Sari la conținut

Bun Gust la Lorena in Grigorescu 0758490429 !!


Postări Recomandate

  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Oare ce inseamna " bun gust la Lorena in Grigorescu "  ????? Bun gust ???

Da e o fata simpla, plinuta cu burtica, are o fetita de cativa anisori, bruneta, ochi albastri sau verzi nu stiu exact, probleme cu dantura pe o parte si incearca sa se faca placuta asa cum stie. Am fost curios ce inseamna acest bun gust si de aceea am vizitat-o , dar nu am gasit raspunsul. Colega ei cu care o stat circa o saptamana nu mai sta cu ea ci e pe Calea Turzii intradevar. Aici de data asta avem parte de informatii corecte de catre "dinamovist" . Diferenta e ca eu am fost la fata locului ...:))))

Deci fata e simpla, plinuta, incearca sa te faca sa te simti bine, ii pasa de parerea ta ( m-a intrebat ce parere am de ea si de actiune) si e revoltata de unii care o luat-o prin "baloane"

Ma rog.... nu sunt multe de spus.

Locatie pe langa Profi Grigorescu - 6

Aspect - 6

ON - 7

NP - 6,5

GFE - 6

Platit - 100 lei juma de ora

 

Bun gust - ??!!

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare prieteni futangi. Inca de la inceput vreau sa-mi cer scuze pentru eventualele greseli de ortografie si tin sa precizez ca este a doua mea  recenzie desi "va citesc" de foarta multa vreme. Vin eu cu o recenzie pentru domnisoara dezbatuta in acet topic, o bruneta  plinuta, miniona  sociabila nu ii scoti cuvintele cu clestele din gura. Locatia undeva in Grigorescu pe langa Profi nu am  nimerit din prima datorita explicatiilor  eronate  ale domnisoarei,in fine gasit in cele din urma . m`am cocotat la unul din  etaje pentru a ajunge la ea... Mi-a deschis domnisoara usa unei garsonieri sau apartament cu o camera nu prea mi-am dat seama ce este. Toata actiunea sa petrecut in dormitor unde statea impunator cu pat mare un birou,si o canapea, locatia nu este cine stie ce. Dupa ce am facut cunostina, si mi-am spus intentile , m-a intrebat de dusi, refuzat politicos pentru ca facusem inainte sa ma duc la ea , in schimb sa dus ea pentru o improspatare+ ras pupaza. Eu m-am facut lejer si am asteptat-o cuminte  pe canapea .

cand a revenit s-a intins singura pe pat. M-am conformat si m-am dus si eu langa ea. sa repezit sa il i-a in gura pe ala micu fara alte artificii inainte. inceput cu un oral umed, nu se grabeste , putin atenta si la zonele limitrofe. In timp ce urmarea actiunea , am zis sa nu stau degeaba si am inceput sa o mangai pe suni , care sunt destuli de mari dar un pic lasati, cobarat mana si la scorbura pentru a inspecta zona ,am avut surpriza sa observ ca desi si-a defrisat pupaza in graba , a mai ramas ceva ( smoc ) in zona ochiului maro, lucru care mi-a displacut total, si ma facut sa dau inapoi.  cerut sa puna cauciucul poate asa imi zboara gandul in alta parte. a functionat pe moment inceput cu un misionar  dar am facut greseala sa schimbam cu on doggy  unde ce am simtit cu mana  acum ochii au inceput sa vada.  marit ritmul sa termin mai repede , intrebat unde pot finaliza raspunsul primit nu in gurita si nu pe fata in rest liber la alegere. Am ales sa termin in caciulita.  M-am dus la baie , care mi sa parut destul de infecta,tagari in toaleta , un prosop ud pe jos, clatit repede. Intors in camera  m-a intrebat daca mai raman la un numar refuzat politicos , lasat pe birou 100 Ron, imbracat si iesit repede din vizuina.

 

 

Locatie: 6 Lift infricosator si un muc de tigare uitat pe jos prin baie, in rest camera de zbenguit curata.

 

Orala 8( umed nu am simtit urma dintilor)

 

Normal 6 (nu am zabovit mult datorita privelisti , nu geme nu schizeaza nici un gest)

 

Preturi: 100 lei finalizare 150 h

 

Per total o domnisoara incearca sa se faca pacuta, dar mie imi ajunge o data.

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Pană la urmă, care sunt pozele reale la pusy_lavinia? Mă ajută cineva? 

Vreau mâine să îi fac o vizită.

 

Cele de pe pagina 2, postul#38, sunt pozele reale ale duducii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...