Sari la conținut

A mai aparut o traseista hoata


Postări Recomandate

Am fost la o fata are cam vreo 25 de ani la telefon mi a zis ca e singura in locatie,insa cand am ajuns acolo am observat ca mai e o femeie in varsta,de etnie.am ramas pentru doua finalizari.dupa prima finalizare am mers la baie pentru o igienizare,mentionez ca aici nu exista nici sapun nici gel de dus nici prosop,intors in camera am observat femeia mai in varsta ca iesea din camera unde se petrecea actiunea.ln fine ideea e ca la plecare dupa ce am ajuns la masina am constatat ca imi lipseau banii avuti in buzunar.deci atentie....se fura!!! Ca si prestatie am ramas dezamagit.oral nota 5 a fost mai mult o laba,normal 6 nu se implica deloc,anal spune ca face dar nimic gaseste motive ptr a evita sa faca ,doua finalizari 200 ron + ce au mai furat vreo 200 asa ca trageti voi concluzia despre ele

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Colegu, am mai zis si prin alte topice si o s-o zic in continuare pana bagati la cap, voi astia care nu intelegeti nici in ceasul al 12-lea ca la o escorta trebuie sa ai in buzunar doar telefonul ( parolat cu cod sau pattern ), cheia de la masina si tariful pentru un numar/ora + maxim 100 de lei pentru eventuale fantezii/cadou suplimentar/etc. Si nimic mai mult, in pula mea.....fara acte, bani, carduri ghiuluri, ceasuri, smartwatch-uri sau orice altceva.

 

Baga la cap....

 

Imi pare rau pentru ce ai patit.

 

PS. Al doilea sfat...nu mai vizita toate traseistele de pe publi care vin in pelerinaj prin Iasi. Daca vrei "pelerine", te sfatuiesc sa urmaresti si sa rasfoiesti forumul in cautarea domnisoarelor care vin deja in Iasi sau au de gand sa vina. Cu cat au mai multi posibili clienti, cu atat vizitele lor in Iasi vor fi mai dese / regulate - vezi Inna Ina.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

@despasito,ai citit tot cea scris colegul Coldfusion? El ți-a recomandat pe "Inna Ina",este anunțul următor"Alege plăcerea.... "

Să ai spor în toate!

  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...