Sari la conținut

Delia - cuib 1 Decembrie - 0757202300, 0757436114, 07526717, 0756871968, 075597460795


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salut,

 

Am vizitat recent cuibul de pe 1 Decembrie, vis-a-vis de un parculet de joaca. Locatie mentionata si in:

- sectiunea de top: http://nimfomane.com/forum/topic/4891-ela-milf-skinny-0756871968-grigorescu-pe-blv-1decembrie-1918 cu referire la donsoara' Ana / Ela

- sectiunea nu atat de mult de top: http://nimfomane.com/forum/topic/4764-camy-senzual-0757202300 cu referire la donsoara Camy si tangential la donsoara' Iasmin

 

Numerele de telefon culese de-a lungul vremii de subsmenatul, ca apartinand acestei locatii sunt: 0757202300, 0757436114, 07526717, 0756871968, 075597460795. Posibil sa mai existe,

 

Din informatiile culese, Camy nu mai presteaza de ~1-2 luni. Nu am reusit sa aflu daca s-a retras sau s-a mutat. Cred ca in lipsa altor date, topicul http://nimfomane.com/forum/topic/4764-camy-senzual-0757202300 poate face o plimbare pe la arhiva. 

 

Mai presteaza: Ana/Ela, Iasmin si o donsoara' "noua", pe nume Delia, ce va face obiectul acestei recenzii. Preturile sunt (pentru toate sortimentele cu protectie):

- 100 ron - O+N  - 1 fin / 30 min

- 150 ron - O+N - 2 fin / 1 ora

- 150 ron - O+N+A - 1 fin / 30 min

- 230 ron - O+N+A - 2 fin / 1 ora

(*) serviciul A este prestat doar de Ana/Ela si Delia

 

Locatia e un apartament, utilat/mobilat "clasic", adica in mileniul trecut. Totusi, chiar daca luxul nu are nici o legatura cu apartamentul respectiv, macar e curatenie.

 

Revenind la "subiecta" vizitata de mine, Delia se prezinta intr-o serie de anunturi de piata in tema: "nou nou Delia blonda 24 ani - delia blonda subtirica 168cm 50 kg te astept la mine sa-ti ofer satisfactia de care ai nevoie.vino sa ne cunoastem!"

 

Vizita la fata locului confirma datele de inaltime si greutate. E destul de skinny, dar nu atat de tare ca si colega ei Ana. Pentru cei care cautati forme, mutati-va gandul. Sanii sunt f. mici, inexistenti. Fundul iar micut, aproape de copila. Varsta in schimb as zice ca e un pic coafata in anunt si as indrazni sa o trimit mai spre 28-30.

 

Igiena e buna / foarte buna, nu am avut nimic de reprosat. Fara mirosuri suspecte, nici la N, nici la A.

 

Prestatia pentru un 150 - O+N+A protejate, 30 min:

- fara preludiu, pana am apucat sa ma dezmeticesc eram deja cu guma pe organ - GFE: 1-2

- 2-3 min un O rapid de trezire, executat corect, fara maini, fara atentie la zone adiacente - Oral: 5-6

- 20 min - schimbat mai multe pozitii, intermitent N cu A, implicare relativ OK, asculta si accepta ce ii ceri, mai vine cu idei, dar nu e nimic deosebit - N: 7-8; A: 7-8

- finalizare pe corp

 

Alte observatii:

- foloseste lubrefiant pt N, dar nu si pentru A :)). E destul de larga in cea de-a doua gaura, ceea ce ma face sa cred ca practica de o vreme sportul respectiv

- alterneaza N cu A cu acelasi prezervativ si nici nu am simtit nici un fel de mirosuri suspecte - un plus la pregatirea igienica pre-prestatie

 

Overall: Un fast-fut "clasic" la un raport pret-calitate decent pentru Cluj. Poate fi o varianta interesanta pentru amatorii de anal.

 

Happy hunting,

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

DEZASTRU, DEZASTRU, de 3 ori DEZASTRU.

 

Am stat de ceva vreme (aproximativ o saptamana) pe ganduri cum sa scriu aceasta recenzie. Inca si acum sunt suparat pe mine si pe alegerea mea de a vizita aceasta domnita, dar sa incepem cu inceputul.

 

Fiind infierbantat si statut de ceva vreme ma hotarasc sa fac o vizita la vreo dameza. Cum acest cuib e in vecinatate sa zic asa, am zis ca nici nu trebuie sa ma deplasez mult, hai sa o vizitez pe fosta Ela, actuala Ana etc. cum si-o mai fi zicand. Dau sa sun, in cuib doar dra. Delia urmand ca Ana sa isi faca aparitia doar peste o ora. Nemaiavand rabdare si stiind ca e mai tinerica si presteaza aceleasi servicii: oral, normal, anal, toate protejate ca si Ana aka Ela, hai sa facem o incercare. Dupa o igienizare atenta acasa, sun, ma anunt in 15 minute si pornesc.

 

Locatie: descrisa destul de bine in topicul camy_senzual, nu are rost sa insist, doar la faptul ca era cam intuneric in tot apartamentul.

 

Delia: un fizic de scleptzomana, fata snur fara tzatze fara cur, un tatuaj pe umarul stang, blonda, nu foarte inalta cam intre 1,70-1,71. M-a primit cu un zambet (cam fals) dar care m-a dezghetat putin la intrarea in ap. Am fost condus in prima camera pe stanga si rugat sa ma dezbrac. Tin sa precizez ca s-a abuzat de cuvantul "dragutule" care m-a deranjat de la o vreme. De la intrare pana la iesirea mea pe usa atmosfera a fost de un fast fuck veritabil. Ne-am inteles la oral, normal si anal 200 de ron ora si sa trecem la treaba...

 

Prestatia: - aici de obicei incepeam cu descrierea preludiului, in cazul de fata o sa las doar atat, preludiu 0, dezbracare rapida din partea ei, eu putin nedumerit de atitudine, m-am miscat mai lent, lucru care a facut-o sa ma zoreasca...utilizand des: "dragutule".

 

Primul numar: M-a pus sa ma intind pe burta, a luat ceva ulei (care ulterior am vazut ca il foloseste si pe post de lubrifiant), mi l-a intins pe spate, frecat putin pana a intrat in piele, m-a intors pe spate si a inceput sa-l ia pe ala micu la frecat. Saracu' dezamagit de toata atmosfera de fast fuck nici nu vroia sa se trezeasca. Intr-un tarziu am reusit sa obtinem o erectie cat de cat, a pus repede guma, ups, al meu la pamant din nou, a incercat sa-l trezeasca intr-un sfarsit a reusit si a inceput un oral destul de mediocru, pozitia ei mi se parea cam incomoda, eu pe spate si ea in genunchi pe marginea patului, in pozitie latera fata de mine, mai freca de 2,3 ori, il mai lua capul putin in gurita putin si tot asa. Am incercat sa destind atmosfera, sa-i fac un compliment, sa o mangai, ceva, care sa duca la putina caldura din partea ei, n-am obtinut nimic. Pana la urma am invitat-o la un 69, zici ca nu o mai facut niciodata, statea in asa hal de apasata pe mine de ma sufoca efectiv. Sa nu mai zic ca mi s-a cam taiat cand am dat de putin miros ciudat la pasarica si poponet, deci si cu igiena nu sta prea bine. Toate bune si frumoase, ii spun sa se dea jos. (apropo, zici ca nu aude bine, la orice indicatie ii dadeam ea intelegea ca vreau sa se urce pe mine...). Incep un misionar pompez putin, incepe fata sa se strambe de zici ca eram Terente si aveam ditai castravetele de sera. O mai bag, o mai scot, greseala mea, ca o scot si moare...la care incearca ea iarasi cu mana, nimic, imi zice: "iti dai seama ca nu iti mai pot face oral"..in fine, ajung iarasi pe spate, si mi-o ia la o laba trista (apoi eu am platit pentru o laba sau pentru un futai). O anunt ca se apropie, ea disperata: "vai, sa nu murdarim cearsaful" si nici laba aia nu mi-o face calumea sa explodez, un finish din ala sumbru, in care curge zeama din tine, pe tine.

Al doilea numar: stam la o tigara, trec vreo 5 min, incepe cu aceeasi laba, reuseste sa mi-l trezeasca, pune prezervativ. Eu nu mai aveam niciun chef din cauza atmosferei, ma simteam fraierit pe fata...In fine, vine lady on top, statea in pula si facea niste miscari scurte de se lovea cu pizda de scrotul meu, incepea sa ma doara un pic, si cum nici nu simteam nimic pe penis, stiam ca imi moare iarasi. I-am cerut sa facem doggy, aici am vrut sa incerc "analul", moment in care ma chinui odata, de doua ori, pula, se rupe prezervativul (nici pe ala nu-l stie pune bine). Ii arat, o intreb de alt prezervativ, zice ca nu are...bine bine cucoana, dar pe restul ii faceai neprotejat? In fine, cred ca nu a dorit sa mai consume inca o guma. Saturat de toate astea, mi-am facut o laba trista pe sanii ei si gata am fost. Am mers la dush, moment in care i-am cerut 50 de ron inapoi pentru ca analul nu s-a materializat. La inceput nu a vrut sa mii returneze spuanadu-mi ca nu stiu ca banii care se dau nu se mai pot cere. Intr-un final mi-a adus cei 50 de ron, tinand totusi sa-mi aminteasca ca face asta din bunatatea sufleteasca si ca n-ar fi obligata sa mi-i dea inapoi.

Door to door am stat vreo 55 de min cu tot cu pauza si dush, plata finala: 150 Ron pentru 80& laba, 10% oral si 10% futai.

Concluzia: NU RECOMAND nici celui mai mare dusman al meu. N-am sa mai calc in cuibul ala nici pentru prea laudata Ela aka Ana.

Salutari si respecte!

 

PS: dra mi-a spus: "da sa nu scrii pe forum de rau, ca apoi nu mai vin clienti" eu am bagat o fatza serioasa la care ea: "haha, am glumit".

  • Like 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...