Sari la conținut

Izabela - 0757194512


Postări Recomandate

  • Oras:Ici si colo
  • Oras:Ici si colo

A mai fost discutata intr-un topic..cauta putin pe forum, sigur o sa gasesti..

 

Fata e destul de ok, nu face mofturi si sta cum vrei tu...doar ca e destul de slaba/slim, fara sani si cam tigancusa..dar compenseaza cu un oral de calitate

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Multumesc colericule! Stiu ca nu am deschis topicul asa cum trebuie dar sa moara dracii daca ma descurc cu telefonul. Poate daca eram la calculator altu era rezultatul. Oricum despre fata asta e vorba , cea din pozele postate de tine. Fata asta intra la categoria tepelor. Am sunat fata si am stabilit intalnirea la 20 min de la convorbirea telefonica. Am intrebat-o de servicii, tarif si locatie. Mi-a zis ca face: oral (p/n) dupa cum vrea si normal in toate pozitiile. Cand am ajuns la locatie ( care e undeva vis-a-vis de Policlinica) si dupa ce am achitat o finalizare supriza: intai suna telefonul si ii spune altui client ca in 10 min sa vina (deci fata nu are timp sa se pregateasca pentru urmatorul client chiar daca m- as termina si in 5 min) si apoi cand sa trecem la actiune pregateste pv-ul la care eu ii spun ca vreau oralul neprotejat. Incepe sa zambeasca oarecum surprinsa si imi spune ca oralul il face doar protejat. Am spus ok ca oricum aveam nevoie de o descarcare ce dracu mai era sa fac insa fata se pune intr-o pozitie care sa numi permita acces la nimic. Mai mult handjob s-a chemat decat sex oral. Fata e pe facut bani pe banda rulanta. Foarte rece cu clientul.

Calificative:

Aspect: 6 maxim 7 (cam plinuta si sanii foarte lasati pt vasta ei)

Relatia cu clientul: 4 (a vb doar strictul necesar ca doar trebuia sa nu piarda timpul cu prostii ca venea urmatorul client)

Oral: 2 (80% mana , 20% gura fara atentie deloc la sateliti)

Normal: nu a fost cazul

Halat: 150/ fin

Concluzia: clar de evitat.

Multumesc Colericul inca odata si sper ca data viitoare sa ma descurc mai bine.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Buna poate colegul de mai sus a prins o zi proasta ,eu am fost la fata intr_o zi cand ploua torential stiam ca e pe Zamca am sunat a sp ca sa mutat in zona policlinica am sp ca ajung in 10 min.am revenit cu tel.indrumat si intampinat in tjnuta de casa dar provocatoare.o fata frumoasa intradevar sanii cam lasati inceput cu oral super fara atentie la alte zone dar apasat si cu o limba jucausa trecut la normal finalizare in balonas.

Note

Locatie-7 (intunecoasa si racoroasa)

Oral-9 dar e nr 1 pt mine dupa 8 fete vizitate in sv si pe 2 dupa Irina din Bt.

Normal-9

150-finalizarea.

Eu unul satisfacut!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...