Salutare.
Vin si eu cu o recenzie a colegei Ana din aceeasi locatie cu Georgiana, apartamentul de langa Capitol.
Am folosit numarul din titlu 0720253020, am zis ca vreau cu Ana. Fetele au vorbit frumos la telefon, am intrebat`o pe Ana de CIM, a zis ca vorbim cand ajung si am aflat ca defapt "vorbim" inseamna NU clar. Cam asta e singura chestie negativa care pot s`o zic despre experienta, nu inteleg de ce nu mi`a zis de la telefon ca nu.
Pret: 140/h - eu am dat 150, platiti la inceput, am terminat 2 numere cam in 40 min dar nu cred ca m`ar fi grabit daca ajungeam pe la 60 min.
Apartamentul si camera de activitate au fost ok, curatenie buna, poza Anei pe care o atasez este chiar in camera in care am fost. Facusem dus acasa dar am intrat in baie si era curat, prosop fresh.
Aspect fizic: 8
M`a primit intr`o tinuta sexy, am impresia ca era chiar cea din poza. Este putin mai grasutza decat pare dar sanii sunt maricei si frumosi si la fatza arata destul de bine. Are cateva tatuaje pe corp interesante.
1555623__acff1f1cb0ecd9cd419c.jpg 215.26KB
60 download
Servicii: 10 la ce am facut eu
Oral foarte bun fara prez, FK, 69, sex intre sani, normal am vrut eu doar misionar si fata se excita, sunt sigur de cateva momente in care chiar i`a placut, umezirea a fost naturala; CIM nu face, deci tineti cont de asta, de anal nu am intrebat
Igiena personala: 10
Atitudine: 9
Fara figuri, face ce ii zici ca vrei, te serveste daca ai nevoie de ceva. De GFE nu zic nimic pentru ca nu aveam chef de asa ceva dar este o companie placuta.
Daca o recomand: DA. O fata fara figuri care face treaba buna si la un pret bun.
Nu stiu exact daca trebuia sa fac topic separat din moment ce e aceeasi locatie cu aceleasi numere de contact, daca e nevoie mutati si voi va rog.
Multumesc.