Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:braila
  • Oras:braila

Mai știe cineva despre DNA.Maria din Obor,cea care presta în apartamentul mamei sale? Avea vreo 50 și ceva de ani. Mai bine o matura decât o puștoaică care vrea doar bani. Aproape toate au făcut aceeași școală: o bag puțin în gură după care trecem la normal și replica:"nu termini mai repede".

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Nu o cheama Maria...ci Flory...si de multe ori s-a facut confuzia asta aici. Cu siguranta are 63 de ani parca ca si varsta...femeia presteaza in continuare...Trebuie sa fi trecut mai des pe la ea, ca sa iti aiba numarul salvat in agenda ei...Eu iti dau un AS: te prezinti si ii spui ''ca ai mai fost la ea, doar ce ai venit in tara , cu siguranta ma cunosti''...oral 50 de ron si nu mai putin,  a doua oara nu mai te primeste Obor Bl B7 nr de tel:0748114755.

Nu insistati(daca nu va raspunde te apeleaza ea) nu injurati vorbiti frumos ca altfel va blocheaza, nu fiti ''tigani''...

Va mai dau un numar Tot Flori din Bariera linga Lidl(matura la vreo 50 de ani)...totul este protejat si normal si oral...e cam taranca cand raspunde si te i-a repede...dar daca stii sa vorbesti in sec2 esti la ea nr de tel 0757303612...la fel ii spui ca ai mai fost cu cineva sta la blocurile acelea de ''nefamilisti'' linga Lidl etaj 4.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...