Sari la conținut

Karla 0734316814


Postări Recomandate

Gasit anuntul pe Publi si am incercat un telefon . A raspuns o tipa cu o voce placuta care mi-a zis ca este disponibila si are apartamentul langa Luceafarul . Am ajuns repejor la fatuca si cand am vazut-o mi-au cam cazut ochii in gura , arata traznet ! Am socializat un pic si in ciuda faptului ca are doar 19 ani , comunica excelent . Am optat pt varianta scurta : ON + NP . S-a apucat fatuca de oral , bunicel , fara graba dar fara atentie la sateliti . A urmat NP unde am schimbat cateva pozitii si pot spune ca a fost ok dar nu memorabil . Am inteles ca este din Focsani , a prestat in strainezia si zilele astea pleaca acasa dar o sa revina . Recomand celor care vor sa petreca in compania unei blonde , tinere , foarte frumoase. Note : locatie - 8 , aspect - 10 ( poze reale , arata ca un top-model) , ON - 8, NP - 8 , gfe - aproape deloc , igiena - 10 . O s-o mai caut !!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Budapesta
  • Oras:Budapesta

Pozele postate de tine sunt la fel cu cele de la "Moldoveanca misto " ...topic inceput de mine ..avea locatie pe Stefan cel Mare in spate la Aral .. tipa e mișto arata super si il suge bine dar fara CIM ! Insa curatenia in casa nu prea îi place si nu am avut nimic cu ce sa sterg soldatul dupa ce l-am spalat .. O alta bunaciune este Ariana de pe Mioritei ( daca mai e prin zona ) a zis ca pleaca pt cateva zile dar revine in alt apartament..m-a rugat sa nu-i fac recenzie pe forum .. per total experienta buba , la fel nu accepta CIM dar îi place deepthroat-ul ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ si asta mi-a plăcut foarte mult...igiena ok dar apartament cam neglijat ..poate in locația viitoareva fi mai ok..aaa...uitasem...e strâmtă in păsărica 😎..halatul a fost 300 ..voi reveni cat de curand ðŸ˜ðŸ˜.. spor si ciocane tari 💪💪💪

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Budapesta
  • Oras:Budapesta

Inseamna ca ai fost impresionat de ariana vad

O experiență buna ! Mai ales deepthroat-ul si ca e stramta !

Daca ar face CIM as pune-o in top ! Pozele sunt adv si arata super bine fata ! Sani , cur , picioare, față...tot ce vrei !doar pe afara am dat peste asa ceva , la noi in bc mai rar ..multe pe japca si bani multi ... ea măcar îi merită cei 300 pt ora.. spor la căprioare !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...