput totul cu un oral bun spre foarte bun, isi da silinta, o ia pe toata si geme teatral in timp ce o suge. Primul numar terminat in gura fetei, dus, iar oral, ceva normal unde se implica, dus si fugit.

 

RECOMAND.

 

Locatie - 8

Oral - 9

Normal - 8

GFE - 9

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salut

Am vizitat-o ieri pe Milena pentru prima data,dar cu siguranta nu va fi pentru ultima oara!

Programare telefonic,voce calda,explica serviciile fara sa se grabeasca,stabilim programarea si ma indrept catre licatie,zina P-ta Alba Iulia.

Am sunat-i cand am ajuns in fata blocului,m-a indrumat pana la interfon si mi-a deschis sa intru in bloc.

Aspectul Milenei este ca al unei tipe care abia a terminat liceul.

M-a primit intr-o tinuta neagra,ce ii cadea perfect pe trup,parul negru,buzele carnoase si privirea expresiva te face sa te pierzi pt moment.

Am ales varianta de o ora,fara sa se uite la ceas,nici nu am simtit cand a trecut timpul.

M-am simtit in prezenta ei ca si cum ne-am mai intalnit,foarte prietenoasa.

De data aceasta nu voi nota intalnirea avuta cu Milena,dar clar este printe cele mai lipicioase escorte la care am mers,iar acest aspect pt mine este foarte important.

Cadoul pentru Milena a fost 200 ron!

Sper sa ramana asa si sa nu se schimbe!

Mai lipicioasa ca diana renata? :-)

  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...