Sari la conținut

Moldoveanca si Olteanca 0785481240


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna seara! Maria (moldoveanca) are 25 de ani, iar Sofia (olteanca) are 20 de ani. Maria este o bruneta (acum) cu tenul alb so stiu de aproximativ 3-4 ani. Pe Sofia mu o stiu dar am inteles de la Maria ca este blonda, si ca amandoua intra inclusiv la show lesby real.

Pot sa va spun mai multe despre Maria. Lucreaza de ceva timp dar cu circuit "foarte" inchis. Se pare ca a renuntat la ideea asta din moment ce mi-a dat acordul sa scriu despre ea, despre ele.

Maria este o tipa cu o inaltime de aproximativ 1,60-1,65, iar greutatea a variat de-a lungul timpului, nefiind niciodata nici "scandurica", dar nici "rotunjoara". O fata pe care aveai pe ce pune mana. Pe mine m-au impresionat sanii ei, mari, cu o consistenta de invidiat, si care nu pierdusera lupta cu gravitatia. Imi aduc aminte, de asemenea ca avea niste mameloane mici, dar sfarcurile erau de mare efect, mai ales daca era excitata; mari, carnoase, proeminente, avand pe ce sa te joci cu limba, ce suge, ce musca (usor). Nici popoul nu era de lasat, dar, la acel moment nu il "oferea". Din cate am inteles nici acum nu il da. Si se pare ca nici Sofia (olteanca) nu il ofera.

Ce m-a impresionat, ca si practica, a fost oralul. In ultimele intalniti isi corectase stilul si avea un joc excelent, adanca, umed, cu joc de limba... Sigur ca nu ocolea ouale, si, probabil fiind stimulata si sexual dar si financiar, igiena mea fiind ireprosabila, ca si a ei, cobora si mai jos, simtindu-i, nu o data, limba in cur.

Ii placea pula. Sincer! O frecam pe lindic, si devenea uneori "artista" in supt.

De futut nu prea am dat in branci ptr ca stilul ei de a lua pula la supt, ma facea fie sa nu rezist, fie sa renunt la ideea de a o fute.

Cu ocazia unei intalniri, i-am propus sa ma lase sa ii "vizitez" curul. Nu a refuzat ideea atunci, s-a asezat capra la marginea patului, ne-am uns cu gel Durex in speranta de a face mai usoara intrarea. Dar....nu a fost sa fie si nici nu a mai acceptat sa mai incercam si cu alte ocazii.

Toate intalnirile, cu exceptia uneia singure care s-a "jucat" pe teren neutru, au avut loc la mine acasa.

Ca note:

Oral 9, iar daca este stimulata, 10 cu felicitari

Normal 9, se uda natural, se misca bine in pula, iar pozitia care pe mine ma "electrocuta" era capra.

Igiena: 10 atunci, si cred ca si acum la fel

Sper macar sa fi ramas la fel. Spun "macar" ptr ca, poate, s-a mai "maturizat" in practica

De recomandat: sunt subiectiv. Da o recomand. Sper sa va fi fost de ajutor si voua, dar si fetelor.

Si sa nu uit: acum au locatie pe Hortensiei la nr.13. Nu cred ca ar fi ok sa dau si blocul.

post-53558-0-69526400-1527869585_thumb.jpeg

post-53558-0-33545600-1527869600_thumb.jpeg

post-53558-0-42544000-1527869611_thumb.jpeg

post-53558-0-57038300-1527869622_thumb.jpeg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

ce?? moldoveanca si olteanca  :slap2 .Vorba aia polulara din moldovean si oltean(ca) iese praz bobinat, sau bomba atomica(unul prost ,altum mandru depinde de situati care pe care).Dar acum din doua "dealea" sau doua"dealalte".....Dzeu cu mila si cu biciu

  • Like 6
Link spre comentariu

Seara buna tuturor! 

Din nou o recenzie la modul in care v-am obisnuit, adica la cererea insistenta a fetei vizitate. Mai mult de atat, simt nevoia sa aduc unele lamuriri la intrebari ce au fost adresate aici si au ramas fara raspuns.

Mai intai de toate trebuie sa precizez ca al nostru confrate @gigel 888 a incurcat rau de tot personajele. Mai exact, bruneta de 25 de ani care se prezinta Maria si pe care el sustine ca o cunoaste de mai multa vreme si e un pic mai corpolenta (dupa cum se prezinta in fotografie) este olteanca, in timp ce blonda de 20 de ani ce este evident mai subtirica (nu am apucat sa o cunosc) si se prezinta Sofia – este moldoveanca. Ideea e ca eu am anumite origini si ca sunt in cautare de fete iubarete din Moldova care ajung si pe aici prin Dobrogea. M-am luat dupa recenzia confratelui mai sus amintit si am sunat chitit sa ma duc la moldoveanca. Cand colo ce sa vezi, la telefon raspunde Maria – olteanca. Am plecat cu gandul de a da peste o moldoveanca iubareata si am dat peste o olteanca fierbinte! Cum citisem bine despre Maria ce avea de oferit si ce nu (multumesc @gigel 888 pentru ca ai scos-o la lumina!), am zis sa vad ce poate fata respectiva si … BINE AM FACUT!  

 

Am avut cu ea doua intalniri, una mai reusita ca cealalta. Una ieri dupa amiaza spre seara si alta azi dimineata spre pranz. Sa nu ma intelegeti gresit! Eu am o meteahna a mea atunci cand ma duc pentru prima oara la o fata. Fara voia mea o supun la un “challenge”, adica ii comunic fetei ca nu ii cer nimic, insa imi doresc ca ea sa ma convinga sa o caut si a doua zi. Unele dintre fete stiu ce au de facut, altele nu! Insa … atunci cand te porti cu naturalete, atunci cand reusesti ca prin atitudine sa te lasi iubita, sa dai la o parte barierele si sa creezi momente frumoase … ma determini cu certitudine sa te caut si a doua zi si asta cat mai devreme posibil!

 

Prima intalnire:

Mi-a deschis usa o fata usor tematoare, nu stia cine sunt, nu putea sa se comporte altfel, nu stia cine ii calca pragul. Colegul ce i-a facut recenzie a descris-o foarte bine, este o fata ce a ramas cu usoare forme ca urmare a unei nasteri, piesele de rezistenta fiind fundul si sanii. Am inceput conversatia cu ea, usor-usor fata a inceput sa se relaxeze in prezenta mea si am ajuns in pat. Am gasit o fata cu acea atitudine pe care eu o caut si dupa cum am precizat anterior, m-a convins sa o caut si a doua zi. Mi-a multumit frumos pentru orgasmul pe care l-a avut si, desi eu nu am mai rezistat mult dupa orgasmul ei, i-am promis ca vin sa imi iau revansa a doua zi. Si asa am facut!

 

A doua intalnire:

Ei bine, la a doua intalnire deja eram de-al casei. Mi-a fost mult mai usor, chiar daca fata era ocupata cand am sunat-o, m-a contactat ea atunci cand s-a eliberat si asta pentru ca asa i-am precizat eu printr-un SMS. M-a intampinat cu mai multa dragoste, deja ne cunosteam si simteam deja ca va iesi un moment memorabil. Nu mai spun ce s-a intamplat intre noi, va pot spune doar atat: “pentru cei care va pricepeti sa ii gasiti butoanele, fata este multiorgasmica!” In prezenta ei iti aduci aminte de acele oltence fierbinti din spoturile TV ce te indemnau sa suni la 898989…. Asta a fost impresia mea. .. Si da, mi-am luat revansa cu varf si indesat!

 

Si acum recenzia ca la carte:

 

ASPECT FIZIC – 9 Aici vorbim doar de gusturile mele, fata este frumusica, forme usor modificate dupa o nastere dar nederanjant pentru mine, 1,60 – 1,65m, constitutie relativ normal, fundul si sanii – bestiali!

 

GFE -10 – fara dar si … fara poate!

 

SEX ORAL- 10 – stie ce face si face bine

 

SEX NORMAL -10 cu felicitari. Placerea a fost reciproca si … asta e tot ce conteaza!

 

IGIENA -10 curata, aspect placut, mirosea frumos, a facut dus inainte.

 

69 –  10 – a primit si a oferit la randul ei ce trebuia oferit.

 

ANAL – Nu stiu si nu ma intereseaza

 

FRENCH KISS - X – aici prefer sa nu dau nota. Nu am certitudinea ca li se va oferi si altora ceea ce am primit eu. Nota nu dau pentru ca, paradoxal, pe mine nu ma intereseaza FK-ul. Daca cumva din recenziile mele anterioare ati fost indusi in eroare, imi cer scuze, insa va pot spune ca sarutul la mine trebuie sa fie nelipsit, insa nu sunt adeptul celui frantuzesc ..

 

LOCATIE – 9 – dau aceasta nota doar pentru faptul ca sunt altele cu o clasa mai sus si care merita nota maxima. In realitate, nu ma intereseaza acest aspect prea mult. Pentru cei care veniti la ea direct de la munca sau mai stiu eu … si nu ati apucat sa faceti un dus in prealabil, faptul ca sta la un etaj superior intr-un bloc turn va putea sa va determine sa asteptati cam mult apa calda …

 

raport calitate pret - 10 – 100 fin/ 200 ora. Consider ca isi merita banii ceruti, motiv pentru care cu siguranta o voi revizita.

@drradu, confratele gigel 888 te-a bagat in ceata cu tarifele, probabil, pentru ca a avut-o pe fata raspectiva atat in locatia lui (mi-a spus ca in trecut nu lucra chiar in cerc restrans, insa facea doar deplasari) si pe teren “neutru” dupa cum tot el s-a exprimat. Si nu a gresit cu nimic nestiind ce preturi sa iti comunice intrucat outcall si pe teren neutru preturile probabil difera fata de incall.

 

concluzia:

Este o fata frumusica care se pare ca a suferit in viata. Si mai mult de asta, se pare ca a suferit tocmai pentru ca si-a dorit sa fie iubita si nu a primit asta. Si sunt ferm convins ca doar de asta a primit tot ce i-am oferit.

 

Sper cat mai multi dintre voi sa primeasca ceea ce am primit eu. Am mai spus-o si am s-o repet oridecateori voi avea ocazia, in orice recenzie: Ceea ce veti darui, aceea veti primi! Incercati sa fiti oameni, incercati sa fiti buni si veti primi inapoi tot ce ati daruit. Purtati-va cu fata asa cum v-ati dori sa se poarte si ea cu voi. Faceti-va placuti si veti primi inzecit! Ganditi-va ca si fata la care mergeti este om, are si ea suflet, purtati-va frumos cu ea si veti fi rasplatiti cu dragoste. Si mai ganditi-va ca am ajuns sa cunoastem astfel de fete din cauza unor suferinte de-ale lor din trecut, nicidecum de bine ce le este.

 

Si sa nu ma injurati prea tare si nici sa ma acuzati pe nedrept.

Dragoste si iubire, pace si liniste!

 

 

PS Am intrebat-o pe Maria daca si colega ei Sofia moldoveanca e la fel de iubareata ca ea. Mi-a spus ca DA, asa ca aviz amatorilor … si mie, bineinteles, intr-un viitor mai apropiat sa mai indepartat!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Si totusi, care e modalitatea de contact?

 

Am sunat azi si am vorbit cu o fata,care mi-a cerut 150 fin/250h.

A zis ca e blonda si ca e singura in locatie.

 

 

Sa mor daca n-ai speriat fata! Atunci am sunat si eu si suna ocupat, deci...vorbea cu tine! ;)  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

 

Si dupa 2 minute, n-a mai raspuns, neam, la telefon!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bună seara sunt Maria , dacă nu răspund la telefon îmi cer scuze fata de toată lumea dar sunt singura momentan ca mi-a plecat colega și nu pot răspunde și la telefon și sa stau cu cineva în camera nu ar fi frumos din partea mea. Sau dacă sunați și suna ocupat mai suna și alte persoane în același timp, numărul meu de contact 0785481240, prețul este de 100 Ron finalizare și 200 o ora!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Bună seara sunt Maria , dacă nu răspund la telefon îmi cer scuze fata de toată lumea dar sunt singura momentan ca mi-a plecat colega și nu pot răspunde și la telefon și sa stau cu cineva în camera nu ar fi frumos din partea mea. Sau dacă sunați și suna ocupat mai suna și alte persoane în același timp, numărul meu de contact 0785481240, prețul este de 100 Ron finalizare și 200 o ora!

Bun venit pe forum Maria, ar fi ideal dacă ai posta câteva poze cu tine pentru a lămuri mai exact situația cu tine

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

post-266406-0-91977400-1528190898_thumb.jpgpost-266406-0-25974000-1528190920_thumb.jpgpost-266406-0-96873500-1528190934_thumb.jpgpost-266406-0-32304300-1528190946_thumb.jpg                                                                                     buna tuturor , discretie maxima fara graba te astept in locatia mea cu un ambient placut. poze 100% reale , ofer si doresc igiena. 

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

buna tuturor programul meu este de la ora 9 dim pana la 11 seara , singura in locatie , discretie maxima fara graba te astept in locatia mea cu un ambient placut. poze 100% reale , ofer si doresc igiena. pretul este 100 ron 30 min si 200 ron  60 min 

 
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...