Sari la conținut

Fetele de pe strada


Postări Recomandate

Daca vei citi atent acest forum, vei gasi prestatii mai de calitate decat pe CT si la preturi in aceeasi marja.

Nu stiu cum sunt preturile pe CT, presupun ca in plaja 50-100 lei.

La 100 lei, gasesti pe forum prestatii bunicele.

Succes si asteptam recenzii indiferent unde prestationezi.

Link spre comentariu
  • Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci

Ok, sunt multe locuri  in care o sa gasesti "curve" pe strada, de obicei o sa le gasesti noaptea, dar uneori le observi si seara pe la 7 cum se indreapta catre punctul de lucru.

 

Punctele de lucru:

 

1. Cel mai important este cel mentionat de colegul @cristiborcea si porneste de jos din piata Cipariu chiar langa statuia lui Baba Novac(dupa parerea mea la un moment dat erau niste damicele destul de ok pentru niste "curve de strada") pana sus la al doilea sens giratoriu pe calea turzii la vreo 200 metri de OMV, unde gasesti chiar si "aratanii de orice feluri" dar si fete cat de cat ok(tinand cont ca nu iti permiti sa platesti nu stiu cat pentru serviciile respective<<...si e intuneric afara>>).

 

2. Zona garii , unde sincer la fel ca si restul poate cu o exceptie sunt niste doamne ,avand norocul de a NU AJUNGE pana acolo, dar daca esti deschis unor noi provocari si-ti place sa risti...

 

3. Grigorescu, acelasi lucru ca si zona garii, dar nu am vazut decat 2 "curve" din care una CHIAR PAREA URATA, SI GRASA SI....in fine

 

4.Inchei cu Zona Aurel Vlaicu, inainte de pod, erau cateva recenzii daca nu ma insel(o damicela cu origini care era peste media celor de pe strada, nu stiu daca mai presteaza si sincer nici numele ei de strada).

 

PRETURILE: NU OFERI MAI MULT DE 50 DE LEI PENTRU ORICE SERVICIU IAR COMBINAT MAXIM 70 <<ca o fi normal sau oral ...anal nu cred ca fac, nu stiu , n-am intrebat...nu ma interesat...nu cu asa ceva...>>

 

In cazul in care colegii cunosc alte zone sau detalii despre zonele respective am sa ii rog sa posteze.

 

Spor la futut,

 

cu stima,

 

M.D.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

salut futaciosilor aseara am iesit la plimbare in oras cu radarul si la intoarcere acasa pe calea turzi unde este intersectia cu semafor spre str bunaziua pe marginea drumului am observat o fetita bunicica pot sa spun dar numai de departe am vazut-o cum state-am la semafor,avea o fustita scurta si se vedeau niste picioare foarte frumoase.nu am putut sa o intreb de prestatii,sau de pret.dar daca o sa o mai vad si o sa fiu singur o sa opresc sa imi dea niste informatii.

stie cineva ceva de ea??

toate cele bune tuturor..

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoaca
  • Oras:Cluj-Napoaca

Cat de sigure sunt fetitele astea, ma refer la igiena? Cele mai multe sunt de etnie, sunt batute de pesti daca nu aduc bani destui, saracele de spaima accepta orice, si neprotejat daca se cere, dupa un numar cu  un client in masina sau in boscheti se intorc pe strada fara igienizare. Unele sunt adevarate bombe, pline de boli. Eu nu as avea curajul sa apelez la serviciile lor.

Link spre comentariu
  • Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci

Intr-adevar, aici draga @itguru nimeni nu poate sa te contrazica...dar cand esti putin matol si te crezi Batman la ora 3 noaptea si vrei sa dai neaparat in ceva, la cine apelezi...

 

Oricum interventia mea de acum se refera la cu totul alt lucru : Doresc sa va avertizez in legatura cu aceste "curve de strada", ele presteaza aceste servicii doar pentru bani, o fac foarte mecanic, evident nu pun pasiune, evident ca au o gramada de boli cum au mentionat unii colegi mai sus, in loc de un BJ ti-o scutura cateva minute si cand le zici sa te suga iar spun cu nonsalanta ca or obosit, daca nu te-ai terminat in intervalul de timp specificat de ele, se iau si se duc si te lasa sprijinit de baston cu un gust amar ca ai aruncat banii pe geam. NU UITATI , in cazuri de forta majora, in care va ganditi sa apelati la asa ceva, ca : VA GOLITI si atat(cu ele nu are rost sa INCERCI sa discuti precum cu damele care lucreaza cu locatie sau FK sau sa te astepti la GFE) , NEGOCIATI LA SANGE banii pe care doriti sa ii oferiti pentru ca si ele fac acelasi lucru, si sunt dispuse sa lase foarte mult de la ele desi initial cer niste preturi astronomice tinand cont de locatie si aspectul lor fizic si cel mai important lucru cand sunteti cu dansele, indiferent ca o fi ea buna sau nu,FOLOSITI PREZERVATIVUL indiferent ca e O(desi este incomod iar senzatia este atenuata) iar la N si A nici nu mai vorbesc, ganditi-va ca presteaza zilnic, cu foarte multi clienti, cu unii fara prezervativ si cinestie cat de nespalati sau ce boli au.

 

IN CONCLUZIE: Decat sa mergi la o "curva de strada" , mai bine pui banii sub saltea si in 1-2 luni ai strans destul incat sa mergi la o dameza cu locatie, curata, aspect fizic decent, cu care poti si povesti si care uneori se implica.

 

Spor la futut,

 

cu stima,

 

M.D.

  • Like 1
Link spre comentariu

Si eu sunt FERM de aceeasi parere: nu se merita sub nici o forma

Tariful lor e scump, bate in jur de 50 lei/numar, insa uita sa precizeze ceva: maxim 10-15 minute. Deci ies in jur de 200 lei/ora. 

Sunt dameze pe care le puteti combina la 50-70 numarul, sunt care au in meniu varianta scurta. La 100 puteti prinde, o ora cu 2 finalizari.

Despre igiena discutiile sunt kilometrice: risc exista la toate (inclusiv la cele cu pretentii), chiar si daca o faceti cu protectie de 100 la suta. Insa la genul asta de fete, riscul e maxim, ele 100 % la ceva boli, totul tine de imunitatea voastra daca le luati sau nu.

Esente e simpla: se fut in medie cu X (sa zicem 5/zi) si nu se spala.

Dar, ele stau in tot felul de cocioabe (unele, probabil), unde din nou nu se spala. Deci nu se spala cu zilele...

Link spre comentariu
  • Oras:dej
  • Oras:dej

inainte sa gasesc forumul am incercat mai multe fete din toate zonele clujului:D

tipa de care zicea ciucurel am incercat-o prima data, a fost prima experienta cu o fata platita. S-a petrecut in spate la un garaj si am platit vreo 50 de ron pentru OP apoi am mai cotizat 20 ron pe motiv ca nu ma termin mai repede si am facut si normal. A fost o experienta foarte nasoala.

Majoritatea de pe turzii sunt asa.

Sus de tot pe turzii, faci dreapta inspre padure si imediat pe dreapta era o fata care face ON+CIM cu atentie sporita asupra zonelor inconjuratoare la 50 ron. 

Aceleasi servicii le poti primi si in zona colina. pe partea dreapta este o tipa, chiar inainte de garaje care face aceleasi servicii, tot cu 50 ron, arata ceva mai bine dar isi concentreaza atentia doar asupra instrumentului...

Iar ultima experienta de genul asta a fost pe aurel vlaicu, pe partea dreapta, chiar inainte de a intra in ulitmul sens giratoriu, cel unde poti urca pe centura. Fata de etnie, dar finuta si placuta, a cerut 60 ron pe ON+CIM si a facut treaba foarte buna. Chiar am ramas foarte impresionat, pentru o prestatoare stradala si-a dat interesul sa ma simt bine.

Eu recomand aceasta cale doar pentru o golire rapida si ieftina. Aproape de fiecare data cand am dat banii pe asa ceva am avut un sentiment aiurea de....vina combinat cu parere de rau, lucru care nu mi s-a intamplat cand am apelat la escorte mai de top.

 

PS: nu stiu sigur daca postez unde trebuie,,,,e un fel de recenzie.

 

Sus pe calea turzii chiar inainte de sensul giratoriu pe dreapta, prin boscheti, vad doua fete. una mai rotunjoara si mai zambareata, cealalta mai skinny si mai serioasa. Negociez cu cea rotunjoara un oral si pornim spre padure. Pe drum imi zice ca are 18 ani, ca e la inceput si cealalta fata e sora ei. Dupa ce mergem vreo 15 minute pana la locul actiunii si aproape am ramas impotmolit in padure...incepem si actiunea. Fata foarte timida, se vedea ca e la inceput dar eu tot speram ca va fi ok....ei, n-a fost. Vai de el oral...mai cu dintii mai laba mai se ineca, mai o pufnea rasu ca pe o..... In fine, vazand ca nu am nici o sansa sa finalizez ii zic sa incercam un normal, speram ca va fi mai bine avand in vedere ca e ft tanara. Propune sa o pun afara pe capota masinii ceea ce mi-a suras si mie...am finalizat asa intr-un final dar nu a fost nimic deosebit.

Pe drum spre locul de unde am luat-o mai schimbam doua vorbe si imi lasa numarul de telefon.

Iau legatura cu ea dupa cateva zile si ii propun sa o iau pe ea si sora ei si sa incercam ceva in 3, Pretul stabilit de ea 200 ron. (pentru ambele fete si nu s-a pus nici o limita de timp).

Le-am luat de acasa (din afara clujului) si am mers la mine. eram foarte entuziasmat ca va fi ceva nou si fain dar nu ai frate cu cine. A inceput tipa asta un oral...slab ca si prima data apoi am trecut la big sister...ea se descurca mai bine dar nu stralucit. Am continuat cu normal cu sora mai mica deoarece cea mare era pe rosu. (n-am verificat) Dupaia plangeri ca nu o suge dupa sora'sa ca nu face aia...ca nu face aia... si tot asa eu le puneam sa stea cum vroiam eu, ele se trageau sau una mergea in living ca i rusine de sora ei:) Chiar nu inteleg de ce au acceptat de la bun inceput.

A fost o experienta interesanta dar nu pot sa vi le recomand, dar daca e cineva interesat, mai am numarul de telefon si il dau.

Notele:

voi face o medie intre cele doua fete

look: 6 - partea buna ca sunt doua si poti alege skinny sau rotunjoara

gfe: 7- sora mai mica vroia si Fk si mai multe imbratisari dar nu prea eram eu interesat de asta

oral: 6- aici e media intre oralul de 4 si cel de 8 facut de sora mai mare si mai experimentata

normal: 4- am incercat-o doar pe cea mica

pret 50 finalizare (pe bancheta din spate sau 200 pentru varianta aleasa de mine)

  • Like 8
Link spre comentariu

as dori sa iti completez putin recenzia ta...eu cam stiu toate harfele astea de pe strada...din propria experienta, destul de vasta zic eu, raman de amintit cu oarecare placere un procentaj de 3% (estimativ) ... lucru nesemnificativ pentru banii "fututi"...

 

referitor la...fata de care zici, de pe traseul de la aeroport spre sannicoara, la sensul giratoriu de la iesirea din cluj am "cunoscut-o" nu chiar un an de atunci...este trecuta in topul personal , la calitatea oralului (CIM inclus) ; la normal ce e ciudat la ea este faptul ca are niste gemete realistice cum nu am mai vazut ,  zici ca o futi prima oara ; 50R 1 finish -  nu prea mai merge in zona aeroport ci activeaza mai nou pe turzii langa restaurantul chinezesc, la pod, impreuna cu alta "cunostinta " de a mea - bruneta tigancusa creata, mignona, cu fuste mini (nimic deosebit, la corp arata ok - tzatze mici dar faine acum aproape 2 ani, miscari din cur bune)....

 

de cele 2 fete de care mai vorbesti...le cunosc de asemenea -nu cred ca sunt surori dupa cum zic - stateau initial la ultimul sens giratoriu de pe turzii, unde se merge si spre faget...pe fata mai serioasa, slabuta am cunoscut-o nu chiar cu 1 an in urma - veneau cu un peste care, parca aproximativ la 50 de metri de ele...opresc sa intreb de tarife - fata grasuta era debutanta (dupa clientul anterior a inceput sa planga ca ea nu mai vrea sa faca nimic si a plecat la masina acvaticului padron) ; raman cu slabutza la un normal de 50 grei...era draguta la fata...corp ok, dar , neepilata la pisi si cu un miros marin(at)....fetele erau chiar in primele zile pe piata din cluj, cica erau de undeva de la tara....de atunci le-am revazut , mai "aratoase" , zambitoare , mai normal/curat/bine imbracate si cu locul de munca stabilit la benzinaria petrom , putin mai jos de sensul giratoriu pe dreapta  cum cobori....uneori sunt 3 (mai au o colega mai grasa , nashpeta) .... pe cea rotunjoara si zambareata am testat-o recent,  la o ora f tarzie cand cu greu am iesit din noroaiele locului ales de ea, pornind spre o alta locatie...e putin "bronzata" corporal nu e cine stie ce, are o cicatrice pe coapsa stanga, tzatze mari putin lasate, buci maricele...fata mi s-a parut foarte lipicioasa...dupa ce mi-a cerut ceva muzica, mai tare, a montat un latex ieftin si subtire, si am invitat-o la un lady on top, eu fiind pe bancheta soferului... o penetrare usoara dupa care fata s-a lipit de mine , vroia sa ma tot sarute pe gat , FK (bineinteles evitate) ,  ma strangea in brate, si gemegafaia foarte realist....totul ok pana a venit un damf de ceva pescaresc expirat la soare de ceva timp...finisat rapid , servetele umede, geluri dezinfectante, deschis geamuri si demarat in tromba spre locul de ejectare al specimenului, unde am "aruncat" 40 r vorbiti anterior....am si ceva numar de tel cerut antefactum, numele l-am uitat....nu pot da note, nu revin, nu recomand !!!

 

Concluzie asupra pietei stradale locale , asupra "excortelor" testate - actuale sau retrase pe la asa zise saloane sau pe alte meleaguri, sau pensionate (si in general asupra activitatilor in strada) - de evitat !!!

  • Like 5
Link spre comentariu

am incercat si eu o fata de pe strada de la ultimul sens giratoriu de pe calea turzii Rebeca daca bine tin minte numele, bruneta ,tigancusa, are o cicatrice la un ochi

mi sa parut destul de curat cu un corp frumos si un cur bestial, locul faptei a fost la casutele din campingul din apropiere pt 50 ron casuta, 50 ron fata un oral si un normal protejat, cand dai de pe la spate

ai un priveliste foarte fain , eu zic ca merita incercat , succes.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

 buna , imi ziceti va rog unde sunt la gara si de la ce ora , multumesc.

Tu glumesti,acolo sunt doar tigancuse,sa nu mai spun de igiena -1.

Eu unul nu ti-as recomanda nici daca te-ar plati ele.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva prin Romania
  • Oras:Undeva prin Romania

Sambata am trecut si eu prin Cluj....nu va recomand sincer zonele mai sus amintite. Personal eu zic ca preturile sunt inacceptabile raportat la ce ofera ele. Subscriu la ce a spus moby_dick...prefer o altfel de experienta.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare cucuieţilor!

 

Sâmbătă pe la ora 16.00 am trecut pe Calea Turzii şi  mai sus de MOL lângă reprezentanţa Peugeot parcă era o domnişoară slabă, de etnie înrudită cu hinduşii, frumuşică la corp. Fund micuţ, bombat, picioare lungi, longilină spre subţirică, sâni micuţi, la 1.65 spre 1.70. Tatuaje nasoale şi pe degetele de la mâini. Părul uşor ondulat, vopsită roşcat-blonziu. M-a acostat şi mi-a zis că o cheamă Florina. O+N 80 lei nou-nouţi cerea, cred că mergea şi la 60 negociaţi. Ştie cineva ceva de ea, avea o candoare care m-a atras, sincer nu aş fi riscat atunci, dar vocea ei mi-a trimis nişte vibraţii plăcute cocoşelului, mă gândeam că poate ar merita măcar un oral protejat...

Părea total dezinhibată, mi-a tot arătat fundicul şi păsărica prin chiloţei, ba a insistat să imi dea nr. de telefon...

Dacă aveţi info, stimaţi colegi, please share :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu mare
  • Oras:Satu mare

hello!

I dont speak well romania so i will be quick and i will translate with google trad (you can answer me en romania, no problem)

Is there someone witch can give me news about the different spot for girls in cluj? 

Calea turzii yes, but i went to the gara and there where no lady... (or i didnt search good, is there a name of the street?

 

Zona Aurel Vlaicu and grigorescu is there still women? (and witch street in grigorescu?)

If you have any new info, ill be happy!

Thanks a lot

 

Buna ziua!

I dont vorbesc bine România, așa că am va fi rapid și i se va traduce cu Google trad (puteți să-mi răspunde en România, nici o problema)
Este cineva vrăjitoare poate da-mi stiri despre locul diferit pentru fete la Cluj?
Calea Turzii da, dar m-am dus la Gara și acolo unde nici o doamnă ... (sau nu am căuta bine, există un nume de stradă?
 
Zona Aurel Vlaicu și Grigorescu există încă femei? (și strada vrăjitoare in Grigorescu?)
Dacă aveți orice informații noi, să fie bolnav fericit!
Multumesc mult
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Renunta la ideea de a apela la fetele de pe strada e cea mai proasta solutie posibila.

Sunt numai fete infecte si tiganci, cu prestatii jalnice, la preturi la care gasesti, prestatii mult mai bune, la locatia fetei.

In plus, in cazul tau, fiind strain sigur te vor fraierii la bani, iti vor cere poate un pret astronomic (gen 100-200 de lei).

Din comoditate, folosesc si eu google transalte.

 

Give up the idea to appeal to girls on the street is the worst possible solution.
There are only infected and gypsy girls with lousy benefits at prices that find, much better benefits at the location which also provides far better in terms of hygiene.
In addition, in your case, as a foreigner, you will sure money losers, you may require an astronomical price (like 100-200 RON).
For convenience, I use google transalte myself.
Link spre comentariu
  • Oras:Satu mare
  • Oras:Satu mare

Thanks for your answer but im really looking girls on the street  for personal reason :s But thanks for your time! 

 

Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră, dar im într-adevăr în căutarea fete de pe strada pentru motive personale: S Dar multumesc pentru timpul acordat! și pentru google translate :)

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Ma rog, mi-e imposibil sa inteleg care sunt acele motive pentru care te-ar interesa fetele de pe strada. Daca te gandesti sa le recolezi sa lucrezi pentru tine, sa stii ca deja e tarziu, toate au peste.

 

Well, I find it impossible to understand what are the reasons why you might be interested girls on the street. If you think you harvest them to work for you, you know it's already late. All are protected by a fish.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu mare
  • Oras:Satu mare

Nooo no i dont want them to work for me im not a pimp!!!!! if you want to know the  reason its because 1. i have the fantasy of peaking girl on the street, 2 . i want cheap sex, dont care of the quality, i always put a condom so dont really care if the girl are dirty 3. ive found a girl one time on calea turzii but shes not here anymore... i would like to know if shes  not somewere else :) 

well personnal and boring reason (thats why i didnt told them in the first time :) ) but anyway thanks again for your answer!

 

Nuuu nu Nu vreau să lucreze pentru mine, nu im un proxenet!! dacă vrei să știi motivul acesteia, deoarece 1. i-au fantezia de varf fata de pe stradă, 2. Vreau sex ieftin, nu-mi pasă de calitate, am pus întotdeauna un prezervativ asa ca nu pasă cu adevărat în cazul în care fata sunt murdare 3. ive a găsit un moment fată pe Calea Turzii, dar ea e aici nu mai ... Aș dori să știu dacă ea e nu somewere altceva :)
Motivul bine personala si plictisitoare (thats de ce nu i-am spus în prima dată :)) dar multumesc oricum din nou pentru raspunsul tau!
Link spre comentariu
  • Oras:marasti
  • Oras:marasti

Why don't you pick up girls in clubs? It would cost merely the same and they will do it for pleasure not for money.

 

Girls in the street are more expensive than the call girls. You can easily find a nice girl on call willing to satisfy your fantasies during an hour or so, for approximately 150 lei - that's 35 euros. The rates in the streets for a quicky is around that amount - 25 for 20-30 mins.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:dej
  • Oras:dej

Saptamana trecuta, in cautarea unei goliri rapide, am apelat la o mai veche cunostinta care isi face veacul pe la capatul manasturului. E usor de identificat deoarece aproape in fiecare seara are aceeasi pantaloni albi (sau alta pereche de aceeasi culoare :no2 ). Tipa face un oral ok la maxim 50 de lei. La normal nu imi dau cu parerea deoarece nu am incercat-o.

Actiunea nu merita povestita deoarece nu a fost nimic deosebit, dar la plecare, dau bot in bot cu masina politiei, politie care nu prea avea ce cauta in zona aceea decat sa prinda "infractorii" ca mine. Fata s-a aplecat pe picioarele mele (pozitie care o cunoaste prea bine si a repetat-o cu 2 minute inainte) si desi s-au uitat foarte insistent inspre masina mea, nu m-au oprit. Dar va spun ca am avut ceva emotii si deja faceam scenarii de cum voi scapa de una ca asta...

Sincer, cea mai mare problema cand iau cate-o fata de pe strada e sa nu imi fie vazuta masina de trecatori sau de vreun prieten aflat intamplator in zona dar dupa patania asta trebuie sa fiu mai atent si la politie, desi, m-am cam lecuit. 

Voi ati avut astfel de probleme, sau chiar sa fiti prinsi in timpul actului?

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...