Sari la conținut

Bun Gust la Lorena in Grigorescu 0758490429 !!


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

istoricul anunturilor din piata online

 

Fata atragatoare cu ochi albastrii 23 de ani satisfac barbati generosi

Judet: (Toate) Vizualizat: 11 Oras: (Toate) Modificat: 0 Email: Comentarii: 0Telefon: 0752327788 0752939441 0753671541 Data: 27-06-2012, 21:29

 

masaje orientale

Pret 150 LEI Sunt o satena 21ani ofer masaje erotice la dom meu celor care vor sa cunoasca aventura, sunati si nu veti regreta

Judet: Cluj Oras: Cluj-Napoca Email: [email protected] Telefon: 0752939441 Vizualizat: 105 Modificat: 0

Comentarii: 0 Data: 08-07-2012, 09:44

 

masaje erotice

Pret 120 LEI Sunt o satena simpatica 21ani, 1, 60, 50kg te astept la un masaj erotic, vino si nu o sa regreti!!!!!

Judet: Cluj Oras: Cluj-Napoca Email: Telefon: 07536715411 Vizualizat: 94 Modificat: 0 Comentarii: 0

Data: 19-07-2012, 13:00

 

masaje erotice

Pret 150 LEI Te asteapta o domnisoara frumoasa 21 ani, 1,60, 50kg la un masaj erotic de care o sa fi multumit, te astept!!!

Judet: Cluj Oras: Cluj-Napoca Email: Telefon: 0752939441 Vizualizat: 108 Modificat: 0 Comentarii: 0

Data: 19-07-2012, 12:23

 

masaje orientale

Pret 120 LEI Sunt o satena simpatica 21ani, 1, 60, 50kg ofer masaj erotic domnilor seriosi la dom meu, ofer discretie totala,

nu am poza dar sunt o fasta frumoasa, te astept!!!

Judet: Cluj Oras: Cluj-Napoca Email: Telefon: 0752939441 Vizualizat: 102 Modificat: 0 Comentarii: 0

Data: 19-07-2012, 12:10

 

Sunat, programat, intalnit.

Locuinta e o garsoniera la un etaj superior, intr-un bloc aflat la 100m de expo transilvania.

Tipa e conform descrierii: 21-23 ani, 160cm, vreo 55 kg totusi, fund maricel, sani medii, blonda, seamana putin cu Camy senzual-cuib Timeea, doar ca are burtica ceva mai maricica... pare o tipa de la tara, sau are ceva accent de unguroaica, in orice caz, nu are studii superioare.

Tarifele prezentate: 100 lei 1 finalizare oral sau normal, sau 150 lei ora ambele, 2 finalizari... negociat 120 lei maxim 1 ora, oral+normal 1 finalizare.

Facut dus eu, ea nu... in schimb a tras o tigare... baia model vechi, cu faianta patrata alba si vana... dar curata, apa calda ok, prosop semi-ok, adica nu mirosea a f proaspat, era uscat.

 

Am ajuns in pat goi... patul e mare de 2 pers, a inceput oral neprotejat, cald si placut pt mine, fara atentie in alte zone... dupa 10-15 min am cerut protectie si am trecut eu peste ea, am remarcat un miros neplacut de la subrat, dintre picioare nici un miros suspect... permite orice fel de atingeri, am incercat-o intai cu degetele si este f spatioasa... larga cum s-ar zice:) dupa un misionar scurt am trecut la doggy style, pozitie in care arata f bine: picioare departate la extrem, fund usor ridicat... se misca bine, cu contre, geme, dupa alte 15 min am finalizat in preze.

Eu cred ca permite si CIM si FK, anal nu bag mana in foc.

 

Alte detalii: In geamul vitrinei de langa pat era o poza cu o familie: mama, tata, copil, si pe patul actiunii, intr-un colt era aruncata o sticluta pt bebelusi.

 

Actiunea a durat aprox 1 ora cu 2 dusuri incluse.

 

Nota generala: 7-8 pt ca se stie face placuta, e permisiva si se poate negocia.

  • Like 3
Link spre comentariu

Vazand review-ul colegului de mai sus, am zis hai sa incerc. In plus de asta, am scanat dupa acea adresa de mess, si mi-a aparut un avantar civilizat. Ma gandeam ca este vreo noutate absoluta in piata, hai sa vedem ce-o fi. Nu ma interesa ca ar fi de la tara.

 

Dau telefon, iar dupa proba telefonica fata s-a calificat in turul II, in sensul ca "testul vocii" l-a trecut, respectiv:

- fetele care turuie meniul primesc reject

- la fel de reject primesc si alea care au un ton obosit

 

Ma inteleg cu fata la pret (120 lei/h/2 fin), purced spre adresa. Cojocnei. Stiam ca e mai rau famata. Bineinteles ca nu gasesc blocul, ma parchez la nimereala si incep sa scanez zona. Deja ma ingrozeam din cauza numarului de talibani si mexicani de prin zona. Erau inofensivi, asta e stilul lor de viata (Timi la PET + seminte). In fine, nici fata nu prea stia zona, imi zice doar atat (vai de mine, dar nu esti din Cluj? altii au gasit usor de tot blocul).

 

In fine, gasesc locatiunea, purced la etajul si apartamentul cu pricina, ma intampina domnita.

 

De aici incepe review-ul propriu zis:

 

Puncte slabe:

- fata ma astepta in pizda goala, cu un maieu pe ea (se vedea ca e epilata)

- fata este de etnie rroma

- fata ma astepta cu o tigara in mana, de aia cu filtru galben...deci sanse mari sa aiba si un miros specific de fumatoare, pe langa cel de tiganca si si neslapalata...

- atmosfera garsonierei + zona nu erau de fel de escorta, ci de o curva infecta

- fata are un copil de 1 an si 4 luni ... si nu vreau corn+lapte

- nu bagam mana in foc pentru sanatatea fetei [la genul asta, riscurile sunt mari]

- punctul minus care m-a facut sa plec: "vai de mine ...esti asa tanar", iar eu ii zic "si care-i problema", "de ce nu-ti gasesti si tu o fata ..."; stiti bine ca nu accept sa fiu luat la intrebari pe banii mei

 

Aspecte pozitive:

- chiar daca ... era tiganca ... nu era dizgratioasa,era chiar simpatica fata (rar asa ceva)

- parea vb antescriitorului meu ca "incearca sa se faca placuta"

- corp OK-utz (asa un 6/10, in conditiile in care 5 e inacceptabil, iar 7 e o nota buna, de la 7,5 incepe topul)

 

Am luat usa in brate ... si dus am fost. In lipsa unei prestatii, incerc un review ipotetic

 

Fata mi-ar fi zis ca banii se dau inainte. Dupa ce ii dadeam banii ii ascundea bine de tot. In maxim 30 de secunde se termina preludiul si era complet dezbracata (oricum era 99 % la dezbracata). M-as fi dezbracat si eu. Ar fi urmat un oral pe care l-as fi catalogat mediu. Dupa maxim 10 minute de oral, am fi pus un prezervativ ieftin marca Lidl/Auchan/Profi/Kaufland produse in regie proprie. Dupa maxim 5 min de normal, am simtit un miros dubios , nu mai conteaza de unde, si am renuntat definitiv la orice ca mi se taiase cheful.

 

Sincer , as reveni la o fata de asta, daca as avea certitudinea ca e 100 % curata ...

Recomand cui vrea sa incerce... aventurierilor. Nu recomand celor cat de cat pretentiosi ...

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut prieteni. Urmaresc acest forum de ceva vreme si iau notite despre una alta, mai frecventez si eu, mai tin cont de parerile voastre etc. E un forum ok si sa o tineti tot asa. Alta problema am eu aici, sper sa ma "lamuriti", voi, astia mai vechi in bransa. Acum ceva timp am fost la d-soara mentionata in acest topic. Am sunat, o voce placuta mi-a raspuns la telefon, am facut o programare la adresa mentionata mai sus. Am luat pachet cu 2 nr. . Totul bine si frumos, draguta, simpatica, am terminat primul nr. cu caciulie. Am stat de vb. putin, am trecut la runda 2, am dat ceva pe acolo, iar dupa vreo 10 min m-am oprit (nu mai era uda, simteam ca ma "zgarie ceva") moment in care l-am scos pe vasilica afara si, caciulia era rupta de tot in varf, practic am facut fara (cateva minute, dar era tare uscat, la amandoi). Acum, aici va intreb, cam cat de tare ar trebui sa ma ingrijorez? La spalat, am fost intre partide, nu ma gandesc eu la copii, ci la altceva mult mai serios, cum ar fi hiv. Credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez? Dupa cum le-am analizat eu in minte, nu prea, pentru ca: are un copil de 1 an si ceva ( daca era infectata cu asa ceva, se detecta la nastere?), este relativ noua in bransa si este tanara (23 parca). In plus, am citit despre cum te poti infecta, prima data sa fie partenerul infectat, iar de la femeie la barbat se transmite in 10% sau 15% din cazuri (vaginal), de la barbat la femeie ceva mai mare. Am zis ca prima data va scriu voua aici, sa imi impartasiti din cunostintele voastre, iar daca e ceva, o sa o sun direct sa o intreb frumos, ceva de genu, nu stiu. Voi ce ziceti? Cum ar trebui sa procedez?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

In primul rand.ar trebui sa faci toata analizele. sa mergi la un doctor.. daca mergi sa donezi sange acolo iti face test pt hiv si sifilis (e gratis +mai faci si o fapta buna pt comunitate)... la test hiv sa mergi dupa 6 saptamani de la incidenta c numai dupa un anumit timp se poate pune diagnosticul.nu are rost sa mergi chiar acum.

Eu nu cred c ai incasat ceva dar oricum ar fi foarte important sa faci analizele pt siguranta ta ;)

Link spre comentariu

Buna seara , tocmai ma-m intors de la domnisoara ,, Lorena " .

 

Anunt gasit in presa scrisa simplu si la obiect - Prestez masaje la domiciliul meu sau hotel domnilor cu bun gust . 0758 490 429  -

 

Actiunea : sun la domnisoara , buna seara " sunt un domn cu bun gust "   care caut o clipa de rasfat si nu numai , la care ea cu o voce calda deloc plictisita ma intreaba politicos daca doresc o programare si ca daca doresc  mai mult decat masaj discutam la fata locului  , la care mi-a adus aminte ca preturile pentru compania domnisoarei incep de la 100 ron si urca in functie de cerinte .

Singura problema e ca domnisoara nu are poze de referinta , cica nu vrea sa se afiseze si ca pe vitor isi doreste o viata normala alaturi de " IUBI " .

 

Zis si facut , cu sangele in miscare si satul de saloane cu preturi de supermarket ,imi fac o programare la dameza pentru ora 19  .

 

Locatia : Grigorescu , inainte de taietura turcului cum vii dinspre hotel Napoca ..parcat pe trotuar in fata la o alimentara mare .( nu iti are nimeni treaba ) , apoi cobori pe scari si se vad blocurile comuniste cu 4 etaje .

 

Ajuns in fata scarii , sun din nou  la care aceasi voce suava  ma ajuta ,  la indrumarile calme ale domnisoarei  Lorena  imi indica  scara si numarul de bloc respectiv numarul de interfon la care sa sun .

 

Ajuns in apartament fata ma pofteste in casa si ma invita sa iau loc in camera de zi unde politicos ma intreaba daca doresc sa servesc ceva suc , cafea etc.  

 

O tigara si un pahar cu apa  la  care discutam tarifele ....masaj (  deci prima maseoza care chiar face si masaj pe langa sex ) , oral , normal  totul protejat  150 lei 50 min + 10 minute de dus asistat  , fara comentarii ne-am intales si dupa 10 minute de studiu intens am trecut la actiune .

Dupa dus gagica pregateste un set de asternuturi calcate apretate din dulap si ne asezam .

Baie curata , prosop curat etc ce mai gagica e un Robot Multifunctional = face de toate .

Notele : Masaj : 8 simplu si la obiect ( ma cam doare spatele de la statul in masina )   aicea fata are un bonus de la mine .

             Oral   :  7.5  ( nu pot sa dau nota mai mare la un oral cu guma turbo pe domnul , Problema '  )

             Normal : 8.5 -  sincer prima pustoaica care ma reguleaza si nu o regulez eu pe ea . ( ma gandes ca la , round 2 " o fac eu pe ea )

                                     traieste momentul si cred ca depinde atractia de moment pe care o are si simnte sa se dezlantuie .

            GFE :  9.5   ai ce vorbi cu ea in limita iq ( daca era supradotata mental poate era directoarea de la Raifaisen Bank ) . si nu o gaseai la masaj .

Bonus : o poza cu dansa prin ajutorul tehnologiei bluetoth ( ea a facut tot eu stiu sa sun si sa raspund cu " touchscreenu "  de la firma .

 

post-36737-0-63735300-1363218097_thumb.png

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Boggy, eu înţeleg că o imagine poate face cât o mie de cuvinte, dar aş fi fost totuşi mult mai mulţumit dacă făceai o sumară descriere a domniţei, inclusiv cum ţi s-a părut la faţă (care, evident, lipseşte din poză). Este Elena Cosânzeana, este Muma Pădurii? Nu găsesc nici un astfel de indiciu în toată recenzia ta, nici măcar o notă dată pentru aspect.

Ne poţi oare ajuta cu o lămurire în acest sens?

În rest, recenzia este OK, aşa că te-am gratulat cu un plus.

Link spre comentariu

Salut , fata e ok din punctul meu de vedere .. acum stii - gusturile nu se discuta - dar se noteaza .

1. Fata simpatica

2. Sani medii inspre mari

3 Corp - eu zic ca e ok , ( de cand am peste 100 kg ...  cam orce fiinta la + 50 kg Max 70  in functie de inaltima mi se pare futabila ) .

4 Fata mi se pare per total ok , depinde la fiecare ce ii place .

 

    

  Recomand pentru raport Calitate - Servicii - Timp , parerea mea vizavi de aspect cel mai bine - Te duci o vezi , daca iti place bine dac nu ii spui o zii buna .

 

  Pana cand pot nu ma las de femei !!!  Ca finalul e la 2 m in pamant !!!

 

 

 

Boggy, eu înţeleg că o imagine poate face cât o mie de cuvinte, dar aş fi fost totuşi mult mai mulţumit dacă făceai o sumară descriere a domniţei, inclusiv cum ţi s-a părut la faţă (care, evident, lipseşte din poză). Este Elena Cosânzeana, este Muma Pădurii? Nu găsesc nici un astfel de indiciu în toată recenzia ta, nici măcar o notă dată pentru aspect.

Ne poţi oare ajuta cu o lămurire în acest sens?

În rest, recenzia este OK, aşa că te-am gratulat cu un plus.

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna

 

 

Am trecut si eu pe la domnisoara de cateva zile. Sun la numarul din titlul si imi raspunde la telefon din prima. Imi spune ca are niste progamari facute si dupa ce termina ma poate primi si pe mine. Ajung in Grigorescu, o sun si ma indruma spre adresa ei. Nici nu apuc sa intru bine pe usa, ca ma si intreaba daca vreau sa raman sau nu. Raspunsul fiind afirmativ din partea mea, isi explica gestul de a intreba daca raman sau nu prin faptul ca avusese care au refuzat sa ramana.

Intru in camera de lucru unde imi comunica tarifele: 100 ron - 1 finalizare, 150 lei 2 finalizari o ora. Ma hotaresc la o finalizare cu posibilitatea de a prelungi timpul la o ora. Fata are un chip dragul mica problema ar fi ca are o burtica care dupa parerea mea nu este de neglijat in sensul ca burtica ii mai maricica.Ca si comportament este ok se comporta frumos.

Apropo apartamentul este curat cu 2 camere mobila veche tip comunist la fel ca si blocul in care se afla respectivul apartament.Baia nu am incercat-o fiindca facusem dus acasa.

Actiunea propriuzisa: trecand peste masaj incepe cu un oral fara prezervativ (nu am cerut eu acest lucru dar ma bucur ca a avut initiativa), am trecul la lady on top, dogy, si un umeri craci si revenind la oral termin pe sani ei. In timpul actiuni am intrebat-o daca accepta saruturi desi raspunsul era "de ce nu" nu prea sa simtit in pielea ei la saruturi.

 

Actiunea nu pot sa va spun cat a tinut, fiindca nu am tinut socoteala dar nu m-a grabit deloc, chiar am povestit un pic.

 

 

Note:

Masaj : nu pot da nota fiindca nu sa facut nici un masaj

             Oral   :  8 nu sa ocupat de zonele adiacente

             Normal : 8 - incearca sa faca clientul sa se simta bine 

            GFE :  9.5   ai ce vorbi cu ea

 

 

De revenit

 

 

Numai bine

  • Like 5
Link spre comentariu

Ramane un semn de intrebare: google-ul nu stie nimic, despre acest numar de telefon.

Nici piata.

Am incercat un search, dupa cuvantul "gust", conform anuntului "Prestez masaje la domiciliul meu sau hotel domnilor cu bun gust" si tot nimic.

La telefon, nu raspunde, in schimb da ocupaturi intr-una.

 

Poate unii ... pot afla mai multe.

 

Observ mai nou, ca se uita un element esential al recenziei si anume sursa anuntului. Asta, chiar daca in 99 % sursa e piata, uneori se pare ca nu piata e sursa anuntului.

Link spre comentariu

poti sa pui site-ul 

 

E o porcarie regulamentul. Regulamentul interzise postarea de linkuri care site-uri exclusiv cu plata, in sensul de a evita reclama mascata!!!

Insa, in scop informativ, poti pune si un site relativ concurent, care timp informatia respectiva e moca e nu trebuie dati bani pentru ea!

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Cautand anuntul despre care se face referire in topicul asta am dat peste al anunt in piatacluj.ro:

 

http://www.piatacluj.ro/Masaj-erotic-Cluj/Masaj-erotic-Cluj/anunturi.html

 

Satena atragatoare 21 ani,cu multa rabdare te invit la mine pentru a petrece o ora plina de senzatii,te astept

 


Email: [email protected]
Telefon: 0743422431
Postat: 2013-03-18, 06:10:00

Oras: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Vizualizari: 65

 

Dupa numarul de telefon n-am gasit nimic despre ea aici. Are atasat si o poza... nu stiu totusi daca e vreo noutate sau e un rebranding sau chiar o facatura.

 

La descarcarea pozei am observat ca in denumirea pozei apare un nume: Andreea.

post-16525-0-91342500-1363634986_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Eu am patit sa testez piata de la a la z uneori si sa sun la diverse anunturi de escort, si defapt era o farsa facuta persoanei care avea acel numar de telefon...odata chiar am fost luat la 11 m de o doamna care a inceput sa-mi ceara explicatii, ce anunt, unde e pus, ce scrie in el etc. :P

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Bineinteles, si eu am patit astfel de chestii. Eu chiar am sunat la numarul din anunt, deocamdata intra mesageria vocala. Am zis totusi sa postez informatia si vedem in timp ce e cu acel numar si anunt. Poate nu e o farsa... desi... nu stiu cine isi pune o astfel de poza langa un anunt cu referire la masajul erotic. :350x

Link spre comentariu

Initial am zis....ce bine, ceva noutati la preturi decente in Cluj. Am fost putin sceptic dupa prima recenzie, dar dupa a doua am zis, hai sa vedem despre ce e vorba.

 

Ajuns la locatia descrisa mai sus. Un apartament cu mobila anii 80 dar ok ca si aspect, tip vagon, din holul de intrare se vedea baia, usa fiind deschisa.Arata OK, tipic bloc vechi dar fara haine agatate sau ceva care sa traga semne de alarma. Fata, un 24-25 ani, origini de la tara cu ceva infuzie de sange colocuitor, dar draguta la fata, voce placuta,incearca sa se lipeasca de client.Bruneta cu exensii ca si in poza dar care nu ii stau bine dupa parerea mea. M-a primit pe ceva tocuri clasice dar ok-ish si o hainuta gen corset care incerca sa ii ascunda burtica.Haina reusea sa isi indeplineasca scopul, dar la o privire atenta puteai deduce ce se ascunde sub.

 

Cam pana aici partile ce au parut interesante. Fata in schimb nu e nici pe departe noua in peisaj. E in bransa de cativa anisori si isi ducea veacul pana nu recent pe Cojocnei.Specific damezelor din categoria din care face parte pe masa din camera de "munca" stateau vreo 4 telefoane si tot atatea pachete de tigari.Spre surprinderea mea nu mirosea a fum semn ca macar aeriseste camera.Concluzia...am renuntat politicos si am plecat.

 

Locatie:7. Aspect:7 Restul, ii las pe altii

  • Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu

Eu am testat telefonic personajul, si prin vocea placuta pe care o auzeam nu mi-a trezit ca ar fi din categoria celor care au minim "4 numere de telefon". Talisker, asa-i ca cel putin unul dintre cele 4 pachete de tigari era Malboro rosu?

 

In rest da, un accent rural am descoperit, accent de conlocuitoare nu.

Deci, pana una alta, pas, desi era pe lista.

Link spre comentariu

Eu deja nu mai inteleg, nimic, deoarece se vorbeste despre 3 fete, care chipurile ar fi doar una:

 

I: emy_angel_crazy, fosta pe cojocnei pe care subsemnatul a vizitat-o si nu a ramas la ea. Aceasta era INDIANCA cu acte in regula.

 

II. http://nimfomane.com/forum/topic/11732-bun-gust-la-lorena-in-grigorescu-0758490429/ (Lorena bun gust Grigorescu).

Aici, e o chestie care nu bate deloc:

 

 

Fata, un 24-25 ani, origini de la tara cu ceva infuzie de sange colocuitor, dar draguta la fata, voce placuta,incearca sa se lipeasca de client.Bruneta cu exensii ca si in poza dar care nu ii stau bine dupa parerea mea. M-a primit pe ceva tocuri clasice dar ok-ish si o hainuta gen corset care incerca sa ii ascunda burtica

 

 

Ori suntem golani, ori nu mai suntem. Deci fata de al postul I, era indianca cu acte in regula. Fata despre care zici tu, zici ca are doar ceva infuzie.

Eu cred ca sunt 2 fete total diferite, si doar telefonul coincide. Si da, prin cuiburi made in cojocna, telefoanele raman ...

 

III. Fata cu aceasta poza (de pe thread), cine mai e ? Sau e o poza falsa? Sau e lorena?

 

Uite, mai intreb ceva: persoanjul de fata, parea a fi mamica ori ba. Fiindca "Emi", avea un copil!

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Sa lamurim nitel macar situatia. Eu am deschis un topic nou-noutz la Intrebari si raspunsuri cu ceea ce vedeti la postarea #6. Au urmat alte 3 postari (chat mai mult) dintre care una si a mea, dar cea care a decis ca... cineva (un moderator, bineinteles) sa mute totul aici a fost postarea colegului ora2, la postarea #9!

 

Daca ar fi sa-i dam crezare colegului talisker, pozele si anuntul postate initial de mine ar trebui mutate in topicul Bun gust la Lorena in Grigorescu. http://nimfomane.com/forum/topic/11732-bun-gust-la-lorena-in-grigorescu-0758490429/

 

Mai sunt 2 useri care au trecut pe la Lorena din Grigorescu si ne pot lamuri: boggy si popcalin1985.

 

Multumim. Toate bune! :hihat

Link spre comentariu

Domnisoara din poza de aici, postata de dorinel este ce am gasit si am descris in topicul Lorena bun gust Grigorescu. Nu stiu cine e emy_angel_crazy pt ca nu cred ca ne-am intersectat drumurile

 

Pai in posturile 1-5, este vorba de una "emy_angel", o indianca absoluta.

De la 6 in colo e vorba de lorena_grigo & chat & off topic.

Threadul trebuie splitat, iar posturile de la 6 in colo puse la loredana_grigo.

 

NOTA: Observ foarte multe confuzii, si propuneri de a fi unite topicuri in mod aiurea. Va rog, cand faceti chestii de astea, faceti-o pe o convingere de 100 la 100, daca nu si mai mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...