Sari la conținut

Salon Masaj Iulia Timisoara 0735322148


Postări Recomandate

  • Oras:arad
  • Oras:arad

   Am vizitat pt prima si ultima data salonul Iulia in acest weekend.Am mers impreuna cu doi prieteni.Las deoparte aspectul ca am fost primiti dupa aproximativ o ora,dar ni s-a explicat foarte elegant e foarte ocupat fiind sambata noaptea in jur de ora 3.Ajunsi la locatie ni s-au spus ca mai putem lua doar la Jacuzzi,250ron,oricum noi asta si vroiam.Ni se explica foarte clar ca in pret avem 120 min de relaxare in jacuzzi,masaj in camera,finalizarea prin tehnica masajului si aaaa sa nu uit:un vin spumant.Pana aici totul frumos,chiar ma gandeam ca a meritat asteptarea.Se urca,sunt poftit in cada cu jet-uri,unde se incearca o discutie superficiala intretinuta de mine(nu ca as fi venit la discutii,dar am vazut-o pe tipa foarte plictisita si obosita),m-am gandit ca ajuta sa o destind eu pe ea,din moment ce ea nu misca nimic.Bun,sunt casatorit,asa ca apreciez cand sunt ascultat si aprobat.Dupa ceva vreme(nu m-am uitat la ceas,dar am crezut-o pe tanara),intreb:"La camera cand se merge pentru masaj?";si raspuns din partea ei:"Pai nu cred ca sunt camere libere".Deci in momentul respectiv cred ca am schimbat cateva culori la fata.Cand a vazut ca mi-a picat fata imi zice ca merge sa vada daca s-a eliberat vreo camera si ca oricum mai avem vreo 15min.Se intoarce zambind si zice ca tocmai s-a elibarat o camera unde era unul dintre amicii mei.Se merge in camera,urmeaza un masaj de 3 minute de relaxare si inca vreo 10 min de masaj erotic si finalizare.Am fost informat(cam tarziu,zic eu)ca exista o politica cu privirea la atingeri,adica 50+ron.Dupa ce ma termina f rapid,doar eram in criza de timp,merg la dus,rezolv cu dansa(am oferit 100ron sa nu fiu fata palida) si auziti apoi replica in tmp ce ma imbracam:"Se poate mai cu talent?"Sincer.....sunt eu prea sensibil?

           Nu incerc sa zic ca am fost furat la timp,pt ca nu am fost cu ochii pe ceas,dar mandra putea sa spuna:"mai avem 30 min,mergem la masajul promis si PLATIT?".

           Avand in vedere ca nu am ales un pachet de 100ron,ci unul de 250ron+100 extra,ma asteptam la o altfel de atitudine.

          

 

Locatie:8

Aspect fata: 7

Igiena:8

Masaj de relaxare:6(avand in vedere ca am primit 3 minute)

Masaj erotic:8(mi-a placut desi a fost scurt)

Atitudine:3

Organizare:3(nota respectiva pt faptul ca mi s-a spus ca defapt nu cred ca avem camera)

Concluzie finala:ar avea potential daca s-ar lucra un pic la atitudine si sa incerce sa nu uite cine pe cine plateste.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

@paul1985, daca doresti aceeasi treaba inca de 4 ori pe gratis, apeleaza cu incredere la acelasi salon ;)

Am gresit thread-ul,era vb de salon Iulia.Daca ai citi mai obiectiv ar reiesi din postare ca nu am nevoie de nimic,nu am dat numele fetei si nu sunt curios de mult tam-tam.Imi cer scuze inca o data ca am gresit destinatarul.

Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Eu chiar nu va inteleg cu saloanele astea...in final ajungi sa dai bani frumosi si te alegi cu o laba :-))) pai frate,la banii astia mergi la o escorta de top si faci sex pe bune,cu tot tacamul inclus...asta e,sunt banii vostri la urma urmei,daca voua va place sa-i "donati" pitipoancelor de prin saloane...

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -186
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am vizitat si eu acest salon.

Facut programare si in 30 de minute am ajuns la locul cu pricina. Salonul este frumos aranjat, cu o atmosfera placuta si prietenoasa.

Am fost intampinat de o blonda frumoasa, care te primeste cu foarte multa amabilitate, si iti prezinta serviciile oferite.

Erau prezente 6 fete, insa doua erau ocupate, astfel ca am avut de ales intre 4 fete, insa sincer toate mi-au parut frumoase, dar eu am fost inspirat si am ales o blonda frumoasa (partea cu inspiratia am realizat-o mai tarziu, dupa masajul de nota 10 ce mi-a fost oferit).

Ajuns in camera (curata si primitoare) a inceput cu un masaj de relaxare foarte bine realizat (unul dintre cele mai bune de care am avut parte, ceea ce m-a surprins placut), urmat ulterior de un masaj erotic foarte excitant, presarat cu tot ceea ce trebuie.

Odata intors cu fata in sus a inceput partea cea mai placuta a masajului, fata fiind foarte receptiva, insa cu limitele de rigoare de bun simt, pentru ca astfel atmosfera este placuta si relaxanta pentru amandoi. Finalizarea a fost realizata printr-o tehnica speciala, ceea ce a fost mai mult decat placuta. Per total pot spune ca experienta a fost una foarte placuta, iar maseuza m-a facut sa ma simt rasfatat.

Salonul este frumos, primitor, serios si pot spune cu siguranta ca este de recomandat pentru a fi vizitat.

Ca si note, dupa cum urmeaza:

Locatie - 9,5 - bine pozitionata, usor de gasit, curata, seriozitate si discretie.

Masajul de relaxare - 9 - bine facut, fara graba si cu atingeri excitante.

Masajul erotic - 10 - sanii frumosi, atingerile excitante, iar finalizarea a fost minunata (tehnica a facut totul, nu credeam ca poate fi atat de bine astfel, acesta fiind motivul pentru nota 10) 

Fata - 9,5 - bine proportionata si foarte amabila si deschisa (insa cu respectarea limitelor de bun simt, ceea ce poate face minuni daca sti cum sa te comporti, cel putin cu cea cu care am fost eu asa au stat lucrurile)

Igiena - 10 - nu am ce sa reprosez.

Nota generala a vizitei - 10

Raport calitate/pret - 9,5 - totul a fost foarte bine, chiar nu am ce reprosa.

Preturile sunt aceleasi cu cele mai sus-precizate.

Concluzia: cu siguranta recomand, si eu voi reveni cand am ocazia, pentru ca sincer merita vizitat locul (nu stiu daca toate fetele se comporta la fel cu cea aleasa de mine, insa pot spune ca fetele pe care le-am vazut arata foarte bine toate).

ce inseamna finalizare prin "tehnica specifica", m-ati omorat cu expresia asta, ti-i freaca cu o agrafa sau cum?

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

domnilor...personal nu am fost insa am vreo 4-5 colegi care merg saptamanal...din spusele lor nu e tocmai rau..adica fetele sunt faine :0 vreo doua chiar bune, bune...primesti sampanie din partea casei..nu esti conditionat de timp..ei cand merg o pun de un chef acolo de fiecare data...ii tot intreb pentru ca aici vad altceva..insa nu prea se leaga :)

Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Ciao. Am fost si eu la salonul Iulia si am ramas cu o impresie destul de proasta. Mai fusesem de 2 sau 3 ori anul trecut, dar am decis sa nu postez fiindca nu sunt genul care sa ramana cu prima impresie. Anul trecut nimerisem intr-o perioada in care eram mai cu chef, motiv pentru care am acceptat ce mi s-a oferit in materie de variante de maseuze desi de fiecare data miroseau a tigara si formele nu erau cele mai apetisante. Iulia a lucrat mai demult la salonul din Chisoda si va spun ca face un masaj pe cinste. La manageriat se pare ca nu prea se pricepe.

 

Azi m-am programat pe ora 18.15-18.20 si la telefon mi-au spus ca au 7 fete disponibile. Am ajuns la ora convenita si m-a intampinat o bruneta care a spus ca e doar ea si inca 2 colege disponibile. Restul de 3 erau ocupate, iar "inca 2 sunt la hotel". Mi-a oferit o apa si le-a chemat pe celelalte 2 inauntru, moment in care i-am spus ca prefer sa mai astept. I-am zis ca revin si mi-a spus ca trebuie sa ii platesc apa si ca pretul e 10 ron. Acum nu o sa folosesc termeni de genul "gloabe", cum mai fac unii taximetristi cu mai putina educatie (dar care aveau dreptate) din masina carora am coborat inainte de destinatie, prinzandu-ma ca altfel ajungeam obiect de comision , ci voi face o descriere cu scop argumentativ. Fetele respective aveau cel putin 10-20 de kg in plus, lucru care denota la varsta lor multa neglijenta in alimentatie si lipsa de respect de sine. Eu nu comentez preturile, dar daca cer pe o apa un tarif pe care il platesti la hoteluri de 4 stele, ma astept sa pot alege dintre niste fete care se respecta cel putin cat de cat. Acum nu sta nimeni sa numere caloriile ingerate, dar cand ceri 150 de ron si spui ca ai 7 maseuze si tu vii cu 3 care arata cum arata, iar apoi cand potentialul client se ridica si pleaca il taxezi de oftica pe o apa care a baut-o, omul ala nu o sa mai revina, aia e clar. Nu sta nimeni sa numere cat de des se duc la sala, dar fetele alea aratau efectiv jalnic. Dupa episodul asta, mi-a pierit orice chef de masaj. Le-am platit 10 ron, ca sunt om crescut si de cuvant si au castigat 7 ron, ca aia e diferenta fata de cat ai da pe o apa de la magazin - 7-8 ron. Din pacate pe termen lung au pierdut cateva sute sau mii de ron, pt ca daca ma simteam bine, as mai fi venit. Pacat ca Iulia era o maseuza buna, dar in loc sa isi faca curat in ograda, da vina pe carcotasii care fac antireclama. Mai demult ma simteam bine la masaj. De vreo 3-4 ani insa, s-au cam stricat saloanele din Timisoara. Pacat. O seara placuta.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Anul trecut am coborat din masina unuia care vroia sa ma duca la bianco, cand eu ii spusesem clar sa ma duca pe str eneas. Bineinteles ca am coborat fiindca omul o daduse in vrajeala, ca salonul de pe eneas s-a inchis si alte alea-alea. Ala mi-a zis atunci "nu te mai duce la gloabe. da si tu un ban da stai in fata" Culmea e ca tariful e tot 150 pentru nud si la bianco. Eu sunt un tip de cuvant. Am coborat din masina si am mers pe jos pe eneas  pentru ca imi respect programarile. Acum insa, imi pare rau.

Link spre comentariu

 Gasit anuntul pe net si am zis sa sun. Partea cu programarea a fost okie. Mi s-a indicat adresa si am ajuns usor la ea. (Daca veniti cu taxi spuneti ca aveti programare sa nu va arda cu 50 RON plus pentru taxi.) Desi intrarea e mai ciudatica, intre doua case un culoar si mai retras casa impodobita ca de Craciun, arata okie si e amenajat interiorul cu ce trebuie. Au si o receptionera cu care discuti preturi si cheama fetele dupa care-ti alegi daca vrei cu cine. Ti se ofera o bautura care e gratuita daca alegi masajul  daca nu o platesti la supapret (10 RON). E o mica marlanie dar asta este. Fete sunt destule. Cand am fost eu erau 8 disponibile si ai de unde alege. Am bagat cu una "noua" in salon, cea mai inalta probabil 1,85, pachetul de masaj nud (150 ron).

  Actiunea de masaj a fost slabuta. Se vedea ca fata nu prea stie ce e masajul ci doar sa mangaie. Partea de erotic a fost ok, dar nimic deosebit. Nici fizicul, sani mici, n-o avantaja dar a muncit "cinstit" sa zicem ashe.

  Per total a fost o experienta ok, dar as prefera mai mult masaj de calitate si erotic mai bun. Daca revin cu siguranta e cu alta fata.

 

 

Locatie:8

Aspect fata: 8

Igiena:8

Masaj de relaxare:5 

Masaj erotic:8

Atitudine:8

Organizare:8

Concluzie finala: de revenit, in anumite conditii (alta fata)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna! Nu sunt un obisnuit al acestui fel de saloane, insa m-am dus din curiozitate si am avut o experientza deosebit de pozitiva. Am sunat la telefon si mi-a raspuns o fata care avea o voce si o atitudine foarte amabile. Odata ajuns acolo am vazut ca era nu numai o voce agreabila dar si un chip frumos. Mi-a prezentat ofertele, am ales-o pe cea cu jacuzzi , dupa care a chemat fetele, vreo 6, din care una parea trista, una speriata , una copila dar spre norocul meu au fost si citeva fete super . Am ales o fata superba/nu stiu daca-i pot da numele de "scena" cu care s-a prezentat , mi-a marturisit ca in ziua aceea era chiar ziua ei .Am avut cu cine sta de vorba , intre atingeri, ca vorba aia, o laba iti poti face si acasa.

 Nu cunosc alte saloane din Timisoara insa la acest salon si in special la acea fata m-as intoarce cu placere

 

Notele :

Locatie : 8 -cam intuneric la intrare desi drumul spre salon e luminat

 Atitudinea fetei : 10 -poate nu sunt eu prea pretentzios dar m-am simtit bine si asta e cel mai important

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

Salut, am trecut si eu de cateva ori in ultima vreme pe salon Iulia, ce pot sa va zic e ca intr-adevar fata de la receptie e superba din toate punctele de vedere :X  :)) .

 Despre masaj...nu am fost dat pe spate, nu e spectacol, fiecare fata are cate un artificiu care te excita ca-lumea si in rest nimic special(una te saruta pe ureche alta iti ia pl intre coapse si simuleaza sexu :wink2 l...chestii deastea) .

 

Fetele mi sincer mi s-au parut destul de comune...in afara de Inna care nu mai lucreaza in tara din pacate...Mai ales dupa ce isi dau tocurile jos si isi prind parul.... :slap2

 

La jAdore mi se par mult mai frumoase fetele :gifs_ojos   dar in schimb cu ele n-am putut negocia nimic in plus(saruturi, limbi chestii deastea) :cry2

 

Ca si plus la Iulia ar mai fi ca tot timpul maseoza face dus cu tine la final

Am renuntat sa mai merg si acolo dupa ce am fost bagat in sala de asteptare alaturi de alt barbat(putea fi un cunoscut )

Note:

locatie: 9(vila draguta pe eneas)

Masaj relaxare 8-9 in fucntie de fata

Masaj erotic: 7-8

Atitudine : de obicei alegeam fetele care mi se pareau mai joviale si iesea ok :138x

 

Acu daca aveti chef de ceva de genu asta mergeti, daca vreti sa faceti un compromis zic sa nu dar voi alegeti...

 

Peace and love! :hihat 

  • Like 4
Link spre comentariu

Am vizitat salonul de mai multe ori.Placut impresionat de fiecare data.Cum am spus si in alt topic,merg la salon pentru masaj nu prentru altceva.Salonul este in Sagului aproape de Profi.Ca tarife acceptabil pentru oferta de la 100 lei la 250 lei.Eu am ales de fiecare data masaj nud cu 150 lei.Esti servit cu suc,apa.Mai multe fete de fiecare data,poti alege.La ce am ales eu atitudinea a fost foarte buna de fiecare data. Recomand pentru masaj erotic.Eu voi mai merge

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Fiind fan masaj cu finalizare, am fost de mai multe ori la salon iulia. Locatia pe eneas, curata, eleganta. Esti primit de o blonda, sbtirica, toata zambet, duuulce, vorbareata,te intreaba ce vrei sa bei, eu apa, si cheama fetele 4,5,6, depinde si de ora, pe tocuri si in bikini toate arata bine. Dupa ce faci alegerea mergi sus la camera la etaj. Fata merge inainte si poti sa,i adimiri fesierii. Dupa dus esti invitat la un masaj cu ulei pe spate apoi masaj cu sanii. Finalizarea prin masajul organului. Toples este 100 iar nud 150. pt atingere si pupat sanii de uuobicei mai treb 50. la nud ai parte de dus impreuna. Nu esti grabit, de obicei a durat in jur de 50 min. La alt salon ora a fost de 30 min. De vizitat si revenit pt cei care nu vor neaparat sex ci relaxare cu o bunaciune.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:.....
  • Oras:.....

Am vizitat și eu acu ceva vreme salonul .Locația pe Eneas întro curte mai retras.Am sunat înainte fiind prin zonă mia răspuns o voce plăcută și mia explicat cum stau treburile....dar din păcate era prea devreme deoarece se deschide la ora 16.Cu jumătate de oră după ora de deschidere ajung la locație, sun la intrare și ma întâmpinat o blondă toată un zâmbet, ma invitat înăuntru mam așezat la masa din sala de așteptare....am fost întrebat dacă vreau să beau ceva.Am luat o doză de cola...între timp mia explicat serviciile oferite de fete ...prețul.Masaj cu finalizare topless 100ron....masaj finalizare nud150ron.la masaj nud după duș asistat. Între timp sau pregătit fetele după care au fost poftite înăuntru pentru a alege una. Intradevar toate una și una după toate poftele. Mai înalte subțirele. ...mai micuțe plinuțe. ..blonde. ..brunete.Am ales o fată blondă mai subțirică. Ma invitat sus ea mergând pe scări în fața mea.Am ajuns in cameră muzică ambientală ok ...semi întuneric. ..poate prea întuneric. ...am mers la duș și revenit la "sala de tortura" mam așezat pe burtă ...fata dezbrăcată deja (am optat ptr masaj nud) pregătită de atac....a început un masaj începând de la gambe înspre sus destul de ok relaxant ...foarte vorbareata si de treabă am povestit câte ceva în timpul acțiunii. Masajul super ok cu ulei si frecat cu sânii goi pe tot spatele ...continuat și pe cealaltă parte după ce mam întors pe spate . Încet sa ajuns și la masat la "îl mic" masaj sau "labă" bine executat cu frecat capul de sâni...schimbat poziții de masaj foarte super...când după o vreme sa ajuns și la finalizare...șters organul cu șervețele umede ...am stat am povestit un pic ....ea a fumat o țigară. ..eu am băut restul de cola. Am trecut la duș amândoi să scăpăm de ulei .îmbrăcat....ma condus jos un pupic pe obraz și dus fost. De plătit am plătit când am ales fata...Eu consider că e un loc de revenit am fost plăcut impresionat. Ptr un masaj ...si de a petrece o oră cu o bunaciune.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Buzias
  • Oras:Buzias

Aviz amatorilor: au de la o vreme o puştoaică blondă, drăguţă la faţă, cu sâni ca de adolescentă care abia a început să înmugurească, corp de nota 10 în rest, dar proastă şi nesimţită de n-am mai văzut aşa ceva (şi celelalte ştiu asta - cea care m-a primit în lobby chiar a încercat să mă avertizeze).

 

Nu prea am ce povesti, a început cu un masaj de relaxare superficial şi "pe sărite" (semn clar de începătoare/necunoscătoare) şi când i-am zis să insiste mai mult pe trapezi (muşchii umerilor) s-a oprit şi m-a luat că "aici e masaj erotic, nu terapeutic". Încerc să insist că e pur şi simplu preferinţa mea, zice "mă înveţi tu pe mine cum să fac masaj?!". Pur şi simplu am rămas prost, nici n-am putut să mă cert cu ea că nu-mi venea să cred ce scoate pe gură. Asta avea în cap reţeta ei de roboţel cu 3 instrucţiuni şi în rest tămâie. Cică "nu pot să fac mai mult, că n-ai plătit decât un topless", când îi cerusem proastei ceva foarte simplu - să insiste cu masajul de relaxare pe o anumită parte a corpului, nu să depăşească limitele unui topless.

 

Apoi m-am întors pe spate degeaba, doar ca să fiu frecat un pic sub centură cu un piept aproape plat şi să văd că trece la o tentativă de labă tristă direct pe un penis complet flasc (normal, îmi murise tot cheful când am văzut ce atitudine are). N-a trecut mult până m-am săturat de ridicolul situaţiei, i-am zis să se oprească pentru că n-are rost şi m-am dus din nou la duş. În timpul duşului a apucat-o conversaţia (la început nu scosese un cuvinţel până n-am început eu cu indicaţia de muncă), adică boscorodeala cum că eu sunt ăla naşpa, că nu-s ieşit din casă, că-s "comunist"(?!?) şi alte tâmpenii de-astea.

 

N-am vrut să mă iau în gură cu ea, am lăsat-o să zică ce-avea de zis, la sfârşit am lăsat-o să-şi execute ritualul robotic până la capăt (la Iulia primeşti pupici pe obraz la plecare) şi ultimul lucru pe care l-am auzit din gura ei înainte să ies pe uşă a fost "Idiotule!".

 

Locaţie: 8 (încă nu şi-au reparat uşa de la baie să se închidă; lobby-ul comunică cu antreul şi casa scărilor printr-o uşă complet transparentă, deci se pot vedea clientul care pleacă cu cel care aşteaptă)

Masaj de relaxare: 4

Body massage: 4

Tehnici de finalizare: 1

Atitudine: 0

 

 

Rău au ajuns dacă au nevoie să ţină asemenea poame angajate doar pentru că arată bine la corp şi faţă. Nu m-aş mai întoarce la ei decât pentru cum sună muzica la sistemul lor audio din lobby - două boxe turn puse lângă televizor şi cred că şi un woofer undeva între ele.  :laugh2

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Si eu am fost ieri , dar am plecat multumit. Am fost dezmierdat de o blonda cu sanii mari cam nr 4 foarte frumosi, masaj de relaxare bunicel, cam de 8, erotic bun, nota 9. Nu am fost grabit, total 60 min. La final am fost. spalat cu atentie si delicat peste tot, Nota generala 9.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

@pretentii : Ne cerem scuze pentru experienta neplacuta de care ai avut parte..stim despre care dintre fete este vorba, arata intradevar de nota 10, dar drept dovada frumusetea nu e suficienta . Fata a lucrat la noi timp de 2 saptamani,dar de luni din data de 20 nu mai colaboram. Speram sa ne lasi sa iti recastigam increderea sau macar sa ne revansam fata de tine, te asteptam cand doresti la o sedinta gratuita, ocazie cu care te vei convinge singur de calitatea masajului oferit la noi in salon,pentru ca e prima fata cu care am avut astfel de incidente. Speram sa ne accepti invitatia si ne cerem scuze inca o data.

  • Like 2
Link spre comentariu

Sa fim seriosi ca sa terminat colaborarea nu a dat pe nimeni afara sunt doar pretexte cum ca a dato afara fata d care este vorba o gasiti tot acolo are doar fite ca arata bine si isi permite s injure clienti iar partroana e prietena cu toate nu da afara p nime sunt saloane mult mai bune ca iulia

Link spre comentariu

  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj

cum sa injure clientii o angajata??? Daca nu ii convine ceva la un client il poate refuza elegant inainte de a urca in camera de lucru. Pe mine daca ma injura o faceam pachet cu tot cu patronul si firma de paza.ii"masam" pe toti gramada. Astfel de fete te baga in faliment

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...