Sari la conținut

0728723845 si 0753770828 roscata


Postări Recomandate

  • Oras:Tanganyika
  • Oras:Tanganyika

Postez aceasta recenzie cu intarziere pentru a scuti pe altii de o viitoare bataie de cap deoarece vad ca inca e activa cu anunturi in alte orase.

 

Acum ceva timp..

 

Noaptea a inceput in forta, cu greu am reusit sa dau peste 3 domnisoare care au raspuns.

Prima: 100/200, in spate la benzinaria aral, telefon: 0722494738. Am mers pana la ea, acolo am mai stat vreun sfert de ora (sunat, mesaj) si asta a fost.


A doua: 100/200, pe la PTTR zicea ea, telefon: 0740773967. Aceeasi poveste, am ajuns acolo, stat un sfert de ora (sunat, mesaj). Am plecat.


A treia: (cu nr 0728723845 si 0753770828) a fost cu "noroc". Mi-a zis de restaurantul Latin. 100/200.

Am ajuns acolo. La fel. Am asteptat vreun sfert de ora, am sunat, am dat mesaj. A raspuns intr-un final. Iar am asteptat, ca era plecata. Pana a revenit am ajuns la ea a mai trecut juma de ora.

Am urcat la ea. Am vazut ca nu e sperietoare, ba chiar e buna, am zis ca stau un nr. Proasta decizia. A inceput cu un oral care dupa doua minute a devenit o laba cu prezervativ. I-am zis hai sa schimbam, sa o fut. Pauza. S-a facut ca n-aude, a continuat cu labuta. dupa inca 3 minute a zis ca un numar dureaza un sfert de ora si ca daca nu ma termin, asa plec. Am zis din nou sa schimbam. Nici nu am reusit macar sa o penetrez. Statea ca proasta: asa nu pot, asa nu vreau, asa nu stiu, asa ma doare. Plm nu e de juma de metru din pacate. Am intrebat-o ce are? E bolnava sau ce? Nici nu stiam ce sa zic, cum sa o iau. Cea mai de cacat experienta.

 

Locatie: 6 - apt nu foarte ingrijit, nu prosop, in locatie in alta camera mai era o colega bruneta grasuta mai tigancusa cu un tatuaj pe piep (o pana parca) impreuna cu un alt coleg care macar a futut, ca se auzea frumos. Bruneta a iesit din biroul de lucru cand ma pregateam sa plec si parea ca a facut treaba buna, aia macar a muncit pt banii aia.

Aspect: 8 - frumusica, ochi verzi sau albastri, sani medii, fund ok, talie subtire

Oral: 3 - laba

Normal: 0 - nu am ce nota

GFE: 0 - nu am ce nota

Atitudine: 1 - o taranca imputita, hoata - dupa ce am asteptat mai bine de jumatete de ora pt un inceput de laba mi-a luat la inceput 100 de lei

Igiena: 4 - mirosea a fum, fum in apt, suspect ca nu m-a lasat sa o fut

 

Halat: 100, dtd ~15min. In oferta mai avea si o ora - 200

 

Concluzie: eu am sa evit, voi, cum vreti.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...