Sari la conținut

Andreea 0754472267


Postări Recomandate

Trecand prin Brasov am apelat si eu la niste servicii. Nefiind incantat de niciuna dintre cele prezentate pe aici, am sunt un prieten. MI-a numarul din topic. Fata are anunturi in ziarul "mytex", atat varianta tiparita, cat si cea de pe net : 

Tânără studentă, foarte frumoasă, ofer clipe de vis domnilor generoşi. Telefon: 0754/472267.

Telefon:0754472267

Categorie:Erotice

Locatie:Brasov

Judet:Brasov

Cod unic:1368015

Postat de:Birou Publicitate (operator)

Data adaugare:11/12/2012

Valabilitate:11/12/2012 - 10/01/2013

Vizualizari:309

Tip anunt:premium

  Am gasit-o pe Calea Bucuresti/Bucurestilor, sau asa cumva se numea bd-ul. Usor de gasit, de parcat printre blocuri. Apartamentul parea cu mobilier mai vechi, dar rezonabil. In baie nu am fost , eram proaspat spalat. 

  Fata s-a prezentat Andreea. Amabila, sociabila. Cica mai sta cu una in apartament, care era plecata. Andreea e inalta, in jur de 1,75 m, trup subtirel, piciaore lungi, fund bun. Sanii aratau bine in sutien, dar liberi se vedea ca-s cam lasati si medii spre mici. Fata zice ca are un copil, de acolo i se trage. Fata nu e urata, (dar nici vreo mare frumusete), are par roscat, pana spre umeri. Zicea ca a practicat handbal vreo 6 ani, de acolo trupul mai atletic, care mie personal mi-a placut . Ne-am inteles la o finalizare combinata -oral=normal, pt. 100 lei. Am platit inainte. Fata era cam racita, dar cu toate acestea mi-a facut un oral neprotejat foarte bun. Zic asta deoarece in aceeasi zi mai avusesem parte de unul, eram si obosit, ma gandeam ca poate nu voi fi in stare de o partida. Nici vorba, in maxim 5 minute, asa mi-a sculat "soldatul" de si eu eram mandru de mine. A luat scula in gura adanc, a supt din ea cu sete, dar totusi cu finete. Minunat a fost. Apoi am pus prezervativul, am facut putin normal peste ea. Nu mi-a prea placut aspectul pasaricii ei, era epilata de 1/2 zile, se vedeau radacinile negre. Fiind fan al fundurilor frumoase, am intors-o si i-am dat de la spate o vreme, pana la finalizare in cauciuc. 

  Am mai vorbit putin despre viata, apoi am plecat. MULTUMIT. As reveni cu siguranta daca as fi din Brasov, sunt foarte curios cum face oralul cand nu e racita si cu nasul infundat. 

  Note : locatie : 7/8, aspect 8, oral 9, normal 8, GFE 8.

  Numai bine.

  • Like 6
Link spre comentariu

Salut

 

Am fost si eu acum o luna pe la aceasta fetita, fiind in trecere prin Brasov si fiind singura care a raspuns la telefon in acel moment.

M-a ghidat destul de bine spre locatie, m-am incurcat un pic cu intrarea in scara, eu parcand in spatele blocului, atunci fiind si primul semn de intrebare deoarece a fost la un pas sa-mi dea cu flit spunand ca sunt si altii care asteapta sa ma descurc cu descoperirea intrarii in bloc.

 

Am gasit o d-ra destul de frumusica, lentile de contact, inaltuta, fizic frumos dar din spate. In fata avea o burta ...cred si acum ca era gravida in 5 luni.

Am ramas cu un complex ca am futut o gravida.

De dus nici nu fost vorba, chiar daca veneam de la drum, a spus ca ma sterge ea cu servetel ca nu avem timp, dezbracarea intr-un minut, in al doilea era cu gura plina.

 

Cam 2 minute maxim un oral slabut dupa care a spus gata, hai la normal. A aruncat un prezervativ rapid pe maciuca, cum ai pune un capac la borcanul cu mustar.

Aceeasi puta neepilata cum a descris-o colegul de mai sus, m-am urcat pe ea si dupa 5 secunde, auuu o doare hai pe la spate.

Am intors-o imediat si am dat sperand sa termin repede ca o vedeam ca mai am un pic si se termina fisa si raman nefinalizat.

Am reusit dupa 10 minute din meritul meu ca m-am gandit la cateva filme porno.

 

Cand am mai scos maciuca afara a iesit si o mana de maglavaiz galben , cu aroma de cistita cronica.

Cat m-am imbracat dupa ce am primit un servetel umed sa ma curat, s-a mai plans un pic ca nu merge treaba, ca a incercat si in Iasi, unde a mai si prestat cu ceva timp in urma si nu a avut succes.

Platit 100 ron inainte.

Locatie 5 - apartament modest , baia nu am vazut-o nici in poze.

Aspect fizic 8 - dar fara burta , nu stiu cum sa impart nota :)

Oral - 5

Normal -6 - pt ca m-a lasat sa I-o trag mai mult de 5 minute :)))

Igiena -3

Atitudine - 6

 

Pacat de ea ca la fata e frumusica , fizicul e bunisor exceptie facand burta aia de parca inghitise un pepene de 10 kg.

Nu cred ca merita nici macar pt o descarcare. E genul care doreste 100 ron dar fara sa faca mare lucru, doar ca te-a primit un casa , ti-a aratat puta paroasa si tu ar trebui sa ai orgasm intens.

Nu revin nici cu 50 ron.

 

succes

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...