Sari la conținut

Hotel Continental - Club Striptease


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salut frati confutadori (tot banatu-i fruncea),

 

Pe la inceputul anului am fost in Timisoara in interese de lucru. Am poposit la Hotel Continetal (mare noroc pentru mine).

Seara, dupa o tura de oras si cateva beri, cand urc in camera, vad o reclama in lift legata de un night club incepand cu ora 22:00 parca. Dupa un dush, si ceva butonare de telefon, cobor pe la 23:30.

Surpriza acolo, club de striptease, si surpriza si mai mare, eram singurul client :)) 

Imi iau cateva pahare de whisky, si fetele incep sa danseze la bara, si sa vina pe rand la mine. Le refuz pe toate, pana cand urca pe scena una care m-a furat. Ochi verzi, silicoane, breton, par sate. Nush cum sa va explic, dar deja aveam erectie de cand am vazut-o imbracata.

 Dupa ce danseaza, una din colegele ei vine la mine, o refuz repede si politicos, si ii spun sa o chema pe tipa cu vino-n coa'.

Vine ea, se prezinta Beatrice, stam putin de vorba si serveste ceva de baut. Ma anunta ca imi poate face un private dance pt o sticla de moet (800 ron). Dar eu cu tupeu ca de obice, o intreb daca se poate si mai mult, si imi spune ca daca ii platesc sampania ea poate pleca o ora din club, si tariful ei este de 150 euro pe noapte. Ghiciti ce ? NU AM STAT SA MA GANDESC :)))) am achitat, am luat sampania si i-am dat nr camerei.

A venit domnisoara si nush cum sa va explic...a fost ceva de vis...stiti filmele porno ? uitati-le :)) nu am futut-o eu, m-a futut ea pe mine :)

Am rugat-o sa imi lase un nr de telefon, a zis ca nu vrea, i-am spus de forum sa o listez aici, dar a zis ca se descurca ok acum si chiar nu ar vrea sa fie mai aglomerata.

 

In concluzie ? Daca aveti drum pe acolo, si va cazati la Continental, go for it, merita fiecare banut (1500 de lei m-a dus toata nebunia, poate parea mult, dar trebuie sa ii dai sufletului ceea ce iti cere). 

 

Spor la hatzanat si ciocane tari confratilor ! 

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

AAAAA, am uitat sa spun...ofer o recompensa (ne intelegem ulterior) pt cine ma ajuta sa dau iar de fata. Are un semn anume, pe care il pot recunoaste din 1000, deci nu merge cu vrajeala...

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Poate lipsi o ora din club, si a stat toata noapte pe 150 euro?

 

Am inteles?

Probabil a stat 1 ora cat pitea "lipsi".;) Dansul e important, nu lipsesti prea mult si doar cu ora.:)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...