Sari la conținut

De ce sunt multi homalai pe site precum XOXO ?


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

luavas mortii si familia in pula astia din clanu raion care sunt atat da rupti incat modifica postari ca altfel n-au niciun talent

cum sa nu imi bag pula in gura ta, gaozare ????

Link spre comentariu

Dedicatie pentru xoxo aschilopatul, rahiticul.

 

 

#xoxo_saracul

 

 

nu intelegi ca asta nu da 2 lei pe nimeni ? E in stare sa faca franjuri toate topicele pentru ca are boala pe Inesis (pentru ca l-a facut de rusine peste tot pe forum) ? E numai gura de el pe forum ca in realitate daca tipi la el se caca pe el de frica. Daca iti arat poze cu el ai sa zici ca nu e adevarat, stau hainele pe el ca pe gard.

 

 

Prostitution, eu spun sa incetezi din a mai provoca lumea la replici si nu mai aduce numele meu in discutie aici , in modul in care o faci ca sa provoci la discutii in contradictoriu , cum esti obisnuit ;)

Puteti merge cu totii lamine pe topic, pentru ca in scurt timp eu voi lua moderare. Nu va mai folositi de numele meu si cei ce ma hartuiesc pe mine pentru a face tam-tam si la alte fete! Ms ;)

Eu zic sa se incheie aici .

 

 

nu inteleg, care e problema ta ? 

 

 

ai facut destule manevre pe forum si ai lasat lumea sa creada ca eu sau O alta fata te punem sa faci karaoke, imediat cum intram noi in discutii cu cineva. Nu vreau sa ca mai folositi de numele meu si punct.

 

S-a pisat Raluca pe tine in 2 timpi si 3 miscari, asta e cand lingi curvili in pizda si dai de ovula anti clamidia dupa :laugh2

 

Apropo Raluco, tu stii cine ti-a doxxat facebookul nu? fix labagii astia care ti-au luat apararea atatea luni si ti-am dat 5 stelule la profile si puncte cacalau :laugh2  prosta pulii

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

S-au pisat curvele pe mine si mi-a placut.

bai dar prost esti, ai duplicat postul. :))))))))))

ps: acum inteleg sensul clonei, sa nu te faci de cacat cand deschizi gura :)))))

 

#blue_prost

Link spre comentariu

Un topic de real succes.

20 de postări în 3 săptămâni!  :laugh2

 

apai asta ie deferenta dinte labagiul notoriu pe nume prostitution care vorbeste singur cu clonele propri pe topice atunci cand nu le scoate sa isi dea singur puncte la postari pe care apoi le ascunde, sau sa dea 5 stele si puncte ca o potaie de lingau ce este la curvele sale preferate, si forta universala pe nume xoxo.

prostitution isi voteaza singur pe topic cu clonele, dar a ramas in pana dupa ce i-a banat pisicul jumate din ele de acuma trebuie sa recupereze cu personaje politice din PSD cu diferite porecle, in timp ce xoxo are fani reali in fiecare colt al lumii!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...