Sari la conținut

Masaj erotic micalaca 0743699792 sau 0756750870


tudor21

Postări Recomandate

  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Maseuza tanara,cu experienta in arta masajului,efectuez masaj erotic, body to body, la domiciliul meu sau cu deplasare la hotel. Program zilnic 11-22 la domiciliu,dupa orele 22 doar la hotel. Pret hotel:200 ron/ora.

 

 

Statut de cateva zile si dornic de aventuri demne de nimfomane.com/forum, incep sa rasfoiesc anunturile din Arad.

Dau de Larisa, o sun, destul de antipatica la telefon la inceput, rece, expeditiva si foarte dubioasa insa dupa cateva cuvinte si-a mai schimbat putin atitudinea.

In fine imi zice locatia, ii spun de unde plec si ca nu sunt din oras si ca o sa ajung in 20 minute. Evident ca nu am ajuns, oprirea mea la banca si gps-ul vechi, m-au facut sa fac 30 minute. Sun din fata blocului si sunt refuzat. Mama lui de sfert academic. O rog macar sa scurtam intalnirea insa imi spune ca are deja un client la hotel care o asteapta. Asa ca in loc sa plec, astept cuminte in masina sa vad ce poama iese din casa. Vine un taxi-peste? probabil caci a asteptat cca 15 minute, si apare mandra, pe toace imbracata in pantaloni si o bluza mulata. Nice, astept sa plece si ii trimit un msg, in care o rog/intreb/insisit sa ne vedem dupa intalnirea de la hotel. Raspunde promt si imi confirma ca ne vedem dupa.

La cca 50 minute imi da msg ca a ajuns acs. Pornesc intr-acolo, de data asta stiu adresa si ajung in 6 minute:)), urc, ma primeste intr-un top roz ce cadea destul de bine pe corpul sau.

Intram in camera (ff bine aranjata, tv la muzica, covor fain:)), pat bun, prosop curat etc) discutam despre actiune la insistentele mele, caci la telefon v-am zis nu a fost tocmai explicita.

Masaj doar erotic o ora, dar nu prea, caci uite-te si tu e cam tarziu, pretul 100 ron. Insist sa ne apropriem de borna de 60 minute, si cu ajutorul unui msg de relaxare.

In camera singurele lucruri deranjante au fost frigul si atitudinea fetei, dezvolt imediat a 2 caracteristica.

Asezat pe pat, pe burta tremurand un pic de la frig dau startul a 2 oara, primul start fiind in mintea mea cu vreo 2 ore inainte. Incepe cu un masaj? sani miscati-plimbati-impinsi-storcositi-atinsi de fund(buci) cca 10 minute apoi alte 5 minute in care a inlocuit sani cu pizda, eu tot asteptand next level, intr-adevar m-a rugat sa ii spun daca vreau ceva anume. Asa ca am profitat pana la urma de dorinta ei si i-am spus ca vreau si un msg de relaxare mai sus, s-a conformat. Msg a insemnat plimbarea mainilor pe spatele meu.

Tot asteptand next level, o rog sa coboare mai jos si sa imi faca msg si pe coapse-fese. Nici gand, am vb singur. Ma roaga sa ma intorc cu fata, ma intorc si incepe cu un masaj cu sanii sai, urmat de frecarea pulii de pizda si invers.

O vad un pic grabita asa ca o rog sa ma ia mai incet dorind ca orgasmul sa fie cat mai intens. Desi la inceputul negocierilor a spus ca o pot atinge, tot ce am putut atinge au fost sanii si ff putin pizda, ceva uite=o nu e, cum o atingeam cum maraia.

Recunosc la lucrul cu organul=LABA si nimic mai mult se descurca bine, un 8-8,5 meritat poate chiar 9 pe alocuri insa atat. Dupa cca 30-35 minute aud tare aprins si raspicat GATA, TREBUIE SA TE TERMINI!!!!, o rog sa mai insiste putin insa nimic.

Termin repede si incerc sa ma relaxez, nu reusesc, 2 invitatii in curs de 15 secunde de a ma duce la dus (a 2 a sunat a porunca) m-am conformat. In baie e totul ok, gel de dus dove, prosop curat, etc.

Am mai discutat cca 5 minute in care i-am sugerat sa puna poze mai noi, sa intre pe site-uri gen asta (nu l-am numit, nu m-am recomandat etc) insa nu prea s-a aratat interesata.

Imbracat si dus am fost.

Acum la rece, fata nu e genul dupa care intorci capul pe strada dar nici genul cu care sa nu iesi afara din casa. E draguta, cam 1,65, pielea ff fina, bronzata, genul slim cu carnea tare, cu sani mici si pizda cu labii mari.

Puncte forte: Locatia + Laba de 8,5-9.

Puncte slabe: Toate celelalte descrise mai sus cu mentiunea ca door-to-door a durat 45 minute, asta pentru ca am insistat eu. Apopo masaj pe fese nu am primit:)).

 

VOIE BUNA!!!!

post-4440-0-07392600-1349818830_thumb.jpg

post-4440-0-97830300-1349818835_thumb.jpg

post-4440-0-58293100-1349818841_thumb.jpg

post-4440-0-73074600-1349818846_thumb.jpg

post-4440-0-12552900-1349818852_thumb.jpg

post-4440-0-42634900-1349818860_thumb.jpg

  • Like 3
  • Minus 8
Link spre comentariu

Am fost de 2 ori la fata asta. Prima data am gasit-o la un salon de masaj pe Visinului. Masajul a fost cel mult mediocru si atunci nu a cceptat decat un oral np nu foarte grozav pentru 50 ron extra. Mai recent am gasit anuntul ei in publitim si nestiind ca e vorba de aceiasi persoana am sunat. Locatia e undeva pe langa statia rompetrol din micalaca. Un apartament de 2 camere destul de curat. Cand am ajuns si am realizat ca o cunosc am ramas mai ales pentru ca ma refuzase inainte la salon. A insistat sa inceapa cu un masaj, adica sa frecat de mine 5 minute in timp ce eu stateam pe burta. Dupa a urmat un oral slab executat unde a folosit destul de mult mana iar dupa 2 min s-a plictisit si a vrut sa trecem la normal. Sta ca o scandura si abia asteapta sa termini. GFE 0, eu nu mai revin

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Am fost si eu la domnisoara,care are cam 1,60-165m si e f slaba la vreo 45-50 kg.Ea a mai lucrat la un salon de masaj pe Visinului,o cheama Anna si e unguroaica.Acolo facea sex oral si normal,ambele protejate,iar la masaj pot sa zic ca nu prea se pricepe.Mai interesant e faptul ca face masaj body to body ,adica se freaca cu pizda direct de scula ta,lucru care mi s-a parut interesant.La fata e dragutzica,dar are sanii f mici.Zice ca masajul dureaza o ora,dar mai mult de 30 de minute nu face.Daca vb frumos si insisti te lasa sa o lingi si posibil sa faca si alte chestii,dar nu am mai incercat.

 

 

  • Locatia 10,se ajunge usor si mi se pare f discreta,apartament ok,undeva langa Petrom in Micalaca
  • Aspectul fizic 8
  • Calitate/pret - 100 ron sedinta de masaj,cam de nota 7 la ce ofera
  • Servicii oferite  - nota 6,nu prea se implica,trebuie sa insisti sau sa mergi de mai multe ori la ea sa obtii mai multe...
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pisdland
  • Oras:pisdland

 

Masaj erotic Arad
Valabil din: 29.12.2012 - 10:25

 

Maseuza tanara,calificata in arta masajului,efectuez masaj erotic la domiciliul meu sau ma deplasez la hotel. Pret:100 lei/ora la domiciliu si 200 lei/ora-hotel. Este necesara o programare in prealabil. Va astept

Link spre comentariu
  • Oras:pisdland
  • Oras:pisdland

cer scuse de la enceput pentru gramatica,dar nu sunt cetatian roman.

am gasit anuntul pe publi24.ro si am encercat sa sun la fata de pe pose.

intentia mea nu era sa fac un masaj,dar sex si am entrebat frumos daca face si alecava si respunsul a fost positiv.

fata sta in bloc in micalaca pe principala spre Deva in spate la petron,forte simplu sa gheseste.

pose sunt reale,face oral si normal tot protejat arata destul de bine forte slaba seni mic si frumos

face tot un pic ca si robot. daca se face sex cu ia pot sa stai numa pentru 1 finalizare a doua nu vrea sa face si vrea 130.

locatie 8

igiena 9

oral 6

norma7

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@N.P.P, inainte sa deschizi un topic nou foloseste functia search, ca sa eviti sa deschizi topic nou pentru o fata care era deja discutata aici pe forum.

 

Contopit!

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am chemat-o in seara asta la hotel pe domnisoara si bine am facut, e fix pe gustul meu! Acum sa va zic ce si cum...

I-am trimis sms pt ca eram in restaurant si se auzea, mi-a raspuns, am stabilit ca intr-o ora sa fie la mine, mi-a spus ca se poate si altceva decat masaj.

A venit fix la ora stabilita, e o tipa foarte slim, fix, dar fix pe gustul meu, cam 20 si ceva de ani, nu te da pe spate dar e interesanta mai ales pt iubitorii genului, slaba, sani mici si tari, fund numai bun de apucat, la fata ok. Evaluarea fiind facuta si a trecut cu brio, negocierea a fost scurta, 200 RON si trecem direct la treaba fara sa mai pierdem timpul cu masaj. So, oral bunicel, simplu si fara incercari de deep sau de-astea, am trecut la normal, ea deasupra, nu exceleaza dar se misca ok, nu are probleme de genul ca sa nu o bag pe toata, nu-mi place, etc. Capra, super misto, dupa cum am zis, e o parere subiectiva, fund micut si tare tocmai bun de prins, view agreabil, contre...foarte bun.

 

Acum rezumat si note:

 

Fata: foarte slim, fund misto, sani mici si tari, simpatica si oarecum frumusica, curata si imbracata bine, 7-8

Sex: oral 7, normal 8-9

Locatie: hotel

Pret: 200 RON, totul protejat

 

Per total, de recomandat celor care prefera fete slim, maine o mai testez inca o daca la ea de data asta, inainte sa plec din arad...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

buna ziua

am fost si eu la fata asta, primul masaj de genul

fata draguta, amabila, locatia curata

foloseste mult ulei, iar contrar la ceea ce ma asteptam (un eventual masaj de relaxare, un pic de bodymassage, fata a inceput direct cu instrumentul meu, intai cu sanii apoi cu pasarica...si cam atat pt mine caci fiind cam entuziasmat am "cedat" :)

apoi am optat pt un masaj normal

acum, fiind primul masaj de genul nu stiu sa ma pronunt daca a fost ok sau nu, si nici la alt masaj de genu nu am mai fost de atunci

sa dau si eu niste note:

aspect fizic: 8.5 spre 9

locatie: 8 (putea fi un pic mai multa lumina)

prestatie masaj: nu ma pot pronunta intrucat nu am cu ce compara

pret 100 lei ora, dar nu m-a tinut mai mult de 35-40 min din momentul in care am intrat pe usa

 

  Iceage84 adauga te rog notele pentru masaj normal si masaj erotic exact asa cum crezi tu chiar daca nu ai cu ce sa compari. Spune-ne acum exact ce ai simtit si mai tarziu cand vei avea experienta in masaje poti deveni mai exigent.

 G.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
    Salutare , am fost si eu la domnisoara saptamina trecuta , am citit recenziile ei de aici si am zis ca incerc . Am sunat-o cu o zi inainte sa ma interesez de detalii , mi-a spus ca e 100 lei un masaj si am comvenit ca o sun a doua zi cu 30 minute inainte sa ma indrume spre locatie ( aproximativ o stiam din tread ) . Zis si facut , a doua zi pe la 10:30 o sun din zona oficiului postal 7 din Micalaca si o intreb daca pot merge la ea , ma intreaba daca intr-o ora e ok , spun da si-mi spune ca trebuie sa ajung in spate la statia de benzina Rompetrol din zona Miorita si cind ajung acolo sa o resun . Nerabdator ajung mai repede in cca 45 minute , o sun dar nu raspunde , ma resuna ea dupa 2 -3 minute si ma indruma la scara de bloc care e chiar in spatele statiei de benzina si-mi spune ca ma resuna ea sa-mi dea numarul de apartament sa pot urca . Ajuns acolo astept citeva minute dupa care in fine ma suna si-mi deschide usa si pot urca . 

    La usa apartamentului de la etajul 3 ma intimpina fata din descrieri imbracata intr-un maieu si pantaloni scurti , subtirica , la fatza nu e chiar top model dar nici urita nu e . Ma pofteste inauntru , ma intreaba ce servesc dar ca nu are numai apa minerala , spun ca e ok . Nu apuc sa beau o gura din pahar ca-mi spune ca daca vreau ma pot dezbraca si-mi arata fotoliul unde sa-mi pun hainele , incep sa ma dezbrac , se dezbraca si ea dezvelindu-si podoabele : sani foarte mici nu mai mari de marimea unor mingi de tenis de cimp sau mai mici , fundul e ca in pozele postate de ceilalti colegi curvari cu mentiunea ca in poza cea mare care o prezinta culcata pe burta si un picior ridicat parca nu ar fi ea , are fund mult mai mic - cred ca poza fiind facuta de prea aproape o mareste la fese . Din priviri imi indica patul care este ok din toate punctele de vedere , ma culc pe burta si ea mirata ma intreaba daca vreau si un masaj . Eu si mai mirat raspund ca daca se poate as vrea si se apuca de treaba . Masajul de relaxare pe care l-am primit a fost unul ok rezumindu-se la masajul spatelui , nu a vrut sa coboare la fund nici in ruptul capului , si a durat in jur de 15 min , dupa care mi-a spus daca vreau ma pot intoarce . Zis si facut , m-am intors , m-a uns cu ulei in zona penisului si a inceput sa-si frece sanii mici de pula mea care s-a intarit cit ai zice peste . Acest lucru a durat cu indulgenta spus vreo 5 minute , a mai pus niste ulei si a inceput lucrul manual alternat cu frecarea glandului de sfircul si tzitza ei lucru ce a durat maxim 5 minute deoarece am erupt vulcanic pe pieptul ei lucios de la uleiul de masaj . Inainte de ejaculare , in timp ce mi-o freca cu infocare am intrebat-o daca nu vrea un 69 , la care ea s-a gindit un pic , s-a uitat in jos inspre pasarica ei sau spre penisul meu ca nu am observat bine si a zis ca acum nu , poate alta data . Dupa ce a muls si ultima picatura m-a intrebat daca sa-mi dea servetele sa ma sterg sau ma duc la baie sa ma spal la care eu raspund ca vreau la baie . Acolo totul era curat dar nu exagerat , eu am intrat in vana si m-am spalat de ulei si de sperma , ea s-a spalat de asemenea de ulei si sperma dar la chiuveta si in acelasi timp cu mine , ne-am sters cu prosoapele curate pregatite si am iesit . 

    Ne-am imbracat , ea mai repede ca nu avea atitea de luat , eu mai indelung ca eram imbracat de drum . In timp ce ma imbracam am conversat eu ca la ea cam lipsa si i-am spus ca am sa revin la ea , i-am spus printre altele ca am auzit de ea pe Nimfomane si daca stie de forum : a dat din cap fara sa spuna nimic iar la intrebarea mea daca stie ungureste a spus ca nu stie . In final mi-am luat ramas bun si am plecat .

 

Si acum sa dau recenziile :

- locatie : 9

- aspectul ei : 7

- GFE : lipsa , sa zic ca-i dau un 5 de trecere

- masaj relaxare : 9

- masajul organului : 8

- igiena : 9

- pret 100 lei pentru aproximativ 30 minute 
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

no ... am fost si eu la domnisoara asta

gasind anuntul pe net, am zis sa sun si eu sa fac o programare la un masaj. am sunat si programat fara nici o problema in aproximativ 1 ora. am sosit in zona, dupa care am sunat din nou pt aflarea adresei. s-a raspuns din al 2-lea apel. locatia este in micalaca , la blocurile din spatele benzinariei rompetrol,EDITAT m-a primit o fata subtirica, in bichini si maieu, frumusica per general si curata. am avut o mica conversatie, dupa care m-a poftit in pat si ea a mers la baie (la mine nu a fost nevoie). s-a intors dezbracata, in pat, cu ceva ulei si eu eram pe spate si a inceput sa ma unga pe piept, abdomen, dupa care a trecut la madular si a inceput sa se joace cu el. toata actiunea asta a durat cel mult 10 minute, dupa care s-a suit pe mine si a inceput sa se frece de mine, cu sanii ei ce erau f mici, cu fundul, dupa aproximativ 10 min a inceput sa faca fite, ofteaza. am intrebat-o care-i problema si mi-a zis ca eu, ca ma termin greu ... hmmm ...i-am zis ca ai e timp , rspuns ce nu i-a fost pe plac si a inceput o laba si eu am tacut, ca doara voiam sa ma termin si deja incepea sa-mi pierd cheful. m-am terminat in sf, cu laba (si nu total din patrea ei, fraierul de mine) , dupa care la baie, decartat 100 lei si dus am fost. cu toate ca era vorba de 1 ora, in 40 de min s-a terminat totul (intrat-iesit usa)

note:

locatie  = 8

fata = plictisita maxim, fara chef, se crede bestiala in ceea ce face de aceea si e de un 5, frumusete 7

masaj = 4

curatenie (apartament + baie) = 9

pret 100 lei / ora ( atentie, 1 ora la ea cred ca nu e 60 de min, e 40-45 min :) )

eu zic ca nu e o persoana de vizitat! dar deloc!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

no ... am fost si eu la domnisoara asta

gasind anuntul pe net, am zis sa sun si eu sa fac o programare la un masaj. am sunat si programat fara nici o problema in aproximativ 1 ora. am sosit in zona, dupa care am sunat din nou pt aflarea adresei. s-a raspuns din al 2-lea apel. locatia este in micalaca , la blocurile din spatele benzinariei rompetrol, EDITAT  m-a primit o fata subtirica, in bichini si maieu, frumusica per general si curata. am avut o mica conversatie, dupa care m-a poftit in pat si ea a mers la baie (la mine nu a fost nevoie). s-a intors dezbracata, in pat, cu ceva ulei si eu eram pe spate si a inceput sa ma unga pe piept, abdomen, dupa care a trecut la madular si a inceput sa se joace cu el. toata actiunea asta a durat cel mult 10 minute, dupa care s-a suit pe mine si a inceput sa se frece de mine, cu sanii ei ce erau f mici, cu fundul, dupa aproximativ 10 min a inceput sa faca fite, ofteaza. am intrebat-o care-i problema si mi-a zis ca eu, ca ma termin greu ... hmmm ...i-am zis ca ai e timp , rspuns ce nu i-a fost pe plac si a inceput o laba si eu am tacut, ca doara voiam sa ma termin si deja incepea sa-mi pierd cheful. m-am terminat in sf, cu laba (si nu total din patrea ei, fraierul de mine) , dupa care la baie, decartat 100 lei si dus am fost. cu toate ca era vorba de 1 ora, in 40 de min s-a terminat totul (intrat-iesit usa)

note:

locatie  = 8

fata = plictisita maxim, fara chef, se crede bestiala in ceea ce face de aceea si e de un 5, frumusete 7

masaj = 4

curatenie (apartament + baie) = 9

pret 100 lei / ora ( atentie, 1 ora la ea cred ca nu e 60 de min, e 40-45 min :) )

eu zic ca nu e o persoana de vizitat! dar deloc!

scuze, etaj EDITAT, dar nu asta era important

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Hai noroace,

Apucanduma cheful de bolanzenii zic hai sa trec si eu pe la dsoara asta oricum pacate am destule unul in plus trece neobservat  :yummy

Zis si facut, apuc telespicherul si o sun pe cumatra care imi raspunde pe un ton deloc amabil dar in fine trec peste momentele de cumpana si o intreb de locatie, servicii si bineanteles tarife. Spunandui ca sunt decis sa vin parca isi mai schimba cuvantarea si imi comunica preturile:

-100 lei masaj, o finalizare/o ora

-150 lei masaj de incalzire+oral+normal (ambele protejate), o finalizare

-anal exclus

Ma programez cam peste 2h timp in care mai aveam ceva de rezolvat si imi comunica locatia in micalaca la un bloc in spatele benzinariei Petrom, deci ii dau bice.

Ajung la fata locului , o sun iarasi sami zica exact scara si apartamentul, zona nu e foarte circulata dar nici foarte retrasa fiind strada paralela cu principala catre iesirea spre Deva.

Aterizand in cuibusorul de nebunii, madame ma astepta intro pereche de pantaloni foarte scurti mulati pe juma de buca si un tricou, asa la prima vedere nu pare zana zanelor dar nici de neatacat,la fata dragutica, undeva pe la 1.60 slabutica, sani foarte mici si cacau deasemenea (in poze arata ceva mai plinuta dar cre ca se situeaza undeva la categoria pana un maxim de 45kg). Aapartament cu 2 camere , baie , bucatarie simplu si pot spune curat dar de moda veche. Apropo la bucatarie usa inchisa si am avut asa un feeling ca ar fi nea Petrica pe acolo dar ma rog fara probe nu pot arunca verdicte.

Dupa cemi fac intrarea ma intreaba de un pahar de suc sau apa incercand sa para draguta in rest deloc comunicativa incercand sai scot cateva cuvinte cu clestele dar si acelea erau aruncate asa din scurt. ok zic hai ca o dregem noi cumva. ii decartez 150 spunandui ca vreau all inclusive (bine fara anal dupa cum a si specificat la tel) si trec la baie oferindumi prosop curat.

Revenind la cocoselu gol ma astepta si ea cu veverita la vedere parca mai dregand putin prima impresie , gata de dezmat (in gandul meu). NICI POVESTE DE ASA CEVA.

Ma asez pe pat ,ma unge cu putin untdelemn de la bunica dupa care incepe a se freca cu sanii de mine apoi de Nea Mitica si neinsistand prea mult o pune si pe veverita la frecat. Pana aici nimic deosebit chiar nimic placut totul facut mecanic si pe repezeala. Vazandul pe nea mitica pe jumatate trezit i pune pelerina si incepe sal smotoceasca dar din nou fara talent si inspiratie, foloseste putin mana dar asta am remediato de vreo 2 ori odata spunandui si odata tragandui mana. Bine, normal ca eu am insistat ca oralul sa fie executat fara echipament dar foarte raspicata si chiar enervant de respingatoare imi spune ca nu negociaza.

Ok trecem si peste astea, incinganduma putin ii spun sa vina cu bucile la pozitia 69 vrand si eu sa bag limbuta la savarina care dealtfel era curata, epilata, binemirositoare si destul de incinsa. Dar aici surpriza nu accepta limbi, fara explicatii si foarte nervoasa ca am atatea pretentii, defapt nu stiu ce iam cerut asa mult dar in fine indispusa total, totusi iam bagat putin degetele era destul de incitanta pozitia ma mir ca aici no comentat nimic. In cele din urma simtind ca vine tsunami zic hai so incerc si la un normal, o pun caprita peisaju nu era chiar rau sa zicem ca o prinde bine pozitia, destul de stramtuta dar din nou mecanic, dai ca surdun toba geme putin sar putea sai placa numi parea fals dar degeaba numai comentarii la schimbat de pozitii si intrebari de genu     te termini odata sau mai ai mult? desi trecuse sa zicem 20-25 min de actiune. La final am scos chipiu si am umpluto putin pe spate asa in ciuda.

Trecut din nou la dus, imbracat si la plecare incerc sa o fac sa inteleaga sa schimbe putin atitudinea sa se implice mai mult sa termine cu aia nu, aia nu dar nai cu cine fata o tine pe ai iei si cica daca nuti convine dute la altele care fac ce spui tu. Ma chiar am sai urmez sfatul

 

Sa dau si niste note:

 -Locatie:   8  (curat dar in stil vechi nerenovat)

-Aspect fizic 8 (slabuta, fara forme dar funduletzu promite)

-GFE     -0 

-Oral -5 (protejat nare nici un farmec doar asa de trecere, nu oricum nu impresioneaza nici prin tehnica)

-Normal -6

 

Concluzie: Strict legat de fizic e ok , cu o implicare pe masura si cu o TOTAL alta atitudine ar putea fi cea in topul din Arad asa iti taie pofta de revenit, eu sincer nam so fac.

Sarbatori fericite  tovarasi

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

E primul meu post si prima mea vizita la o escorta in Arad, deci luati-ma usurel :)

Avand in vedere ca azi e o zi mai speciala, am zis ca merit si eu sa ma rasfat un pic. Nu a fost prima varianta, am incercat la Sonya dar are telefonele inchise si domnisoara asta era cel mai apropiat de ce imi place mie, adica mai "petitte". Am sunat-o, i-am spus ca vreau sa o vizitez cam intr-o ora, mi-a spus ca ok, mi-a spus ca masaj la 100 ron cu finalizare prin "tehnica masajului". Eu insist si imi spune ca 150 masaj si tot protejat. Am ajuns mai devreme, am sunat-o nu a raspuns, noroc ca m-a sunat un prieten si am mers la o cafea. Dupa vreo ora si ceva, am sunat-o din nou, mi-a raspuns si mi-a spus sa vin la Mioritza, in spate la Petrom. Gasesc din prima blocul, ajung la usa, ma intampina o domnita de 1,60 bruneta, dragutzica. Ma serveste cu un pahar cu apa, timp in care imi spune ca face masaj la 100 cu aceeasi finalizare. Din nou insist si imi spune si de act. Dupa o zi la volan, obosit, ma duc la baie, dus, prosop curat. Revin in camera, ma intind pe burta sa astept masajul, imi spune sa ma intorc. Execut si sare direct sa imi puna condomu` si ma intreaba daca vreau "putin oral". Ii spun ca ar fi de preferat sa incepem cu oral totusi daca am sarit peste altele. Incepe un oral, sincer, am avut mai bune, mecanic, foloseste si mana. Incerc sa plimb mana, nu ajung, o rearanjez. Palpez, rasa, miros placut dar uscata rau de tot, iau tubu de gel din apropiere si il folosesc cu incredere. La un moment dat, ii ridic picioru` intram intr-un 69. Oralul a durat vreo 10 min si probabil s-a saturat sa moflaie cauciucul, se opreste si sare in instrument, ea calare, eu lenevesc :D A mai durat aprox 10 min, timp in care a muncit, usoare gemete/gafaieli, nu am fost in stare sa imi dau seama daca erau regizate sau nu. Cand am terminat, mi-a dat un sul de hartie si amandoi la baie. Eu inca un dus, ea s-a spalat la chiuveta. Ma imbrac, o intreb de ce e asa tacuta si imi spune ca daca eu nu vorbesc ... mda. 

Per total, ce sa zic ... am avut si mai nasoale. Daca macar ar mima un pic de interes, eu cred ca ar avea mare succes in domeniu, dar probabil nici nu ii place ce face. Face mecanic si se simte.

Note

Locatie: curat, miros placut, patul m-a enervat la culme ca era prea moale pt gusturile mele - 8

Aspect fizic: mie personal imi place genul, poate cu sani mai mari, era si mai ok - 9

GFE: inexistent

Oral: nu e rau, dar nici bine, pacat ca accepta numai cu cauciuc - 7

Normal: fata munceste, accepta schimburi de ritm, merge - 8

Masaj: ahhh ... am ramas fara :)

 

Dupa cum am zis si am vazut ca si altii au avut aceeasi parere, e doar sex, fara implicare. Eu asta caut, dar totusi poate si o conversatie inainte si cu un GFE era mai bine. Eu o sa mai trec, in viitor, poate mai se schimba.

 

Sarbatori fericite :)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna stimabili futaciosi,

 

Sunat aceasta dameza acum vre-o 3 luni ,voce calda si placuta.Intelegere 1 h/200ron la mine la hotel .Ajunsa punctual intra pe usa o dameza frumusica ,cocheta cam scunda si slabuta.

Incepe discutia ,bla bla,schimba datele problemei,urca pretul la 400 pt o ora,si afirma ca nu am inteles eu bine ,si nici ea nu mai retine cu cati vrb pe zi respectiv 200 "o relatie"citez.

Incepu cu un oral spre mediocru ,mecanic ajutat de mana foarte mult,urmat de un normal destul de bine executat.

Per total :

aspect fizic .8

igiena 5 desi arata bine ii cam pute pasarica.

pret 200 sau 400 ora depinde in ce toane si cum o arde cu minciuna.nota 2

prestatie normal. 8 :hug1

gfe-5

onp-nu

Nu este exact precum in poze arata mai rau in realitate.

PS.NU recomand desi o gasesti peste tot in anunturi. :no2

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am fost si eu dar a trecut mult timp. Am facut un masaj. Sincer nu a fost nimic deosebit. Nu vreau sa dau note deoarece nu mai tin minte decat faptul ca nu e de revenit. Nu e cel mai slab masaj, deoarece cea de la Amarad de 38 de ani e greu de intrecut, dar pretul este mai mare. Oricum nu e de revenit.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
  • Oras:Catanzaro, Italia
  • Oras:Catanzaro, Italia

M-am dus eu 3 zile acum pentru ca am zis ca vreau sa vizitez toate fetele care fac masaj în Arad. Fata este cea din recenzia, nu asta cu pozele noi. Este slaba și micuță. Se grăbește mult. Nu am făcut recenzia pentru ca este tot cum este descris în postările trecute

Door to door am fost 40 de minute. Am făcut și un dus la sfârșit.

Dacă vrei sa încerci du-te. Dar eu zic ca cu 100 lei nu prea merita. Salon J'Adore este mai bun.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...