Sari la conținut

Recomandare


Postări Recomandate

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Nu ți-ai luat medicamentele azi așai?? Ce plm te doare pe tine ca aștept ceva sfaturi despre fete ok decât sa ma duc ca de obicei numa la grăbite.

A, deci asa sta problema monsieur vrei sa primesti totul la botul calului pentru ca nu vrei sa iti asumi niciun risc.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

escurta?????aici in cluj nu avem asa ceva......na da bine ma,esti si tu om,si cum greseste altul asa gresesti si tu......laso vaselina si uitete in top cluj gasesti de toate...bafta

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

hai ca te duc eu la una buna la 100 ron/fin. te iau de acasa te duc acolo , te astept sa termini si te duc acasa inapoi. ce zici?

 

 

Daca nu-i si platesti nu ai rezolvat nimic. =))
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Trimite-i PM la CF.

El știe una buna la 40 lei.

De 11 ani o urmărește și în sfârșit a săvârșit-o, după negocieri.

Va întâlniți pe Turzii, în zona statuii Baba Novac.

Din bugetul ce-l ai tragi 5 focuri la prințesă aia.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Bai, vad ca esti si tu analfabet. (Nu-i noutate, textele fara structura si mai ales noima pe care le tot scrii deja dadeau de banuit.)
Am intrebat-o acum 11 ani cat e si am intrebat-o acum. Unde vezi tu negocierea? Atunci cerea 80, acum a cerut 40.
Ca sa intelegi, e ca la tine: Acum cativa ani erai cat de cat normal, acum esti un tembel. Asta nu inseamna ca cineva ar fi mers zilnic sa te faca tot mai tampit. Te-ai facut tu singur.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Apropo, mocu (nick de idiot si asta) prostocu: Ca tot ziceai tu cum futi curve de calitate, o mai stii pe aia acuma vreo 3-4 ani, la care te entuziasmai ca vai ce grozava e... avea pe atunci tarif de 200 si era doar outcall. Studenta la medicina (zicea ea). Am ochit-o din prima dupa germana pe care o vorbea, tipic prinsa prin bordeluri, ce valoare are.

Bun, i-am dat 50, s-o futut si cu mine tot la fel peste o ora si cu cate finalizari am vrut plus in cur ca si cu oricare dintre voi care-i dadeati 200 (si mai tarziu cerea 250), plus ca o facut si fara prezervativ. Dar nu asta conteaza, conteaza ca dupa nici jumate de ani o vedeai cum sta asteptand la colt de strada, ingrasata, neingrijita. Deci, despre ce calitate vorbim aici? Tot aceeasi curva era, ca-ti bagi tu in cap ca futi mai de calitate, treaba ta, pina la urma si treaba ta daca te face sa te simti mai bine ca cica eu fut cirucuri, realitatea tot n-o schimba.

Apropo, vezi ca imediat intrii la tura de noapte, sper ca nu te-am intristat prea tare si te imbeti apoi te da afara si mai ajungi dracului sa-ti suport si somajul. Sau de ala oricum nu mai iei, dar nici socialul nu vreau sa ti-l platesc, ramolitule.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Coitel, ia coroana pentru cea mai activa curva ieftina de pe site pentru ca tu observ ca esti cea mai activa eu zic ca tu ai propriile tale anunturi, esti undercover pentru ca tu la toate comentezi, se vede ca esti ieftin tot...taranus basit cu gura mare din spatele fustei maicasi,ia coroana aici si taci lake trepidache pastorache ...tu pe toate le- ai lins (monitorul pc-ului) in rest de a tasta mai mult de atat nu faci nimic...toti poate au mai fost la unele mai bune mai rele da tu le sti le toate nebunaticule hai ia-ti plusul de cand erai mic si dormi cu el in brate ...sau poti dormi cu el gura cum obisnuiesti de fel:)))

post-268479-0-20728100-1530915772_thumb.jpeg

post-268479-0-78478500-1530916052_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...