Sari la conținut

Hai sa vorbim putin despre Tinder


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Din cate am observat Tinder incepe sa devina tot mai popular la noi in tara,dar oare oamenii stiu cu exactitate ce este ?

De fiecare data am primit tot felul de răspunsuri ciudate la intrebarea "Cu ce scop pe la Tinder" :)) foarte greu am ajuns la vreo 3 intalniri cu concretizari

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Mai, lasa-le dreaque de site-uri.:))))

Du-te in locuri unde observi gagici. Filezi...una-doua, terase etc. Te bagi in seama, agati ca omul. Poate ai sanse de ceva mai bun. Tine don-juanismul si in ziua de azi dar trebuie sa gasesti axa care trebuie.

Sa-mi bag ceva dc nu-ti fac o demonstratie dar treb sa platesti. Atentie io sunt in varsta nu tinerel...si urat.:)

Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Parerea mea ca acest "tinder" e o mare vrajeala, e pierdere de timp, frectie la picior de lemn, cat sa te atraga sa platesti, ca majoritatea site-urilor de matrimoniale...Multe profile sunt false, plasate intentionat acolo pentru a atrage masculii cu nivel ridicat de testosteron ,naivi si dornici de senzatii tari, ca sa le umfle conturile baietilor destepti, iar alea putine, care-s reale, sunt disperate dupa atentie, complexate sau instabile emotional dupa un esec in relatie si-l cauta pe Fat Frumos din lacrima care sa le salveze din depresie sau sa le deschida un nou orizont. Putine cazuri in care sunt si femei rasarite, atragatoare sau nimfomane, iar acelea sunt asaltate de obicei de mii de oferte, propuneri si invitatii. Sunt agasate si sictirite de obsedatii sexuali. Treziti-va la realitate, femeile BUNE nu se agata onlne, doar daca n-ai pretentii si te multumesti si cu cate o scalambata, atunci mai iese de o bubuiala, oricum rata de succes este scazuta! Ca timp/investitie nu renteaza, mai bine mergi la escorte sau agati intr-un club/bar, tine de atitudine si fler, ai sanse mult mai mari. 

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Intr-adevar, dar sa-mi spui cate match-uri reusesti sa faci si cate se concretizeaza intr-un date ca procent

Eu personal am avut un cont cu vreo 700 de match'uri dar l-am sters cand m-am intors in tm...iar ca si date'uri depinde cat te tine buzunarul ca poti iesii si cu 10 intr-o zi ... Depinde de tine daca se concretizezeaza ceva...cele 3 cu care m-am vazut eu au fost pe actiune direct...se stia in prealabil . :))

Link spre comentariu

Vizitator johnny_b_80
Reputație: 0

Am auzit despre Tinder ca e foarte greu sa gasesti ceva ca barbat, pentru ca sunt mult mai multi decat femei si daca nu arati foarte bine sau ai ceva deosebit nu prea ai nici o sansa. N-am incercat inca dar para nu ma atrage.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...