Sari la conținut

As fute o culturista....


Postări Recomandate

  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!

mai, ceva culturista care sa nu-si fi pierdut de tot feminitatea, as babadi si eu, dar nu mutanti, avengeri :))))))))) una intre vulvele careia sa ma simt fragil ca o surcica, sa fie un fel de futai fatidic, in buza pericolului...eu ...sa zic gata! la un moment dat, mai da-te-n mortii ma-tii de nesatula, iar ea...stai aici si fute-ma pana la dedublare....sa fiu undeva, penduland intre ostenit si fara scapare, intre cer si pamant :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Like 1
Link spre comentariu
La 09.07.2018 la 11:59, laurentiuumf a spus:

UNDE SUNT SALILE ASTEA?!  :thinking Poate vorbesti de cluburile de sport de performanta. Dar 50kg e prea putin pentru performanta (cunosc o domnisoara care era antrenoare de fitzness, fara vreo pretentie sportiva, si facea serii la genuflexiuni cu 80, 90kg si fandari cu 75kg (12, 15 repetari...), la 45kg greutate corporala. Dar era din nomenclatura criptocomunista, asta era mai mult un moft... si nu avea ochi decat pentru miliardari, politicieni, VIP-uri (care, intre noi fie vorba, o cam evitau). Desigur, si pentru ea am fost "genul de baiat cu care poate fi prietena"  :laugh2 . Asta pana i-a spus o cunostinta comuna de inclinatii sexuale am, de atunci am fost genul de baiat pe care nu poti sa-l privesti in ochi, ca-i vin idei.  :blushing2

Ce ai fumat? La 45 de kg sa faci serii de 12-15 repetări cu 80,90 de kg deja ești pe steroizi. Ai fost vreodată la sală?

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...