Sari la conținut

Maseuza 38 De Ani - 0745413874


Postări Recomandate

  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Recent am gasit urmatorul anunt in Vand si Cumpar : maseuza tanara cu experienta in domeniu efectuez masaj de relaxare intretinere,anti-celulita si reflexo-terapie.Telefon:0745413874.

 

Sun si ma programez,locatia e undeva in zona Lebada-Vlaicu,langa peco Amarad.Imi deschide o tipa miniona,relativ simpatica,am inteles ca are 38 de ani,1.65m si 55 kg si lucreaza ca asistenta medicala.Pentru varsta ei eu zic ca arata chiar bine.O intreb de preturi si servicii si imi spune ca e 35 de lei ora de masaj de relaxare.Raman destul de surprins si o intreb daca ceva erotic nu face.Cum adica,ma intreaba  :laugh2 ? Ii explic cum se face masaj erotic si imi raspunde ca deoarece e noua in domeniu nu prea face,dar daca chiar vreau ma costa 50 de lei.Sunt de acord,mai ales ca imi plac incepatoarele..Mergem in alta camera,acolo unde ma dezbrac ,ma pun pe burta si urmeaza un masaj destul de ok.Cand sa ma intorc cu fata observ ca e imbracata in lenjerie intima.O intreb daca nu si-o da jos sa o vad goala si zice ca nu,ca ii e rusine...Pana la urma ma lasa sa o ating la pasarica,care am observat ca o avea epilata.Finalizarea a fost manuala si a venit destul de repede...Pana la urma eu am fost multumit,avand in vedere ca-mi plac incepatoarele si mai ales pretul,mai mic decat oriunde.

 

 

 

  • Locatia 7,cam nepotrivita pentru masaj,mai ales ca am inteles ca in casa mai e si copilul ei
  • Aspectul fizic 7,pentru varsta ei arata bine si e slabutza
  • Calitate/pret -nota 7.... 35 de ron masaj de relaxare,50 de ron masaj erotic,adica finalizare in plus 
  • Servicii oferite  -tipa e de treaba ,ai ce discuta cu ea,nu stiu daca ofera mai multe,posibil mai trebuie mers pe la ea sa o cunosti mai bine...

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Astazi mi-am propus si eu sa ii fac o vizita doamnei sa vad despre ce este vorba.

In primul rand doresc sa ii multumesc lui ylinescu deoarece a descoperit o noua oportunitate in Arad.

In momentul de fata nu mai trebuie sa o convingi pe doamna sa faca masajul cu finalizare pentru ca este varianta standard la 50 lei.

Este exact cum a descris-o ylinescu, doar ca dupa reclama facuta probabil aici pe site doamna era foarte incantata ca a avut foarte multi clienti.

Am sunat pe la 13 sa imi fac programare la care mi-a spus ca nu pate decat pe la 15:30 ca lucreaza la spital, drept urmare am stabilit ca la 15:45 sunt la ea.

Prima surpriza a fost cand am ajuns si imi spune ca mai trebuie sa astept 20 min ca are pe cineva, initial am vrut sa renunt dar am zis totusi sa incerc si sa raman.

Dupa 30 min pot sa urc, locatia este un apartament modest, un pat foarte ingust, mi-a spus ca a comandat o masa de masaj.

In timpul masajului a raspuns de doua ori la telefon ceea ce mie nu mi-a placut si cum spunea si ylinescu mai este si fiul ei pe care eu l-am auzit cand pleca de acasa.

Pe total nu a fost o experienta foarte rea dar nici ceea mai placuta, proabil in timp se va mai invata si ea referitor la maniere deoarece se vede clar ca este la inceput.

Sincer ma aptin sa dau note dar pe total eu cred ca merita un 8.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

am fost aseara la aceasta persoana.

e ok ca om, e o pers micuta de statura, sani aproape inexisteti.

m-a poftit in camera, m-am dezbracat, am avut de ales unde sa-mi faca masajul: pe o masa sau in pat. am ales patul ca e mai moale.

am inceput cu un masaj la gat, spate, apoi buci, picioare, dupa care m-am intors si in f putin timp s-a ajuns la "obiect". sincer, m-am asteptat la ceva oral, la un moment dat, dar mi-a spus ca nu face oral. am inceput sa-i bag degetelul la ea la fluturel, dar a zis ca nu accepta asa ceva. pana la urma m-am terminat cu un handjob.

locatie 7 , prestatie 6 (e ceva masaj , dar sincer nu pt masajul la spate am venit), vorbareata = ok.

decartat 50 lei (pt o laba)

sincer, nu mai revin :(

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

@galata : doamna de mai sus, foloseste ceva uleiuri pentru masajul prestat (atat masajul corporal cat si cel "extra") sau e totul sec si pe viteza? Ma gandesc sa-i fac o vizita, dar am mai fost surprins in mod neplacut de "maseuze" care habar nu aveau ce faceau !

Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

@galata : doamna de mai sus, foloseste ceva uleiuri pentru masajul prestat (atat masajul corporal cat si cel "extra") sau e totul sec si pe viteza? Ma gandesc sa-i fac o vizita, dar am mai fost surprins in mod neplacut de "maseuze" care habar nu aveau ce faceau !

Multumesc anticipat !

pe viteza nu e,  ceva ulei foloseste atat pt masajul corporal cat si pt cel extra ... dar nu merita sa dai banii pt ceva frecare si efectiv masturbare. sincer, nu prea le are.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am vizitat aceasta domnita, am intrat pe un gang langa peco AMARAD, urcat parca in prima scara la etajul 10.

Domnita ma astepta la usa, am intrat, mi-a prezentat oferta specificand inca odata ca ea face doar masaj de relaxare si spera ca am inteles, zic da si intru in sufragerie cred, acolo avea o masa de masaj, m-am dezbracat complet si inceput sedinta de masaj, tipa este destul de vorbareata, nu am avut o problema la capitolul asta.

Mentionez ca am ajuns pe la ora 22 cand zicea ca normal cam termina programul atunci dar...specificandui ca nu sunt din oras, a acceptat sa ma primeasca.

 

Ostilitatile au decurs cam asa:

Intins pe burta, uns cu un rahat de crema, mai mult ma gadila intre buci decat sa simt masaj, m-am intors cu fata in sus si intr-un final mi-a luat-o in mana, din discutii intreaba daca imi place si i-am zis ca da dar ma asteptam sa fie mai sumar imbracata(fiind cu niste colanti si o bluza pe ea), am intrebato daca se poate dezbraca si a zic ca isi lasa jos colantii sa o vad in chiloti, zis si facut, am intrebat daca o pot atinge si a fost deacord, in timp ce mi-o lua la laba, o mangaiam pe fese si la un moment dat i-am dat chilotii tanga intr-o parte si i-am bagat degetul in pizda. A stat pentru cateva momente dar apoi s-a indepartat, motivand ca eu voi pleca linistit si ea ramane agitata in prima faza, apoi a inceput sa-mi vanda niste gogosi gen, a suferit o interventie si nu are voie sa faca sex 3 saptamani, etc.

 

La final o dezbracasem complet dar nu a vrut sa faca oral si mai mult de degete in pizda nu a vrut nimic.

 

Ca si timp cu siguranta a trecut mai mult de o ora si chiar a incercat sa ma termine dar....nu avea spor doar cu degetele.

 

Note

 

Aspect - 7

Locatie - 4

Masaj - 5

 

50 Ron - m-am distrat totusi :P a meritat

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

In primul rand trebuie sa subliniez ca este asistenta.

Asa te face sa te si simti.

Cand mergi la o escorta ar trebui sa te simti ca la un restaurant unde principala grija a bucatarului, chelerilor este sa te simti bine. Aici m-am simtit ca si la cantina spitalului. Ca si cum ai fi servit cu ceva pentru bolnavi. Nimic bun, dar trebuie sa mananci ceva.

 

Asa a fost si masajul. Nimic placut, dar macar se grabeste sa te termine. Si nici tu nu te superi cand ai terminat si pleci de pe "masa".

 

Pentru aspect pot sa ii dau 6 si asta fiind generos. Nu face nimic pentru a fi placuta. Celelalte note sunt si mai mici asa ca nu mai are rost sa le dau.

Masajul este cu ceva crema, .... dar calitatea masajului este foarte slab.

Te intreaba daca te simti bine, dar cum majoritatea suntem foarte simtiti, ... ce putem sa ii spunem.

Curatenia si tigarile fac ca locul sa fie si mai neplacut.

Chiar daca pretul este probabil cel mai mic posibil, calitatea serviciilor face ca pretul sa fie prea mare

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am fost si eu de cateva zile la doamna de langa amarad, m-aim facut programare la ora 19:30 iar pe la 19 m-a sunat si mi-a spus c-a intervenit ceva si dak ar fi ok s-a amanam pentru ora 20 am fost de acord.

M-a asteptat cu usa putin deschisa la apartament, tipa purta un tricou si nijte pantaloni scurti, mie mi s-a parut cat de cat atractiva m-a poftit intr-o camera unde avea o masa pentru masaj m-a pus sa ma dezbrac si sa ma pun pe burta pe acea masa, a folosit ceva crema sau ulei pentru masaj. toata treaba a durat cam 50-60 de minute.

Aspect 8 (se tine bine pt varsta ei)

Locatie 7(mi-a fost cam greu s-o gasesc)

Igiena 9 era destul de curat a schimbat prosopul inainte de a ma pune pe masa

 

In concluzie as mai vizita-o poate ar fi dispusa la mai mult decat masaj:D

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutari

Ieri, convins mai mult de pretul mic al ofertei decat de recenzii zic hai sai fac o vizita duduiei poate obtin ceva mai mult decat un masaj si o laba din ce am citit aici ca doar no fi dracu atat de negru.

Zis si facut iau telefonul, o contactez si parand destul de draguta la solicitarile mele ma decid sa purced intracolo.

Locatia e in vlaicu in apropierea benzinariei Amarad, un apartament cu 2 camere neintretinut,vechi si destul de mizerabil iar dansa mie sincer mi sa parut a avea mai mult de 38 de ani , destul de micuta la corp slabuta si fara forme ma asteptat intro pereche de pantaloni de trening si maieu, primire care nu prea mia trezit simturile.

Ok zic hai macar sa vedem despre ce e vorba, i cer detalii, la care destul de transant imi raspunde ca nu face nimic altceva decat masaj de relaxare si eventual cu finalizare manuala, exclus orice forma de sex motivand ca ea facea doar masajul insa mai nou a inclus si finalizare manuala ca si bonus si ca nu din asta traieste , ea avand sot plecat impreuna cu copil afara la munca si urmand ca si ea sa plece cat de curand.

Lovinduma de refuzul categoric si neavand nici un motiv sau neatraganduma in nici un fel ma decid sa plec.

Eu sincer nu o recomand, la 50 lei dai o muie lejer.

 

Notez doar vizualul

 

Locatie 5

Aspect fizic 6

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Salut

Am fost la doamna respectiva astazi.Am sunat pe la ora 13 si i-am spus ca vreau o programare pt ora 14.30 cand ajung acolo sun si imi spune ca ca are pe cineva si daca vreau pot sa astept daca nu...

In fine dupa 20 min sun urc sus si o vad pe zana.Are peste 40 de ani bruneta,fara tate cam urata la fata.Imi spune ca face doar masaj si finalizare manuala cu 50 de lei.Am intrat in camera in care a facut masajul unde are o masa de masaj foarte veche toata scartaia.Masajul a fost scurt fara nici un fel de mangaieri sau atingeri totul mecanic,mie nu mi-a placut.Dupa masaj imi spune sa ma intorc pe spate si eu i-am zis sa se dezbrace a ramas in chiloti.Mi-a facut o laba scurta si cam atat.M-am sters cu servetele de hartie si am plecat.Nu merita sa mergeti nici pentru masaj nici pentru laba.

Note

Aspect 5

Masaj 4

Handjob 7

Eu unul nu o mai revin, nu merita va pierdeti timpul.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

           Buna tuturor. Este primul meu post aici si vreau sa va povestesc si eu aventura mea cu duduia respectiva.

Mai prin vara am fost si eu la doamna respectiva, sunat si programat intr-o ora, confirm locatia langa Peco Amarad.Mi-a spus si la talefon ca nu face decat masaj de relaxare si finalizare manuala la 50 ron. Sincer in momentul in care mi-a deschis usa, am zis totusi ca un masaj nu mi-ar strica. Doamna are mai mult de 38 de ani asa cum spune ea , e slabuta si mica de statura. Locatia este un apartament cu doua camere murdar si neintretinut, iar masa de masaj una veche din lemn care scartaia rau de tot. Cat despre prestatie un masaj cu un ulei de masaj cred, mai mult mecanic si nici vorba de relaxare , vorbeste intruna, iar la finalizare am renuntat sincer , dupa masaj m-am curatat de ulei cu servetele de hartie , nici vorba de dus sau ceva de genul. Am stat aproximativ 1 ora , si am platit 50 lei.

Sfatul meu este sa faca doar masaj daca crede ca poate sa-l faca.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Nu stiu daca mai presteaza duduia, dar a aparut ceva nou pe piata (de fapt a mai fost acum multi ani, dar a fost plecata afara) nota 10* pentru masaj, face masaj terapeutic, doar la profesionisti am simtit asa ceva, si are inclus si finalizarea manuala. Dar trebuie sa o intreb daca doreste sa ii dau nr de telefon, asa mi se pare corect. Cand am sa trec pe la ea am sa o intreb si daca-i valabil am sa deschid un nou threand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...