Sari la conținut

Roxi 0761904433 fost 0730433121 Magheru


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare.

Hristos a Inviat

Problema e urmatoarea: am fost la domnisoara acum vreo 2-3 saptamani si dupa vreo 2 zile mi-a aparut un fel de hematom pe penis care se pare ca nu dispare cam de 2 mm inaltime si aprox 1 mm diametru fiind cam rotund...probabil unii dintre voi v-ati fi dorit o astfel de bila de rulment pe scula :))) (glumesc)

Problema e ca nu imi pot da seama daca e un hematom din cauza unei acumulari de sange din cauza vreunei vene sparte sau un sifilis...

Pana acum nu mi-am facut probleme pentru ca am zis ca se va desumfla/va trece....dar se pare ca nu trece...si intru la idei...

o sa ma duc pe miercuri/joi sau cand gasesc un medic la cabinet sa vad despre ce e vorba...

vad ca domnisoara a mai avut probleme cu un client cu niste mancarimi sau ceva de genu...

nu vreau sa ii fac reclama proasta ca m-am simtit bine cu ea dar......plm.....cu sanatatea nu te joci....mai ales daca sti ca ai ceva nu dai la altii...

 

citeam pe net ca ori e un hematom ori un inceput de sifilis....o sa revin cu o recenzie cat pot de repede si o sa va spun ce a zis medicul...

pana atunci daca a mai avut cineva vreo problema asemanatoare astept sa spuneti

mentionez ca oralul la domnisoara a fost neprotejat si mi-a cam luat pielea de pe pula cu piercingul....provocand rana deschisa....si belindu-mi o mare parte din pielea laterala de la "ata" (sau cum ii zice)

 

P.S.: daca ceva e in neregula cu analizele si mi se spune ca am vreo boala va garantez ca o sa o innec in dambovita..in fine ma abtin de la amenintari injuraturi ce nu isi au rostul pana nu primesc un raspuns clar de specialitate.

VAD CA DEJA AI CEVA PERSONAL CU MINE. ESTI ACELASI NIMFOMAN TRUE .PISICUT TE ROG SA L BLOCHEZI. M AM SATURAT SA I VORBSC URATCA SA INCETEZE.

 

 

 

ROG LIENTI NOI SA CITEASCA POSTARILE FACUTE DE ALTII SI SA UITE DE ACEST OBSEDAT NEBUN, 

 

MULUMESC 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

VAD CA DEJA AI CEVA PERSONAL CU MINE. ESTI ACELASI NIMFOMAN TRUE .PISICUT TE ROG SA L BLOCHEZI. M AM SATURAT SA I VORBSC URATCA SA INCETEZE.

 

 

 

ROG LIENTI NOI SA CITEASCA POSTARILE FACUTE DE ALTII SI SA UITE DE ACEST OBSEDAT NEBUN, 

 

MULUMESC 

ACESTUI PUSTI I AM FACUT  ORAL PROTEJAT .DOAMNE MARE TI E GRADINA DE NEBUNI.MAI BAIATULE SE VEDE C ESTI SI NEFUTUT SI FARA PRIETENA.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

bine ai venit pe forum Roxy

 

bine ai venit pe forum Roxy

TE ROG FRUMOS PISICUTS NU SCAP DE UN NEBUN .BLOCHEAZA MI SI MIE ULTIMA POSTARE CARE E ACEEASI CU A LUI NIMFOMAN TRUE SI ANDY...AM DAT PESTE UN NEBUN CARE MINTE SI CARUIA NU STIU CUM SA SCAP E EL.ASTEPT  RSPUNSYL TAU

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 

Cu ocazia unui drum prin zona Universitate, si neavand prea multi bani schimbati la mine, am vizitat-o si eu pe Roxi. Pot spune ca am ramas placut surprins de raportul calitate/pret.
Am dat un telefon, mi s-a mentionat adresa (Galeriile Orizont), am precizat ca revin in jumatate de ora, cand sunt in zona. Indrumat fara probleme catre locatie. 
Ajuns la usa apartamentului, clasicul usa bantuita, care se deschide singura. Fata se infatiseaza precum in poze (poate putin mai placauta in persoana): dragutica, slabuta dar cu putina burtica (nederanjant), cam 160 si un pic si 50kg, sani ok, fund putin cam putin.
Locatia curata (cea din poze), singurul inconvenient fiind ca tocmai se stricase para la dus. Geluri de dus & prosop curat (cam mic).
Reintors din dus, mi-a precizat din nou serviciile, si mi-a cerut monetarul. 
Am inceput cu un oral neprotejat de ok, cu artificii si incercari de deep, dupa care am trecut la un 69 pentru a seta ritmul ;) . Dupa montarea celofanului ( =)) ) am inceput cu un dogy care a degenerat in alte cateva schimbari de pozitie, pe parcursul a vreo 20-25 de minute. Finalizarea a fost corcoprala, in fata oglinziilor de la sifonier.
Igenizare rapida iarasi, putina barfa pe parcursul echiparii, si plecat multumit.
 
Note:
 
Locatie: 7,50
Aspect escorta: 8
Oral: 8
Normal: 8
Gfe: 7,50
 
Platit: 60/fin aproximativ 35-40 minute door to door.
Raport calitate/pret: bun.
 
Am mai revenit la ea tot cu un drum prin zona - mi s-a parut la fel de ok.

ROG VIITORI MEI CLIENTI SA CITEASCA POSTARI SERIOASE DE LA PRIMA PAGINA PANA LA PAGINA A TREIA.....RESTUL SUNT ALE UNUI NEBUN, UN OBSEDAT DE MINE 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

micutule Ponta...

 

Acum câteva zile fiind pe la târgul de carte CHILIPIRIN, pentru a căuta ceva pentru satisfacția intelectului, am zis să ofer ceva și trupului. Zis și făcut și scotcit agenda în căutare de ceva testat și fără surprize. Mulțumesc din nou celor care postează aici.

Telefonat pe primul număr și nu răspunde. Revenit după 15 min pe numărul 2, și răspunde. O voce plăcută descrie pe scurt serviciiile. Întreb de locație și îi spun că pot ajunge în 20 min (eram în zona CCA pe la Pizza Hut). Aceptă programarea și îmi spune să revin când ajung în zona Galeriiilor Orizont. 

Ajung, revin cu un telefon sunt îndrumat printrun gang, orientat spre scară transmis nr. apartament, urcat cu liftul la etajul superior.

Am fost plăcut surprins că este chiar fata din poze, fără să am îndoieli de asemănare datorită semiîunericului.

Este o fată drăguță, cred că olteancă după accent, ținută sexi (cea din poze). Sunt condus în dormitorul din fața ușii. Acolo m-am așezt pe pat și încep să o măsor din priviri. Est subțirică, sânii mărime medie frumos dezvoltați ce te invită să îi atingi. Picioare lungi frumoase, iar pe tocuri ..... Părul negru și desfăcut îi pune în valoare trăsăturile feței. Îi spun că doresc să stau o oră, ea îmi zâmbește complice și mă întrebă dac doresc să fac un duș. Spun că da și îmi oferă un prosop. mă dezbrac și în chiloți și cămașă mă cnduce la duș. Baie curată cu două feluri de duș. Fac igienizarea și revin în cameră. După nici un minut intră și Roxy în cameră și se scuză ca să facă și ea un scurt refresh.

Mă dezbrac și mă întind în pat cu prosopul pus pe mijloc. Cam în 5 min revine și ea cu un prosop legat peste sâni și după ce închide ușa îl dă jos cu eleganță și întrun mfoarte sexy. La asemenea priveliște deja începusem să ridic cortul. S-a apropiat ușor și m-a sărutat scurt pebuze. Am rspuns și eu începând un FK asortat cu mângâieri pe corp întreținute atât de mine cât și de ea. a început să continue cu sărutările pe piept. Am schimbat poziția întrun 69. Se pare că am fost pe aceeași lungime de undă. Am degustat o păsărică epilată și frumos mirositoare. Cred că i-a plăcut că au fost câteva momente când a uitat de mine. După ceva vreme (teoria relativități timpului pentru asemenea activități est perfect valabilă) am rugat-o să punem căciulița și am trecut n poziția misionarului. Se mișcă bine, contrează, te strânge în brațe, geme. Este strîmtă în păsărică și se umezește natural. Am finalizat în prezervativ, ea stătea cu ochii închiși și îi simțeam inima cum bate întrun ritm alert. Mă îndoiesc că am fost atât de bun ca să-i provoc un orgasm, oricât de nimfomană ar fi, căci în ritmul ăsta la câți clienți are pe zi ...., orcum priveliștea erasuper și pe moment m-a satisfăcut. M-a curățat și m-a întrebat dacă nu vreau un suc sau să fumez o țigară. Am preferat sucul deoarece nu fumez. upă cam 5 minute revine cu un pahar de cola și se scuză că a fost să se spele.

Beau din suc timp în car ea începe să-l dezmierde pe gogu, care era mic și adunat ca un melc în cochilia lui. Nu în scurt timp se ținea de el ca și călătorii de balustrada scării autobuzelor aglomerate. Oralul este bun, se vede că îi pace, face alternări de ritm, păcat că se ajută uneori și de mână. DT aproape de reușită. Am rogat-o să vină peste mine și am început să îi sărut sânii. Este ușoară căci am luat-o de fund și fără prea mare dificultate am pus-o cu păsărica pe piept. Ea a intuit ce voiam să fac și s-a ridicat de fund lăsându-mă să îi gust păsărica. Priveliștea pe care mi-a oferit-o era superbă, sfârcurile erau erecte, capul dat pe spate și degetele mîinilor parcă se înfigeau în perete. am continuat să mă joc și ea la un moment dat s-a ridicat căutând prezervativu. În timp ce îl punea mi-a spus mai mult șoptit: Acum vreau să mi-o tragi.

Sincer să fiu am rămas ca la dentis și nici nu îmi mai dădeam sema ce trebie să fac. M- a luat prin surprindere total. Totuși mi-am revenit și am ntrebat-o cum îi place, și s-a pus  capră. Un fond mic și frumos, talie subțire, șolduri generoase. I-am depărtat cioarele ca să mă introduc. Pentrare lentă și am nceput să îi îndeplinesc dorința. În ceva timp am finalizat și simțeam cum îmi curge transpirația pe spate. Ea aceeași reacție, prea adevărat și prea frumos.

Igienizat la plecare, îmbrăcat și plecat. La plecare bine cunoscuta urare: te mai aștept.

Concluzie:

Locația 10- OK, discretă, centrală și curată. Nu am văzut alte fete în locație.

GFE: 9- se vede că este citită, se face plăcută.

Oral: 8- are experiență dar nu îi iese. Mai pune și mâna la lu.

Aspect: 8-

Normal: 9- știe meserie,simulează sau trăiește orgasmul, numai ea știe.

Halatul 150, timp petrecut door-to-door 70 min.

Reomand pentru cei cărora le place varianta slim la 1,60.

POSTARE NORMALA

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Alexandra se numeste are un corp foarte frumos.Banuiesc ca este o finuta ca si tine.te pup Roxi si multumesc

 

Alexandra se numeste are un corp foarte frumos.Banuiesc ca este o finuta ca si tine.te pup Roxi si multumesc

da ESTE NOUA MEA COLEGA .E O DRAGUTA SI O FINUTA.ACELASI PRET CA MINE 60 RON.PUPICI

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare

Imi cer scuze Roxi daca te supar dar nu am nici o treaba cu cei mentionati de tine.

Cine vrea sa verifice se poate uita pe IP.

Tot ce vreau sa stiu este daca tu esti cu analizele la zi.Putem vorbi pe privat nu e nici o problema.

Doar ca sunt ingrijorat cu acea umflatura de mi-a aparut pe penis cam la aprox 2-4 zile dupa ce te-am vizitat.

E vorba de sanatatea amandurora.

Eu o sa ma programez zilele astea la o consultatie just in case.

 

Repet: nu vreau sa-ti fac reclama proasta, poate e doar o inflamatie de la faptul ca m-am julit in timpul celor 30 minute pe care le-am petrecut cu tine.

Cred ca diferenta dintre modul meu de a vorbi si a aborda lucrurile si cel/cei ce vor sa te traga in jos se vede foarte clar.

 

Faptul ca ai postari anterioare ok nu inseamna ca nu pot aparea probleme pe parcurs.

Shits happens....Asta e ....daca e ceva ne tratam....riscuri.....noi barbatii atunci cand gandim cu celalalt cap riscam si venim la voi si putem sa luam ceva si voi riscati ca ne primiti pe noi si va puteti imbolnavi deasemenea.

 

Uite daca esti cu analizele la zi am sa te rog sa pui o poza ceva...Nu esti prima si nu o sa fi singura care face asta... Au mai fost probleme de genu.

 

Ca si recenzie sa nu zici ca sunt nesimtit si repet: nu fac reclama proasta esti cea mai ok escorta la care am fost.. Oral fain (cu exceptia piercingului din cauza caruia avem aceasta mica discutie), FK de nota 10 mi-a placut la nebunie, 0 mirosuri, atitudine pro client, GFE ridicat, pret super ok pentru serviciile oferite. 

 

Note

FK: 9

GFE 10

Oral 7 (naspa cu piercingul)

Normal 9 (durex/lubrifiant)

Fata: 9 (putina burtica, sani nota 10 mari/placuti la atingere)

Pret 60 lei

Zona centrala usor accesibila de la metrou Universitate

 

Ca sa inchiem aceasta discutie te rog sa postezi cand ai timp ultimele tale analize.

Multumesc anticipat.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Si rugamintea mea viitoare pentru tine e sa accepti si sa raspunzi si la recenziile negative la fel cum raspunzi la cele pozitive

Inteleg ca vrei sa-ti faci clienti noi dar totusi.....

Si vad ca apelezi la moderatorii forumului sa iti stearga recenziile negative...urat...lasa-le acolo draga mea ca daca intr-adevar e totul ok cum spui vom dovedi impreuna asta.

O zi buna si astept daca se poate o poza cu niste analize.Mersi

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Si rugamintea mea viitoare pentru tine e sa accepti si sa raspunzi si la recenziile negative la fel cum raspunzi la cele pozitive

Inteleg ca vrei sa-ti faci clienti noi dar totusi.....

Si vad ca apelezi la moderatorii forumului sa iti stearga recenziile negative...urat...lasa-le acolo draga mea ca daca intr-adevar e totul ok cum spui vom dovedi impreuna asta.

O zi buna si astept daca se poate o poza cu niste analize.Mersi

TOATE POSTARILE TALE SUNT FACUTE PE MINE .AI TREI POSTARI .TOATE LA MINE.PE MINE NU MA PACALESTI .NU STIU PE UNDE UMBLI TU SI LA CE FETE SI CE PRIETENA AI.EU SUNT VECHE PE SITE .SANGRE E CLIENT VECHI SI VINE DES PE LA MINE ETC SI ALTII.NUMSI TU AI PATIT INTERESANT .ESTI UN MINCINOS PUSTI FARA MINTE, NESIMTIT SI OBSEDAT DE MINE.IN ALTA ORDINE DE IDEI NU TI DAU TIE SOCOTEALA .NU AI CURAJUL SA VII AICI SI SA MI ARATI MAREA TA UMFLATURA...MINCINOS ,JEG DE BAIAT .PUNCT .ESTI UN PROST DACA CREZI CA TE CREDE LUMEA.HAI MARS

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

TOATE POSTARILE TALE SUNT FACUTE PE MINE .AI TREI POSTARI .TOATE LA MINE.PE MINE NU MA PACALESTI .NU STIU PE UNDE UMBLI TU SI LA CE FETE SI CE PRIETENA AI.EU SUNT VECHE PE SITE .SANGRE E CLIENT VECHI SI VINE DES PE LA MINE ETC SI ALTII.NUMSI TU AI PATIT INTERESANT .ESTI UN MINCINOS PUSTI FARA MINTE, NESIMTIT SI OBSEDAT DE MINE.IN ALTA ORDINE DE IDEI NU TI DAU TIE SOCOTEALA .NU AI CURAJUL SA VII AICI SI SA MI ARATI MAREA TA UMFLATURA...MINCINOS ,JEG DE BAIAT .PUNCT .ESTI UN PROST DACA CREZI CA TE CREDE LUMEA.HAI MARS

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 

TOATE POSTARILE TALE SUNT FACUTE PE MINE .AI TREI POSTARI .TOATE LA MINE.PE MINE NU MA PACALESTI .NU STIU PE UNDE UMBLI TU SI LA CE FETE SI CE PRIETENA AI.EU SUNT VECHE PE SITE .SANGRE E CLIENT VECHI SI VINE DES PE LA MINE ETC SI ALTII.NUMSI TU AI PATIT INTERESANT .ESTI UN MINCINOS PUSTI FARA MINTE, NESIMTIT SI OBSEDAT DE MINE.IN ALTA ORDINE DE IDEI NU TI DAU TIE SOCOTEALA .NU AI CURAJUL SA VII AICI SI SA MI ARATI MAREA TA UMFLATURA...MINCINOS ,JEG DE BAIAT .PUNCT .ESTI UN PROST DACA CREZI CA TE CREDE LUMEA.HAI MARS

MI E SILA DE TINE..........HALAL BARBAT ..........MINTI SI TE ASCUNZI IN SPATELE UNUI SITE....VINO PE MAGHERU.MIE NU MI AI ARATAT NIMIC CA AI PATIT CEVA.............

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

MI E SILA DE TINE..........HALAL BARBAT ..........MINTI SI TE ASCUNZI IN SPATELE UNUI SITE....VINO PE MAGHERU.MIE NU MI AI ARATAT NIMIC CA AI PATIT CEVA.......

 

MI E SILA DE TINE..........HALAL BARBAT ..........MINTI SI TE ASCUNZI IN SPATELE UNUI SITE....VINO PE MAGHERU.MIE NU MI AI ARATAT NIMIC CA AI PATIT CEVA.............

PACAT CA ESTI UN PUSTI FRUMOS ...DAR................

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

MI E SILA DE TINE..........HALAL BARBAT ..........MINTI SI TE ASCUNZI IN SPATELE UNUI SITE....VINO PE MAGHERU.MIE NU MI AI ARATAT NIMIC CA AI PATIT CEVA.............

IMI PARE RAU CA TE AM CUNOSCUT ...NU MERITAM SA TE CUNOSC ..........M AI ENERVAT PANA SI DE PASTI........PACAT CA M AM PURTAT FRUMOS CU TINE CUM FAC CU TOATA LUMEA...TI AM DAT JUM DIN BANI ..NU CREDEAM CA O SA FI OBSEDAT DE MINE....NU SUNT AS SPECIALA

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Intr-adevar asta e un cont facut doar ca sa "imi pastrez anonimatul"..... "My main account" daca pot spune asa e facut cu 2 ani in urma si am o destule recenzii la domnisoare si din cauza unui scandal nu as vrea sa intru pe "black list"...

si intelege ca nu sunt aceeasi persoana cu anonim sau nimfoman sau cum se numesc cei de i-ai mentionat...

si o sa vin la tine intr-o zi sa iti pun pula pe masa sa iti arat despre ce e vorba sau mai bine ca sa nu ne batem cu cutitele o sa-ti pun poza sa-ti arat ce mi-ai facut...

 

inca o data eu sunt domn cu tine si iti vorbesc frumos si te respect si tu nu faci decat sa ne arati ca esti "o curva" in toate privintele.. 

apoi cum sa-ti zic eu tie fata mea; omu iti explica frumos ce are, iti prezinta in recenzia pe care o face un aspect neplacut intamplat in scurta intalnire de am avut-o si tu sari cu gura pe mine ca o isterica.

Nu mi-ai raspuns daca ai sau nu ceva ca mi se rupe pula de bani ca banii ii fac fata mea, in nici un caz nu sunt genu care sa ceara inapoi niste amarati de 30 lei (repet nu sunt nimeni din cine crezi tu si moderatorii pot verifica dupa IP). In nici un caz nu o sa vin la tine sa-ti cer banii inapoi ca nu duc lipsa..

 

Ca sa intelegi si tu domnisoara Roxi, ce vreau eu sa stiu este daca tu ai suferit sau suferi de vreo boala si daca esti cu analizele la zi..

Si te rog frumos sa-mi zici ca am nevasta. Oricum ma duc la dermato-venerolog sau cum dracu se numeste dar tu zi-mi dinainte daca crezi ca ai ceva in neregula la analize ca sa fiu pregatit ca daca ma minti si te dai sanatoasa si intre timp mai dai si la altii ceva fi atenta aici ca seara la 10-11-12 cand termini tu si pleci acasa, te asteapta belea mare cu mine ca pana iesit un in strada nu te scapa nimeni..gardianu ala pazeste prafu de pe usa nimic altceva nu te baza pe el...

 

Da dovada de bun simt si nu mai fi sloboda la gura si posteaza o poza cu ultimele tale analize...

Nu fi cu gura mare ca nu sti peste cine dai...Eu vezi ca te las in pace sa fi cu gura mare si sa faci tu ce vrei dar cand imi intri pe mana "tacerea mieilor" scrie pe tine..in ploiesti am batut-o pe una si pe pestele ei ca a incercat curva sa ma fure...Atata iti zic, vorbeste pe un ton civilizat si cu bun simt asa cum fac si eu ca nu sti fata mea peste cine dai.....treaba ta...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Si logica mea de om prost spune asa: cand vine unu si zice ca l-ai inbolnavit nu iti vine sa-l crezi,cand vin 2 intri la idei....ma dar cand vin 3 da-o dracu de treaba ca doar n-or fi toti 3 nebuni ce mama dracu?!

a dracu logica care o ai tu esti cu trei conturi .cum se face ca tu ai conturi noi si numai la mine ai facut postari.

 

mars

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...