Sari la conținut

Roxi 0761904433 fost 0730433121 Magheru


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

E ,asa da.Tot cu prietenul Sangre ajung si la Roxi.De fapt era prima dintre cele recomandate de el,nu, a doua,fete din low price zone.Pe prima inca nu am gasit-o.Dar urmeaza.Fata de ce v-am povestit pina acum,Roxi chiar mi-a placut.Suficient de draguta,respectoasa,profesionala si pare ca-i si place.Cum eu ma grabeam am ales sa intru primul,pe amandoi odata nu ne-a acceptat.Fata m-a calarit pe toate partile,m-a supt si lins pina nu a mai putut,am schimbat si cateva pozitii apoi am terminat, dusat si tirat.Inainte sa ies am cunoscut-o si pe colega care mi-a aratat si lasat sa-i pipai silicoanele.Interesan,nici nu-ti dai seama ca are.

Note

Locatie 8

fata 8 

prestatie 9

Sangre,haios :laugh2

60 lei

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:unde este necesar
  • Oras:unde este necesar

In cele din urma, am avut placuta ocazie sa o vizitez si eu pe Roxi.

 

Telefonul l-am luat de aici, de pe forum, citind recenziile de pe topicul ei. Mi-au atras atentia pozele, (confirmate de confrati ca fiind reale) unde se poate observa bine aspectul fizic, inclusiv fata. Pentru mine, asta este un mare plus la o escorta, faptul ca stiu dinainte cu cine ma voi intalni, si aleg in cunostinta de cauza daca sa merg sau nu.

 

Am sunat pe numarul afisat, mi-a raspuns o voce foarte placuta, care m-a facut sa ma hotarasc imediat pentru o intalnire.

 

Locatia, este cea cunoscuta : in blocul cu galeriile Orizont la parter.

 

Roxi m-a primit intr-o tinuta sexi, de culoare rosie, bine care o prinde foarte bine, ea fiind bruneta.

 

Am constatat ca pozele, desi sunt reale, in mod clar nu o avantajaza, deoarece in realitate este mult mai draguta. In special sanii, sunt deosebiti, bine conturati si elastici, foarte placuti la atingere.

 

Am stabilit sa raman pentru o finalizare, insa placut impresionat de Roxi, am intrebat-o daca are alta programare, deoarece vreau sa raman o ora, platind 150 lei.

 

Am avut o surpriza foarte placuta, atunci cand Roxi mi-a spus ca nu are rost sa dau 150 pentru o finalizare, daca nu stau efectiv o ora, urmand sa vedem la sfarsitul intalnirii cat am stat si daca este cazul sa dau mai mult. Asa ca am dat 100 lei, pentru o singura finalizare, fara graba, care a durat cca 45 minute. Desi nu era cine stie ce diferenta de 50 de lei, faptul ca nu s-a arunct in primul rand la bani este un mare plus pentru Roxi, care a facut ca pentru mine, intalnirea sa fie perceputa intr-o nota subiectiva, favorabila ei.

 

Cu acestea fiind zise, sa va spun despre intalnire...

 

Locatia este OK, am intrat intr-o camera nu prea mare dar curata, in care am remarcat patul larg si un sifonier in care am putut aseza frumos hainele pe umeras. Un plus pentru asta.

Am primit un prosop cam mititel, dar curat si uscat, si am mers catre baie in care am gasit de toate, inclusiv apa de gura (verific asta de fiecare data daca sunt tentat de cunilingus). Dupa ce am facut eu dus a mers si ea, de unde a revenit rapid, improspatata prin partile de interes, cum aveam sa constat ulterior.

 

Am discutat inainte ce se poate si ce nu se poate, iar atingerile pe par au intrat la capitolul “de evitat ” De asemenea, introducerea degetelor in vagin. Din cate am observat la postarile anterioare,  e un fel de regula pentru Roxi, pe care am acceptat-o fara sa ma deranjeze chestia asta.

 

Dupa alte discutii placute (are o voce foarte calda, care se potriveste cu atitudinea ei), din initiativa ei, am inceput un FK intens, la care am subscris cu placere, deoarece este o fata curata, fara probleme de dentitie sau igiena orala.

 

Dupa un timp, sarutarile reciproce au luat-o pe alte trasee, ajungand intr-un 69 pe care l-am intrerupt eu, ca sa nu termin prea repede. Am trecut apoi intr-o pozitie in care spre placerea mea (si din semnalele primite, si a ei) i-am putut “degusta” pe indelete  “piersicuta”, foarte curata si fara sa exagerez, chiar foarte gustoasa, de unde am trecut la normal. Pentru ca totul fusese pana atunci exact pe placul meu, m-am lasat dus de val, si nu am incercat sa mai aman finalizarea, care a avut loc in balonas, prilej cu care Roxi m-a intrebat : si finalizarea pe corp ? (asa stabilisem)

 

Am pomis ca va avea loc data viitoare, si dupa cum a decurs intalnirea, chiar sunt hotarat sa revin.

 

Acum, notele.

 

Locatie 9 ( acces usor, curat, baie cu de toate)

 

GFE 10+ (plusul este pentru faza cu banii, in rest atitudine prietenoasa si calda, FK intretinut)

 

Normal 10 ( a durat foarte putin, dar evident...nu a fost vina ei pentru asta, ci mai degraba meritul ei)

 

Pe ansamblu, o experienta deosebit de placuta, care ma face s-o recomand fara ezitare.

 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare. Cam asa sta treaba cu domnisoara: am sunat pe la 20:00, mi-a spus ca nu ma poate primi pentru ca la 9 are programat un client mai vechi (eu vrand sa vin pe la 20:40-20:50 spunandu-mi sa revin cu un telefon pe la 20:30 pentru ca cel de venea la 9 nu era hotarat..ma rog detalii tehnice dar chiar mi s-a parut fff dragut pentru ca mi-a sp clar fata sa revin cu un telefon ca sa nu bat drumul degeaba si/sau sa stau in frig ca e vreme urata...Ok, programez pentru 21:30, ajung in zona,ma indruma spre bloc,apartament etc etc (iar detalii tehnice).Ajung la ap cu pricina, imi deschide ascunsa dupa usa si cand o vad.....pffff....faina imagine :D un sutien putin strans care scotea in evidenta niste sani numa buni d dezmierdat :))) cam pe la 1:80 cu tocuri in picioare... ce sa mai...nebunie curata tati.ma invita in camera, intr-adevar domnsoara ofera un umeras pentru haine,dulapior foarte fain..imi ofera prosop (precizez ca are o groaza, cate unu pt fiecare client)..imi spune sa o astept servindu-ma cu un pahar de suc,intre timp pana mi-am tras sufletul domnisoara a venit gatita tata...goala doar cu un singur accesoriu sexy, nu-mi vine in minte aqm cum ii spune, data cu un fel de dulceata sau cv fff placut la gust pe sani,imi enumera serviciile repede si ma intreaba ce vreau la care eu incantat de ce vad si in special de sanii aia dementiali spun "TOT"..."OK" vine raspunsul ei..ma roaga sa nu o ating in par deoarece ea e aranjata cu fixativ si ii stric coafura.."OK" zic eu..."OK" zice ea si se suie peste mine si imi baga limba ei moale pe gat de am ramas prost la fel ca un virgin...ma trezesc dupa cateva sec si reactionez si eu la acel FK demential dupa care domnisoara coboara la gogu care deja era sus (la ce frig a fost in seara aia chiar a fost o reusita ca a reusit sa-l trezeasca pe ala mic ) :))))

Sanii demensiale,numai bun de jucat cu ei cu sfarcuri tari si putin in afara (probabil putin excitata si ea),unsi cu cv dulce (nu-mi dau seama ce e,nu prea cochetez cu "gaget-urile" astea)

Normal misto,foloseste vaselina durex,la fel si prezervativele,schimbat pozitii destul de multe la initiativa ei.Ce sa mai zic...o nebunie...nebunie curata tati

Terminat cam in 20 min si dupa o discutie la o tigara...Desteapta fata,chiar mi-a placut de ea si deschisa atutudine pro client.. Iti baga numarul in memoria telului ca sa te stie data viitoare cand suni si cam asta e...Nu cred ca am omis vreun detaliu...dupa aprox 30 min (de cand am intrat pe usa) 35 zic eu ma intreaba politicos daca ma poate conduce avand in vedere ca am terminat tigara,Ma saruta de plecare ca intre iubiti si ...GATAAAA

Plecat cu un ranjet tamb pe care cu greu mi l-am sters de pe fata

 

CONCLUZIE:

Fata: 10+ are putina burtica dar ea nu e grasa..mda ciudat...oricum nu deranjeaza absolut deloc

FK: 10++

ORAL: 10+ scuipat,lins,etc etc fain rau

NORMAL: 10

GFE: 10

CORECTITUDINE SI ATITUDINE PRO CLIENT: 10

69: 9 (ca nu prea ma pasioneaza)

 

Incercati si voi...Mie mi-a placut..acum gusturile nu se discuta...dar astea sunt notele mele pentru domnisoara care tocmai si-a castigat un viitor client fidel :)

O seara buna va doresc

Sper sa nu fi omis vreun detaliu :)

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acum câteva zile fiind pe la târgul de carte CHILIPIRIN, pentru a căuta ceva pentru satisfacția intelectului, am zis să ofer ceva și trupului. Zis și făcut și scotcit agenda în căutare de ceva testat și fără surprize. Mulțumesc din nou celor care postează aici.

Telefonat pe primul număr și nu răspunde. Revenit după 15 min pe numărul 2, și răspunde. O voce plăcută descrie pe scurt serviciiile. Întreb de locație și îi spun că pot ajunge în 20 min (eram în zona CCA pe la Pizza Hut). Aceptă programarea și îmi spune să revin când ajung în zona Galeriiilor Orizont. 

Ajung, revin cu un telefon sunt îndrumat printrun gang, orientat spre scară transmis nr. apartament, urcat cu liftul la etajul superior.

Am fost plăcut surprins că este chiar fata din poze, fără să am îndoieli de asemănare datorită semiîunericului.

Este o fată drăguță, cred că olteancă după accent, ținută sexi (cea din poze). Sunt condus în dormitorul din fața ușii. Acolo m-am așezt pe pat și încep să o măsor din priviri. Est subțirică, sânii mărime medie frumos dezvoltați ce te invită să îi atingi. Picioare lungi frumoase, iar pe tocuri ..... Părul negru și desfăcut îi pune în valoare trăsăturile feței. Îi spun că doresc să stau o oră, ea îmi zâmbește complice și mă întrebă dac doresc să fac un duș. Spun că da și îmi oferă un prosop. mă dezbrac și în chiloți și cămașă mă cnduce la duș. Baie curată cu două feluri de duș. Fac igienizarea și revin în cameră. După nici un minut intră și Roxy în cameră și se scuză ca să facă și ea un scurt refresh.

Mă dezbrac și mă întind în pat cu prosopul pus pe mijloc. Cam în 5 min revine și ea cu un prosop legat peste sâni și după ce închide ușa îl dă jos cu eleganță și întrun mfoarte sexy. La asemenea priveliște deja începusem să ridic cortul. S-a apropiat ușor și m-a sărutat scurt pebuze. Am rspuns și eu începând un FK asortat cu mângâieri pe corp întreținute atât de mine cât și de ea. a început să continue cu sărutările pe piept. Am schimbat poziția întrun 69. Se pare că am fost pe aceeași lungime de undă. Am degustat o păsărică epilată și frumos mirositoare. Cred că i-a plăcut că au fost câteva momente când a uitat de mine. După ceva vreme (teoria relativități timpului pentru asemenea activități est perfect valabilă) am rugat-o să punem căciulița și am trecut n poziția misionarului. Se mișcă bine, contrează, te strânge în brațe, geme. Este strîmtă în păsărică și se umezește natural. Am finalizat în prezervativ, ea stătea cu ochii închiși și îi simțeam inima cum bate întrun ritm alert. Mă îndoiesc că am fost atât de bun ca să-i provoc un orgasm, oricât de nimfomană ar fi, căci în ritmul ăsta la câți clienți are pe zi ...., orcum priveliștea erasuper și pe moment m-a satisfăcut. M-a curățat și m-a întrebat dacă nu vreau un suc sau să fumez o țigară. Am preferat sucul deoarece nu fumez. upă cam 5 minute revine cu un pahar de cola și se scuză că a fost să se spele.

Beau din suc timp în car ea începe să-l dezmierde pe gogu, care era mic și adunat ca un melc în cochilia lui. Nu în scurt timp se ținea de el ca și călătorii de balustrada scării autobuzelor aglomerate. Oralul este bun, se vede că îi pace, face alternări de ritm, păcat că se ajută uneori și de mână. DT aproape de reușită. Am rogat-o să vină peste mine și am început să îi sărut sânii. Este ușoară căci am luat-o de fund și fără prea mare dificultate am pus-o cu păsărica pe piept. Ea a intuit ce voiam să fac și s-a ridicat de fund lăsându-mă să îi gust păsărica. Priveliștea pe care mi-a oferit-o era superbă, sfârcurile erau erecte, capul dat pe spate și degetele mîinilor parcă se înfigeau în perete. am continuat să mă joc și ea la un moment dat s-a ridicat căutând prezervativu. În timp ce îl punea mi-a spus mai mult șoptit: Acum vreau să mi-o tragi.

Sincer să fiu am rămas ca la dentis și nici nu îmi mai dădeam sema ce trebie să fac. M- a luat prin surprindere total. Totuși mi-am revenit și am ntrebat-o cum îi place, și s-a pus  capră. Un fond mic și frumos, talie subțire, șolduri generoase. I-am depărtat cioarele ca să mă introduc. Pentrare lentă și am nceput să îi îndeplinesc dorința. În ceva timp am finalizat și simțeam cum îmi curge transpirația pe spate. Ea aceeași reacție, prea adevărat și prea frumos.

Igienizat la plecare, îmbrăcat și plecat. La plecare bine cunoscuta urare: te mai aștept.

Concluzie:

Locația 10- OK, discretă, centrală și curată. Nu am văzut alte fete în locație.

GFE: 9- se vede că este citită, se face plăcută.

Oral: 8- are experiență dar nu îi iese. Mai pune și mâna la lu.

Aspect: 8-

Normal: 9- știe meserie,simulează sau trăiește orgasmul, numai ea știe.

Halatul 150, timp petrecut door-to-door 70 min.

Reomand pentru cei cărora le place varianta slim la 1,60.

  • Like 9
Link spre comentariu

Salutare. După vizita de ieri la Oana, azi am fost la Roxi. Locatia e tot pe Magheru

Am contactat-o telefonic, in 30 de minute mă astepta. E usor de gasit.

Roxi este desigur fata din poze, inaltuta, cu o burtica nederanjanta. Pentru mine, punctul ei forte îl reprezintă sânii. Mari, cu forma draguta, nu stiu daca-s de la Dumnezeu sau de la chirurg. M-a asteptat într-o fustita, sutien si pantofi cu toc

Drăguța, indiscutabil, chiar daca nu un aspect de manechina. Ce are nou, după spusele ei, un piercing micut, pus de 2 zile, in apropiere de gurita (îmi permit să dau acest detaliu deoarece are postate poze cu fata, deci nu cred că ii aduc vreo vătămare).

amabila indiscutii mi-a si zis ca daca nu veneam conform intelegerii, îmi trecea numărul pe lista "neagra" . Corect. Am optat pentru 60 lei/o finalizare. Eram dusat, astfel ca s-a dus ea

A revenit, mi-a spus ce nu am voie (atingerea parului, degete in pasarica)m-a întrebat si ea ce nu are voie sa facă. In afara de vătămare corporală, eu permit orice. Astfel ca s-a urcat pe mine, au fost câteva săruturi, cu grija la piercing totusi, apoi a trecut in jos

A început un oral bun, scuipând, lingand ouăle, încercând sa o ia in gura in totalitate

simtand ca o caut, m-a întrebat dacă vreau un 69

Am vrut. Pasarica curata, astfel ca am făcut si cu limba ce am putut pe acolo. După un timp a luat Durex-ul (am apreciat marca), l-a montat si s-a urcat pe mine. Vroiam sa vad sânii ei. Apoi am schimbat, stand cu spatele către mine. In final, clasic, pe la spate, asa s-a terminat. Pe parcurs dadea contre, mai gemea, îmi stimula outele. Astea le-am apreciat. Imi pare rău că nu am finalizat cu un Cim. Am mai stat la un pahar de apa. Nu m-a grăbit deloc, ceea ce desigur e un mare plus. Mi-a mai plăcut faptul că m-a întrebat de mai multe ori dacă nu mă deranjează piercingul ei, la oral. Per ansamblu m-am simtit bine la ea.

Note : locatia - 8 , aspect fizic - 8, oral -8, normal -8, gfe -8. Deci o medie de 8, ceea ce deja pentru mine e ok. Avand in vedere pretul plătit, care e de low-cost, iese ca au fost bani bine investiți. Prin urmare, din punctul meu de vedere, e de revenit.

PS: Avand in vedere ca ieri am fost la Oana, pot compara cele două experiențe. Cu Oana a fost mai soft, mai delicat. Cu Roxi a fost mai porno, mai "sportiv". Dar si mult mai ieftin ! Deci alegeri in funcție de nevoile voastre . (am scris de pe un telefon, sper sa nu am multe greşeli).

  • Like 12
Link spre comentariu

Saptamana aceasta am ajuns la curva din acest topic.

Nu pot sa o cataloghez ca dama de companie sau escorta intrucat s-a comportat fix ca o CURVA cu mine (in sensul rau).  

 

Ajung in locatia de la Universitate, ma primeste curva, aleg o finalizare cu oral protejat, platesc 60 RON/ finalizarea.

Pleaca din camera si revine dupa 10 minute... WTF??? zic stai sa vezi cum ma repezeste acum ca mai am 10 minute.

 

Imi specifica sa nu o ating pe par sau deget in pasa apoi incepem actiunea cu oral protejat. O las sa-si faca treaba apoi trecem la normal unde incepe calvarul. Ca sa nu o introduc pe toata, se retragea nu puteam sa o introduc nici macar jumate... ca o am mare, ca o doare...

Nu trecusera nici 5 minute si deja incepeau sa ma apuce spumele. Pai am venit sa ne futem sau sa mimam?

 

Asadar, nu trec nici 5 minute si curva se retrage ca sa ma termine la oral ca o rup, ca o am prea mare. In conditiile in care nici macar nu am reusit sa o fut.

Zic ok cum facem? Incepe sa vocifereze.

Ii spun ca daca nu sta sa o fut sa-mi dea banii inapoi. Imi replica ca ea a incercat dar ca eu o am prea mare, si ca ea nu se rupe pentru 60 lei.

 

Dar cand m-am dezbracat, inainte sa-ti dau banii nu o aveam prea mare curvo?

Incepuse sa tipe pe acolo de parca am venit sa o tai nu sa o fut, desi eu ii vorbeam calm pe un ton normal.

 

Au urmat cateva replici in care se contrazicea singura. Cand am vazut cum sta treaba si cum nu are rost sa ma enervez, i-am cerut jumate din suma inapoi. A acceptat, m-am imbracat si am plecat. Ea se tot scuza, de parca ma interesau scuzele ei.

 

Draga curva daca promiti o finalizare in limita a 30 min., iti respecti promisiunea: finalizare sau 30 minute.

Esti curva, iti dau bani, stai sa te fut nu sa iti ceri scuze!    

 

 

Va recomand celor care doriti sa o vizitati sa renuntati si sa cautati in alta parte.

 

Pret: 30 RON pentru pachetul de nervi si timp pierdut. 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Saptamana aceasta am ajuns la curva din acest topic.

Nu pot sa o cataloghez ca dama de companie sau escorta intrucat s-a comportat fix ca o CURVA cu mine (in sensul rau).  

 

Ajung in locatia de la Universitate, ma primeste curva, aleg o finalizare cu oral protejat, platesc 60 RON/ finalizarea.

Pleaca din camera si revine dupa 10 minute... WTF??? zic stai sa vezi cum ma repezeste acum ca mai am 10 minute.

 

Imi specifica sa nu o ating pe par sau deget in pasa apoi incepem actiunea cu oral protejat. O las sa-si faca treaba apoi trecem la normal unde incepe calvarul. Ca sa nu o introduc pe toata, se retragea nu puteam sa o introduc nici macar jumate... ca o am mare, ca o doare...

Nu trecusera nici 5 minute si deja incepeau sa ma apuce spumele. Pai am venit sa ne futem sau sa mimam?

 

Asadar, nu trec nici 5 minute si curva se retrage ca sa ma termine la oral ca o rup, ca o am prea mare. In conditiile in care nici macar nu am reusit sa o fut.

Zic ok cum facem? Incepe sa vocifereze.

Ii spun ca daca nu sta sa o fut sa-mi dea banii inapoi. Imi replica ca ea a incercat dar ca eu o am prea mare, si ca ea nu se rupe pentru 60 lei.

 

Dar cand m-am dezbracat, inainte sa-ti dau banii nu o aveam prea mare curvo?

Incepuse sa tipe pe acolo de parca am venit sa o tai nu sa o fut, desi eu ii vorbeam calm pe un ton normal.

 

Au urmat cateva replici in care se contrazicea singura. Cand am vazut cum sta treaba si cum nu are rost sa ma enervez, i-am cerut jumate din suma inapoi. A acceptat, m-am imbracat si am plecat. Ea se tot scuza, de parca ma interesau scuzele ei.

 

Draga curva daca promiti o finalizare in limita a 30 min., iti respecti promisiunea: finalizare sau 30 minute.

Esti curva, iti dau bani, stai sa te fut nu sa iti ceri scuze!    

 

 

Va recomand celor care doriti sa o vizitati sa renuntati si sa cautati in alta parte.

 

Pret: 30 RON pentru pachetul de nervi si timp pierdut. 

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

buna un baiat dragut si cu pula cat tot bratul meu nu cred ca nici o curva nu te ar vrea da pai o fata normala; si ca  sti si tu cand o ai asa de mare suni si intrebi daca pot sa te primesc ...in alta ordine de iei curva asta de  mine s a purtat frumos cu tine si tu ai spus ,dupa ce ai venit ca nu i nevoie sa faci dus; am plecat la baie si tu te ai dezbracat; dupa ce ti m facut oral in fata oglinzi cam un sfert de ora si m ai utut alte 15 minute mai ai si tupeu sa mi ceri banii inapoi ; invata sa citesti ceasul ;altele nu mai iti dadeau banii inapoi; iar dupa postari ar trebui sa se uite lumea ca nici curvele nu te primesc ai prea putine;aviz amatorilor cu pula mai mare de 25  de cn sa nu ma sune si nici cu bile ; 

l

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

roxxy, on 11 Apr 2014 - 11:37, said:snapback.png

 

buna un baiat dragut si cu pula cat tot bratul meu nu cred ca nici o curva nu te ar vrea da pai o fata normala; si ca  sti si tu cand o ai asa de mare suni si intrebi daca pot sa te primesc ...in alta ordine de iei curva asta de  mine s a purtat frumos cu tine si tu ai spus ,dupa ce ai venit ca nu i nevoie sa faci dus; am plecat la baie si tu te ai dezbracat; dupa ce ti m facut oral in fata oglinzi cam un sfert de ora si m ai utut alte 15 minute mai ai si tupeu sa mi ceri banii inapoi ; invata sa citesti ceasul ;altele nu mai iti dadeau banii inapoi; iar dupa postari ar trebui sa se uite lumea ca nici curvele nu te primesc ai prea putine;aviz amatorilor cu pula mai mare de 25  de cn sa nu ma sune si nici cu bile ; 

 

eu n-am bile pe pula, dar am 2 zaruri, ma primesti?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 

roxxy, on 11 Apr 2014 - 11:37, said:snapback.png

 

eu n-am bile pe pula, dar am 2 zaruri, ma primesti?

 

 

roxxy, on 11 Apr 2014 - 11:37, said:snapback.png

 

eu n-am bile pe pula, dar am 2 zaruri, ma primesti?

tatuaj daca e da si frumos ca ai intrebat

Link spre comentariu

Comportamentul tau a fost de CURVA: ai luat banii si nu ai respectat finalizarea in intervalul a 30 min, durata specificata inainte. Am ales totul protejat, tu ai spus ca nu este nevoie sa fac dus. Apoi ai stat la baie mai mult decat a durat actiunea. Spre uimirea ta, sa stii ca am fost la ~15 escorte plus prietene in intervalul asta si niciuna nu m-a refuzat pe motiv ca o am prea mare. Mi-as fi dorit eu sa o am de 25 cm. :) Cand m-am dezbracat, inainte sa iti dau banii nu o aveam cat bratul? Puteai sa ma refuzi politicos, dar nu ai facut-o.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Revenit si eu la Roxy dupa o lunga perioada. Locatia aceeasi pe magheru. M-a primit tot cu zambetul pe buze ca intotdeauna. Dupa igienizare amandoi am inceput cu un oral neprotejat, urmat de normal in diverse pozitii. Finalizarea: 60 ron / 30 minute.

 

De revenit.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Roxi....cand mai schimbi nr de tel nu te mai apuca soro sa dai mesaje ca ai schimbat numarul nu stii ce poate implica asta???......am scapat ca prin urechile acului de radar........o mare bila NEAGRA pentru asta ....este o regula simpla dar in acelasi timp foooarte importanta NU SUNI INAPOI NU TRIMITI MESAJE.....ce Dumnezeului zici ca acum ai intrat in bransa si habar nu ai.....!!

o zi buna

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost azi  roxy  sa va descriu : apartament  gasit faorte rapid , am intrat in bloc am urcat in casa ea ma astepta,intr-un costum minuscul am stat putin de vorba dupa care iam dat banii ,m-am dezbracat m-am dus la dus  si dupa accea a facut si ea dus si am inceput treaba fundul foarte frumos si mirosul pielii ei placut  iar ca escorta foarte amabila si sociabila am sa revin foarte curand  am facut mai multe pozitii  capra ,deasupra etc pot sa precizez ca are sanii foarte ok si  arata chiar mai bine ca, in poze : oral nep -se pricepe foarte bine o suge bine  Oral- 10  normal-9 se uda repede si putin stramta   foarte atenta  ma sters cu servetel dus  dup sex RECOMAND  Poze reale  si o fata dulce de nota 10  o sa mai revin .

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Roxi....cand mai schimbi nr de tel nu te mai apuca soro sa dai mesaje ca ai schimbat numarul nu stii ce poate implica asta???......am scapat ca prin urechile acului de radar........o mare bila NEAGRA pentru asta ....este o regula simpla dar in acelasi timp foooarte importanta NU SUNI INAPOI NU TRIMITI MESAJE.....ce Dumnezeului zici ca acum ai intrat in bransa si habar nu ai.....!!

o zi buna

imi pare rau din tot sufletul .nu am schimbat nr . joi seara m am trezit c nu mai merge cArte. M AM DUS LA COSMOTE SI MI S A SPUS CA S A FACUT ABONAMENT L CINEVA SI AM RAMAS FARA NR .NU DAU SMS SI NU AM STIUT CE SA FAC . INCA O DATA NU AM CUVINTE DE PARERE DE RAU .SPER SA MA SCUZI . MULTUMESC 

Link spre comentariu
  • Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria

Am fost si eu la tarfa asta ca altfel nu o pot numi acum 2 saptamani...

Pretul corect, pozele reale

Totul a fost ok 

Dar mi-a facut si anilingus si credeti-ma ca a 2 a zi imediat au aparut niste mancarimi anale ingrozitoare!!!!!!!

Mi au facut atatea fete anilingus si nu am avut nici o mancarime nimic, iar acum dupa ce am plecat de la ea, ziua urmatoare a fost groaznica nu am dormit toata noaptea de mancarimi

Eu zic sa ti faci niste analize un control ceva, ca s-ar putea sa ai vreo boala ceva, herpes bucal, sau cine stie ce, degeaba te speli cu apa de gura ca ai bacterii in gura si asa imbolnavesti lumea!! Eu am prietena de atatia ani , sincer mare greseala am facut in viata mea nu mai fac asa ceva sa ma duc la fete ieftine de pe net!!! Dar te-am vazut ok la fizic am zis ca esti curata, dar vorba unui tovaras ceva mai bun, mai curat costa de la 200 de lei in sus!! 

Aveti grija baieti sper sa nu patiti ce am patit eu...ciao

Link spre comentariu
  • Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria

copile esti prost?? e prima oara cand intru pe site asta 

Tu crezi ca eu alta treaba nu am decat sa stau pe site-uri din astea si sa comentez aiurea? sau sa caut anturaje?? Sau sa pierd 5 minute din viata sa mi fac un cont aici ca  sa ce?? 

Fac asta pt ca vreau sa stie si ea cum imbolnaveste lumea si mai ales ca eu am dat niste bani ca sa ma imbolnavesc aiurea!

Eu mi am spus parerea pt ca mi-a spus un prieten ca o gasesc pe google pe tipa asta, ca eu de la el am avut nr ei

Nu am absolut nici o treaba cu nimeni pe aici, nu ma intereseaza de nimeni ce faceti voi, ca e amica sau ca va lingeti cu ea sau mai stiu eu ce.

Eu spun ce am patit pe propria piele..in fine cine ,crede ce spun bine cine nu sa fie sanatos

 

LA revedere

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost si eu la tarfa asta ca altfel nu o pot numi acum 2 saptamani...

Pretul corect, pozele reale

Totul a fost ok 

Dar mi-a facut si anilingus si credeti-ma ca a 2 a zi imediat au aparut niste mancarimi anale ingrozitoare!!!!!!!

Mi au facut atatea fete anilingus si nu am avut nici o mancarime nimic, iar acum dupa ce am plecat de la ea, ziua urmatoare a fost groaznica nu am dormit toata noaptea de mancarimi

Eu zic sa ti faci niste analize un control ceva, ca s-ar putea sa ai vreo boala ceva, herpes bucal, sau cine stie ce, degeaba te speli cu apa de gura ca ai bacterii in gura si asa imbolnavesti lumea!! Eu am prietena de atatia ani , sincer mare greseala am facut in viata mea nu mai fac asa ceva sa ma duc la fete ieftine de pe net!!! Dar te-am vazut ok la fizic am zis ca esti curata, dar vorba unui tovaras ceva mai bun, mai curat costa de la 200 de lei in sus!! 

Aveti grija baieti sper sa nu patiti ce am patit eu...ciao

 

Am fost si eu la tarfa asta ca altfel nu o pot numi acum 2 saptamani...

Pretul corect, pozele reale

Totul a fost ok 

Dar mi-a facut si anilingus si credeti-ma ca a 2 a zi imediat au aparut niste mancarimi anale ingrozitoare!!!!!!!

Mi au facut atatea fete anilingus si nu am avut nici o mancarime nimic, iar acum dupa ce am plecat de la ea, ziua urmatoare a fost groaznica nu am dormit toata noaptea de mancarimi

Eu zic sa ti faci niste analize un control ceva, ca s-ar putea sa ai vreo boala ceva, herpes bucal, sau cine stie ce, degeaba te speli cu apa de gura ca ai bacterii in gura si asa imbolnavesti lumea!! Eu am prietena de atatia ani , sincer mare greseala am facut in viata mea nu mai fac asa ceva sa ma duc la fete ieftine de pe net!!! Dar te-am vazut ok la fizic am zis ca esti curata, dar vorba unui tovaras ceva mai bun, mai curat costa de la 200 de lei in sus!! 

Aveti grija baieti sper sa nu patiti ce am patit eu...ciao

bai JEG DE BAIAT PUSTI DE 23 CE ESTI / FAC ASTA DE 7 LUNI SI NU MI A MAI SPUS NIMENI PROSTULE PE FORUM CA AS AVEA CEVA ..SI CA SA STII JEG DE BAIAT CE ESTI CA SUNT CLIENTI CARE MI VIN TOCMAI DIN PLOIESTI PENTRU CA FAC CEL MAI BUN ANALINGUS ;IN ALTA ORDINE DE IDEI FAC NUMAI CONTRA COST SI NU CA TI S A SCULAT TIE SA TI FAC... EU NU AM O CARIE IN GURA PROSTULE SI ULTIMUL RAND IA VINO MAI JEGULE SI ARATA MI AICI PE MAGHERU CA AI CEVA SI EU MA LAS DE ANNALINGUS;SA MA PIS PE TINE

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

bai JEG DE BAIAT PUSTI DE 23 CE ESTI / FAC ASTA DE 7 LUNI SI NU MI A MAI SPUS NIMENI PROSTULE PE FORUM CA AS AVEA CEVA ..SI CA SA STII JEG DE BAIAT CE ESTI CA SUNT CLIENTI CARE MI VIN TOCMAI DIN PLOIESTI PENTRU CA FAC CEL MAI BUN ANALINGUS ;IN ALTA ORDINE DE IDEI FAC NUMAI CONTRA COST SI NU CA TI S A SCULAT TIE SA TI FAC... EU NU AM O CARIE IN GURA PROSTULE SI ULTIMUL RAND IA VINO MAI JEGULE SI ARATA MI AICI PE MAGHERU CA AI CEVA SI EU MA LAS DE ANNALINGUS;SA MA PIS PE TINE

 

bai JEG DE BAIAT PUSTI DE 23 CE ESTI / FAC ASTA DE 7 LUNI SI NU MI A MAI SPUS NIMENI PROSTULE PE FORUM CA AS AVEA CEVA ..SI CA SA STII JEG DE BAIAT CE ESTI CA SUNT CLIENTI CARE MI VIN TOCMAI DIN PLOIESTI PENTRU CA FAC CEL MAI BUN ANALINGUS ;IN ALTA ORDINE DE IDEI FAC NUMAI CONTRA COST SI NU CA TI S A SCULAT TIE SA TI FAC... EU NU AM O CARIE IN GURA PROSTULE SI ULTIMUL RAND IA VINO MAI JEGULE SI ARATA MI AICI PE MAGHERU CA AI CEVA SI EU MA LAS DE ANNALINGUS;SA MA PIS PE TINE

FAC URO GRATIS PE TINE PROSTULE

Link spre comentariu

  • Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria

Hal de limbaj ce ai, eu ti am vorbit urat?? 

 

Pot sa te injur si eu dar nu o fac , sau pot sa  vin sa ti trag la mwe gratis tarfa ordinara ce esti 

 

Nu stii cu cine vb crede ma nu am chef sa ma cert cu tine 

 

Jegoasa esti tu pt ca infectezi lumea in gatu mati de tarfa ordinara

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...