Sari la conținut

Salon Piata Muncii 0735432402 - (cuib)


gt007

Postări Recomandate

  • Oras:Here
  • Oras:Here

Salutare,

 

Am cautat prin forum si n-am gasit nimic despre locatia cu pricina, deci m-am gandit sa scriu eu ceva, fiind un fost vechi client.

Zic fost, pentru ca nu cred ca mai voi trece pe acolo, cel putin in viitorul apropiat. Detalii mai jos.

 

Deci: locatia este un <salon de masaj> unde nu prea le au cu masajul. Au anunt cu numar de telefon in Libertatea, zilnic de vreo doi ani cel putin. Raspunde secretara, sau una dintre fete. Serviciile, masaj la telefon, oral si normal la fata locului,200/ora.

Sunt 3 sau 4 fete pe tura. Alegi jos si urci la camere.

 

Experientele mele acolo

Prima a fost o tipa Natasa, blonda, ochi albastrii, slim, sani nr. 3 frumosi, chiar frumoasa fata. Cam 28-29 ani. Am vizitat-o de vreo 5 ori pana a disparut si inca o data la o scurta revenire. Prestatie excelenta de fiecare data (fetei ii placea mult sexul), GFE ridicat. Oral, normal, 69,cunni, FK. Media notelor, undeva la 9,5-10

In pauza in care n-am gasit-o m-am reorientat spre Alina, 30-31 ani, tot blonda, talie intre slim si normala. Sani maricei, putin lasati, dar ok. Pasionala, GFE tot f ridicat. 2 vizite, apoi a disparut. Oral, normal, 69,cunni, FK. Media notelor, undeva la 9-9,5

Apoi a urmat Roberta, 24-25 ani,bruneta, micuta (160), slim-skinny, sani siliconati frumosi, prestatie ok,GFE mediu. 1 vizita. Oral, normal, 69,cunni, FK mai de vara. Media notelor, undeva la 8,5.

Next, Daria, bruneta, 23 ani,frumoasa,corp bestial, prestatie corecta, GFE mediu, putin retinuta. Oral, normal, 69,cunni, no FK. Media notelor, undeva la 8,5

Next: o tipa Roxy, veche pe acolo, dar pe care o ocolisem cu toate ca arata ff bine. Mi-a inspirat... fast fuck. Bruneta, sani mari super mistho, cur frumos, craci, dragutza la fata. In lipsa de ....colege, am ales-o o data. esec total. GFE spre zero, atitudine f rece. M-am ridicat si amplecat. Mi-a dat banii inapoi din initiativa ei, eu am vrut sa-i las o parte. Nu facusem nimic, dar nici nu ma invita lanimic atitudinea ei si i-am zis. Media notelor, undeva la 5 (pentru aspect doar).

Ultima experienta in ziua cu maratonul Bucurestilor (am cautat acum pe net - 07 octombrie2012).

N-am retinut numele fetei, o bruneta slim, cu aspect ok. Experienta naspa. Nu cunni ca <ea nu face asa ceva>, oral execrabil, no FK, normal slab, miros puternic de sardine vechi la pasarica (noroc ca a zis nu de la inceput la cunni), miros emanat in timpul normalului, dupa ce s-aincalzit un pic. M-a izbit in nas in timpul actiunii. Mi-a trecut instant pofta. M-am oprit si am zis ca nu sunt in forma. Dus temeinic si fugi nene. Media notelor, undeva la 4.

 

In concluzie, s-a stricat masiv treba. Eu unul nu mai revin. Poate doar sa fiu disperat si sa se fi terminat pasarica din Bucuresti.

 

Spor.......

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

 

 

 

  • Like 4
Link spre comentariu

Scuzati-mi interventia, dar chiar nu inteleg de ce se deschide topic la masaj erotic cand este clar ca, desi este salon de masaj, acolo se practica sex in toata regula.

 

Rog un moderator sa mute topicul la escorte testate. Multumesc !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

Asa e,insanu doar tricomonasul e responsabil. Maisunt cica si alte ...alea posibile, ce dau o aroma imbietoare.

Mirosul de peste stricat e caracteristic tricomonasului. Altele dau alte mirosuri :)

Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Va salut stimabililor,

 

Am vizitat si eu anul trecut  de vreo patru ori cuibul, care este situat vis-a-vis de clubul manelistilor, putin mai sus spre Dristor. Era o brunetica buna rauuuuu cu care ma simteam ok. Imi pare rau dar nu am retinut numele. Fata era de o curatenie exemplara, epilata corespunzator, frumos mirositoare. Minusuri, facea totul protejat dar chiar se pricepea la ce face asa ca se poate trece peste si nu practica fk. Pe domnisoara respectiva am prins-o d vreo trei ori in tura. A patra oara cred ca am dat peste dra cu puternic miros de sardina care chiar mi-a pus capac, asa ca mi-am bagat picioarele in bani si mi-am luat talpasita. Acum, nu stiu daca am cum sa dau note. Cand te duci in astfel de locuri poti da peste oricine si orice.

Ceea ce este important de semnalat pentru comunitatea noastra in legatura cu acest cuib, este faptul ca de cate ori am fost am observat o masina oprita in fata locatiei cu doi zdrahoni in ea care priveau foarte atent cine si cum misca pe acolo. Sincer, nu stiu cat de "legala" era ocpupatia acestora, asa ca am preferat sa nu mai frecventez acel loc.

Locatia, este curata, apa calda, prosoape curate, este ok, si chiar sunt cateva fete frumoase acolo, singura treaba deranjanta a fost filajul din fata casei. Pretul este de 150 RON , masaj erotic si 200 RON restul.

 

Va doresc o zi minunata in continuare

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...