Sari la conținut

vanessa 18 ani 0733182003 si 0732612369


Vizitator imparior

Postări Recomandate

Bifat fetița. O experiență inedita.

Varza cu programarile. Am stabilit programarea la o anumita ora...Când am ajuns n-a mai răspuns. Peste 2-3 ore am sunat iar, n-a răspuns. Am sunat de pe alt telefon...surpriza,a răspuns. M-A programat peste 30 min. Am sunat de pe primul telefon iar, a răspuns, si-a cerut scuze pt încurcătură și m-a programat peste ...evident 30 minute. :)))))

Am reușit sa ajung in locație, mă aștepta în pizda goala. Tipa e pe alta lume. Cred ca fumeaza ceva. Se uita tâmp, prin tine.

Ca sa rezumam:

 

Locație. ..slab...Foarte slab. Un singur prosop ud evident, am renunțat sa mă mai șterg. Baia varza deasemenea.

Tipa. ..frumușică la fata. Nota 8

Corp...Un 5-6. Tate frumoase și atat. Cur de băiat, uscatica rău.

Oral...aici e alt film. Înghite toata pula din orice poziție. Efectiv am futut-o în gat în orice poziție am vrut. Nu zice nimic, pare sa îi placa. I-Am băgat 2 degete și în pizda și în cur, nu protesteaza deloc. Palme pe fata, pe cur, tras de par, am făcut tot ce mi-a trecut prin cap cu ea la oral.

Normal....Se umezește dacă o atingi, am futut-o agresiv în pizda pana a zis ca o doare.

Anal. ...nu a intrat . Nu are lubrifiant a tot dat cu scuipat...n-am reusit sa îi rup curul...Poate data viitoare. Deși nu are cur de futut....

Am terminat în gura și pe fata ei, în gat...Peste tot.

 

Concluzie. ...O fata frumușică la fata, corp de băiețel. ...dar cu care poți face tot ce-ți trece prin cap.

200 tragerea.

Spor!

  • Like 9
Link spre comentariu

Oral neprot cu fin oral,normal si anal prot,french kiss,mici fantezii,palme peste fata,oral adanc,tras de par -300 ron h 200 fin.

Annilingulus 50 extra

Fin faciala 50 extra

Pt detalii despre serviciile extra dp partea de dominare ma poti suna.

Azi lucrezi ? Cam care este programul tau de lucru ? Mersi
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:

Locatie: 7 (Natiunile unite Calea victoriei nr 1)

Aspect: 9 (blonda simpatica, ochi verzi, slim, sani medii naturali, undeva la 170cm, 50kg, fund mic)

Oral: 10+ (foarte bun, lins tot, priviri porno, deepthroat, DT-fuck,umed, atentie la bijuterii, swallow)

Normal: 8 (cum o pui asa sta, foarte receptiva)

Anal: nu am intrebat

Gfe: 7 (kiss, FK deep, dar trebuie mereu clientul sa initieze actul in sine)

Atitudine: 9 (placuta, pare sfioasa si timida)

Igiena: 10 (foarte curata si piele fina)

Halat: 400 RON (pentru o ora, 2 finalizari cu swallow)

 

Naratiunea:

Am luat legatura prin sms si am stabilit intalnirea zilele astea.

Locatia este undeva pe Natiunile Unite Calea Victoriei nr 1 toate detaliile fiind furnizate de domnita prin sms-uri.

 

Domnisoara este o blonda simpatica, zambet frumos, ochi verzi, slim, sani medii naturali foarte frumosi, undeva la 170cm, 50kg, fund mic, picioare lungi si subtiri(cum sunt majoritatea modelelor, fara pic de grasime)

 

Cu toate ca nu prea vorbeste este receptiva si se muleaza pe actiune. Am discutat cu ea la inceput cum as vrea sa se desfasoare actiunea punand accent pe oral si swallow. Am platit amenda ceruta de domnita inainte de actiune(cu optiunea de swallow - putine domnisoare accepta).

 

In locatie, baia era mai subreda, deci atentie la dus. Prosop primit, dusat si revenit in camera.

Odata intors am intrebat-o daca accepta fk si deep fk (mai mult pentru a incepe treptat, cum ziceam pare foarte timida)

Fk si deep-fk foarte bun, gemete naturale, se atingea pe sfarcuri erectile.

 

Oralul este demential, lins tot, deepthroat, DT-fuck,umed, atentie la bijuterii. O ia adanc pana la cotor, lacrimi, gag, o tine mult in gat (senzatii fucking insane !!!). Nu e mica deloc si domnita se infinge in ea din mai multe pozitii, isi da tot interesul, te priveste, iti asculta comenzile (sa fiti domni cu ea!). Pentru prima oara am vazut o pozitie interesanta din partea ei, cu capul pe burta, lateral, sa o ia toata, umed. In 69 se muleaza excelent, sta mult cu ea in gat, gag, dt-fuck...wow.

Prima finalizare a fost pe durata unui DT-fuck unde am finalizat in gatul domnitei. Nu s-a grabit si a mai stat cu ea a gat pana la ultima picatura. Sper ca nu am chinuit-o prea mult, dar nu am mai primit un asa ospat de foarte mult timp.

 

Partea a doua s-a desfasurat putin diferit. Inceput tot cu un oral demential din partea domnitei, am incercat si din alte pozitii acel deepthroat perfect pana la cotor.Uneori cand e cu ea in gat, se joaca cu limbuta ei nastrusnica.

Am pus-o la marginea patului si din picioare nu m-ai ma saturam, se infingea pana la cotor in ea, mai sa ma dea pe spate. Nu ma saturam de acel DT-fuck, o trageam de cap pentru a regla ritmul.

Am zis sa incerc si normalul, montat caciulita, incercat cateva pozitii si finalizat in balonas. Geme foarte placut, natural, misionar este de senzatie, mai ales ca face un fk-deep foarte excitant(initiat de mine). Este foarte micuta jos, iar eu ditamai animalul :).Si de data asta, domnita a avut grija sa curete tot. La normal sta exact cum ii spui.

O intalnire reusita, o daaa !!!

 

 

Notite

1)Piesa de rezistenta este oralul demential cu extra optiunea swallow

2)Are un corp de model, fundul micut

3)Trebuie sa scoti cuvintele cu clestele, eu am fost ok (am mai intalnit domnisoare timide la inceput)

4)Are telefonul pus pe vibratii, se mai uita pe el intre pauze.(nimic deranjant)

5)Nu geme fals, este foarte naturala, se umeda natural.

6)Domnita este foarte atenta la client, la cum sa se fie filmul (e bine sa preluati controlul !!!)

 

M-am simtit foarte bine domnita si o recomand pentru oral. Eu o sa mai revin pentru oralul demential.

  • Like 32
Link spre comentariu

Eu m-am lăsat cumva înfierbântat de poveștile cu oralul și cu supunerea și am neglijat partea cu igiena și atitudinea fetei....și am greșit.

 

 

Da, fata face tot ce spune aici. Dar cam aici se termină partea frumoasă.

 

Prestatia nu compensează aspectul mediocru și neîngrijit al fetei, atitudinea pierduta a ei (la limita unei depresii profunde), murdăria din locație, inclusiv prosoapele murdare....și în general sentimentul de promiscuitate si gustul amar cu care am plecat de la ea.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Prea mult zgomot pentru nimic. Pentru mine a fost una din cele mai ciudate experiente de pana acum.

Iata de ce:

 

Am contactat-o pe la pranz si am stabilit o ora de comun acord. Am urcat in apartament si am dat peste o fetita ce parea a fi foarte fumata. Sau drogata. Nu am nicio idee ce se intampla cu ea, cert e ca era total pierduta in timp si spatiu. Se uita prin mine. Am zis totusi sa raman, datorita recenziilor pozitive. Mare greseala :).

 

Am platit amenda si am cerut un prosop. Mare grija la baie, e plin de apa pe jos. Foarte incomoda. Termin dusul si o gasesc tot pe canapea cu o privire total debusolata, uitandu.se in gol. Foarte infricosator :))).

Ne bagam in camera unde incepe un oral lesinat, apoi usor usor o apuc de cap si incepe un oral - futut in gura, mai aproape de ceea ce voiam. Dupa vreo 10 minute simt ca termin si cer un prezervativ. Apoi schimbam cateva pozitii si in final cer o finalizare orala. Cateva gemete si cam atat.

 

Notele sunt irelevante, dar o sa le dau totusi. Incerc sa fiu cat mai realist si obiectiv:

 

Locatia 7 - centrala, haos in timpul zilei dar gasesti loc de parcare. Baia e oribila, restul apartamentului e decent. Cearceaful de pe pat e patat, nu pare foarte atenta la detalii

 

GFE 2 - M-am simtit ciudat sa fut ceva asa mic, fara forme si total anesteziat de cine stie ce. Niciodata nu am avut senzatia asta si nu a fost deloc placut. Ea nu s-a facut deloc agreabila, nu am putut avea o conversatie minimala. Abia s-au strans 10 cuvinte cred. Usor neepliata, fundul e aproape plat, sanii sunt acceptabili. Eu cred ca pozele nu sunt reale. Sau pur si simplu "jobul" asta a consumat-o atat de mult incat a slabit super tare. Ochii frumusei.

E docila si foarte manevrabila, iar pentru asta are 2 puncte.

 

Oral 8 - singurul ei plus, deep cu scuipat. 0 artificii. Practic tu trebuie sa initiezi tot, ea doar se supune. Ca si cum futi o papusa gonflabila. Norocul ei e ca are puls :)). A asteptat pana am finalizat tot si a fugit la baie.

 

Normal 5 - nimic special. Cateva gafaieli si cam atat. Initiativa e 0. Accepta orice pozitie.

 

Recomandare?

Nu o recomand. Nu pare ca ii face placere. Suma nu reflecta deloc realitatea. Tot ce ofera e manevrabilitate si supunere. Atat. In rest, o papusa ar face o treaba la fel de buna :). Un pret corect ar fi 50-80 de lei per finalizare. Senzatia pe care o ai cand o vezi nu e deloc placuta.

Nu inteleg recenziile atat de pozitive pe care le-am vazut pe aici. Nu reflecta nicio realitate. Citisem la un moment dat ceva cum ca are o privire pierduta dar am pus pe seama varstei. Acum mi-e clar ca era ceva mai mult de atat.

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Care se baga cu mine la un double pentration cu vanessa?

nu e ok

 

penetration

idem

 

Poti conta pe mine :)

 

 

Prea mult zgomot pentru nimic. Pentru mine a fost una din cele mai ciudate experiente de pana acum.

Iata de ce:

 

Am contactat-o pe la pranz si am stabilit o ora de comun acord. Am urcat in apartament si am dat peste o fetita ce parea a fi foarte fumata. Sau drogata. Nu am nicio idee ce se intampla cu ea, cert e ca era total pierduta in timp si spatiu. Se uita prin mine. Am zis totusi sa raman, datorita recenziilor pozitive. Mare greseala :).

 

Am platit amenda si am cerut un prosop. Mare grija la baie, e plin de apa pe jos. Foarte incomoda. Termin dusul si o gasesc tot pe canapea cu o privire total debusolata, uitandu.se in gol. Foarte infricosator :))).

Ne bagam in camera unde incepe un oral lesinat, apoi usor usor o apuc de cap si incepe un oral - futut in gura, mai aproape de ceea ce voiam. Dupa vreo 10 minute simt ca termin si cer un prezervativ. Apoi schimbam cateva pozitii si in final cer o finalizare orala. Cateva gemete si cam atat.

 

Notele sunt irelevante, dar o sa le dau totusi. Incerc sa fiu cat mai realist si obiectiv:

 

Locatia 7 - centrala, haos in timpul zilei dar gasesti loc de parcare. Baia e oribila, restul apartamentului e decent. Cearceaful de pe pat e patat, nu pare foarte atenta la detalii

 

GFE 2 - M-am simtit ciudat sa fut ceva asa mic, fara forme si total anesteziat de cine stie ce. Niciodata nu am avut senzatia asta si nu a fost deloc placut. Ea nu s-a facut deloc agreabila, nu am putut avea o conversatie minimala. Abia s-au strans 10 cuvinte cred. Usor neepliata, fundul e aproape plat, sanii sunt acceptabili. Eu cred ca pozele nu sunt reale. Sau pur si simplu "jobul" asta a consumat-o atat de mult incat a slabit super tare. Ochii frumusei.

E docila si foarte manevrabila, iar pentru asta are 2 puncte.

 

Oral 8 - singurul ei plus, deep cu scuipat. 0 artificii. Practic tu trebuie sa initiezi tot, ea doar se supune. Ca si cum futi o papusa gonflabila. Norocul ei e ca are puls :)). A asteptat pana am finalizat tot si a fugit la baie.

 

Normal 5 - nimic special. Cateva gafaieli si cam atat. Initiativa e 0. Accepta orice pozitie.

 

Recomandare?

Nu o recomand. Nu pare ca ii face placere. Suma nu reflecta deloc realitatea. Tot ce ofera e manevrabilitate si supunere. Atat. In rest, o papusa ar face o treaba la fel de buna :). Un pret corect ar fi 50-80 de lei per finalizare. Senzatia pe care o ai cand o vezi nu e deloc placuta.

Nu inteleg recenziile atat de pozitive pe care le-am vazut pe aici. Nu reflecta nicio realitate. Citisem la un moment dat ceva cum ca are o privire pierduta dar am pus pe seama varstei. Acum mi-e clar ca era ceva mai mult de atat.

esti dezgustat de actiune, dar te bagi la double penetration, cum ai zis mai sus. Nu incerca sa imi rastalmacesti cuvintele.

Link spre comentariu

Eu m-am lăsat cumva înfierbântat de poveștile cu oralul și cu supunerea și am neglijat partea cu igiena și atitudinea fetei....și am greșit.

 

 

Da, fata face tot ce spune aici. Dar cam aici se termină partea frumoasă.

 

Prestatia nu compensează aspectul mediocru și neîngrijit al fetei, atitudinea pierduta a ei (la limita unei depresii profunde), murdăria din locație, inclusiv prosoapele murdare....și în general sentimentul de promiscuitate si gustul amar cu care am plecat de la ea.

Nu inteleg de ce nu ai invatat pana la aceasta varsta sa citesti. Exista informatii despre aspectele mentionate de tine si in recenziile anterioare (pe acest topic, nu in alta parte). In spatele acestei meserii se ascunde o poveste tragica si nu este treaba noastra sa le readucem aminte sau sa judecam ! Forumul e plin de astfel de povesti/topice (cu si despre domnisoare care practica cea mai veche meserie din lume) si am fi farisei sa zicem doar de aceasta domnisoara si nu de altele, indiferent de vasta lor.

Link spre comentariu

Eu m-am lăsat cumva înfierbântat de poveștile cu oralul și cu supunerea și am neglijat partea cu igiena și atitudinea fetei....și am greșit.

 

 

Da, fata face tot ce spune aici. Dar cam aici se termină partea frumoasă.

 

Prestatia nu compensează aspectul mediocru și neîngrijit al fetei, atitudinea pierduta a ei (la limita unei depresii profunde), murdăria din locație, inclusiv prosoapele murdare....și în general sentimentul de promiscuitate si gustul amar cu care am plecat de la ea.

Cand ai fost u la mn te intreb?

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:/
  • Oras:/

Pare evident ca se comite un abuz asupra fetei si nu este doar un peste-iubit cu vrajeala de doi lei.
Nu mai vorbesc de happy story cu escorta independenta :giggle:  care isi strange bani pentru apartament si business.
Nu ar trebui sa se sesize adminul de pe nimfomane si macar sa inchida topicul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...