Sari la conținut

Despasito/bamboo2017.... topic sa-i urati doar de bine �


Postări Recomandate

  • Oras:romania
  • Oras:romania

Cum suge pula un gras? 

 

Avand azi chef de o mica golire m-am gandit sa merg la o milfa. Pe cine sa sun oare? Hopa, mi-am adus aminte de mamica lui Despasito. Pun mana pe telefon si sun:

Eu: Buna ziua mama lui Despasito. Pot sa merg la dumneavoastra sa va dau o muie scurta?

Mama lui Despasito: Sigur fiule, poti sa vii ca nu am supt nimic azi.

   In 10 minute eram deja la locuinta lui Despasito fiindca acest imbecil inca sta cu mama lui in casa. Intru inauntru imi dau pantalonii jos ( baie nu avea rost sa mai fac cand stiam ca doar muie o sa dau), mama lui Despasito se pune in genunchi in fata mea si incepe sa suga cu putere.

   Trec vreo 5 minute cand in camera intra grasul de Despasito si incepe sa strige: mama ce faci, sugi pula la Justitiar?  La care ma-sa se ridica merge la el si-i fute 2 palmi si-i zice: nu iti este rusine sa strigi asa cand avem musafiri?  Ia hai si cere-ti scuze la Justitiar si acest lucru poti sa-l faci doar sugandu-i si tu pula.  Asa ca vine grasul de Despasito se pune  in genunchi in fata mea si incepe sa-mi suga pula in timp ce maica-sa doar privea.     La un moment zice maica-sa: Despasito ia treci tu in spate si da-i si niste limbi in cur domnului Justitiar.

Asa ca dragi colegi a inceput idiotul sa-mi dadea limbi pe la anus. Si chiar la un moment dat am simtit cum limba lui aluneca in anusul meu. Asta da familie imi zic eu. Stiu cum sa trateze un musafir.   La un moment dat nu m-am mai putut abtine, m-am intors si mi-am dat drumul in gura idiotului.  Despasito nu a stat pe ganduri si a inghitit tot. Inainte de a pleca  i-am dat lui ma-sa 50 de lei pentru muia de la inceput si cum idiotul statea si el cu mana intinsa  am vrut sa-i dau si lui 50 de lei, insa  mamicuta lui draga a zis: lasa ca el e multumit cu sperma pe care a inghitit-o. 

Asa ca daca vreti sa dati o muie scurta si gratis, grasul va sta la dispozitie. 

Si cum o recenzie nu arata bine fara poze aici aveti poza idiotului. =))

 

post-251955-0-92726400-1513588627.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Toate ca toate, nici mie nu-mi poate nu-mi plac topicele deschise de Despasito, dar totul pana la pozele cu caracter personal. Nu se face asa... :no2 :no2 :no2

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Toate ca toate, nici mie nu-mi poate nu-mi plac topicele deschise de Despasito, dar totul pana la pozele cu caracter personal. Nu se face asa... :no2 :no2 :no2

 Ai dreptate, dar nu eu fost cel care a pus poza aici prima data. Eu doar am readus-o la vedere din arhiva forumului. :D 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...