Sari la conținut

Bella vita - salon masaj


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna seara!

 

 Penultima zi din an fiind una in care oferta de escorte este foarte slaba, la un minim istoric am apelat la serviciile acestui salon.

Salonul l-am vizitat dupa-amiaza fiiind disponibila o singura maseoza, cealalta aflata la stabiliment avand client.

Stabilimentul este o casa normala, cu un etaj in capatul unei strazi infudate, strada 12 octombrie aflata in apropierea pietei Cetate. Inainte de a fi condus in camera de actiune am inmanat fetei suma de 150 lei, tariful redus practicat inainte de ora 18,00. Am mers dupa aceea in camera unde mi-am lasat hainele si am fost condus la dus. Dusul se afla intr-o baie care nu are usa de intrare, usa fiind inlocuita cu niste franjuri. Dupa dus am trecut la masaj.

Masajul a inceput cu unul de relaxare, acceptabil, nota 7 (nu pentru acest masaj m-am dus). A trecut la un masaj erotic putin timid fara o anumita coerenta. Fiind infiebantat am finalizat repede. Am dat de inteles fetei ca doresc o a doua finaliazare dar intr-un mod indirect, mai discret. A inceput un masaj de relaxare, a trecut la erotic pentru un timp foarte scurt si cand i-am spus mai direct ca as dori inca o finalizare mi-a spus ca nu mai este timp si ca trebuia sa o anunt de la inceput. Problema ii ca timpul petrecut in total in stabiliment de la intrare pe usa pana la iesire a fost 45 de minute, durata de timp care a inclus si doua dusuri. Daca optam pentru varianta de jumatate de ora cu 100 de lei oare cat era timpul petrecut? Probabil maxim 25 de minute. Aspectul maseozei ii foarte placut, nota 9+, o cheama Eliza. Are niste sani de nota 10, naturali. Pacat de lipsa de profesionalism.   

In concluzie. stabilementul ii de nota 6, patul neavand carceaf curat, pe post de cearceaf fiind un prosop care nu acoperea toata suprafata saltelei iar baia neavand usa .

Serviciile sunt de nota 6-7 , poate am prins eu o zi mai proasta, in care fuga dupa profit este mai acerba ca in restul anului.

Imi cer scuze daca imi dau cu pararea fara sa fiu intrebat, dar daca patronul salonului citeste recenzia mea l-as indemna, sa mai lucreze la calitate altfel ma tem ca salonul va avea aceeasi soarta cu salonul bella dona. Precizez ca am fost si la XXL si la Tropical iar serviciile si confortul de la aceste saloane este net superior celui din aceasta recenzie. 

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...